SNAKES4
ARCHIVE

βρομερό αεκάκι

27 μηνύματα · 18 Ιανουαρίου 2011 έως 3 Απριλίου 2014 · 12 συμμετέχοντες
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ18 Ιαν 2011, 20:54#118243
Μια σημαντική διαπίστωση των ορκωτών λογιστών

Ένα από τα σημαντικότερα όσο και ανησυχητικά στοιχεία που προκύπτουν από τον έλεγχο είναι πως η ΠΑΕ ΑΕΚ λειτουργούσε κατά κάποιο τρόπο «μπακαλίστικα». Συγκεκριμένα στο κείμενο αναφέρεται ότι δεν τηρούντο εσωτερικές διαδικασίες, δεν υπήρχε ένα συγκριμένο σύστημα έγκρισης για σύναψη επαγγελματικών συμβολαίων και δεν εφαρμοζόταν εσωτερικός έλεγχος. Το πόρισμα μιλάει για ομαδοποίηση συναλλαγών και γενικότερα μια «χύμα» κατάσταση στην ΠΑΕ που δεν είναι λογικό να υπάρχει σε μια σοβαρή εταιρεία.

Συγκεκριμένα το κείμενο του διαχειριστικού αναφέρει για το θέμα: «Επιπρόσθετα από τον έλεγχό µας διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούντο εσωτερικές διαδικασίες µε τις οποίες θα διασφαλίζονταν ότι οι επιταγές έκδοσης της ΑΕΚ ΠΑΕ υπογράφονται από πρόσωπα τα οποία είναι εξουσιοδοτηµένα από τα πρακτικά των ∆ιοικητικών Συµβουλίων να δεσµεύουν για συγκεκριµένες συναλλαγές και ποσά την εταιρεία. Συγκεκριµένα από το δείγµα του ελέγχου µας προέκυψε ότι οι επιταγές δεν συνοδεύονταν από ενυπόγραφες εντολές των νόµιµα εξουσιοδοτηµένων εκπροσώπων µε συνέπεια να µην είµαστε σε θέση να βεβαιώσουµε την ορθή εκπροσώπηση της ΑΕΚ ΠΑΕ στο σύνολο των συναλλαγών της µε τρίτους.

ΑΕΚ ΠΑΕ- Παρατηρήσεις ∆ιαχειριστικού Ελέγχου Χρήσεων 30/06/2005 - 30/06/2009 12

1.5 Τηρούµενες ∆ιαδικασίες

Η ΑΕΚ ΠΑΕ κατά την περίοδο του ελέγχου δεν εφάρµοζε καταγεγραµµένο σύστηµα διαδικασιών εσωτερικού ελέγχου το οποίο να περιλάµβανε τις διαδικασίες έγκρισης για την σύναψη επαγγελµατικών συµβολαίων και κανονισµού προµηθειών στον οποίο να καθορίζεται η διαδικασία απόκτησης παγίων στοιχείων, οι εγκρίσεις των δαπανών και η εξόφληση των αντίστοιχων υποχρεώσεων. Από τις διενεργηθείσες προφορικές συνεντεύξεις µε τους υπευθύνους της Οικονοµικής διεύθυνσης και των λοιπών τµηµάτων της ΑΕΚ ΠΑΕ καταγράψαµε και οµαδοποιήσαµε ανά βασική

κατηγορία συναλλαγών τις παρακάτω ελλείψεις:

1.5.1 Αµοιβές - Έξοδα Σύναψης Επαγγελµατικών Συµβολαίων

Η ∆ιοίκηση της εταιρείας δεν είχε εφαρµόσει σύστηµα εσωτερικών διαδικασιών για την σύναψη συµβολαίων µε ποδοσφαιριστές και προπονητές και δεν µας έχουν παραδοθεί εγκριτικές αποφάσεις του ∆ιοικητικού Συµβουλίου, εισηγήσεις τεχνικών διευθυντών, scouting team κλπ. Όλες οι τελικές αποφάσεις ήταν στην αποκλειστική αρµοδιότητα του εκάστοτε Προέδρου και ∆ιευθύνοντος Συµβούλου. ∆εν είµαστε σε θέση να γνωρίζουµε την διαδικασία µε την οποία στις υπό έλεγχο χρήσεις οι εκάστοτε Πρόεδροι και ∆ιευθύνοντες Σύµβουλοι της ΑΕΚ ΠΑΕ διαπραγµατευόταν µε τους ποδοσφαιριστές - προπονητές - εκπροσώπους τους και τις οµάδες καθώς και τον καθορισµό του τιµήµατος και της χρονικής διάρκειας των συµβολαίων.

1.5.2 Κανονισµός Προµηθειών

∆εν υπήρχε εγκεκριµένος κανονισµός για την ανάθεση προµηθειών - υπηρεσιών και τη σύναψη και εκτέλεση των σχετικών συµβάσεων. Για την σύναψη των συµβάσεων ανεξαρτήτως ποσού δεν διεξάγονταν µειοδοτικοί διαγωνισµοί και πραγµατοποιούταν απευθείας αναθέσεις µε συνέπεια να µην είµαστε σε θέση να επιβεβαιώσουµε ότι οι συναφθείσες συµβάσεις ήταν οι πλέον συµφέρουσες για την ΑΕΚ ΠΑΕ.

1.5.3 ∆ιασφαλίσεις Μηχανογραφικού Συστήµατος

Από τον έλεγχό µας διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν επίπεδα - δικλείδες ασφαλείας στην µηχανογραφική εφαρµογή µε την οποία καταγράφονται τα οικονοµικά δεδοµένα και όλοι οι χρήστες ανεξαρτήτου επιπέδου ευθύνης είχαν την πρόσβαση στα στοιχεία του µηχανογραφικού συστήµατος.

1.5.4 Αρχειοθέτηση - Φύλαξη Παραστατικών Συναλλαγών

Στη διάρκεια του ελέγχου µας διαπιστώθηκε ότι σε πληθώρα περιπτώσεων το σύστηµα της ορθής φύλαξης και αρχειοθέτησης των παραστατικών συναλλαγών παρουσίαζε σηµαντικές ελλείψεις. Ενδεικτικό παράδειγµα αποτελεί το γεγονός ότι η ∆ιοίκηση της εταιρείας δεν έχει διαφυλάξει το σύνολο των λογιστικών καρτελών του αναλυτικού καθολικού των χρήσεων λήξης 30.06.2005 και 30.06.2006 µε συνέπεια ο έλεγχός µας στις ανωτέρω χρήσεις να υπόκειται σε πληθώρα περιορισµών. Επίσης σε πληθώρα περιπτώσεων δεν µας παραδόθηκαν δικαιολογητικά πρωτογενών λογιστικών εγγραφών µε συνέπεια να µην είµαστε σε θέση να επιβεβαιώσουµε τις καταβολές δόσεων και λοιπών αµοιβών στους δικαιούχους ποδοσφαιριστές, προπονητές, managers και οµάδες».

=============================================================================

Ο αόρατος Fabian Gustavo Moyano Ένα από τα πιο περίεργα αποσπάσματα του διαχειριστικού ελέγχου και στο οποίο χρειάζεται σίγουρα να δοθεί κάποια εξήγηση είναι το παρακάτω:

"Στις 30/8/2008 µεταξύ της ΑΕΚ ΠΑΕ εκπροσωπούµενη από τον κ. Θ. Νικολαϊδη και της ποδοσφαιρικής οµάδας της Αργεντινής CLUB ATHLETICO LANUS συµφωνήθηκε η µεταβίβαση στην ΑΕΚ ΠΑΕ του δικαιώµατος αγοράς του ποδοσφαιριστή Fabian Gustavo Moyano έναντι τιµήµατος € 650.000 χωρίς να αναφέρονται στο συµφωνητικό χρονικοί περιορισµοί. Σύµφωνα µε το συµφωνητικό στην περίπτωση που η ΑΕΚ ΠΑΕ εξασκούσε το δικαίωµα αγοράς του ποδοσφαιριστή, υποχρεούταν να καταβάλει ως πρόσθετη αµοιβή το

ποσό των € 3.500.000.

Το ποσό των € 650.000 καταβλήθηκε από την ΑΕΚ ΠΑΕ µέσω τραπεζικού εµβάσµατος στην CLUB ATHLETICO LANUS SABADELL ES αλλά το αντίγραφο του τραπεζικού εµβάσµατος φέρει ως αιτιολογία «αµοιβή µεταγραφής για τον ποδοσφαιριστή Pelletieri».

Το δικαίωµα εξάσκησης της αγοράς του ποδοσφαιριστή Fabian Gustavo Moyano µέχρι και την ηµεροµηνία του ελέγχου µας δεν έχει εξασκηθεί».

Η πιθανότερη εξήγηση είναι πως η ΑΕΚ έδωσε αυτά τα χρήματα για τον Πελετιέρι όμως το ποσό των 650.000 ευρώ για δανεισμό ενός έτους, χωρίς το συμβόλαιο του παίκτη, είναι αν μη τι άλλο απίστευτο και βέβαια πρέπει να εξηγηθεί για ποιο λόγο η ΑΕΚ συμφώνησε για κάποιον Μογιάνο και πλήρωσε για τον Πελετιέρι.

Το aek365.gr έψαξε και βρήκε ποιος είναι ο Μογιάνο και το μόνο βέβαιο είναι πως αν ομάδα έδινε για τέτοιου επιπέδου παίκτη 4.150.000 ευρώ τότε ο εισαγγελέας θα έπρεπε να επέμβει... αυταπάγγελτα!

Ο Φαμπιάν Γκουστάνο Μογιάνο Μπατρές γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1986 στη Μεντόσα. Έπαιζε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και το 2000 τον πήραν στα τμήματα υποδομής της Μπόκα. Τον Δεκέμβριο του 2004 τον πήραν για πρώτη φορά στην αποστολή ων «σεϊνέσες» και κάθισε στον πάγκο στο ματς με την Αλμάγκρο. Το 2005 μετακόμισε στη Λανούς όπου μονιμοποιήθηκε σαν τέταρτος γκολκίπερ. Αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Λανούς και το 2009 κατάφερε να είναι ο δεύτερος γκολκίπερ της. Το καλοκαίρι του 2009 μετακόμισε στην Ατλάντα, ομάδα Β' Κατηγορίας στην Αργεντινή. Η έγκυρη ιστοσελίδα «transfermarkt» τον κοστολογεί αυτή τη στιγμή με 50.000 ενώ αναφέρει ότι πλέον αγωνίζεται στην Κολεχιάλες Μουνρό κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από το επίσημο site της ομάδας που παίζε στην Γ' Εθνική. Εκεί αγωνίζεται ο Κριστιάν Μογιάνο και μάλλον πρόκειται για συνωνυμία.
==============================================================================
Μερικά από τα… παράξενα του διαχειριστικού ελέγχου
Η πώληση του Παναγιώτη Λαγού και το ταξίδι του Ριβάλντο 50000 ευρώ

Οι 115 σελίδες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου, δίνουν τροφή για ανάγνωση πολλών ωρών. Κάποια από τα πρώτα... παράξενα που καταγράφονται είναι η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Δαρσινού που τον Ιούλιο του 2007 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με αποδοχές 13.705 ευρώ, ενώ ο μάνατζερ του, Χατζηιωάννου, πήρε αμοιβή 35.000 ευρώ. Μία ακόμα... περίεργη μεταγραφή, είναι του Κρουσταλλέλη. Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή πληρώθηκαν δύο ομάδες. Α.Π.Ο Αλμωπός Αριδαίας με 18000 ευρώ και Μακεδονικός Γιαννιτσών 3000 ευρώ. Εντυπωσιακές είναι οι διαφορές και στα ταξίδια του εξωτερικού. Και αυτό διότι η αποστολή της ΑΕΚ ταξίδεψε στη Μαδρίτη για το παιχνίδι με τη Χετάφε με 178000 ευρώ, ενώ στην Σουηδία, για το ματς με την Έλφσμποργκ, με 29000 ευρώ.

Το Παρίσι, στον αγώνα με την Παρί Σεντ Ζερμέν, κόστισε συνολικά 197000 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο στο Μπόλεσλαβ, μόλις 82000. Υπερβολικό ήταν και το οικογενειακό ταξίδι του Ριβάλντο (άγνωστος προορισμός), το οποίο στοίχισε στην ΠΑΕ, 50000 ευρώ. Τέλος, υπάρχει και το πιο... περίεργο από όλα. Στη σελίδα 92, υπάρχουν αναλυτικά πωλήσεις παικτών. Στις 30/6/2007, λοιπόν, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει καταγράψει έσοδα 500.000 ευρώ, από την πώληση του Παναγιώτη Λαγού!...
=================================================================================
Οι μισθοί Θανόπουλου-Δημαράκη

Εντυπωσιακή ρήτρα απόλυσης του πρώην προέδρου της ΑΕΚ και υψηλά μπόνους στόχων για τον πρώην οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ
Στην σελίδα 71 και 72 αναλύονται οι μισθοί που λάμβαναν οι Νίκος Θανόπουλος και Μιχάλης Δημαράκης. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ (και διευθύνων σύμβουλος) και πρώην οικονομικός διευθυντής, είχαν αυξανόμενους μισθούς και μπόνους παραγωγικότητας. Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα, ο πρώτος έπαιρνε 6460 ευρώ έως την 31/12/2008, 8700 για το έτος 2009 και 10500 για το έτος 2010. Παράλληλα προβλεπόταν επίδομα παραγωγικότητας, ανερχόμενο σε ποσοστό 30% επί του μικτού μισθού. Ωστόσο, ο όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νίκου Θανόπουλου, που αναμφισβήτητα προκαλεί, αν όχι ερωτηματικά, σίγουρα αξιοσημείωτο γεγονός, είναι η ρήτρα της απόλυσής του. Σε περίπτωση λοιπόν που η ΑΕΚ ήθελε να σπάσει το συμβόλαιο του Θανόπουλου, χωρίς την συναίνεσή του, θα έπρεπε να του καταβάλλει και 100.000 ευρώ!

Όσον αφορά τώρα τον Μιχάλη Δημαράκη, σύναψε συμφωνία 2ετούς διάρκειας με την ΠΑΕ, όπου τον πρώτο χρόνο θα έπαιρνε 2200 ευρώ και τον δεύτερο 3000. Ωστόσο, σε αυτή τη διάρκεια κατάφερε να πιάσει το όριο στόχων και να επιβραβευθεί με μπόνους. Σε περιόδους λοιπόν που η ΑΕΚ έμπαινε μέσα ακόμα και 10 εκ. ευρώ και σε καμία περίπτωση δεν ήταν παραγωγική, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, πήρε συνολικά μπόνους 48000 ευρώ, ενώ ο πρώην οικονομικός διευθυντής, μπόνους ύψους 30000 ευρώ.
=================================================================================
Ενσαλίβα 300.000 ευρώ αύξηση σε μία ημέρα!Το ιδιωτικό συμφωνητικό έγραφε για 660.000 ευρώ και το επαγγελματικό συμβόλαιο, που υπεγράφη μία ημέρα μετά, 960.000 ευρώ!

Στις 2/7/2007 μεταξύ του ποδοσφαιριστή Ταμαντανί Ενσαλίβα του μάνατζερ κ. Ι. Εμμανουηλίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Ντέμη Νικολαϊδη υπεγράφη ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο συντάχθηκε στην αγγλική γλώσσα , με βάση το οποίο ο ποδοσφαιριστής θα λάμβανε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ ως αμοιβή το ποσό των 660.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο και ο μάνατζερ το ποσό των 75.000 ευρώ ως αμοιβή διαμεσολάβησης.

Ως εδώ καλά. Όμως όπως αναφέρει ο διαχειριστικός έλεγχος στη σελίδα 32 συγκεκριμένα, την επομένη, δηλαδή στις 3/7/07 υπογράφτηκε το επαγγελματικό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με αμοιβή όμως ύψους 960.000 ευρώ για περίοδο τριών ετών ήτοι αμοιβή μεγαλύτερη κατά το ποσό των 300.000 ευρώ σε σχέση με το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπεγράφη μία ημέρα πριν!

============================================================================
ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΑΕΚ....ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ??????????
Mavrofidos21 Ιουν 2013, 15:27#147061
20 μυριάκια δίνει η περιφέρεια Αττική για το γήπεδο της ΑΕΚ,
Πόσα δίνει η περιφέρεια Κρήτης στον ΟΦΗ....?

http://www.sport24.gr/football/Spain/diplo_ergotaksio_to_san_mames.2302101.html

Μην το κατεδαφίζετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ειναι μακράν καλύτερο από το καλύτερο Ελληνικο....
andreas7 Αυγ 2013, 20:50#148196
ΣΧΟΛΙΟ: Ο Ηρακλής οφείλει να απαιτήσει περισσότερα
Δημήτρης Βλάχος
07/08/13 12:33 Επιμέλεια: Δημήτρης Βλάχος
Η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Nova για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων που θα δώσει στην Γ' εθνική, έναντι ενός ποσού που θα ξεπεράσει κατά πολύ το ένα εκατομμύριο ευρώ, θα πρέπει να προβληματίσει έντονα τους διοικούντες της ΠΑΕ Ηρακλής.

Θυμίζουμε ότι πριν από 1,5 χρόνο, όταν η ομάδα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, τέθηκε θέμα μετάδοσης των αγώνων της από την ΕΤ3. Τότε, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είχε απαιτήσει την μετάδοση αγώνων όλων των ομάδων, για να επιτρέψει την μετάδοση αγώνων του Ηρακλή, θέτοντας ζήτημα αθέμιτου ανταγωνισμού. Η διοίκηση των κυανόλευκων δεν αντέδρασε δυναμικά, σεβάστηκε την απόφαση και σιώπησε. Στο ίδιο πρωτάθλημα, έστω και αν έχει αλλάξει η μορφή του, η ΑΕΚ προχώρησε σε ατομική σύμβαση με το συνδρομητικό κανάλι και θα καρπωθεί ένα ποσό αντίστοιχο της εμπορικότητάς της.
Από Bluearena.gr


Στη Γ' να μείνετε μια ζωή κωλοομάδα, αδικημένοι του κώλου, κλαψομούνηδες - Ολο κλαψα-κλαψα αλλά μέσα στο σύστημα μια ζωή, να γκρινιάζετε για το οτι πέρνουν μεγαλύτερο μερίδιο τα πρασινοκοκκινα gay αδερφάκια σας...Αλήθεια πόσο δίνει νικητής Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ φέτος;;; Τί;; Δεν παίζει στο κύπελλο;;; Χαχαχααχαχχαα!!!!
Κίσσαμε και Ρούβα γαμήστε την τη κούλα
Keramiotis Michail7 Αυγ 2013, 23:19#148203
Αναρωτιέμαι.. Αν γίνει καμιά "στραβή" και δεν ανέβει το ΑΕΚάκι, θα ξανασκάσει η Nova άλλο ένα μύριο και του χρόνου για να τη δείχνει στη FL2;;
Johnp22 Αυγ 2013, 11:35#148492
Το θέμα το άνοιξα με αφορμές το πανό που ανεβάσαμε στο ματς με τον πανιώνιο, το άρθρο κάποιου δημοσιοκάφρου της αεκ με το όνομα αρναουτογλου στο sport24 αλλά και την σύσταση τις FIFPRO στα μέλη της να μην έρχονται Ελλάδα, κάτι που νομίζω ότι έγινε σε μεγάλο βαθμό επειδή η αεκ έπεσε στην γ εθνική και ο κόσμος έχασε τα λεφτά του.

Η αεκ για εμένα ήταν απλά αδιάφορη. Το ίδιο πιστεύω ισχύει και για την πλειοψηφία τον οπαδών του ΟΦΗ. Αλλά μετά από τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν και την χολή που βγάζουν για όλους και για όλα και την στροφή 360 μοιρών οπού πριν έλεγαν ότι είναι ομάδα έκτος συστήματος και στο τέλος κατέληξαν χειρότεροι από ομάδα του συστήματος (και το υπερηφανεύονται κιόλας) πλέων τους σιχάθηκα και δεν τους θέλω να τους βλέπω ούτε ζωγραφιστούς. Υπάνθρωποι, κακόγουστοι με έντονα το αίσθημα τις μεγαλομανίας και τις ψευδαίσθησης ότι όλοι ασχολούνται με την πάρτη τους.

Με το που έπεσαν Γ κατηγορία, σήκωσαν κεφάλι και το παίζουν οι γαμιάδες οι εκδικητές του συστήματος, αυτοί που πλέων σύντομα θα έρθουν στην σουπερ λίγκα να αντικαταστήσουν τον ολυμπιακό ως μια από τις πιο βρομερές ομάδες τις Ελλάδας. θα είναι πλέων Η Ομάδα του συστήματος, τις μίζας, τις λαμογιάς, όχι ότι πριν δεν ήταν αλλά τώρα θα κάνει μπαμ, πριν προσπαθούσαν να κρατήσουν τα προσχήματα, τώρα έχουν ξεφύγει τελείως. Αντί λοιπόν να το βουλόσουν και να μην πολυμιλάνε γιατί η ομάδα τους έδρασε σαν την camorra (αν και αυτοί τουλάχιστον έχουν έναν κώδικα τιμής) και έφαγε τα λεφτά τον ανθρώπων που τα είχαν δουλέψει, βγαίνουν παντού και το παίζουν καμπόση.

Το ποιο γελοίο, και δείχνει ότι ζουν έκτος τόπου και χρόνου, είναι ότι μπήκε ένα πιτσιρίκι στο φόρουμ μας (έχει ίδει διαγραφεί το μήνυμα του και ο ίδιος) και μας απείλησε, να πάμε λέει στην 25η Αυγούστου η στην Δικαιοσύνης και να του κουνηθούμε. Τις απειλές του βέβαια μόνο ως αστείο μπορούμε να τις εκλάβουμε μιας και οι "οργανομένοι" οπαδοί της ΑΕΚ στο ηράκλειο δεν ξεπερνάνε τα 10-15 άτομα σε σύνολο 100 φιλάθλων ολους και ολους.
andreas22 Αυγ 2013, 11:49#148493
Γ'ΕΘΝΙΚΗ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ22 Αυγ 2013, 14:01#148494
Γεια και χαρά μετά από καιρό.

Συμφωνώ με όλα σχεδόν που λέτε για το αεκάκι, και σ' αυτό το νήμα και σε άλλα. Να πάνε να γαμηθούν κι αυτοί και η ομαδούλα τους, που νομίζουν ότι πάνε για επανάσταση με μπροστάρη τη γατούλα (και καλά τίγρη, μη χέσω) με την κλασική μιζέρια-κλάψα-κλαψομουνιά που πλέον έχει γίνει συνώνυμο του αεκτζή.

Αλλά δε μπορώ να μη σχολιάσω ότι παράλληλα τους ζηλεύω σε ένα (και μόνο) πράγμα: Στο γεγονός ότι είχαν τα ασβάχια να αντιμετωπίσουν τα ναζιστικά μορφώματα στην κερκίδα τους ή στους συνδέσμους τους, κάτι που δυστυχώς εμείς δε θα μπορέσουμε να κάνουμε ποτέ.
Johnp22 Αυγ 2013, 14:14#148495
Για αυτους ηταν πιο ευκολο να τους ανιτπετωπίσουν γιατι η ομαδα τους ιδεολογικά , ομαδα υποτίθετε που δημιουργήθηκε απο πρόσφυγες τις Μ. Ασίας και τις κωνστντινούπολης, τους εδινε πολύ δυνατο πάτημα να τους αποβάλουν.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ22 Αυγ 2013, 14:18#148496
Για αυτους ηταν πιο ευκολο να τους ανιτπετωπίσουν γιατι η ομαδα τους ιδεολογικά , ομαδα υποτίθετε που δημιουργήθηκε απο πρόσφυγες τις Μ. Ασίας και τις κωνστντινούπολης, τους εδινε πολύ δυνατο πάτημα να τους αποβάλουν.


Σίγουρα, αλλά κι εμείς σαν Κρητικοί (που η πλειοψηφία ισχυριζόμαστε ότι έχουμε και ανωγειανή καταγωγή ή το παίζουμε "ανωγειανίζοντες"😉 θα μπορούσαμε να έχουμε ανάλογα πατήματα. Θέμα άσχετο με το τόπικ, απλά μια σκέψη παρουσίασα, να 'χαμε να λέγαμε. Με το παρντόν για το άσχετο.
buzus22 Αυγ 2013, 21:45#148511
συμφωνω σε ολα.
εκτός απο ένα:
ρε Τζων, αν κανουν στροφή 360 μοιρων, εκει που ηταν ξαναγυρνανε.
180 μοιρες δεν πρεπει να'ναι η στροφή; :unsure:
οχι οτι οι αεκακιες έκαναν καμια στροφή, φιλολογικά το λεω.
geo422 Αυγ 2013, 22:54#148512
μια ζωη αεκακι θα ναι!!!συμφωνω σε όλα με johnp!!!στο διαολο!!μακαρι να έπεφταν και τοπικο!ας μην ασχολούμαστε άλλο!
마리오스23 Αυγ 2013, 05:23#148515
Ιστορικα ο Ο Φ Η με ετος ιδρυσης το 1925 εχει ως ιδρυτες ΚΑΙ προσφυγες και θεωρειτο η ομαδα που εκπροσωπουσε την πλατια εργατικη ταξη σε αντιθεση με αλλες ελιτιστικες αστικες ομαδες της προπολεμικης εποχης. Αυτο ως σχολιο οτι δηθεν η ΑΕΚ, δλδ η οριτζιναλ, εχει προσφυγικη επιχειρηματολογια αρα και αντιφασιστικη κατευθυνση. Κατεχω ενα σωρο χανουμια, με οντως προσφυγικη καταγωγη 2η γενια που ειναι τερμα φασιστες κ με ορθιο κεφαλι βυζαντιο κ παλι κ αλλα τετοια εθνικιστικα. Ως ομαδα εκπροσωπος της Κρητης δεν μπορουμε να μικραινουμε με τετοιες αηδιες οπαδικα γιαυτο κ ειμαι αισιοδοξος οτι ο καιρος αποχης αρα κ ηθικης χαλαρωσης επερασε...
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΥΚΑΚΗΣ24 Αυγ 2013, 11:35#148532
ααααααχχχχχχχχχ κουυυλαααααα

Μια ζωη φαφλαταδες ειναι......ασε μην παμε στον συνδεσμο τους θα κλαινε παλι.... B)
Johnp24 Αυγ 2013, 12:07#148536
συμφωνω σε ολα.
εκτός απο ένα:
ρε Τζων, αν κανουν στροφή 360 μοιρων, εκει που ηταν ξαναγυρνανε.
180 μοιρες δεν πρεπει να'ναι η στροφή; :unsure:
οχι οτι οι αεκακιες έκαναν καμια στροφή, φιλολογικά το λεω.



Eχεις δικιο.....αλλα ομως εκαναν στροφή 360 μοίρες και ειρθαν εκει που παντα ηταν. Ομαδα του δημοσιου, του συστήματος και τις λαμογιάς....ασε οτι αλλα ελεγαν το θεμα ειναι οτι μια ζωή ηταν ομάδα του συστήματος. Την στροφή στην ουσία τιν εκαναν για τα μάτια του κοσμου....αλλα αντι να ειναι 180 μοίρες και να αλλάξουν ηταν 360.... :sick: :sick: 😄 😄
buzus24 Αυγ 2013, 14:31#148546
επι της ουσιας δηλαδη, αυτό που έκαναν ηταν μια ξεγυρισμένη κωλοτούμπα, ως συνηθως....
μα να τον εχουνε θεο τον "τιγρη" το λαμογιο...
σαν ξοφλημενες πουτανες που ψαχνουν τον νταβατζή-σωτηρα...
ουστ απο δω...
με χαρα μπορώ να πω οτι, εμεις, παραρτημα για χρονια, το πολεμήσαμε, το κυνηγησαμε, πέσαμε, πονεσαμε, αλλά αερα στα αρχιδια κανενός δεν καναμε για να μας σωσει. ή μονοι μας να σωθουμε ή καθόλου.
αντε πια, με τους γιαλαντζί επαναστάτες, χορτάσαμε.
κι αυτο το "ερχομαστε", ωπα ρε,ακομα δεν πεσατε, κουλαρετε και λιγο...

εν τω μεταξυ, ειναι τοσο σωτηρας και λαρτζ ο τιγρης τους, που κανουν προετοιμασια σε κατι χωραφια, ουτε καν κανα σοβαρο αθλητικό κεντρο, να δειξει οτι η ομαδα χτιζεται με συνθηκες Α'Εθνικης και καλα. στο τζαμπα, μη ξοδευτει, να κλεισουν πρωτα οι δουλειες να κονομησει, να δωσει μετα κανα 5ευρω στα λιγούρια.
마리오스26 Αυγ 2013, 19:07#148615
για να καταλάβετε ποιός ωφελήθηκε από το μπουρδέλο που λέγεται αεκ...

η διάταξη που ψηφίστηκε νύχτα, χωρίς να πάρει... χαμπάρι κανείς, στις 30 Ιανουαρίου, έδωσε μεν τη δυνατότητα στις ΠΑΕ να εκκαθαρίζονται μέσα σε τρεις μήνες, από τριάντα που ίσχυε έως τότε, όμως παράλληλα ευνοεί τον Μάκη Ψωμιάδη (ούτε... φωτογραφική να ήταν), καθώς η ΑΕΚ δεν μπορεί πλέον να διεκδικήσει στα ποινικά δικαστήρια το υπεξαιρεθέν ποσό, ούτε φυσικά το Δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και η τρόικα εξέφρασε την ενόχλησή της, επειδή με το καθεστώς αυτό δεν προστατεύονται τα συμφέροντα των πιστωτών και ιδιαίτερα του Δημοσίου και των ασφαλιστικών οργανισμών σε περιπτώσεις τέτοιων γρήγορων εκκαθαρίσεων.

Με την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ τώρα, όπως τονίζεται στην αιτιολογική έκθεση, «αποκαθίσταται η δυνατότητα διεκδίκησης από το Δημόσιο και της είσπραξης τελεσίδικα αναγνωρισμένων ή επιδικασθεισών απαιτήσεων ΠΑΕ κατά τρίτων"....

Read more: http://www.sporfm.gr/permalink/85661.html#ixzz2d6VgMYtC
마리오스29 Αυγ 2013, 20:20#148672
Δεν μπορεί η πολιτεία να αντικαταστήσει την ΑΕΚ στις δίκες με τον Μάκη Ψωμιάδη και να διεκδικήσει τα χρήματα που του έχουν υπεξαιρεθεί, σύμφωνα με απόφαση της ίδιας!

Συγκεκριμένα, στις 8 Αυγούστου είχε γίνει γνωστή η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση, μέσω τροπολογίας, να δύναται το Δημόσιο να υποκαταστήσει μια ανώνυμη εταιρεία που βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Και όμως πέρα από κάθε λογική η πρόταση απορρίφθηκε! Η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» αναφέρει ότι στην χθεσινή του συνεδρίαση το Β" τμήμα Θερινών διακοπών της Βουλής συζήτησε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο η κυβέρνηση την απέρριψε. Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση ήταν να μην ξεφεύγουν από ποινικές ευθύνες περιπτώσεις ιδιοκτητών-μετόχων, εις βάρος των οποίων εκκρεμούν δίκες που σχετίζονται με το οικονομικό έγκλημα. Με το παράδειγμα του Μάκη Ψωμιάδη να είναι το πιο χειροπιαστό, αλλά και τα χρήματα που έχει υπεξαιρέσει απο τα ταμεία των κιτρινόμαυρων. Σύμφωνα με αυτή την εξέλιξη, το Δημόσιο δεν μπορεί να τεθεί αντιμέτωπο με τον Μάκη Ψωμιάδη στις δίκες που έχει ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και δεν μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματα αντί της Ένωσης, η οποία δεν υφίσταται ως ανώνυμη εταιρεία, έχοντας μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Σύμφωνα με την ιδιαιτέρως αιχμηρή ανακοίνωση του αθλητικού τμήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «αποδεικνύεται, ότι εκτός από την εξυπηρέτηση των πολιτικών της τρόϊκας, η διαπλεκόμενη συγκυβέρνηση συναγελάζεται και εξυπηρετεί τα τρωκτικά που κάνουν πάρτι και λεηλατούν ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους, στερώντας από το δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς την δυνατότητα είσπραξης πολλών εκατομμυρίων ευρώ άμεσα».

Κι ακόμη, «επιβραβεύεται η παρανομία ανθρώπων που αξιοποιούν πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία, με τις οποίες ορίζεται η υποχρεωτική πτώχευση και εκκαθάριση εντός τριών μηνών από τον υποβιβασμό της ομάδας. Αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος, ώστε να εισπραχθούν οι επιδικασμένες απαιτήσεις από το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς και ταυτόχρονα τα ερασιτεχνικά τους σωματεία να χάνουν κατ' αντιστοιχία τους οικονομικούς πόρους που τους αναλογούν. Ο μηχανισμός αυτός» επισημαίνεται, «τείνει να μετατραπεί σε εργαλείο από τους επιτήδειους που λυμαίνονται το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την ανοχή των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».


http://www.soccerplus.gr/article/40123-aspida-boyli-se-maki-psomiadi-gia-ta-xrei-pros-aek-dimosio

σαπίλα κ βρομιά.
마리오스30 Δεκ 2013, 23:04#151135
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/gethniki/aek/live-agrotikos-asteras-aek.2573336.html

Αγροτικός Αστήρ - αεκ 2-0 στον ...προημιτελικό κυπέλλου ...Γ Εθνικής...






Να δημιουργείται Κύπελλο Γ' εθνικής μόνο και μόνο για να το πάρεις
και να σε αποκλείει ο Αγροτικός Αστέρας. Αξία ΑΕΚτίμητη.
마리오스9 Ιαν 2014, 15:43#151229
Ξεκινάμε με τη μεγάλη «είδηση». Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τιμήθηκε με το οφφίκιο του Άρχοντα Κουροπαλάτου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Και την πιο μικρή «είδηση»: Η χειροθεσία του νέου Άρχοντα πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την θεία λειτουργία των Θεοφανείων και τον Μεγάλο Αγιασμό στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, στις οποίες ο Πατριάρχης δεν παρέστη, γιατί ήταν ασθενής. Σηκώθηκε όμως άρον άρον για να αναφωνήσει το «άξιος» στον Δ. Μελισσανίδη.

Πόσο να πήγε άραγε το διάβασμα από τον Πατριάρχη;

Είναι η πρώτη φορά μετά το 1453 που απονέμεται το οφφίκιο του Άρχοντος Κουροπαλάτου, το οποίο ως αξίωμα στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία συνδεόταν με σημαντικές ευθύνες στο Παλάτι και τη διαχείριση σημαντικών ζητημάτων του δημοσίου. Από την εποχή της άλωσης της Πόλης, λοιπόν, ο πρώτος που το αγόρασε… ε, συγνώμη, που το αξιώθηκε, είναι ο Δ. Μελισσανίδης. «Για την ειλικρινή αφοσίωσή του στην Μητέρα Εκκλησία, για την προθυμία του στη διακονία και την προσφορά του στα ευσεβή και ευγενή τέκνα του μαρτυρικού Πόντου καθώς και για τις ευρύτερες κοινωφελείς πρωτοβουλίες του» ήταν οι λόγοι που ανέφερε ο Πατριάρχης στην ομιλία του. Να εννοεί άραγε τις οφειλές του Δημήτρη Μελισσανίδη στο ελληνικό δημόσιο; Την εμπλοκή του με λαθρεμπορία πετρελαίου; Τις απειλές του κατά της σωματικής ακεραιότητας δημοσιογράφου; Το ότι είναι τόσο θεοσεβούμενος ώστε ετοιμάζεται να ονομάσει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ (που θα χτιστεί με τη γενναία χορηγία της Περιφέρειας Αττικής) «Αγιά Σοφιά»; Ή την εμπλοκή του στις «ιερές μπίζνες» στον Αστέρα Βουλιαγμένης;

Θα μου πείτε, όλα αυτά δεν εμπόδισαν την κυβέρνηση Σαμαρά (ή να πούμε τη Δεξιά του Κυρίου, καλύτερα; ) να του δώσει χάρισμα τον ΟΠΑΠ, θα εμποδίσει το Πατριαρχείο να τον συμπεριλάβει σε μια λίστα όπου φιγουράρει όλο το χριστεπώνυμο πλήθος των… ολιγαρχών της χώρας; Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά επώνυμα: Αγγελόπουλος, Λαιμός, Δεσποτόπουλος, Τσάκος, Πατέρας. Στη λίστα θα βρει κανείς επίσης τον «Μεγάλο Πρωτέκδικο» κ. Κοντομηνά, τον «Μεγάλο Χαρτοφύλακα» κ. Κόκκινο (πρόεδρο Αρείου Πάγου την εποχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη), αλλά και τον -έχουν και χιούμορ στο Πατριαρχείο- «Άρχοντα Λαοσυνάκτη» Σωκράτη Κόκκαλη. Μήπως ο Δ. Κοντομηνάς δεν κατηγορήθηκε για εξαπάτηση μέσω της εταιρείας Ιντεραμέρικαν; Μήπως ο Σ. Κόκκαλης δεν είναι ένας «άρχων» που έχει βουτήξει και τα δύο χέρια στο μέλι του κρατικού κορβανά; Λεπτομέρειες…

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο κ. Σαμαράς να ελπίζει και στη βοήθεια του Θεού για να μπορέσουν οι δύο «άρχοντες οφικκίαλοι» του Πατριαρχείου να επιλύσουν τις διαφορές που τους έχει προκαλέσει η συγκατοίκησή τους στον ΟΠΑΠ…

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο, άλλωστε, έχει μεγάλη ιστορία. Η «απονομή» τίτλων έναντι χρηματικής ανταμοιβής, όμως, έχει ακόμη μεγαλύτερη. Ήταν εκεί λίγο μετά το Μεσαίωνα: η αναδυόμενη αστική τάξη, οι πλούσιοι έμποροι της εποχής, είχαν αποκτήσει μεν τον πλούτο, αλλά δεν είχαν την ευγενική καταγωγή που θα τους επέτρεπε να λογίζονται ως μέλη της αριστοκρατικής τάξης. Στην ελεύθερη αγορά, όμως, δεν υπάρχουν αδιέξοδα, κι έτσι (έναντι αδράς αμοιβής) έγιναν και οι τίτλοι ευγενείας εμπορεύσιμο είδος, ώστε οι νέοι πλούσιοι της εποχής να συγκατοικήσουν ισότιμα στις ίδιες λίστες με τα παλιά ευγενή τζάκια. Μωρέ, κάτι μας θυμίζει αυτό…

http://unfollow.com.gr/web-only/8095-patriarxeio1/
마리오스28 Ιαν 2014, 21:17#151719
update για τον αγαπημένο μας λαθρέμπορα πετρελαίου και φοροφυγά..

http://info-war.gr/2014/01/unfollow-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AD%CF%82/

στην Μπανανία μας φυσικά σιγή ιχθύος..

[video]http://www.youtube.com/watch?v=jbKj8b2uIRQ[/video]
마리오스5 Φεβ 2014, 11:17#152023
update για το αγαπημένο μας γαλάζιο λαμόγιο :

http://www.koutipandoras.gr/article/106007/vomva-ft-sto-mikroskopio-tis-dikaiosynis-i-apokratikopoiisi-toy-opap

Στο στόχαστρο της ελληνικής Δικαιοσύνης βρίσκεται η μεγαλύτερη αποκρατικοποίηση της Ελλάδας, αυτή του κρατικού μονοπωλίου του ΟΠΑΠ, ο οποίος περιήλθε στην ιδιοκτησία του fund ΕΜΜΑ DELTA, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times.

Η έρευνα ξεκίνησε λίγες εβδομάδες μετά το κλείσιμο της συμφωνίας στα μέσα του Αυγούστου για την απόκτηση του 33% του μετοχικού πακέτου του ΟΠΑΠ, από την Emma Delta, την οποία συγκροτούν ο Τσέχος Γίρι Σμέτς, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο γιος του εκπροσώπου της Gazprom στην Ελλάδα, Χρήστος Κοπελούζος και ένα ρωσικό και ένα σλοβάκικο fund.

Το αντικείμενο της έρευνας αφορά το κατά πόσο το τίμημα πώλησης του 33% του ΟΠΑΠ, το οποίο ανήλθε στα 650 εκατ. ευρώ, ήταν εύλογο ή κατά πόσο υποτιμήθκε τεχνητά η αξία του λίγο πριν την αποκρατικοποίηση προς όφελος των «μνηστήρων».

Σύμφωνα με νομική ρήτρα που ανταποκρίνεται στην Κοινοτική Νομοθεσία, οι αγοραστές του ΟΠΑΠ δεν θα πρέπει να εμπλέκονται σε τυχόν εγκληματικές δράσεις ή σε υποθέσεις που αφορούν ξέπλυμα χρήματος. Κάτι τέτοιο όμως, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι FT δεν τηρήθηκε.

Το ρεπορτάζ των Financial Times δεν αφήνει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει την ελληνική Δικαιοσύνη με διάφορες υποθέσεις από την ενασχόλησή του με το εμπόριο πετρελαίου, εμφανίστηκε ξανά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο της χώρας, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ΑΕΚ την ίδια περίοδο που μπήκε στο παιχνίδι με την απόκτηση της κορωνίδας των ελληνικών αποκρατικοποιήσεων.
마리오스19 Φεβ 2014, 22:30#152472
μπορεί ο Σπανός να εμφανίζεται ως ο αρχιλαθρέμπορος αλλά το συνεταιράκι του
και μέγας ευεργέτης των αρχιπαπάδων και του Σαμαρά Μελισσανίδης είναι μεγαλύτερο ψάρι.

http://directnews.gr/greece/28857-skandalo-dikasan-ton-melissanidh-me-12-xronia-kathusterhsh-gia-lathremporia-kai-to-adikhma-eixe-paragrafei.html


ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δίκασαν τον Μελισσανίδη με 12 χρόνια καθυστέρηση
για λαθρεμπορία και το αδίκημα... είχε παραγραφεί!
마리오스31 Μαρ 2014, 22:18#153457
ας δουμε τα νεα του αγαπημένου μας λαθρέμπορα:

http://www.koutipandoras.gr/article/110494/katadiki-melissanidi-gia-lathremporio-petrelaioy

Σε πέντε χρόνια φυλάκισης ο καθένας καταδικάστηκαν τη Δευτέρα, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Καρράς για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία μαζί με τις προσαυξήσεις φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Έστω και με καθυστέρηση 20 ετών(!!!) οι δύο επιχειρηματίες κρίθηκαν ένοχοι για χρέη που αφορούν εικονικούς εφοδιασμούς ποντοπόρων πλοίων με ναυτιλιακά καύσιμα από τους οποίους ζημιώθηκε το Δημόσιο από τη μη καταβολή των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Η υπόθεση αφορούσε εικονικούς εφοδιασμούς και παράνομη διακίνηση των καυσίμων στην εσωτερική αγορά κατά το διάστημα 1993-1995 μέσω της εταιρείας πετρελαιοειδών «Πετρέλαια Αιγαίου ΑΕ», στην οποία πρόεδρος ήταν ο Δ. Μελισσανίδης και διευθύνων σύμβουλος ο Γ. Καρράς.

Για την ίδια υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του directnews.gr, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν καταφέρει στο παρελθόν να απαλλαγούν από τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος καθώς και για τις λαθρεμπορίες.

Όμως αυτό δεν εμπόδισε το Δημόσιο να διεκδικήσει τα χρήματα καθώς είχαν εκδοθεί 9 καταλογιστικές αποφάσεις από το Ζ Τελωνείο Πειραιά.

Η παρούσα δικογραφία παρέμενε επί σειρά ετών "ανενεργής", καθώς πτυχές της ίδιας υπόθεσης εκκρεμούσαν ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά, το οποίο απήλλαξε τελικά την εταιρεία μόνο για τις 2 από τις 9 καταλογιστικές αποφάσεις του Τελωνείου και ως εκ τούτου τα χρέη παραμένουν για τις επτά πράξεις.

Με τη διαπίστωση αυτή, ο Εισαγγελέας της Έδρας του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά κ. Μύτης, πρότεινε στην αγόρευσή του την ενοχή των κατηγορουμένων για τις 7 από τις 9 καταλογιστικές πράξεις, ζητώντας την απαλλαγή για τις δύο πράξεις λόγω της απαλλαγής τους από το αρμόδιο διοικητικό δικαστήριο.

Την πρόταση του Εισαγγελέα έκανε δεκτή η πρόεδρος του δικαστηρίου κυρία Κουλούρη επιβάλοντας σε καθέναν από τους δύο κατηγορούμενους ποινή φυλάκισης 5 ετών εξαγοράσιμη με 20 ευρώ ημερησίως, ενώ έδωσε στην έφεση ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Έτσι, με βάση τη σημερινή καταδικαστική απόφαση, έγινε ένα πρώτο βήμα ώστε το Δημόσιο να εισπράξει τα βεβαιωμένα χρέη και πρόστιμα που αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ από τους Δ. Μελισσανίδη και Γ. Καρρά έστω με καθυστέρηση 20 ετών.
tzanis-41 Απρ 2014, 07:56#153468
Helloοοοοο. Πρωταπριλια???
마리오스3 Απρ 2014, 12:11#153522
οη μρε ειναι απο την προηγούμενη! :laugh:
rinokeros3 Απρ 2014, 15:22#153535
ποινή φυλάκισης 5 ετών εξαγοράσιμη με 20 ευρώ ημερησίως, ενώ έδωσε στην έφεση ανασταλτικό αποτέλεσμα.



του κανανε τη μουρη κρεας,που θα βρει 30χιλιαρικα να πλερωσει ο καημενος
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο