SNAKES4
ARCHIVE

ΟΦΗ- ΔΟΥΚΑΣ

11 μηνύματα · 3 Φεβρουαρίου 2011 έως 20 Φεβρουαρίου 2011 · 6 συμμετέχοντες
omilitissa3 Φεβ 2011, 23:08#119285
ΟΦΗ-ΔΟΥΚΑΣ Κυριακη στις 5μμ στο κλειστο!!!!
οσοι αγαπαμε τον ΟΦΗ θαμαστε εκεΙ!!!!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ !!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
omilitis44 Φεβ 2011, 20:38#119317
Προτελευταια αγωνιστικη του πρωτου γυρου,λοιπον,με αν μη τι αλλο φοβερη συγκομιδη για τον Ομιλο.Μεγαλο ματς αυτης της Κυριακης: ΜΕΝΤ-Νεα Κηφισια,που μας ενδιαφερει αμεσα!Οι δυο αμεσως δευτεροι αναμετρωνται,σε μια ευκαιρια για μας να ξεφυγουμε κι αλλο απο τον εναν.Κι αν δεν κανω λαθος,εκμεταλλευομενοι τη νεα ευκαιρια,παμε επομενη(και τελευταια)αγωνιστικη στο Περαμα με τον ετερο δευτερο της ισοβαθμιας,Ερμη!!!Μακαρι να υπαρξει καλο παρεακι απο ΣΦΟΑ να βρεθουμε κοντα στην ομαδα.
Και τα δυο ματς-φωτια.Κατα τη γνωμη μου,το πρωτο θα το παρουμε,ευκολα ή δυσκολα.Αν καταφερουμε και το δευτερο,μιση ανοδος επετευχθει!

Υ.Γ.Θα ελεγα οτι ευχομαι να καταφερουμε να παμε στο κλειστο του Περαματος για να το κανουμε ΒΑΚ.Αλλά επειδη δε θα ηθελα να ειμαστε τοσο εκκλησια,θα προτιμησω να το κανομε...Γεντι!😉 :angry:
bionikos-4-6 Φεβ 2011, 09:10#119349
Μήπως να κάναμε κι εμείς το ΒΑΚ λίγο Γεντί, γιατί πολύ εκκλησία παίζει φέτος κι έχουν βαρεθεί όλοι (οι παίχτες φωνάζουν πιο πολύ από μας);

Μαλακία δεν είναι να είμαστε στη Β' και να μην έχουμε την καλύτερη έδρα; (Αιγάλεω, Δόξα Λευκάδας(...), Κηφισιά μας έχουν ΑΝΕΤΑ...)
NEROFIDO6 Φεβ 2011, 10:36#119350
Μάγκες αφήστε τους καναπέδες και τα καφενεία και ελάτε όλοι ΒΑΚ. Η ομάδα είναι πρώτη και πάμε για άνοδο ... μας χρειάζεται εκεί όλους. Άντε ρεεε όλοι για τον ΟΦΗ μας.
omilitissa6 Φεβ 2011, 19:33#119362
Mε σβηστες μηχανες 30 ποντοι διαφορα
Ολα μα ολα τα λεφτα το καλαθι στην εκπνοη του πρωτου ημιχρονου απο το κεντρο του γηπεδου !!!
Τσακιριδης γαρ!!!!!!!!!!!!
NEROFIDO6 Φεβ 2011, 20:54#119364
Τρένοοοοοοο....
omilitis47 Φεβ 2011, 00:15#119373
Νταξει.Τι να πεις...Οταν εχεις βαλει σε 13 αγωνες 1154 ποντους!Δηλαδη 90 περιπου ποντους ανα ματς!Μακραν η καλυτερη επιθεση.
Παρεπιπτοντως,νικησε στην εκπνοη κι ο Ερμης με 2 ποντους τον τελευταιο Απολλωνα.Οποτε την επομενη αγωνιστικη παιζουμε οι δυο πρωτοποροι(εμεις περναμε 1 βαθμο).Δυσκολοι καιροι,αλλά μακαρι να μπορεσουμε να δωσουμε το παρων στο Περαμα(ακουτε "αθηναιοι"?) για ενα μεγαλο(και δυσκολο)διπλο.
Μπραβο,ΟΦΑΡΑ!
_alexis_47 Φεβ 2011, 09:20#119381
Οπως ειναι αυτη η ομαδα.....περυσι δεν θα ειχε κανενα προβλημα παραμονης!!!
Ας ειναι......του χρονου Α2.......και του παραχρονου......αγαπηστε τον φουστη....τον ολυμπιακο......:laugh:
Γιαννης9 Φεβ 2011, 13:08#119545
http://www.athleticradio.gr/basket/34665-paiktes-tou-ofi-metedwsan-ta-mustika-tous

Λιγο ασχετο με το θεμα,αλλα για να μην φτιαχνω νεο topic το εβαλα εδω.Τοσο οι παιχτες οσο και η διοικηση δειχνουν οτι γινετε μια παρα πολυ σοβαρη δουλεια.

Με αυτη την κινηση η διοικηση και οι παιχτες εκτος του οτι εδωσαν χαρα και κινητρο στα παιδια των ακαδιμιων,εκανα και ενα εμεσο καλεσμα στον κοσμο να παει στο γηπεδο.

Χιλια μπραβο σε ολους οσους ασχολουντε με αυτη την ομαδα,απο τους παιχτες και την διοικηση μεχρι τους φροντιστες και τους (λιγους) φιλαθλους που πανε στο γηπεδο.Γιατι η πραγματικη καρδια του Ο.Φ.Η. δεν ειναι στο γεντι κουλε με τους μισθοφορους "παιχταραδες" μας,αλλα στο ΒΑΚ με τους ομιλητες παιχτες μας.
omilitis413 Φεβ 2011, 20:58#119706
Ντερμπυ κορυφης και δε βλεπω να ενδιαφερει και κανεναν,οποτε δεν ανοιγω αχρειαστο τοπικ(για ενα-δυο ποστς).
Χασαμε απο το δευτερο Ερμη στο Περαμα(που πλεον ειναι πρωτος) με 93-84 και περασαμε δευτεροι,αν και ισοβαθμουμε.
Επιγραμματικα,η ομαδα δεν επαιξε και τοσο καλα,αλλά οταν αποφασιζε να παιξει μπαλα φαινοταν οτι τους ειχαμε.Το χρόνιο μας χαρακτηριστικο "τριποντα κι αγιος ο Θεος" μάς ψιλοκλαταρε προς το τελος και δεν καταφεραμε να το γυρισουμε.Αντιθετως,βεβαια,των αλλων εμπαιναν απο παντου!
Πολλα μπραβο,φυσικα,στο ΣΦΟΑ που βρεθηκε κοντα στην ομαδα και εκανε αλλο ενα γαματο κερκιδακι!
omilitis420 Φεβ 2011, 16:37#119952
Τουλαχιστον η ομαδα μπασκετ κερδισε 66-74 τον Απολλωνα στην Καλαμαρια.Συγχαρητηρια...
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο