SNAKES4
ARCHIVE

Ο Αναστόπουλος προπονητής στον ΟΦΗ.

560 μηνύματα · 28 Σεπτεμβρίου 2010 έως 1 Μαΐου 2013 · 113 συμμετέχοντες · σελίδα 1 από 12
‹ Προηγούμενη123…12Επόμενη ›
Frank-428 Σεπ 2010, 20:06#112228
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει την συνεργασία της με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο.
Ο κ. Αναστόπουλος θα έλθει αύριο το μεσημέρι στο Ηράκλειο και στις 4 μ.μ. θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες της ομάδας μας.
-Ο κ. Αναστόπουλος αύριο στις 7 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στο αθλητικό κέντρο. (28/9/2010 - 7:50 μμ)
www.ofi.gr
_alexis_428 Σεπ 2010, 20:13#112231
Περαστικα μας.....
andreas428 Σεπ 2010, 20:16#112233
Τώρα ΜΟΝΟ στήριξη.Όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.
Giannis28 Σεπ 2010, 20:17#112234
Πέρσι πρώτα πήραμε έναν σπουδαγμένο (Νίκι) και έναν τρελό (Μ.Σηφάκη) και μετά, για να σωθεί η χρονιά, καταφύγαμε πρώτα σε έναν κοντό (Γκουλή) και στη συνέχεια σε έναν μουστάκια (Παράσχο).
Ε, τώρα το συνδυάσαμε και πήραμε έναν κοντό τρελό σπουδαγμένο μουστάκια, για να μην ξαναλλάζουμε προπονητή.

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=4255&autid=4
mps28 Σεπ 2010, 20:20#112236
http://www.youtube.com/watch?v=wa20jQgjeTM
ντουχαν28 Σεπ 2010, 21:41#112255
Μπομπαν, στιακος και ματαντορ με στεναχωρησατε σημερα.

Τι στραβο εχει κανει στην καριερα του σαν προπονητης και δεν σας αρεσει?
Εγω θεωρω πως ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη. Το ιδιο ελεγα και το καλοκαιρι πριν παρουμε τον Χατζη.

Παραθετω και κομματι απο το αρθρο που ανεβασε ο μπουκ. Ενα κομματι που με εκφραζει απολυτα.

Υποκρισία

Δεν θέλω να γράψω σε μια μέρα που και οι τυφλοί είδαν το φως πόσο καλός προπονητής είναι ο «Αναστό», γιατί έχω βαρεθεί να το λέω. Θέλω να γράψω πόσο αδικημένος είναι που βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου η σοβαροφάνεια είναι συνώνυμο της σοβαρότητας και η υποκρισία αληθινός τρόπος ζωής. Στην Ελλάδα δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνουν στην προπόνηση οι προπονητές, τι ποδόσφαιρο διδάσκουν, τι λένε γι' αυτούς οι παίκτες τους, ποια είναι η νοοτροπία τους.

Ολα αυτά είναι λεπτομέρειες και στην επιλογή τους το μόνο που μετρά είναι ο κανόνας του «φαίνεσθαι». Διάφοροι άνθρωποι που στη ζωή τους δεν έχουν κάνει το παραμικρό, που οι επιτυχίες τους έχουν να κάνουν σχεδόν αποκλειστικά με την ικανότητα του προέδρου «να προστατεύει τις επενδύσεις του», που σιωπούν όχι γιατί δεν γουστάρουν τα λόγια, αλλά γιατί δεν έχουν να πουν τίποτα πέραν από κοινοτυπίες, που αγαπάνε τον φακό της τηλεόρασης περισσότερο από το γήπεδο, έκαναν καριέρες, την ώρα που ο «Αναστό» πέρναγε τα μεσημέρια του στο Κολωνάκι. Το εξωφρενικό στην περίπτωση του «αλενατόρε» είναι ότι έζησε έναν εκτός λογικής αποκλεισμό από τους πάγκους, γιατί συμβαίνει να είναι αληθινός σε έναν κόσμο γεμάτο ψέματα.


Τρεις ανοδους εχει στο βιογραφικο του. Δυο με ΠΑΣ και μια με Αρη. Στις δυο τον κρεμασαν διοτι δεν ταιριαζε το προφιλ του με τον ελληνικο "καθωσπρεπισμο".

Ετσι ακριβως, υποκρισια.
stiakos28 Σεπ 2010, 21:49#112257
Εις ό,τι με αφορά, ήμουν υπό την επήρρεια του σοκ. Τώρα ηρέμησα και άρχισα να τον συμπαθώ. Ντύνεται κι ωραία.
omilitissa28 Σεπ 2010, 21:52#112258
τον στηριζουμε γιατι ειναι προπονητης της δικης μας ομαδας του δικου μας ΟΦΗ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
AKHS28 Σεπ 2010, 21:57#112261
Αντε,να δωσει και καμια μπουφλα στις βεντετες της ομαδας...
tzanis-428 Σεπ 2010, 22:04#112262
Τραυματιες παιχτες ξερει να γιατρευει???

Ρηξη συνδεσμων ο Κατσικογιαννης...40 μερες εκτος!Ειδατε που θελαμε 30 ατομα ροστερ???

http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/1/26198
stelios pwerdikogannis28 Σεπ 2010, 22:10#112263
ο αναστοπουλος ηταν η καλυτερη λυση αυτην την στιγμη.το λαθος εγινε το καλοκαιρι.ο χατζινικ δεν ειναι προπονητης.σαφως καλυτερος ο κοντος.
OFARAS ATHENS28 Σεπ 2010, 22:12#112264
ADELFIA KALO EINAI POY IRTHE STON OFI MAS O ANASTOPOYLOS EINAI GNOSTIS TIS KATIGORIAS KAI PISTEVO KAI EFXOME POS THA MAS VO'I'THISI KAI THA ANEVOUME!
ANASTO ANASTO ESY EISAI O FONIAS KAI OXI O MITROPOYLOS O PALIOP.....AS !!!
OLI TIN KYRIAKI STIN NIKAIA NA KANOYME ALLI MIA FORA TO MPOYRDELO AFTO GENTI KOULE !!!!!!!!!!
matador28 Σεπ 2010, 22:30#112268
Οκ,εγω παω πασο.Αλλα το καλυτερο γιατρικο για μια ομαδα,ιδιαιτερα οταν υπαρχει αμφισβητηση προς τον προπονητη ή τους παικτες,ειναι τα αποτελεσματα.Κι επειδη οπως πολυ σωστα ειπωθηκε οτι ειμαστε ηδη σε 3 αγωνιστικες στο -5,κι επειδη ειναι δεδομενο οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξαναμπλεξουμε με μπαραζ φετος,δεν εχουμε περιθωρια για πιστωση χρονου.Απλα...Οποτε μονο νικη με το καφενειο της Νικαιας καταρχην,και μετα με την πουτανοομαδα της Ροδου,το Διαγορα.Το προγραμμα ειναι ευνοικο μεχρι το ταξιδι στο Αγρινιο και πρεπει να πατησουμε γκαζι!
AKHS28 Σεπ 2010, 22:41#112273
Απο περισυ,οποτε λεμε για ευνοικο προγραμμα,ολα πανε αναποδα.Αντε να αλλαξει πια αυτο.
orestaras -4-28 Σεπ 2010, 23:03#112277
Ειναι καλη επιλογη οπως ειπατε μερικοι γνωστης της κατηγοριας αυτο βεβαια δε σημαινει οτι θα παμε και τραινο,αν και επιβαλεται,ελπιζω να βαλει ταξη στα αποδυτηρια,και να μας ανεβασει,εγω θελω να δω ακομα και να ρολαρει η ομαδα πιστευεται δε θα κανει καμια γκελα εδω μεσα?,!ας προσγειωθουμε στη πραγματικοτητα της Β επιτελους,σαφως και δε πρεπει να χανονται βαθμοι στο Γεντι αλλα μου φενεται και ακατορθωτο ρε κοπελια με αυτα που βλεπουμε απο περυσι!Ελπιζω να μην υπαρχουν μερικοι καλοθελητες και να πεταξουν και σε αυτον κανα μπουκαλακι,αυτος ειναι ο προπονητης μας οτι και να λεει το ιστορικο οτι και να χει πει να λειπουνε παλι οι γκρινιες και οι προκαταληψεις και τα οτι πεσαμε επιπεδο,δηλαδη με τον Χ δεν πεσαμε επιπεδο?,σε πολλους δε μας αρεσει αλλα δε μπορεις να εχεις και οποιον γουσταρεις και οποτε θες!ολοι θα κριθουν εκ του αποτελεσματος οπως και ο ΜΑΧΛΑΣ,αλλα και ΕΜΕΙΣ μεχρι τοτες στηριξη γιατι η ΟΦΑΡΑ Μας εχει αναγκη,!
captain28 Σεπ 2010, 23:06#112278
Αν είναι να συζητάμε του χρόνου για καταστροφή και διάλυση της ομάδας,προτιμώ να ''πέσουμε στο επίπεδο αναστόπουλου''...ο πιο κατάλληλος προπονητής για την κατηγορία και για τα αποδυτήριά μας όπως έχουν γίνει...μπράβο στη διοίκηση για τα αντανακλαστικά της...
zerkalo28 Σεπ 2010, 23:43#112279
ΟΦΗ,
τι ενδιαφέρουσα που κάνεις τη ζωή🙂

Αναστόπουλος λοιπόν, Αναστό, allenatore e cappucco alla fontana di leone...

Δύσκολη η απόφαση, αλλά αποφάσεις εύκολες δεν υπάρχουν, αλλοιώς θα ήταν απλές εξελίξεις.

Όσο ήταν υποψήφιος το καλοκαίρι θα συνηγορούσα σε αντιρρήσεις αισθητικής και γραφικότητας. Δε θα μου ταίριαζε σε ένα νέο ΟΦΗ, με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Μόνο που έχουμε βαλτώσει στην Ελλάδα, στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ της, στη Β ΕΘΝΙΚΗ΄- τη χειρότερη κινούμενη άμμο της.

Τώρα, μετά την απόφαση, προτιμώ να δω τα θετικά του, δηλ.

- Σαν ποδοσφαιριστής υπήρξε winner (φύσει και θέσει), μαχητής, πονηρός, κοντός άσχημος μαυροτσούκαλος και survivor(δηλ. ο κλασικός επιτυχημένος νεοέλληνας των τελευταίων τουλάχιστον 60 χρόνων)😉
Όλα αυτά, που τα φέρει σ΄ένα βαθμό και σαν προπονητής, μας είναι χρήσιμα σήμερα.
Συνεχίζουμε να ζούμε στην Ελλάδα, εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια δεν υπάρχει ένας μαχητής στην άκρη του πάγκου,εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια δεν υπάρχει ένας winner στην άκρη του πάγκου, εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια δεν υπάρχει ένας πονηρός στην άκρη του πάγκου πάρα άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν βγαίνουν στο χορτάρι αυτά που διάβασαν στα βιβλία, άνθρωποι που αφήνουν χιλιάδες στιγμές μέσα στον αγώνα να περνούν νεκρές (στημένα, πονηριές καθυστέρησης, ψυχολογία παικτών κ.ά.). Ο Αναστό μου φαίνεται survivor και τεχνικός που θα βγάλει από τη μύγα ξίγγι και δεν θ' αφήσει φάσεις, δεκάλεπτα ή ημίχρονα να περνούν και να χάνονται. Και τα τρικ χρειάζονται, όχι μόνο οι σχεδιασμοί (ειδικά όταν μένουν επί χάρτου).

- Αυτά όλα περί έχθρας, αντιπάθειας, εργασίας σε αντίζηλους μικρούς και μεγάλους (ΠΑΣ, ΟΣΦΠ), που ενοχλούν τους περισσότερους, εγώ τα θεωρώ ΘΕΤΙΚΑ. Είναι το ψυχολογικό υπόβαθρο που θα τον κάνει να θέλει να πετύχει , να δώσει ακόμα παραπάνω. Και ιστορικά πολύ συχνά, οι 'εχθροί' όταν έρχονται σε σένα γίνονται οι καλύτεροί σου γενίτσαροι. Έχει πάθος, έχουμε πάθος και πάθη, θα τα βρούμε.

- Βάσει παρελθόντος και προσωπικότητας, νιώθει και είναι ψυχολογικά πιο πάνω από κάθε παίκτη μας, αναγκαίο για μεταδοτικότητα γνώσης και πάθους και επιβολή.

- Θέλει να πετύχει, δε φοβάται, έχει θράσος, μπορεί να καλύψει και αδυναμίες της διοίκησης.

- Ήταν πρωταθλητής σαν παίκτης, ανέβασε ομάδες από τη Β', γνώρισε τον καλό ΟΦΗ και τον εκτιμά.

- Δεν θα πλήττουμε😉


Απέτυχε στην Ευρώπη, γιατί το στυλ του παραήταν ελληνικό.

Ωραία, δεν είναι ούτε ο Αλέξανδρος, ούτε ο Πλάτωνας, μήπως όμως είναι ο Θεμιστοκλής?


υ.γ. Όσο για το Χατζη, νομίζω ήταν πελαγωμένος και δυστυχώς το έδειχνε κιόλας. Ελπίζω όμως, αυτό που άκουσα, για καλή προετοιμασία φυσικής κατάστασης ν΄αληθεύει. Ευχαριστούμς. Συνεχίζεται ο άκομψος τρόπος απομάκρυνσης ανθρώπων. Ας το βελτιώσουμε.
skliropirinikos28 Σεπ 2010, 23:49#112280
Ολοι τον ξερουμε τον Αναστοπουλο λιγο πολυ (και αντιπαλος μας εχει παιξει).Ξερουμε τα κουσουρια του, ξερουμε τα προτερηματα του.Κανεις δε ξερει με σιγουρια οτι θα πετυχει η θα αποτυχει.Μια επιλογη ειναι κι αυτη με αναλογο ρισκο της.Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τον στηριξουμε για το καλο του ΟΦΗ μας......απλα πραγματα.....

Υ.Γ. Βρε το φουκαρα τον Κιασσο.........
snakakis28 Σεπ 2010, 23:49#112281
Τυχαία τράκαρα χθες τον Χάτζη στο δρόμο.Τα είπαμε στο πόδι για κάνα τέταρτο.Πραγματικά ήταν πελαγωμένος.Φαινόταν πεντακάθαρα.Καλύτερα που έφυγε.Δεν άντεχε άλλο.
boss-428 Σεπ 2010, 23:53#112283
captain έγραψε:
Αν είναι να συζητάμε του χρόνου για καταστροφή και διάλυση της ομάδας,προτιμώ να ''πέσουμε στο επίπεδο αναστόπουλου'


Εδω ο κοσμος χανετε και το μουνι χτενιζεται.......τι επιπεδα και μαλακιες λετε ορισμενοι ξυππνηστε ρε δεν εχετε καταλαβει σε τι σημειο βρισκομαστε?
captain29 Σεπ 2010, 00:02#112284
το ιδιο πραγμα λεμε αδερφε...εγω χρησιμοποιησα την εκφραση των παιδιών που διαφωνούσαν με την προσληψη αναστόπουλου...
trentos29 Σεπ 2010, 00:17#112286
Mια χαρα ειναι ο Αναστο.Το Παγοποιείο θα κανει χρυσες δουλειες!
Giannis29 Σεπ 2010, 00:35#112288
Αντε στην Δ' εθνικη να κατεβαζουμε 11αδες με Κρητικους να ψηθουν 2 χρονια, να φτασουμε σε 3-4 χρονια Α'.... Και στα @@ μου γιατι ειμαι ΟΦΗτζης, και 1 χρονο και κατι ειμαι και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ..
boss-429 Σεπ 2010, 00:45#112290
captain έγραψε:
το ιδιο πραγμα λεμε αδερφε...εγω χρησιμοποιησα την εκφραση των παιδιών που διαφωνούσαν με την προσληψη αναστόπουλου...


Δεν το λεω για σενα φιλε γιαυτο πηρα μονο αυτο το κοματι,καλη επιτυχια στον νεο κοουτσ!
MALIAS429 Σεπ 2010, 00:47#112291
Τουλαχιστων πιστεύω ότι θα βάλει μια τάξη στα αποδυτήρια και οι βεντετες δεν θα περνάνε πια... Για να δούμε, θέλει πάντως στήριξη τώρα που εινα αρχή...
FUTRE29 Σεπ 2010, 00:47#112292
Ολοι διαφωνουμε για Αναστοπουλο σχεδον,οι μισοι ομως δινουμε πιστωση χρονου γιατι στηριζουμε τι διοικηση,οι αλλοι μισοι απο τωρα την εχουν στημενη του εν λογο κυριου
για να βγουν να τα χωσουν με τη πρωτη ευκαιρια!
Κατι που συνεβη ακριβως το ιδιο το καλοκαιρι και με Χατζη...Δεν υπαρχει αλλη ευκαιρια απο εδω και μπρος και με αυτες τις τακτικες κ με την αρνητικη ενεργεια προς πρωσοπα μη περιμενει κανεις τιποτα!
Η τα αφηνουμε ολα στην ακρη και στηριζουμε πραγματικα το νεο προπονητη Διοικηση και ομαδα,η σε 5-6 αγωνιστηκες ξαναψαχνουμε προπονητη και ξαναβλεπουμε το ιδιο περσυνο εργο που δυστηχος θα τελειωση πολυ γρηγοροτερα απο το περσυνο!
ΥΓ.θετικη ενεργεια,πιστη,υπομονη!
buzus29 Σεπ 2010, 00:47#112293
εμενα μ'αρεσει ο Αναστο
τουλαχιστον ειναι δουλευτης κι ειναι επαγγελματιας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
ο Χατζινικολαου προπονητης δεν ηταν ποτε του (τι εδωσε τρανη εμπνευση να τον προσλαβουν δεν το καταλαβα ποτε μου...)
η ομαδα θα παει καλυτερα με τον Αναστο,αυτο ειναι σιγουρο
παμε ρε ΟΦΑΡΑ να βγουμε σιγα σιγα απο το τελμα
captain29 Σεπ 2010, 01:18#112297
εγω πιστευω οτι το ροστερ μας μπορει να κανει πλακα στη β'εθνικη και πιστευω οτι αυτη η ομαδα θα εμενε ΑΝΕΤΑ και στην Α'...το μονο που θελαμε ηταν ηταν ενας αξιοπρεπης προπονητης...και ο αναστο μπορεί να είναι καραγκιοζάκος,αλλά για τα δεδομενα της κατηγοριας ειναι μανούλα...
antfouk29 Σεπ 2010, 03:11#112301
Κεντρικό πρόσωπο δεν είναι ούτε αυτός που φεύγει, ούτε αυτός που έρχεται. Είναι ο Μαχλάς.

Τον Μαχλά τον εμπιστευόμαστε, επειδή είναι δικός μας και παλεύει για την ομάδα μας σηκώνοντας στους ώμους του αδιανόητα βάρη, όχι επειδή είναι αλάθητος. Κι αυτό το αναγνωρίζει πρώτος ο ίδιος, καθώς το σημερινό είναι μια καραμπινάτη κόκκινη κάρτα που βγάζει ο ίδιος στον εαυτό του. Ασφαλώς τον επαινώ που έχει τα αντανακλαστικά και τα κότσια να επανορθώσει εγκαίρως το δικό του λάθος. Εκείνος εκτίθεται που διώχνει προπονητή από την 3η αγωνιστική - αυτό ούτε κατά διάνοια δεν στοιχειοθετεί "πίστωση χρόνου" - και όχι ο Χατζηνικολάου, που δεν είχε απολύτως τίποτα να χάσει. Δεν θα τον αποθεώσω όμως κιόλας. Κι είμαι βέβαιος ότι εδώ και μέρες θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.

Η επιλογή Χατζηνικολάου ήταν ένα τεράστιο και πολύ δύσκολα υπερασπίσιμο λάθος, που έκανε την πολύ καλή καλοκαιρινή (υπερπληθωρική ίσως, αλλά συζητείται) σοδειά παικτών να κοντέψει να ξιδιάσει και ξενέρωσε τον κόσμο. Ο Χατζηνικολάου μιλούσε αναλωσιμότητα και ανάσαινε αναλωσιμότητα. Από την πρώτη μέρα. Χωρίς προσωπικότητα για να επιβληθεί στα αποδυτήρια και να εμπνεύσει παίκτες και κόσμο, χωρίς βιογραφικό για να κερδίσει το σεβασμό, χωρίς εμπειρίες για να βασιστεί και να ελιχθεί, ο Χατζηνικολάου αποτελούσε μια επιλογή που δεν επρόκειτο όχι να πετάξει, αλλά ούτε να τσεκάρει βαλίτσες. Με δυο λόγια, δεν σου έδινε τίποτα να πιαστείς και να ελπίσεις. Και, όσο κι αν μιλάμε για το ήθος του (δεν παντρεύουμε την κόρη μας, θυμίζω), για μένα υπάρχει κάτι πολύ νοσηρά δημοσιοϋπαλληλίστικο και μίζερο και τυχάρπαστο στο να επαγγέλλεσαι προπονητής και να μην προπονείς, αλλά παρ' όλα αυτά να έχεις κόψει νούμερο και να περιμένεις στην ουρά πότε θα ****σουν οι προηγούμενοι για να έχεις κι εσύ την ευκαιρία σου. Και για όσους θεωρούν (και τους καταλαβαίνω) ότι η παρουσία Αναστόπουλου ρίχνει το επίπεδό μας, χειρότερα από αυτό που περιγράφω παραπάνω ΔΕΝ γίνεται. Μετά την πρόσληψη ενός μη προπονητή, δυσανάλογα άπειρου για την ηλικία του, χωρίς επιτυχίες, και με προηγούμενη αποτυχημένη ή ψιλοαποτυχημένη θητεία στην ίδια ομάδα, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είναι πρόοδος. Κι αυτό από μόνο του ζημιά είναι, να πάρει.

Λοιπόν, δυστυχώς ένα τέτοιου τύπου και βαρύτητας λάθος έκανε ο Μαχλάς, κι αν δεν το συνειδητοποιούσε κι ο ίδιος σε αυτήν την έκταση, δεν θα προχωρούσε σε απόλυση τόσο νωρίς. Και δυστυχώς τέτοια λάθη σημαίνουν φθορά, σημαίνουν τρωτότητα, σημαίνουν ότι οι αντίπαλοι μυρίζονται αίμα, σημαίνουν ότι η αύρα των μεγάλων του επιτευγμάτων και του ήθους του μπορεί να μην γραπώνει τα αποδυτήρια όπως θα μπορούσε, σημαίνουν ότι η γροθιά του στο τραπέζι θα επιβάλλεται λιγότερο. Και τέτοια φθορά δεν θέλω να την υφίσταται ούτε ο Νικόλας, ούτε ο ΟΦΗ. Θέλω λοιπόν να πιστεύω ότι και εμείς θα στηρίξουμε ακόμα περισσότερο αυτόν τον άνθρωπο, αλλά και εκείνος συνειδητοποιεί 1000% τη σημασία της ΚΑΜΠΑΝΑΣ που ο ίδιος έπαιξε σήμερα. Η θέση του είναι εξαιρετικά δύσκολη, ο ρόλος του δυσανάλογα πολυσύνθετος, και δεν γνωρίζω πώς ακριβώς λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις. Και αυτό όμως το γεγονός ότι, ενώ δυο-τρεις πολύ σοβαροί προπονητές είναι στα πρόθυρα της απόλυσης, εμείς επιλέγουμε αμέσως έναν άνθρωπο με πολύ ρίσκο, πιθανόν να δείχνει μια πίεση και ένα άγχος που μόνο δημιουργικά δεν μπορεί να είναι για την ομάδα.

Όπως και να 'χει, έρχεται στον πάγκο μας μια πολύ έντονη προσωπικότητα, που δεν θα ψαρώσει σε κανέναν αρχηγίσκο, είναι νικητής, έχει φάει την κατηγορία με το κουτάλι και έχει καταγράψει ανόδους. Εστιάζω σε αυτά από επιλογή, κάνω τα στραβά μάτια για τα άλλα, τουλάχιστον όμως έχω και κάτι να εστιάσω! Αν κάποιοι φίλοι πιστεύουν ότι αυτά τα είχαμε και με τον Αναστόπουλο θα πάψουμε να τα έχουμε, τότε, ναι, με την πρόσληψή του πέφτει το επίπεδό μας. Κι εγώ θέλω έναν άνθρωπο που να έρθει και να "κτίσει" τον ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα, και να αποτελεί προέκταση του συλλόγου σε όλες του τις εκδηλώσεις, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Αυτή όμως η διαδικασία ίσως αποτελεί πολυτέλεια για τη Β', κι αν ένα κομάντο μπορεί να μας βγάλει από αυτή, καλώς να ορίσει. Και θυμίζω, δεν μιλάμε για θεμιτά και αθέμιτα μέσα, δεν μιλάμε για κανένα λαμόγιο ή φονιά ή στοιχηματζή, αλλά για ένα άτομο εκρηκτικό, που πολλές φορές καταλήγει θύμα ο ίδιος των δικών του εκρήξεων.
ντουχαν29 Σεπ 2010, 03:48#112302
Μια χαρα οι σκεψεις σου antfouk.
Εκτος απο το παρακατω:

Και δυστυχώς τέτοια λάθη σημαίνουν φθορά, σημαίνουν τρωτότητα, σημαίνουν ότι οι αντίπαλοι μυρίζονται αίμα, σημαίνουν ότι η αύρα των μεγάλων του επιτευγμάτων και του ήθους του μπορεί να μην γραπώνει τα αποδυτήρια όπως θα μπορούσε, σημαίνουν ότι η γροθιά του στο τραπέζι θα επιβάλλεται λιγότερο. Και τέτοια φθορά δεν θέλω να την υφίσταται ούτε ο Νικόλας, ούτε ο ΟΦΗ. Θέλω λοιπόν να πιστεύω ότι και εμείς θα στηρίξουμε ακόμα περισσότερο αυτόν τον άνθρωπο, αλλά και εκείνος συνειδητοποιεί 1000% τη σημασία της ΚΑΜΠΑΝΑΣ που ο ίδιος έπαιξε σήμερα. Η θέση του είναι εξαιρετικά δύσκολη, ο ρόλος του δυσανάλογα πολυσύνθετος, και δεν γνωρίζω πώς ακριβώς λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις. Και αυτό όμως το γεγονός ότι, ενώ δυο-τρεις πολύ σοβαροί προπονητές είναι στα πρόθυρα της απόλυσης, εμείς επιλέγουμε αμέσως έναν άνθρωπο με πολύ ρίσκο, πιθανόν να δείχνει μια πίεση και ένα άγχος που μόνο δημιουργικά δεν μπορεί να είναι για την ομάδα.


Δεν διαφωνω επι της ουσιας. Διαφωνω με την δημοσιευση αυτων των σκεψεων διοτι ειναι τροφη στο πιατο καποιον αρπακτικων που ισως περιμενουν στην γωνια.
Ειναι κουβεντες που θα πουμε σε ενα ρακαδικο προβληματισμενοι.
Οχι εδω.

Με το περιφημο "κλειστο" τοπικ τι θα γινει?
마리오스29 Σεπ 2010, 09:21#112305
buzus έγραψε:
εμενα μ'αρεσει ο Αναστο
τουλαχιστον ειναι δουλευτης κι ειναι επαγγελματιας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
ο Χατζινικολαου προπονητης δεν ηταν ποτε του (τι εδωσε τρανη εμπνευση να τον προσλαβουν δεν το καταλαβα ποτε μου...)
η ομαδα θα παει καλυτερα με τον Αναστο,αυτο ειναι σιγουρο
παμε ρε ΟΦΑΡΑ να βγουμε σιγα σιγα απο το τελμα

ωωωωω
μετά το xnarman o buzus
γνωρίζει παλιά μεγαλεία το φόρουμ 😄
마리오스29 Σεπ 2010, 09:23#112306
Giannis4 έγραψε:
Αντε στην Δ' εθνικη να κατεβαζουμε 11αδες με Κρητικους να ψηθουν 2 χρονια, να φτασουμε σε 3-4 χρονια Α'.... Και στα @@ μου γιατι ειμαι ΟΦΗτζης, και 1 χρονο και κατι ειμαι και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ..

Αυτό πρέπει να το κάνει ο ΟΦΗ-Β (κατά το ισπανικό μοντέλο)
antfouk29 Σεπ 2010, 10:31#112307
Duhan, η αλήθεια είναι ότι αν είχα να επιλέξω να γράψω το συγκεκριμένο μήνυμα σε μια κλειστή ή σε μια ανοιχτή ενότητα, μάλλον θα διάλεγα την κλειστή. Από την άλλη, τα αρπακτικά είναι αρπακτικά, επειδή δεν χρειάζονται ιδιαίτερο ξεκούνημα για να καταλάβουν.
steve429 Σεπ 2010, 10:38#112308
Καλώς ήρθε ο κύριος Αναστόπουλος, στο καλό να πάει και ο κύριος Χατζηνικολάου. Και αποκαλώ και τους δύο "κύριους" γιατί από τη στιγμή που ήρθαν να υπηρετήσουν τον ΟΦΗ, για μένα είναι κύριοι, άσχετα με το αν είναι ικανοί ή όχ

Όσον αφορά στον κύριο Χατζηνικλάου, αποδείχθηκε τελικά ότι το μόνο που είχε και ταίριαζε στην ομάδα ήταν το χαμηλό του μπάτζετ. Κατά τα άλλα φάνηκε πολύ χαμηλότερος των περιστάσεων τόσο σε επίπεδο πυγμής όσο και σε επίπεδο προπονητικής γνώσης.

Αντίθετα ο κύριος Αναστόπουλος και πυγμή έχει και πολύ καλύτερη γνώση της προπονητικής. Ωστόσο του λείπει λίγο ο αυτοέλεγχος. Ξέρει την κατηγορία, έχει ανεβάσει ομάδες στην Α εθνική πολλάκις, ξερει τι σημαίνει πρωταθλητισμός στην Β εθνική. Αν καταφέρει να δέσει με το ρόστερ της ομάδας σύντομα, τότε θα δούμε την μπάλα που έπρεπε να παίξουμε και πέρυσι. Απλή και ουσιαστική. Αρνητικό του για μένα είναι η θητεία του στον πασάκο...

Σαν επιλογή νομίζω ότι είναι το άτομο που χρειάζεται ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή. Υπό άλλες συνθήκες, δεν θα τον ήθελα ούτε εγώ στην ομάδα, αλλά τώρα ήρθε και πρέπει να μείνει!. Αρκεί βέβαια να τον στηρίξουμε και εμείς και να μην τον διώξουμε από την πρώτη αποτυχία. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΡΕΝΟ!!! Πώς να το κάνουμε??

Υ.Γ.1 Αν μέσα στη χρονιά ξανά αλλάξουμε προπονητή, δεν θα ανέβουμε κατηγορία (όχι γιατί είναι καλός ο Αναστόπουλος, αλλά γιατί δεν ξέρουμε τι μας γίνεται). ΤΕΛΟΣ

Υ.Γ.2 Μπράβο στο Μαχλά για τα γρήγορα αντανακλαστικά.
Boban29 Σεπ 2010, 12:19#112313
Μιας και είδα ότι στενοχώρησα κόσμο με την άρνησή μου για Αναστό, 2 κουβέντες εδώ και σύντομα γιατί δε μ'αρέσει η κουβέντα αυτη.

1. Αν συγκρίνετε τον Αναστό με τον Χατζηνικολάου για να πείτε ότι είναι επαγγελματίας ή γάτος ή δε ξέρω τι, οκ δεκτό. Αλλά προτιμούσα να συγκρίνουμε με πραγματικούς προπονητες.

2.Οντως έχει ανόδους. Εχει και κάτι καθόδους. Εχει και κάτι περάσματα που δεν τα θυμάται κανείς (Ελευσίνες κλπ), έχει και διάφορα (καθαρά σαν προπονητής) που με χαλάνε (μιας κι έχω ιδία άποψη) αλλά όπως έγραψα στο άλλο τοπικ, καλιά να μη λέμε τίποτα. Μακάρι να μας ανεβάσει και τίποτα άλλο.

3.Σαν ανθρωπος ότι και να κάνει δεν μου αλλάζει άποψη. Μονο να θυμίσω ότι αφησε κάποτε (2002-03 σαιζόν) μεσοβδόμαδα την Καλλιθέα για να πάει στον ανταγωνιστή ΠΑΣ και το Σάββατο έπαιζαν μεταξύ τους,κρισιμότατο ματς ενω η Καλλιθέα μολις είχε κάνει τις εισηγήσεις του μεταγραφες!! Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα, αντικειμενικό. (δεν πιανω τη Ρόδο καν...)

4.Είδα και τον συγκρίνουν με Σηφάκη στο πάθος λέει κλπ. Τότε να τον πάρουμε γενικό αρχηγό, αυτή είναι για μένα η θέση που θα κολλούσε ο Σηφάκης.

Τώρα έγινε, οπως ξανάγραψα θα κοιτάξω να τουμπεκιάσω και θα ελπίζω στην άνοδο και μόνο σε αυτή.

Υ.Γ Ανάλυση για το τι πιθανόν θα κάνει αγωνιστικά ο Αναστό στον ΟΦΗ,πως παίζουν πανω-κάτω οι ομάδες του κλπ, μετά την παρέλευση του αρχικού σοκ. Αυριο-μεθαύριο!
마리오스29 Σεπ 2010, 12:19#112314
http://media2.feed.gr/pegasus/Multimedia/mp3/Anastopoulos_nikos_290910_to_deka_to_kako_id26541473.mp3

συνέντευξη στο σεντρα σημερα το πρωι

οι ομαδες στη Β εθνική σκέφτονται όλες:
"να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και ας χάσουμε από τη ..Ζάκυνθο"
:laugh:
Djpanos-429 Σεπ 2010, 12:29#112315
τι εγινε ρε παιδια????


http://contra.gr/pops/news_large.aspx?paper=fos&date=29092010
마리오스29 Σεπ 2010, 12:58#112321
αντίο πλήξη..
orestaras -4-29 Σεπ 2010, 12:59#112322
http://www.kontra.gr/Soccer/Hellas/290497.html

Παρτε και εδω,ε ρε γλεντια!!!μπορει να μη μας αρεσει που ηρθε,αλλα εκει πανω στη παγουρι-α δε θα κοιμουνται για ενα χρονο,σημερα ακουγα στο σπορ φμ οτι τον περιμενουνε στις 5 του Γεναρη,ε ρε και να τους παρει διπλο εκει μεσα και να μην αναιβουνε στο τελος!!εχει να φαει παντως ειτε απο αυτους ειτε απο εμας σε περιπτωση μακακιων ειδικα στο γεντι!αλλα πανω απο ολα ηρεμια και στηριξη!
matador29 Σεπ 2010, 13:03#112323
Τι εγινε ρε παιδια?Του την επεσαν να τον δειρουν οι παγουραδες?Αρχιζει να κερδιζει συμπαθειες ο αλενατορε...
ΝΤΕΛΓΚΑΔΟ-429 Σεπ 2010, 13:05#112325
επιτελους , θα αποκτησει λιγο νευρο ο παγκος μας . πιστευω οτι ο Αναστο , θα διαχειριστει μια χαρα το ροστερ μας και το σημαντικοτερο...θα βαλει ταξη στα αποδυτηρια με κανα μπινελικι , πραγμα που εχει να γινει καιρο....
AKHS29 Σεπ 2010, 13:36#112330
Fortsa Aναστο!
Javier29 Σεπ 2010, 13:44#112332
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/290497.html
Djpanos-429 Σεπ 2010, 14:00#112334
μια παλια συνεντευξη καταθεση ψυχης του αναστο...

http://www.cosmo.gr/Sports/263371.html

και τι εκανε στη καβαλα που δεν τα καταφερε και τοσο καλα και ειχε χασει και απο τον πας...


http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/Kavala/227803.html
alucard29 Σεπ 2010, 14:07#112336
Για το θεμα της "επίθεσης" πάντως μην τρελαίνεστε, μαλλον ειναι υπερβολές.
Απ οτι ειπε ο Καρπετ (σημερα στον ΣπορΦΜ) που ειναι κολλητος του,
η ολη φασαρια ητανε κατι βρισιες και μια καρεκλα που εφυγε προς το μερος του.
Ουτε αιματα ουτε ξυλο.
ετεοκρής29 Σεπ 2010, 14:28#112339
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/290497.html

Δεν εχω δει την γνώμη του Δαργομαν. για τον νέο μας προπονητή. :laugh:
manos429 Σεπ 2010, 14:30#112340
Kαλος προπονητης ειδικα για Β εθνικη δεν λεω αλλα.....ειναι παγουρας και μεγαλη λερα και δεν ηθελα να ασχοληθουν τετοιοι με τον ΟΦΗ..ελπιζω ο Μαχλας να ξερει τι κανει..
Mitsos429 Σεπ 2010, 15:26#112347
manos4 έγραψε:
ειναι παγουρας και μεγαλη λερα και δεν ηθελα να ασχοληθουν τετοιοι με τον ΟΦΗ..


Ειναι παγουρας...???? Γεννηθείς στη Δάφνη του νομού Αττικής και ειναι παγουρας...???? Καλη φαση..!!
Frank-429 Σεπ 2010, 15:49#112348
Γαύρος άρρωστος είναι ρε τι παγουρας ; ο νικολο με το όνομα ,
ε ρε πως αλλάζουν οι εποχές ..ποιος το περίμενε..:silly:
thetrooper29 Σεπ 2010, 15:53#112350
Ετσι και κάτι διαφορετικό ρε παιδιά...μη βαράτε αν είναι εκτός
αλλά γέλασα με το που το είδα

http://www.youtube.com/watch?v=_V-CDgwE_cw

Ελπίζω για καλύτερη συνέχεια στην Ομιλάρα...πάμε γερά...πάμε Νίκαια λέμε.
‹ Προηγούμενη123…12Επόμενη ›
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο