SNAKES4
ARCHIVE

Ο.Φ.Η-Γιάννενα 4-1 και λίγα ήταν.

359 μηνύματα · 2 Μαΐου 2011 έως 20 Μαΐου 2011 · 94 συμμετέχοντες · σελίδα 1 από 8
‹ Προηγούμενη123…8Επόμενη ›
Johnp2 Μαΐ 2011, 14:17#123253
34η αγωνιστική

Ο.Φ.Η - Γιάννενα

Κυριακή

15/05/2011

17:15
Antwnis42 Μαΐ 2011, 14:26#123254
ΟΧΙ Καφριλικια
Πανω απο ολα η ομαδα μας.
Ουτε φασαριες,ουτε καπνογονα,ουτε υβριστικα συνθηματα.Δειχνουμε ανωτεροτητα τραγουδωντας ρυθμικα το ΟΦΗ και χτυπωντας παλαμακια.
Johnp2 Μαΐ 2011, 15:47#123265
Tα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν έχουμε πάρει την αδειοδότηση. Αν την έχουμε πάρει τότε πρέπει να γίνει περιφρούρηση του Γηπέδου και να καταστεί σαφές ότι όποιος τολμήσει να κάνει το παραμικρό θα του γίνει μήνυση και θα πάει αυτόφωρο, καλό είναι να ξεκαθαριστεί από την αρχή, μην πεταχτεί κανένας μετά και πει "μα μου" και πίπες….. ΤΕΛΟΣ.

Αν δεν την έχουμε πάρει την αδειοδότηση τότε τότε το θέμα αλλάζει γιατί θα έχουμε να κολλήσουμε πολλά αυτοκόλλητα.
daskalos2 Μαΐ 2011, 16:41#123267
Μεταφορά από άλλο νήμα:
Duhan έγραψε:
Τι περιφρουρηση και μλκς.
Αφου ειμαστε ταλιμπαν ρε σεις. Μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας.
Πηγαινετε την ομαδα στο Παγκρητιο και στα @@ σας το οικονομικο. Την εδρα πρεπει να προστετεψουμε.
Αν το παιχνιδι γινει στο Γεντι και η διοικηση δεν εχει περιφραξει το γηπεδο περιμετρικα με ηλεκτροφορο συρμα, αποκλειστικα υπευθυνη για οτι συμβει θα ειναι η διοικηση.
ΤΕΛΟΣ.

Είτε το θέλετε είτε όχι, είτε το γουστάρετε είτε όχι, η αλήθεια είναι η παραπάνω.
Όλοι το ξέρετε και καλό είναι όντως να μην κοροϊδευόμαστε.
Το παιχνίδι οδεύει προς Παγκρήτιο και όποιος θέλει ας έρθει.
Εγώ πάντως, πρώτη φορά βλέπω ΟΠΑΔΟ που να λέει: "Εγώ στο Παγκρήτιο δεν πάω"
Σεβαστό!
Η αγαπημένη μας ομάδα θα παίξει στο Παγκρήτιο. Εγώ θα είμαι εκεί και θα πάρω
και άλλους 10 μαζί μου (που δεν έρχονται γήπεδο)
manolismmg2 Μαΐ 2011, 16:42#123268
Johnp έγραψε:
Αν δεν την έχουμε πάρει την αδειοδότηση τότε τότε το θέμα αλλάζει γιατί θα έχουμε να κολλήσουμε πολλά αυτοκόλλητα.


Ετσι!
Χριστοβασιλη αμα ημουν εγω στη θεση σου θα πληρωνα τον Ψωμα απο την τσεπη μου.🙂
Basilis2 Μαΐ 2011, 16:43#123269
Ναι φίλε μου.Σε αυτό το γαμωγήπεδο έπεσε η ομάδα και ενω υπάρχουν και άλλοι λόγοι,μόνο και μόνο για αυτόν εγω δεν ξαναπατάω εκεί!!Οσα χρόνια θυμάμαι τον ΟΦΗ άλλα τόσα θυμάμαι και το ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ!!Τελεία και Παύλα!!
Da Creta2 Μαΐ 2011, 16:46#123270
Ο Μαχλάς καλείται να πάρει την πιό εύκολη και ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ απόφαση του μήνα. Να πάρει την ομάδα και να την πάει να παίξει στο παγκρήτιο με τα παγούρια.

Έχουν δίκιο όσοι πιστεύουν:
- πως στο Γεντί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει προβοκάτσια από χανουμογαυροβάζελους (αυτούς που μαμούσαμε τόσα χρόνια και τους έχει μείνει η πίκρα)

- πως στο Γεντί δεν γίνεται να ελεγχθεί η ΡΙΨΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ. Άμα στο Γεντί φύγει το αντικείμενο έφυγε κι ας υπάρχουν 2000 άτομα περιφρούρηση.

- πως υπάρχει αμφισβήτηση για το αν μπορεί να οργανωθεί τόσο σύντομα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ομάδα περιφρούρησης. Αλλά και να υπάρξει ομάδα περιφρούρησης το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να εμποδίσει τη μπούκα. Με τα αντικείμενα τι γίνεται;

- πως χρειάζεται ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ (σαλταρισμένος, μεθυσμένος ή κακομαμημένος) για να κάνει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ για να τιναχτούν όλα στον αέρα.

- πως άν γίνει η ζημιά, έγινε. Αυτά με τις μηνύσεις κατόπιν εορτής είναι κουραφέξαλα.

- πως αφού 1-2 μαλακισμένα πέταξαν χθες στον τερματζή του αστέρα τουλάχιστον 10 δυναμιτάκια, φανταστείτε τι θα γίνει με τα παγούρια. Με καλάσνικοφ θα παίζουν;

- πως στο παγκρήτιο είτε δυναμιτάκι είτε κάθισμα είτε μπουκάλι φύγει, είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να βρει αντίπαλο παίκτη ή παράγοντα.

- πως στο παγκρήτιο αν πηδήξει κάποιος μέσα, ώσπου να φτάσει στον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τον προλάβει μπάτσος ή δικός μας οπαδός.

- πως αν γίνει το παραμικρό στο Γεντί, ο διαιτητής πολύ ευκολότερα θα προασπίσει τους καινουργιοφερμένους στην σουπερ λιγκ (σιγά μη δεν πάρουν βαθμό απο τον εθνικό αστέρα), την ομάδα του αντιπροέδρου της φούτμπολ λιγκ,διακόπτοντας το ματς.

- πως φέτος δεν την έχουμε πληρώσει ακόμα γιατι απλά οι θύρες 4 και 5 υπήρξαν άψογες σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Και ναι, ας πούμε πως οι θύρες 4 και 5 θα φερθούνε παλικαρίσια και ομιλίτικα, με τους άλλους γύρω γύρω τι γίνεται; με τους έχοντες πλεόνασμα σιέλου στα αμπονέ τι γίνεται; αφού βλέπουμε πως τα μισά συνθήματα εναντίον του πας ξεκινάνε από τα αμπονέ !



Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να πάρουμε άδεια και να πάμε μπαραζ. Ας μην τα μαμήσουμε όλα τελευταία στιγμή.
Βλέπω πως άλλοι νοιάζονται πώς θα την πουν στα παγούρια στο fb και στα φόρα, κι άλλοι για το πως θα επιβιώσει η ομάδα. Αναμενόμενο είναι. ΜΑΧΛΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΜΙΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. Να μην πάνε χαμένοι οι κόποι δυο χρονώ.

υ.γ. όλα αυτά βέβαια με 2 προυποθέσεις:
1. παίρνουμε άδεια (αν όχι, καλλιά να μη γίνει καθόλου το ματς σε κανένα γήπεδο).
2. η αποστολή του πας καταφέρνει να φτάσει στο γήπεδο. 😛
orestaras -4-2 Μαΐ 2011, 17:39#123275
Παιδια η εδρα μας ειναι το Γεντι και εκει πρεπει να ρθουνε τα παγουρια να καταλαβουνε απο εδρες,οπως ειπατε μερικοι οι μνημες απο παγκρητιο δεν ειναι καλες.
Αλλα ποιος μας λεει οτι μεχρι τοτε θα εχει βγει η αποφαση της αδειοδοτησης επισης,ξερετε ολοι τη προκληση θα πεσει απο διαιτητη και απο τα που...παιδα τα παγουρια.Ακομα νομιζω οτι τα μετρα που θα παρθουν για τη βια στα γηπεδα θα εφαρμοστει εντελως τυχαια σε εμας.Ασε που αν γινουν οτι εγιναν στο πρωτο γυρο αυτη τη φορα ο διαιτητης θα διακοψει το ματς..
Αυτο δε σημαινει οτι και το Παγκρητιο ειναι λυση καθως εχει και αυτο αρκετα αρνητικα,και εσοδα απο τον αγωνα με εναν καλο χειρισμο περνεις και απο το Γεντι..
Λοιπον μετα απο ολα αυτα πιστευω οτι επειδη δε βγαζουμε ακρη λεω να παιξουμε το ματς στη ΡΟΔΟ:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
θα τους τσουξει πιο πολυ...!!!
Επισης καλο θα ητανε να μη πολυ λεμε τα της οργανωσης του ματς εδω μεσα οποτε λιγο αυτοσυγκρατηση!!
TALOS2 Μαΐ 2011, 17:44#123277
1)Για όσους συνδέουν το θέμα "αδειοδότηση" με το παιχνίδι με τους γύφτους, έχω να πω οτι είναι νυχτωμένοι.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ.Η απόφαση θα πάει για Δευτέρα-Τρίτη μετά το παιχνίδι με τους γύφτους για πολλούς λόγους.

2)Διαφωνώ πλήρως και σε όλους τους τόνους με όσους θέλουν Παγκρήτιο.Η επικυνδινότητα του γηπέδου είναι ίσως μεγαλύτερη, σίγουρα όχι μικρότερη.Περισσότερο κόσμο/εισητήρια ΔΕΝ θα κόψουμε.Η ομάδα θα επηρεαστεί αγωνιστικά.Και τέλος το στάδιο αυτό με ενοχλεί αισθητικά, όπως και πολλούς άλλους.Δε μπορεί να είναι η εύκολη λύση μια ζωή.Ο Ο.Φ.Η. θέλει ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΝΕΟ, ΣΥΓΧΟΝΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ γήπεδο.Η καβάτζα του Παγκητίου λειτουργεί ανασταλτικά.

3)Καλό είναι ότι γίνει να γίνει πριν ή μετά τη λήξη του αγώνα.

4)Εδώ ο κόσμος καίγεται, αφήστε να ξυρίσουμε τα μουνιά στην ώρα τους.ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.Και αυτό δε θα γίνει αν δεν πιέσουμε ΕΜΕΙΣ.
steve42 Μαΐ 2011, 18:13#123278
Βλέποντας αυτά, ήδη με ζώνουν τα φίδια...

http://www.sporfm.gr/permalink/10020.html

Προβλέπω ότι εντελώς ξαφνικά θα ανακαλύψουν νέα ποινή που θα λέει: Επεισόδια μικρής ή μεγάλης έκτασης ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ τιμωρούνται με μηδενισμό και πτώση κατηγορίας!!
마리오스2 Μαΐ 2011, 19:46#123286
ψηφίζω παγκρήτιο, διότι αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι να πάρουμε βαθμούς ή
να κάνουμε φιγούρα αλλά να είναι κερδοφόρο για τον ΟΦΗ το ματς εν όψει των πλέυ οφ.

Περισσότερος κόσμος, ακόμα και οικογένειες (που δεν πηγαίνουν γεντί)
ευκαιρία για κάλεσμα με την βοήθεια των ποδοσφαιρκών ενώσεων της Κρητης,
μαζικό εισιτήριο 20 ευρώ και 2 βδομάδες έχουμε αρχίστε να μαζεύετε.

Λιγότερες ευκαιρίες για μαλακίες εντός γηπέδου που θα στοιχίσουν
πρόστιμα και τιμωρίες έδρας. Άπλετο χώρο εκτός γηπέδου.. 😉

Φοβαμαι ότι η έφεση που ΘΑ καταθέσουμε μπορεί να εκδικαστεί πριν το ματς
αλλά 99% απόφαση θα βγει ΜΕΤΑ το ματς με ΠΑΣ.

συμφωνώ με Duhan (είμαστε Ταλιμπαν) και με dacreta (σε όλα τα ανωτέρω)
και με TALOS μόνο στα σημεία 1, 3 κ 4. Κανείς δεν σκέφτεται να κάμει σύντεκνο
το παγκρήτιο ες αεί αλλά για εκείνο τον αγώνα δεν θα τρέμουμε κάθε λεπτό μην
μας τυλίξουνε με μια κολλα χαρτί..
Γιαννης2 Μαΐ 2011, 19:46#123287
Απο την στιγμη που δεν εγινε καμια μαλακια χ8ες στο κορνερ να μπουν 2-3 μεσα να φαμε καμια ποινη κεκλυσμενων,οπου και αν γινει το ματς την κατσαμε.Και στην γερμανια να παμε να παιξουμε επισοδεια θα γινουν.Μονο αν γινει καμια καλη εκδρομη στο ρεθυμνο και εκτονωθουν ορισμενοι στην αποστολη του πας και ειναι πιο χαλαροι στο γηπεδο.

Κακα τα ψεματα πολλα θα γινουν σε αυτο τον αγωνα και ολοι το ξερουμε.Μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας.Εδω ενας παιχτης του αγροτικου αστερα πηγε να κανει κορνερ και του μουνταραν 30 καραγκιοζηδες.Για φανταστητε να παει ο σιαλμας να κανει κορνερ να προκαλεσει και λιγο (αυτο ειναι σιγουρο) τι θα γινει;

Καλυτερα στο παγκρητιο να εχουμε 0 εσοδα,να μην γινουν σοβαρα επεισοδεια,να εχει την ευθηνη η αστυνομια,να υπαρχει και η αποσταση απο τον αγωνιστικο χωρο,να παιξουμε στα μπαραζ με κοσμο,και μετα ας λενε οι παγουραδες οτι θελουν για τον κοσμο μας και για την ατμοσφαιρα.Στα αρχιδια μου.Ας ανεβει η ομαδα και εδω ειμαστε εμεις.Του χρονου στην SL θα παιξουμε μεσα στο Γεντι Κουλε και θα γινει πολεμος.


Υγ.Σκατομαλακα και ξευτηλα κουρακη ξενουνα τον κολο σου και τρεχα στην αθηνα να παρει η ομαδα την αδεια.Αληθεια τα γατακια του πανιωνιου και οι γριες του ηρακλη ειναι πιο μαγκες απο εμας και κανουν πορειες και κλεινουν δρομους;ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α ;;;;;;;;;
matador2 Μαΐ 2011, 21:54#123298
Καταρχην να πω οτι απεχθανομαι το παγκρητιο.Ειναι ενα σταδιο που δεν προσφερεται για ποδοσφαιρο,κι που αν λειτουργουσαν σωστα τα πραγματα στην Ελλαδα θα επρεπε να ειχε δωθει στο κοινο του Ηρακλειου κι της Κρητης.Σε μικροτερης προβολης αθληματα οπως ο στιβος ,η αρση βαρων,η κολυμβηση κι αλλα.Κι στον μαζικο αθλητισμο να μην ξεχασω.
Απο κι και περα ομως οφειλουμε να εξεταζουμε τις συνθηκες που επικρατουν σημερα.
Εχουμε λοιπον
1) Οι παικτες του πας θα ερθουν δασκαλεμενοι,θα ειναι προκλητικοι αφου αν τιμωρηθει η εδρα μας θα ειναι διπλη ηττα για μας μαζι με την απωλεια της απευθειας ανοδου(αν δεν γινει ενα μικρο θαυμα για να την προλαβουμε απευθειας).Προσθεστε κι τον κομποτο-μπεο-πιλαβιο διαιτητη ,καταλαβαινετε....
2)Η ατιμωρησια που υπαρχει φετος στο ελληνικο ποδοσφαιρο θα κανει τους δικους μας θερμοαιμους ακομη πιο επιθετικους.Εδω στο χθεσινο ματσακι με τον αγροτικο αστερα υπηρχε κατιτις σε ενα κορνερ.Με τους προκλητικους γιαννιωτες θα καταφερουν οι θερμοαιμοι να μεινουν ψυχραιμοι?Αν τελικα παιξουμε πλαιυ-οφ ,μια ενδεχομενη ποινη κεκλεισμενων θυρων θα ειναι στριφτη μαχαιρια στα σωθικα μας.
3)Ο κοσμος που θελει να ερθει σε αυτο το ματς,οχι απλως δεν χωρει στο Γεντι Κουλε,θεμε 3 Γεντι Κουλε για να καλυφθουν οι αναγκες.
4)Η οικονομικη κατασταση της ομαδας εξακουλουθει να ειναι δεινη.Οποτε,μια προσελευση 20 χιλιαδων θεατων θα φερει τεραστια εσοδα,αν δεχτουμε οτι το εισητηριο θα ειναι 15 -20 ευρω μιλαμε για εσοδα πανω απο 300 χιλιαδες ευρω.Μπαλωνουμε μπολικες τρυπες,να μην πω οτι παιρνουμε κι κουστουμακι καινουργιο.
5)Περσι ειχαμε σφαγες στα μπαραζ.Νομιζετε οτι αν ο καθε διαιτητης κι ο καθε Πιλαβιομπεος δουν 20+ χιλιαδες κοσμο στο σταδιο,θα εχουν την δυναμη να μας κοψουν την απαραιτητη για την υπαρξη μας ανοδο?Δεν γινετε ομαδα που μαζευει 20 χιλ να παιζει στην β εθνικη…Κι μπορουμε ανετα να τις ξεπερασουμε τις 20 χιλ.
6)Τελος,εφοσον γινει στο παρολαυτα αντιπαθητικο παγκρητιο το ματς κι εχουμε 20+ χιλιαδες κοσμο, θα περασει ενα μυνημα προς επιδοξους επενδυτες,μελλοντικους χορηγους κι αλλους που θα θελουν να συμμετεχουν στην προσπαθεια που γινετε απο το 2009.Να μην πω κιολας,οτι θα ειναι το μυνημα,οτι ο ΟΦΗ χρειαζετε ,ειναι καιρος επιτελους να μπουν τα θεμελια για ενα καινουργιο αμιγως ποδοσφαιρικο,σουπερ-μοντερνο γηπεδο που θα επιφερει περρισοτερα οικονομικα οφελη κι πρεστιζ σε μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες της Ελλαδας.
Για ολα τα παραπανω,κι σκεπτομενος τα παραπανω επιχειρηματα,ακομη κι αν χαλιεμαι στο σταδιο,για το καλο της ομαδας το σταδιο…


υγ.Αυτα εγραψα στο σαιτ του Σαρρη.Νομιζω οτι κολλανε κι εδω.
Απο κει και περα,επειδη καποιοι ειπαν οτι στο παγκρητιο ειχαμε τρελα επεισοδια κι οτι πεσαμε κατηγορια ,θα απαντησω.
Στο παγκρητιο γινοταν τα τρελα επεισοδια επειδη ακριβως επρεπε να γινουν τα επεισοδια για να ξεκουμπιστει Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.Οπου κι να παιζαμε θα γινοταν.Κι στο γουεμπλευ να παιζαμε,θα καναμε τα δικα μας.Κι τοτε ειμασταν στα επεισοδια ατομα που δεν το συνηθιζουμε.Ειμασταν γιατι επρεπε να ειμαστε κι λυπαμαι που τοτε δεν ειμασταν ακομη περρισοτεροι κι δεν καναμε ακομη χειροτερα.Ετσι επρεπε να γινει,κι καλως εγιναν.Αν ειχε κανει ο ΜΑΛΑΚΑΣ το λαθος να παει την ομαδα στο Γεντι,τοτε θα ειχαμε απαλλαχθει απο την παρουσια του,θα ηταν νεκρος ή κατακοιτος.
Στο παγκρητιο επισης,δειξαμε τι εστι ΟΦΗ.28 χιλιαδες κοσμος ,μην το ξεχνατε,η μοναδικη ομαδα που το εχει γεμισει αποκειστικα με δικους της φιλαθλους.
Κι για οσους λενε οτι θα ρθουν κι διαφορετικων θρησκευτικων πεποιθησεων,μην ξεχνατε οτι ειναι εν δυναμει πελατες μας.Πολυ ευκολα τους κερδιζεις.Κι μην ξεχνατε επισης,τον μακροπροθεσμο στοχο μας.Ολη η Κρητη ΟΦΗ.Οποτε γιατι να διωχνεις πελατες?
Συμπερασμα:Για να μην τιμωρηθουμε,γιατι δεν αντεχουμε προστιμα και κεκλεισμενων,επειδη ειμαστε ταλιμπαν,επειδη η οικονομικη ενεση(ισως το σημαντικοτερο,ετσι ειναι η ζωη το χρημα κυβερναει)πρεπει να παμε παγκρητιο.
Ξαναλεω,το σιχαινομαι,αλλα η πικρη αληθεια ειναι αυτη.
Κι κανενας εγωισμος δεν ειναι πανω απο την ομαδα.Πανω απο ολους και ολα ο ΟΦΗ.-

υγ2http://www.gazzetta.gr/newsstand/paper/259/268/20110502

δειτε κατω δεξια."...για κουπα κι ανοδο ο παναιτωλικος".Βρε λες να ξερει κατι?Περσι,μας ειχε πει στην εκπομη ο Σαμπρακος εμμεσως πλην σαφως οτι δεν ανεβαινουμε.Μπορει να ειναι κι τυχαιο βεβαια...
omilitissa2 Μαΐ 2011, 22:05#123299
Μυρων ασπαζομαι ταπεινα τις αποψεις σου που ειναι και δικες μου
Γιατι εχουν επιχειρηματα γιατι τις αιτιολογεις
Τετοιο λογο εχουν αναγκη να ακουν τα 16χρονα πουθεωρουν το παιχνιδι
με τον ΠΑΣ ευκαιρια για ρεβανς με καθε πιθανο κοστος

ΥΓ. το Παγκρητιο ανηκει στο Δημο Ηρακλειου και χρησιμοποιειται τωρα
για ολα οσα αναφερεις για να μη αδικουμε το Δημο δηλ
stiakos2 Μαΐ 2011, 22:06#123300
Πάμε ρε Παγκρήτιο να γίνει του Λεβαδειακού να γουστάρουμε! Τι το φοβάστε; Πιο πιθανό είναι να γεμίσουμε το Παγκρήτιο παρά να συγκρατηθούμε στο Γεντί Κουλέ.
마리오스2 Μαΐ 2011, 22:39#123301
Bγαίνουν άτομα από τους συνδέσμους και λένε
"θέλουμε να παίξουμε στο γεντί και είμαστε υπεύθυνοι κλπ
αλλά αν γίνει κάτι μην βγεί κανείς να πει μετά ότι
έφταιξαν οι οργανωμένοι, διότι εμείς δίνουμε λογαριασμό μόνο για την 4-5"
😮hmy:
Ρεαλιστική θέση που κάνει αφοπλιστικό το επιχείρημα όσων λέει παραπάνω ο dacreta.
cocos-43 Μαΐ 2011, 01:29#123311
Αν πάμε Παγκρήτιο, αφού αποκλείεται να το γεμίσουμε, να δώσουμε και μια θύρα στα παγούρια. Με ένα εισιτήριο 25-30€. Ένα δεκαχίλιαρο να μαζέψουμε από τα παγούρια, δε θα ταν άσχημο. Ειλικρινά, ας τους δώσουμε εισιτήρια.
Για το τι θα γίνει εκτός γηπέδου, δε μιλάω 😉
OFITZIS 863 Μαΐ 2011, 03:49#123316
τι σε κανει να πιστευεις οτι αν τους δωσουμε θα ερθουνε....

ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ
ouga3 Μαΐ 2011, 03:55#123317
Αν κοτέψουμε θα δημιουργηθεί προηγούμενο.
Ο καθε γαβροβαζελος θα θέλει να παίζουμε παγκρήτιο μαζι του,γιατι έχει ξαναγίνει.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ3 Μαΐ 2011, 06:07#123318
Δεν θα δείτε ομάδα Πας Γιάννενα αν έχουν εξασφάλιση την άνοδο αλλά μια ομάδα με αμούστακα παιδάκια:

ΑΣ ΠΡΟΣΈΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ όπου και ΑΝ παίξουμε, ΓΙΑΤΙ δεν θα έχουνε βγάλει αποφασίσει για
την αδειοδότηση ,αυτά έμαθα και εγώ ο βλάκας κ.τ.λ που με στολίζουνε μερικοί γιατί αν πεσωμε στην παγίδα ώστε και γίνει η παραμικρή ΜΑΛΑΚΙΑ σε ένα ματς αδιάφορο για τους αντιπάλους μας αν έχουνε βγει και οι δυο.

ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και στο θέμα αδειοδότησης η χάσιμο της κατηγορίας αν παιξομε με τιμωρημένη την έδρα μας.

Και θα μας πεσουναι όλα στο ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ. Στην τελική ας φωναξομε ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ
και ΟΧΙ να κάνομε μαλακίες να πετάμε νερά και φωτοβολίδες σε αντίπαλους παίχτες και διαιτητές..


Με τον ΜΑΧΛΑ μόνο στα χέρια δεν ήρθαμε με τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα για μια άσχημη κουβέντα που είπε στα νεύρα του, και το θέμα ήτανε ότι την είπε για την μαλακία του μπουκαλιού όπως μου είπε μετά ο ίδιος δημόσια και είχε και δίκιο..

Έχομε να πούμε πολλά με ηρεμία μετά ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΕΙ ΠΙΑ είμαστε στην ώρα ΜΗΔΕΝ ΑΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΨΩΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΆΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ..

ΚΑΛΟ ΑΓΏΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΌΕΔΡΟΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΜΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΎ ΜΑΣ ΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ..
Frank-43 Μαΐ 2011, 11:15#123319
matador έγραψε:
Καταρχην να πω οτι απεχθανομαι το παγκρητιο.Ειναι ενα σταδιο που δεν προσφερεται για ποδοσφαιρο,κι που αν λειτουργουσαν σωστα τα πραγματα στην Ελλαδα θα επρεπε να ειχε δωθει στο κοινο του Ηρακλειου κι της Κρητης.Σε μικροτερης προβολης αθληματα οπως ο στιβος ,η αρση βαρων,η κολυμβηση κι αλλα.Κι στον μαζικο αθλητισμο να μην ξεχασω.
Απο κι και περα ομως οφειλουμε να εξεταζουμε τις συνθηκες που επικρατουν σημερα.
Εχουμε λοιπον
1) Οι παικτες του πας θα ερθουν δασκαλεμενοι,θα ειναι προκλητικοι αφου αν τιμωρηθει η εδρα μας θα ειναι διπλη ηττα για μας μαζι με την απωλεια της απευθειας ανοδου(αν δεν γινει ενα μικρο θαυμα για να την προλαβουμε απευθειας).Προσθεστε κι τον κομποτο-μπεο-πιλαβιο διαιτητη ,καταλαβαινετε....
2)Η ατιμωρησια που υπαρχει φετος στο ελληνικο ποδοσφαιρο θα κανει τους δικους μας θερμοαιμους ακομη πιο επιθετικους.Εδω στο χθεσινο ματσακι με τον αγροτικο αστερα υπηρχε κατιτις σε ενα κορνερ.Με τους προκλητικους γιαννιωτες θα καταφερουν οι θερμοαιμοι να μεινουν ψυχραιμοι?Αν τελικα παιξουμε πλαιυ-οφ ,μια ενδεχομενη ποινη κεκλεισμενων θυρων θα ειναι στριφτη μαχαιρια στα σωθικα μας.
3)Ο κοσμος που θελει να ερθει σε αυτο το ματς,οχι απλως δεν χωρει στο Γεντι Κουλε,θεμε 3 Γεντι Κουλε για να καλυφθουν οι αναγκες.
4)Η οικονομικη κατασταση της ομαδας εξακουλουθει να ειναι δεινη.Οποτε,μια προσελευση 20 χιλιαδων θεατων θα φερει τεραστια εσοδα,αν δεχτουμε οτι το εισητηριο θα ειναι 15 -20 ευρω μιλαμε για εσοδα πανω απο 300 χιλιαδες ευρω.Μπαλωνουμε μπολικες τρυπες,να μην πω οτι παιρνουμε κι κουστουμακι καινουργιο.
5)Περσι ειχαμε σφαγες στα μπαραζ.Νομιζετε οτι αν ο καθε διαιτητης κι ο καθε Πιλαβιομπεος δουν 20+ χιλιαδες κοσμο στο σταδιο,θα εχουν την δυναμη να μας κοψουν την απαραιτητη για την υπαρξη μας ανοδο?Δεν γινετε ομαδα που μαζευει 20 χιλ να παιζει στην β εθνικη…Κι μπορουμε ανετα να τις ξεπερασουμε τις 20 χιλ.
6)Τελος,εφοσον γινει στο παρολαυτα αντιπαθητικο παγκρητιο το ματς κι εχουμε 20+ χιλιαδες κοσμο, θα περασει ενα μυνημα προς επιδοξους επενδυτες,μελλοντικους χορηγους κι αλλους που θα θελουν να συμμετεχουν στην προσπαθεια που γινετε απο το 2009.Να μην πω κιολας,οτι θα ειναι το μυνημα,οτι ο ΟΦΗ χρειαζετε ,ειναι καιρος επιτελους να μπουν τα θεμελια για ενα καινουργιο αμιγως ποδοσφαιρικο,σουπερ-μοντερνο γηπεδο που θα επιφερει περρισοτερα οικονομικα οφελη κι πρεστιζ σε μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες της Ελλαδας.
Για ολα τα παραπανω,κι σκεπτομενος τα παραπανω επιχειρηματα,ακομη κι αν χαλιεμαι στο σταδιο,για το καλο της ομαδας το σταδιο…


υγ.Αυτα εγραψα στο σαιτ του Σαρρη.Νομιζω οτι κολλανε κι εδω.
Απο κει και περα,επειδη καποιοι ειπαν οτι στο παγκρητιο ειχαμε τρελα επεισοδια κι οτι πεσαμε κατηγορια ,θα απαντησω.
Στο παγκρητιο γινοταν τα τρελα επεισοδια επειδη ακριβως επρεπε να γινουν τα επεισοδια για να ξεκουμπιστει Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.Οπου κι να παιζαμε θα γινοταν.Κι στο γουεμπλευ να παιζαμε,θα καναμε τα δικα μας.Κι τοτε ειμασταν στα επεισοδια ατομα που δεν το συνηθιζουμε.Ειμασταν γιατι επρεπε να ειμαστε κι λυπαμαι που τοτε δεν ειμασταν ακομη περρισοτεροι κι δεν καναμε ακομη χειροτερα.Ετσι επρεπε να γινει,κι καλως εγιναν.Αν ειχε κανει ο ΜΑΛΑΚΑΣ το λαθος να παει την ομαδα στο Γεντι,τοτε θα ειχαμε απαλλαχθει απο την παρουσια του,θα ηταν νεκρος ή κατακοιτος.
Στο παγκρητιο επισης,δειξαμε τι εστι ΟΦΗ.28 χιλιαδες κοσμος ,μην το ξεχνατε,η μοναδικη ομαδα που το εχει γεμισει αποκειστικα με δικους της φιλαθλους.
Κι για οσους λενε οτι θα ρθουν κι διαφορετικων θρησκευτικων πεποιθησεων,μην ξεχνατε οτι ειναι εν δυναμει πελατες μας.Πολυ ευκολα τους κερδιζεις.Κι μην ξεχνατε επισης,τον μακροπροθεσμο στοχο μας.Ολη η Κρητη ΟΦΗ.Οποτε γιατι να διωχνεις πελατες?
Συμπερασμα:Για να μην τιμωρηθουμε,γιατι δεν αντεχουμε προστιμα και κεκλεισμενων,επειδη ειμαστε ταλιμπαν,επειδη η οικονομικη ενεση(ισως το σημαντικοτερο,ετσι ειναι η ζωη το χρημα κυβερναει)πρεπει να παμε παγκρητιο.
Ξαναλεω,το σιχαινομαι,αλλα η πικρη αληθεια ειναι αυτη.
Κι κανενας εγωισμος δεν ειναι πανω απο την ομαδα.Πανω απο ολους και ολα ο ΟΦΗ.-

υγ2http://www.gazzetta.gr/newsstand/paper/259/268/20110502

δειτε κατω δεξια."...για κουπα κι ανοδο ο παναιτωλικος".Βρε λες να ξερει κατι?Περσι,μας ειχε πει στην εκπομη ο Σαμπρακος εμμεσως πλην σαφως οτι δεν ανεβαινουμε.Μπορει να ειναι κι τυχαιο βεβαια...

συμφωνω με τον matador 100%
Johnp3 Μαΐ 2011, 13:20#123330
Matador καλά αυτά που λες για το παγκρήτιο και για 20.000 κόσμο, αλλά αν τελικά γίνει που αυτό φοβάμαι και μας γυρίσει μπούμερανγκ όλοι η ιστορία;

Το σκεπτικό σου όλο βασίζεται στο ότι θα μαζέψουμε 20.000 κόσμο, εγώ πάλι φοβάμαι ότι δεν θα μαζέψουμε πάνω από 5.000 - 6.000 κόσμο και για αυτό είμαι 100% σίγουρος.

Δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό του Κόσμου του ΟΦΗ τώρα τελευταία δεν στηρίζει την ομάδα όπως θα έπρεπε και αυτό οφείλετε σε μεγάλο μέρος στο θολό τοπίο που επικρατή με τα οικονομικά στοιχειά και το ιδιοκτησιακό καθεστώς-μετοχές.

Κάθε μέρα ακούμε και άλλες παπαρίες από βαλτούς και μη που αφορούν σε Μαρινάκιδες-Βαρδινογιάννηδες-Ψωμιαδηδες ακόμα και για τον πατσοκοιλία των Μπεο έχει ακουστεί ότι θα βάλλει λεφτά στην ομάδα, αλλά και το χάλι με την παραπληροφόρηση που γίνετε στα οικονομικά δεν έχει προηγούμενο.

Την μια μας λένε ότι θέλουμε 1.000.000 για την αδειοδότηση την άλλη μας λένε ότι θέλουμε 500.000 την άλλη 80.000 την άλλη 28.000 και τώρα πάλι μας λένε 200.000 ευρώ και όλα αυτά βγαίνουν από τα ΜΜΕ και κυρίως των αθλέτικ ο οποίος έχει κάνει κατά την άποψη μου το μεγαλύτερο κακό στην ομάδα, και να κλάση ο Μαχλάς θα βγει ο Σαρρής να το ανακοινώσει. Άλλωστε είναι πρόσφατο αυτό που έγινε με τον Πρόεδρο της επιτροπής αδειοδότησης που κρατούσε στα χέρια του δημοσίευμα για οφειλές της ομάδας. Όλα τα άπλυτα μας στην φόρα.

Αν γίνει αυτό που φοβάμαι τότε θα χάσουμε πολλαπλά και σε επικοινωνιακό κομμάτι και σε οικονομικό αφού έτσι και αλλιώς 5.000-6.000 κόσμο μαζεύουμε και στο Γεντί κουλέ χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε και ενοίκιο για το γήπεδο.

Εν κατακλείδι εγώ δεν είμαι τόσο θετικός για το Παγκρήτιο για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω αλλά είμαι και επιφυλακτικός για το Γεντί κουλε. Για το Γεντί κουλέ είμαι επιφυλακτικός γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είμαστε ικανή να περιφρουρήσουμε το γήπεδο μας, αφού πάντα κάποιος θα βρεθεί να την κάνει την μαλακία του.

ΥΓ Ωραίο παρεάκι έχετε κάνει ορισμένοι στα αμπονέ στο κόρνερ, το οποίο αναλόγως της ανάγκες του(απόσταση βολής νερού, καφέ-ροχάλας), μετακινείτε παράλληλα με τους αντίπαλους παίκτες όταν εκτελούν κόρνερ η πλάγιο , συγχαρητήρια.
matador3 Μαΐ 2011, 14:14#123337
Κοιτα Γιαννη ,αν σπασει ο διαβολος το ποδαρι του κι το ματς ΔΕΝ ειναι αδιαφορο,δεν χωραει συζητηση.Ουτε το Παγκρητιο δεν μας φτανει.
Ακομη ομως κι να μην γινει το θαυμα ,παλι καως ισως χαρακτηριζεται το ματς αδιαφορο.
Δεν ειναι αδιαφορο γιατι θελουμε το μαξιμουμ των βαθμων ενοψει μπαραζ.
Απο οσα ακουω,ειναι πολυς ο κοσμος που θελει να βρισκεται σε αυτο ματς ,που προφανως οχι απλως θα ειναι σολντ αουτ στο Γεντι αλλα θα μεινει κι κοσμος απεξω.
Αν καταφερουμε να το προωθησουμε με επιθετικη επικοινωνιακη πολιτικη,αν περασουμε στον κοσμο οτι ελατε να απαντησουμε στα παιχνιδια που παιζονται σε βαρος του ΟΦΗ,ελατε να δειξουμε ποιος ειναι ο ΟΦΗ κι ποσο αδικο ειναι να βρισκετε στην Β,να αναφερομενοι ακομη στην περσινη κλοπη κι τοσα αλλα ,τοτε ναι ,μπορουμε να μαζεψουμε το 20ρικο.Το θεμα ειναι να εχουμε κοντα στις 15,αν θες να μιλησουμε με αριθμους.
Μην ξεχνας κιολας οτι ο Λευτερης ξερει καλα το επικοινωνιακο παιχνιδι κι μπορει να κανει τις ενεργειες εκεινες που θα τραβηξουν οποιοδηποτε ειναι αμφιλεγομενος.
Κι περα απο αυτα.Ειπαμε,οι Ταλιμπαν δεν μπορουν να συγκρατηθουν.Θεωρω την τιμωρια βεβαιη αν παιξουμε στο Γεντι.
Αυτο συν το οικονομικο -με τις προεκτασεις του,δηλδη εκτος των εσοδων μελλοντικα εσοδα απο χορηγους,επενδυτες,ακομη κι η ανερωση της αναγκης για νεο γηπεδο,μπορουν να ειναι τα οφελη.Αλλα μη μου λες για 5-6 χιλιαδες,ατοπο τελειως...
Γιαννης3 Μαΐ 2011, 15:14#123338
20.000 χιλιαδες μπορει να μην μαζεψουμε αλλα πανω απο 13-15 θα ειναι σιγουρα.Απο περιεργια και μονο θα μαζεψουμε κοσμο.Εμενα εδω στα χανια με εχουν πιασει πανω απο 15-20 ατομα δεν ειναι κρητηκοι και μου λενε οτι θελουν να ερθουν στο ματς.Ολοι θυμουντε τι εγινε στο πρωτο ματς (οσοι ασχολουντε με ποδοσφαιρο ανεξαρτιτου ομαδος).

Και για να το παω και λιγο παραπερα,ειναι αρκετοι αυτοι,κυριως οικογενιαρχες,οι οποιοι αν το ματς γινει στο Γεντι Κουλε δεν θα ερθουν.Κακα τα ψεματα ΟΛΟΙ ξερουμε οτι και 2.000 ματ να ειναι μεσα στο γηπεδο επεισοδεια θα γινουν.

Το πιο πιθανο σεναριο ειναι,αν το ματς γινει στο Γεντι Κουλε,ο χριστοβασιλης να μπει μεσα στο γηπεδο 20 λεπτα πριν το ματς να δει τα πανια (που ενας Θεος ξερει παλι τι θα γραφουν,απο χυσοσπερματα μεχρι και για τα ποκεμον) θα πει (οπως το εχει ξανακανει και με τον τελη περσυ) εμενα η ομαδα μου δεν κατεβενει να αγωνιστει γιατι προσβαλετε την πολη των Ιωαννηνων,θα αρχισει να παιζει με τα νευρα ολων μας θα κανει και καμια χειρονομια και θα βουτηξουν μεσα 10-20 ψωλαραδες να τον κανουν μπαουλο στο ξυλο να φαμε 100.000 ευρω και 3-4 ματς κεκλυσμενων και εληξε η υποθεση.

Η λυση ειναι απλη,αλλα δεν θεμε να την παραδεχτουμε.Παμε φετος στο παγκρητιο,βαζουμε 15.000 χιλιαρικα κοσμο,βριζουμε εν χορο παγουραδες και γιαννενα,νικαμε 2-0 με κεφαλια του καπανταη και αυτογκολ του κοτσιου,παμε στα μπαραζ και κανουμε το 6Χ6,και του χρονου που θα παιξουμε στην SL θα τους κανουμε ενα ωραιο παρτακι στο Γεντι Κουλε να εχουν να θυμουντε.
steve43 Μαΐ 2011, 17:42#123344
Είμαι σίγουρος ότι η απόφαση για την άδεια θα βγεί ΜΕΤΑ το ματς με τα παγούρια, μετά από πιέσεις του Χριστοβασίλη, ώστε να είμαστε αναγκασμένοι να μην προκαλέσουμε κανένα επεισόδιο στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ή όπου αλλού παίξουμε. Με αυτές τις συνθήκες ο Χριστοβασίλης θα μας κρατάει από τα αρχ..ια και θα εμείς θα χοροπηδάμε όποτε θέλει!!

Και επειδή θα ξέρει από πριν και την απόφαση, θα βγούμε εμείς μαλάκες...

Εγώ είμαι πολύ απαισιόδοξος για το θέμα της άδειας. Οπότε καλύτερα να γίνει το ματς στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ, να γίνουν επεισόδια, να διακοπεί, να ξεθυμάνουν μερικοί...:laugh:
Holocaust3 Μαΐ 2011, 17:46#123345
Εδώ θέλει σκέψη το πράμα.

Λοιπόν... ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ περιμένει το ματς με τα Γιάννενα. Όχι μόνο οι ΟΦΗτζίδες. Όποιος είναι ποδοσφαιρόφιλος και θέλει να δει ένα πραγματικό ντέρμπι στο Ηράκλειο... αυτό είναι σίγουρα το ματς ΟΦΗ-ΠΑΣ.

Το ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ γήπεδο για τέτοια ματς γιατί οι οπαδοί του ΟΦΗ είναι ακατάλληλοι για τέτοια ματς (χεχε). Τελεία και παύλα.

ΠΑ-ΓΚΡΗ-ΤΙ-Ο.

Στο ματς με τα Γιάννεα υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις:

1. να χάσουν τα Γιάννενα την Κυριακή και να παίξουμε το ματς-κατηγορία. 20.000 κόσμος στο Παγκρήτιο θα είναι λίγοι.
2. Είτε φέρουν x είτε κερδίσουν τα Γιαννενα την Κυριακή, το ματς δε θα είναι κατηγορία... ΟΜΩΣ εμείς κοιτάμε να μαζέψουμε τους περισσότερους βαθμούς για τα πλέη οφς και εκείνοι θα πρέπει να κερδίσουν για να πάρουν πρωτάθλημα. ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ. 10.000 κόσμος θα είναι στάνταρ στο γήπεδο.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ότι πάρα πολύς κόσμος, όταν μυρίζεται επισόδεια ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ.
3. Βγει η απόφαση της αδειοδότησης και πάρουμε τον πούλο. ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Στις παραπάνω 3 περιπτώσεις:

Αν συμβεί η πρώτη ψηφίζω Παγκρήτιο δαγκωτό. Οι λόγοι: πολύς κόσμος, πολλά έσωδα, ελάχιστος κύνδινος διακοπής του ματς - τημορίας του ΟΦΗ.

Αν συμβεί η δεύτερη, ψηφίζω και πάλι Παγκρήτιο. Μόνο και μόνο για ελαχιστοποιηθεί ο κύνδινος τημορίας. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΛΕΥ ΟΦΣ!!!

Και κάτι ακόμα. Ας βγεί προπόληση εισητηρίων ΑΠΟ ΤΩΡΑ για το ματς με τα Γιάννεα στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ 15euro μέχρι την επόμενη βδομάδα και 20euro την τελευταία.
Να δεις πώς θα μαζευτεί ο κόσμος.

ΟΠΟΙΟΣ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
zerkalo3 Μαΐ 2011, 20:00#123349
Στο "Γεντί Κουλέ" το ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννενα
Στο σημερινό Δ.Σ. αποφασίστηκε ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί στο "Γεντί Κουλέ" με τον κόσμο του να είναι αυτός που θα περιφρουρήσει την ομάδα.




Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας έβγαλε την… είδηση που περίμεναν οι περισσότεροι φίλαθλοι του ΟΦΗ και δεν είναι άλλη από την έδρα διεξαγωγής του παιχνιδιού με τους Ηπειρώτες. Ουσιαστικά, η απόφαση ελήφθη από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην συνάντηση που είχε ο Νίκος Μαχλάς και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ με τα επιτελεία των συνδέσμων των οργανωμένων φιλάθλων.

Ωστόσο η επικύρωση της απόφασης ήρθε στο σημερινό ΔΣ της ομάδας και αφού οι οργανωμένοι εγγυήθηκαν από την πλευρά τους ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην γίνει το παραμικρό στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Και για αυτόν τον λόγο, ο ΟΦΗ επειδή έχει ανάγκη τον “πύρινο” κόσμο του πρέπει να παίζει πάντα στο ΝΑΟ του, το “Γεντί Κουλέ”.

Άλλωστε, είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να βρεθούν… κάποιοι που θα περιμένουν στην “γωνία” τον ΟΦΗ εν όψει των επικείμενων πλέι – οφ.
Giannis p3 Μαΐ 2011, 20:40#123351
α) Η ΠΑΕ ΟΦΗ, μετά την ανάγνωση του σκεπτικού της απορριπτικής απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, εκφράζει την αισιοδοξία της για την θετική κατάληξη της υπόθεσης της αδειοδότησης.
β) Αποφασίστηκε να ικανοποιηθεί το αίτημα των φιλάθλων μας και το παιχνίδι με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα θα διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδό μας.
Επίσης, για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας και των ποδοσφαιριστών, και μετά από προτροπή και παραίνεση των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, αποφασίστηκε να μην ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας για το συγκεκριμένο αγώνα.
Οι κάτοχοι συγκεκριμένων θέσεων θα εξακολουθούν να έχουν δικαίωμα στη θέση που κατέχουν στο γήπεδο, πληρώνοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στους συνδέσμους της ομάδας, στους οργανωμένους οπαδούς και στο φίλαθλο κίνημα του ΟΦΗ, ότι θα περιφρουρηθεί το γήπεδο και τα συμφέροντα της ομάδας μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και η έκβαση θα είναι ομαλή.
γ) Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα με τιμές 20 και 30 ευρώ.
δ) Το διοικητικό συμβούλιο επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη των μελών του και εξακολουθεί να λειτουργεί ενωμένο σα μια γροθιά και σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τους φιλάθλους της ομάδας μας και τους τοπικούς φορείς δίνει τον αξιοπρεπή αγώνα του για την προάσπιση των συμφερόντων της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ δίνει με πάθος τις μάχες του και θα βγει νικητής.


Παρα πολυ σωστη κινηση απο μερος της Παε και πανω απ'ολα γρηγορη και εξυπνη...
Παντως θα ηταν προτιμωτερο οι κατεχοντες εισιτηριων διαρκειας αντι για εισιτηριο να εκοβαν ενα κουπονι ενισχυσης υποχρεωτικα ετσι ωστε ολα τα εσοδα να πηγαιναν στην Παε και οχι απο δω και απο κει..Οπως επισης να επαναληφθει και αυτο με το εισιτηριο και κουπονι μαζι για τους αλλους..
Τελος παντων τα πολλα λογια ειναι φτωχια αυτην την εβδομαδα πρεπει να εξαφανιστουν οσα εισητιρια θα εκδοθουν.
daskalos3 Μαΐ 2011, 21:46#123353
zerkalo έγραψε:
Στο "Γεντί Κουλέ" το ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννενα

Ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί από περιφρούρηση... δεν περιμένω και πολλά.
Ελπίζω τουλάχιστο να βάλουν συρματόπλεγμα στα επικίνδυνα σημεία και ο ΠΑΣ
να κατεβάσει την ομάδα νέων.
giannakas3 Μαΐ 2011, 23:43#123357
Nauro έγραψε:
α) Η ΠΑΕ ΟΦΗ, μετά την ανάγνωση του σκεπτικού της απορριπτικής απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, εκφράζει την αισιοδοξία της για την θετική κατάληξη της υπόθεσης της αδειοδότησης.
β) Αποφασίστηκε να ικανοποιηθεί το αίτημα των φιλάθλων μας και το παιχνίδι με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα θα διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδό μας.
Επίσης, για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας και των ποδοσφαιριστών, και μετά από προτροπή και παραίνεση των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, αποφασίστηκε να μην ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας για το συγκεκριμένο αγώνα.
Οι κάτοχοι συγκεκριμένων θέσεων θα εξακολουθούν να έχουν δικαίωμα στη θέση που κατέχουν στο γήπεδο, πληρώνοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στους συνδέσμους της ομάδας, στους οργανωμένους οπαδούς και στο φίλαθλο κίνημα του ΟΦΗ, ότι θα περιφρουρηθεί το γήπεδο και τα συμφέροντα της ομάδας μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και η έκβαση θα είναι ομαλή.
γ) Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα με τιμές 20 και 30 ευρώ.
δ) Το διοικητικό συμβούλιο επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη των μελών του και εξακολουθεί να λειτουργεί ενωμένο σα μια γροθιά και σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τους φιλάθλους της ομάδας μας και τους τοπικούς φορείς δίνει τον αξιοπρεπή αγώνα του για την προάσπιση των συμφερόντων της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ δίνει με πάθος τις μάχες του και θα βγει νικητής.


Παρα πολυ σωστη κινηση απο μερος της Παε και πανω απ'ολα γρηγορη και εξυπνη...
Παντως θα ηταν προτιμωτερο οι κατεχοντες εισιτηριων διαρκειας αντι για εισιτηριο να εκοβαν ενα κουπονι ενισχυσης υποχρεωτικα ετσι ωστε ολα τα εσοδα να πηγαιναν στην Παε και οχι απο δω και απο κει..Οπως επισης να επαναληφθει και αυτο με το εισιτηριο και κουπονι μαζι για τους αλλους..
Τελος παντων τα πολλα λογια ειναι φτωχια αυτην την εβδομαδα πρεπει να εξαφανιστουν οσα εισητιρια θα εκδοθουν.


Συμφωνώ με Matador kai Holocaust, ελπίζω να αλλάζει η απόφαση και να
πάμε Παγκρήτιο.
Άχερα ρε %$^&**^* έχουνε?
Πως γίνεται να ρισκάρουμε πολύ πιθανή τιμωρία του γηπέδου στο
πιο κρίσιμο σημείο λίγο πριν τα μπαράζ?
έλεοςςςςςςς.....
matador4 Μαΐ 2011, 00:45#123361
To μεγαλυτερο ελλατωμα της δημοκρατιας ειναι αυτο.
Η αποψη των πολλων δεν σημαινει οτι ειναι παντοτε κι σωστη.
Απο κει και περα,αν γινει κανα θαυμα την Κυριακη με τον Αστερα,εννοειτε οτι πρεπει να αλλαξει η αποφαση παραυτα.
Κι στο ζουμι.Αλιμονο κι τρισαλιμονο σε οποιον παει να κανει μαλακια.Θα φαει οσες δεν εφαγε ο Βατσινας.Τουλαχιστον...
Προσωπικα,εκεινη την μερα θετω τον εαυτο μου στην διαθεση της διοικησης για οποιοδηποτε ποστο χρειαζετε βοηθεια,παρολο που εχω αρχισει ηδη να δουλευω 10ωρα +.
Θα απεργησω απο την δουλεια μου(δικη μου ειναι😛 )για τον Ομιλο.Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε...😉
Ολοι το νου μας στον διπλανο μας.Ουτε για πλακα μπυρες κι ρακες μεσα στην 4,κι τα μαγκακια απο τα πλαινα ας φτυνουν,ας μπουγελωνουν αλλα με τιποτα ριψη αντικειμενου ή εισοδος οπαδου μεσα.Οποιος κανει την μαλακια ειναι αυτοματα καταζητουμενος...
cocos-44 Μαΐ 2011, 01:15#123363
ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Το νου μας, όλοι μας.
마리오스4 Μαΐ 2011, 01:17#123364
στοιχηματίζω ότι ο αγώνας θα διακοπεί.

αν αρχίσει.

έχω μια υγιή προκατάληψη. :laugh: 😛

καλή η ανακοίνωση BTW
Γιαννης4 Μαΐ 2011, 02:37#123366
2 τεραστια λαθη της ΠΑΕ.Το ενα εχει να κανει με το οτι το ματς δεν γινετε στο Πακρητιο.Και εμενα δεν μου αρεσει εκει αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως.Ξερω ποσο μαλακες ειμαστε.Και επισεις ξερω ποσο "μαγκες" ειναι ορισμενοι που βαζουν τον εαυτουλη τους πανω απο τον ΟΦΗ.Δεν δινω συνεχεια σε αυτο.

Το δευτερο λαθος ειναι με τα διαρκειας.Πριν 2 μερες,στελεχος των snakes βγηκε δημοσια και ειπε οτι οι συνδεσμοι ειναι υπευθηνοι ΜΟΝΟ για τις 4-5.Σωστα;Τωρα με πιο δικαιομα ζητανε απο τον Μαχλα να μην ισχυουν τα διαρκειας σε αυτο τον αγωνα σε ολο το γηπεδο;Ας μην ισχυσουν ΜΟΝΟ για τις 4-5.Γιατι πρεπει ΠΑΝΤΑ αυτος που ειναι στην 8-7 κτλ να πληρωνει την νυφη;Εδωσε που εδωσε πιο πολλα λευτα για διαρκειας,πληρωσε το 50 με τον ΠΑΟΚ,αρκετοι απο αυτους κοβουν και κουπονια,τωρα θα τους κοψουν και το διαρκειας και θα τους βαλουν να πληρωσουν 30 ευρω;Αυτο θα ακουστει ΠΑΡΑ πολυ ασχημα.Ασε που οι 6 στους 10 που πανε στις θυρες 8 κλτ ειναι πιο μεγαλης ηλικιας και ειναι παρα πολυ πιθανον να μην εχουν ιδεα για το οτι τα διαρκειας δεν θα ισχυουν και θα γινει ο χαμος εξω απο τις θυρες.Εμενα δεν με νοιαζει γιατι ετσι κι αλλιως διαρκειας στην 4 ειχα αλλα σε καθε αγωνα με εισητιριο μπαινω και σε οσα αποφασιζουν οι συνδεσμοι δεν εχω προβλημα.Αλλα εγω,που ειμαι στην 4.Οχι ο 40αρης που παει στην 8 και δεν εχει πατισει ποτε τα ποδια του σε κανενα συνδεσμο και ειναι πολυ πιθανο να γραφει και στα @@ του τον συνδεσμο.
Χαλές4 Μαΐ 2011, 04:21#123367
Η ομάδα έχει δική της έδρα τώρα εξήντα χρόνια.Να πάμε στο παγκρήτιο επειδή έρχεται ποιός;;; ο πας γιάννενα! Και όπως είπε και ο σίφου ouga:
Αν κοτέψουμε θα δημιουργηθεί προηγούμενο.
Ο καθε γαβροβαζελος θα θέλει να παίζουμε παγκρήτιο μαζι του,γιατι έχει ξαναγίνει.
Και επειδή θα έχουμε και πλευ-οφς μπροστά, καλό θα ήταν να ξεκουράσουμε μερικούς βασικούς στο κωλομάτς με τους ανύπαρκτους.
steve44 Μαΐ 2011, 06:30#123368
ΜΑΡΙΟΣ έγραψε:
στοιχηματίζω ότι ο αγώνας θα διακοπεί.

αν αρχίσει.

έχω μια υγιή προκατάληψη. :laugh: 😛

καλή η ανακοίνωση BTW



Ένα χιλιάρικο και από μένα... Αν και μικρή η απόδοση που θα δίνει, θα δώσω όλα τα κέρδη για την ομάδα.. Τουλάχιστον θα είναι σίγουρα μονό αποδεκτό!!:laugh: :laugh:


Αχχχχχ..Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!!
AKHS4 Μαΐ 2011, 09:16#123370
Πραγματικα,δεν ειναι τοσο απλο το θεμα.Ολοι φυσικα θελουμε Γεντι Κουλε,αν μπορουσαμε να ελεγξουμε αρνητικες καταστασεις.
Τι να το κανω εγω αν ριξει καποιος μπουκαλι και ο αντιπαλος δε σηκωνεται και διακοπει;Δηλαδη επειδη θα φαει πολυ ξυλο ο υπευθυνος,σημαινει οτι θα γλιτωσουμε την τιμωρια;

Ποιος θα αναλαβει την ευθυνη και με ποιο τροπο θα την αναλαβει,αν παιξει η ομαδα κεκλεισμενων των θυρων,ρισκαροντας την ανοδο;
omilitissa4 Μαΐ 2011, 09:54#123371
Η απαντηση φιλε ofi1925 ειναι κανεις
Κανεις δεν θα αναλαβει την ευθυνη την επομενη μερα
και ολοι οσοι βγαιναν στα ραδιοφωνα χτες και προχθες εκβιαζοντας οτι δεν θα πανε στο
Παγκρητιο θα κρυφτουν αφου θα εχει γινει η ζημια που ολοι απευχομαστε..
Ακουγα χτες στον Κορτσιδακη τους εκπροσωπους των δυο συνδεσμων να μιλανε
με μια γλωσσα διαφορετικη απο αυτη που εχει διαμορφωθει ολο το χρονο μιλωντας για χαμηλωμα των τονων και πως η "βεντετα" με τα Γιαννενα πρεπει να κοπασει
Ομως πως και με ποιο τροπο εγινε αυτο ολο το χρονο?
Αναγαγαμε τη βεντετα αυτη στο υπ αριθμο ενα συνθημα που δεν ελλειψε ποτε αντιθετα
αναλωθηκαμε μονο με αυτο στον πολεμο εναντια στα Γιαννενα
Υπαρχουν φωνες στη 4 που δεν αρεσει αυτο ποιος τις ακουει ομως?
Θεωρω οτι καποτε πρεπει να σταματησει αυτο γιατι δεν εχει νοημα γιατι μικραινει τον ΟΦΗ
Ομως αυτο μονο ως ενιαια αποψη των συνδεσμων μπορει να περασει και στον κοσμο και να δοθει ενα τελος
Τωρα ο θεος να βαλει το χερι του και να μη συμβει κατι....
Η αποψη και ο προβληματισμος αρκετων εδω μεσα υπαρχει και εκτιμω πως η διοικηση θα πρεπει να το ξαναδει γιατι δικη της ειναι ευθυνη σε περιπτωση τιμωριας της εδρας
Το ιδιο λαθος εκανε και ο Χριστοβασιλης στα Γιαννενα στο ματς του πρωτου γυρου που τον πιεσαν οι οπαδοι να παει στην εφεση και να παιξει με κοσμο η ομαδα τους
Το αποτελεσμα να φαει δυο αγωνιστικες και120.000 προστιμο θα μου πειτε κερδισε τον αγωνα,ομως αν με τη πιεση του κοσμου κερδισουμε ενα ματς πιθανα αδιαφορο και χασουμε σε χρημα και τιμωρια εδρας τοτε ειμαστε χαμενοι απο χερι
zaxos4 Μαΐ 2011, 09:54#123372
Κάγκελα Παντού

http://www.youtube.com/watch?v=RP_W3gFnJlQ

Aς ελπίσουμε να μη γίνει τίποτα όπως και στο ματς με τα αγελάδια..
Είναι και τα νεύρα μας τσιτωμένα με αδειοδοτήσεις κτλ
Επίσης να μη φισάει εκείνη τη μέρα ο χθεσινός νοτιάς😛
Άντε να βγούν τα εισητήρια να εξασφαλίσω μια θέση στη κόλαση:woohoo:
마리오스4 Μαΐ 2011, 10:37#123373
ο ΠΑΣ δεν το πήρε με τη βοήθεια του κόσμου του :laugh:
αλλά επειδή μας γάμησε το τρίο στούτζες.
Αν βασιζόταν στον "κόσμο του" ο αγώνας θα είχε τελειώσει 0-3 υπέρ μας.
Εκτός αν κόσμο εννοείς παράγοντες ΕΠΟ εισαγγελείς ιωαννίνων κ τετοια.
Τέτοιο "κόσμο" εμείς δεν έχουμε, επομένως κ δεν τρέφω αυταπάτες
κ δεν πρόκειται να πέσω απ τα σύννεφα,
εδώ κολλά το ό,τι βρεξει ας κατεβάσει. 😛

Ο ούγκα σχετικά μ αυτό για το ποκ
μπερδεύει την σημερινή με την εποχή φαβα που η παε δεχόταν
τις εντολές εξ αθηνών σε στάση προσοχής.

Όσο για τα εισιτήρια να βγουν των 5 ευρω με 15 κ 25 ευρω κουπόνι
το οποίο θα δίδεται μαζί αναλόγως τη θύρα, πάραυτα.
Υπάρχει ζήτηση, δεν είναι κακό. :cheer:
Johnp4 Μαΐ 2011, 10:53#123374
ΜΑΡΙΟΣ έγραψε:
ο ΠΑΣ δεν το πήρε με τη βοήθεια του κόσμου του :laugh:
αλλά επειδή μας γάμησε το τρίο στούτζες.


Ξέχασες να αναφέρεις τον Ψωμά τον παμμέγιστο που κάλυψε 5 παίκτες των Ιωαννίνων από τα βγούν offside!!!!!!!
daskalos4 Μαΐ 2011, 13:20#123377
OFI 1925 έγραψε:

Ποιος θα αναλαβει την ευθυνη και με ποιο τροπο θα την αναλαβει,αν παιξει η ομαδα κεκλεισμενων των θυρων,ρισκαροντας την ανοδο;


ΟΜΙΛΙΤΙΣΣΑ έγραψε:
Η απαντηση φιλε ofi1925 ειναι κανεις
Κανεις δεν θα αναλαβει την ευθυνη την επομενη μερα


Όταν παίρνεις μια απόφαση, αναλαμβάνεις και τις ευθύνες.
Αν συμβεί το μαραμικρό και ο ΟΦΗ χάσει την άνοδο παίζοντας σε άδεις εξέδρες,
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Η διοίκηση πήρε την απόφαση,δεν την πήρα εγώ.
Η διοίκηση πρέπει να προστατέψει την ομάδα. Προφανώς με συνδρομή από τους οπαδούς,
αλλά πρέπει να αναλάβει την οργάνωση της προστασίας, και να πάρει κάποια μέτρα.
Αν πάμε στο Γεντί, και δούμε τα ίδια (εγώ δεν αισιοδοξώ ότι θα γίνει κάτι το διαφορετικό)
τότε να παρακαλάμε να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς προκλήσεις, γιατί με το παραμικρό
θα γίνει η μαλακία. Και τότε, το ξαναλέω:
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εγώ, αν και διαφωνώ σε όλα με την ανακοίνωση της διοίκησης (δεν είναι ώρα για αναλύσεις)
θα είμαι εκεί, γιατί είμαι οπαδός!
Wipers4 Μαΐ 2011, 13:27#123378
ΟΜΙΛΙΤΙΣΣΑ έγραψε:
Ακουγα χτες στον Κορτσιδακη τους εκπροσωπους των δυο συνδεσμων να μιλανε
με μια γλωσσα διαφορετικη απο αυτη που εχει διαμορφωθει ολο το χρονο μιλωντας για χαμηλωμα των τονων και πως η "βεντετα" με τα Γιαννενα πρεπει να κοπασει
Ομως πως και με ποιο τροπο εγινε αυτο ολο το χρονο?
Αναγαγαμε τη βεντετα αυτη στο υπ αριθμο ενα συνθημα που δεν ελλειψε ποτε αντιθετα
αναλωθηκαμε μονο με αυτο στον πολεμο εναντια στα Γιαννενα
Υπαρχουν φωνες στη 4 που δεν αρεσει αυτο ποιος τις ακουει ομως?
Θεωρω οτι καποτε πρεπει να σταματησει αυτο γιατι δεν εχει νοημα γιατι μικραινει τον ΟΦΗ


Ας μη γελιόμαστε. Αυτό αναπαράγεται μέσα στην 4 και δεν πρόκειται να σταματήσει την τελευταία αγωνιστική. Τώρα το θυμηθήκαμε???

Καθόμαστε τόσους μήνες και ασχολούμαστε με τον Πας Γιάννινα. Έλεος δηλαδή!!!

Μιλάμε για 90% για ένα αδιάφορο match.

Πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα να μην τιμωρηθεί. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ να μπούμε τιμωρημένοι στα μπαράζ ούτε να πληρώνουμε νταβατζιλίκια.

Μπορούμε να γεμίσουμε το γήπεδο και να τους πάρουμε τα σώβρακα με τη μπάλα που θα παίξουμε και με τις φωνές από την κερκίδα? Αυτό μου αρκεί.

υγ. @@ άδεια θα μας δώσουν αν τιμωρηθούμε. Θα πληρώσουμε εμείς τις μαλακίες του ΠΟΚ.
Navaman4 Μαΐ 2011, 14:40#123381
Τώρα είναι αργά, όλα τελειώσανε.

Να βάλει ο Βούδας το χέρι του, να βάλει και η Κάλι τα δικά της που τα έχει και μπόλικα, να κάνουμε όλοι το σταυρό μας (και την Παναγία μας) για να πάνε όλα καλά.

Για εμένα είναι ένα τεράστιο φάουλ των συνδέσμων, στο οποίο μάλλον δε θα έπρεπε να υποκύψει η διοίκηση. Βέβαια αναρωτιέμαι, όταν εδώ μέσα το 80% τέθηκε υπέρ του Παγκρητίου πως βγήκε η απόφαση ότι οι συνδεσμίτες δε θέλουν Παγκρήτιο, αλλά αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα.

*Ίσως να κάνω και λάθος. Ίσως το 80% που βλέπω εδώ μέσα να είναι σαν αυτό το ανύπαρκτο ποσοστό των φίλων και γνωστών μου, που μόνο ο ένας στους 10 μου έχει πει (ή μάλλον παραδεχτεί) ότι ψήφισε ΠΑΣΟΚ - κι αυτός είναι ο βαμμένος κλασσικός πασοκτζής θείος μου. Και αναρωτιέμαι ο μαλάκας πως πήρε ο Γιωργάκης 40τόσο τοις εκατό (άτσα και η δοτική) ενώ βάση της εικόνας που μου δίνουν οι γύρω μου θα έπρεπε να παίζει στα playoffs με την Παπαρήγα και τον Καρατζαφέρη.
Frank-44 Μαΐ 2011, 15:21#123383
Θα φρικάρω με αυτά που διαβάζω..
Κρατήστε ρε δυνάμεις για τα μπαράζ και αφήστε τα παγούρια ,τόσο πολύ πια κόμπλεξ με τους ανύπαρκτους; ο αναθεματο εδα μπλιο ούτε με την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κάναμε έτσι ,
τι διάολο τόσο πολύ μικρύναμε σαν ομάδα;έλεος…
να δω τι θα λενε αυτοί που πήραν την απόφαση να γίνει το παιχνίδι στο γεντι κουλε έτσι και γίνει καμιά μαλακια και παίξουμε χωρίς κόσμο στα μπαράζ..
omilitissa4 Μαΐ 2011, 15:38#123384
Εγω ακουγοντας χθες αλλα και αλλες φορεςτον αντιπροεδρο των snakes
καταλαβα πως ειναι οι αποψεις του σε πληρη αντιθεση με το κλιμα που
επικρατει ολο το χρονο στη 4 με τα γνωστα συνθηματα και τη κοντρα με τα Γιαννενα
οποτε ευλογη η απορια μου γιατι ο συνδεσμος δεν καταφερε η δεν εκανε καμμια
προσπαθεια να τελειωνουμε με αυτο το θεατρο
Αν συμβει οτιδηποτε θα αναγνωριστει η ευθυνη απο τη ΠΑΕ αλλα και απο τους δυο συνδεσμους?θα μου πειτε θαναι πλεον αργα...
ouga4 Μαΐ 2011, 16:54#123387
Τίποτα γιαννιώτες θα ρθουν να τους διδάξουμε πολιτισμο,γαμω το μουνί τους?
Wipers4 Μαΐ 2011, 17:10#123388
ouga έγραψε:
Τίποτα γιαννιώτες θα ρθουν να τους διδάξουμε πολιτισμο,γαμω το μουνί τους?


Ρε συ ouga πάμε να φτιάξουμε μια ατμόσφαιρα και το κάνεις κώλο με 1 γραμμή :blink:
Javier4 Μαΐ 2011, 17:15#123389
wiper έγραψε:
ouga έγραψε:
Τίποτα γιαννιώτες θα ρθουν να τους διδάξουμε πολιτισμο,γαμω το μουνί τους?


Ρε συ ouga πάμε να φτιάξουμε μια ατμόσφαιρα και το κάνεις κώλο με 1 γραμμή :blink:

Εννοει εκτος γηπεδου...
ouga4 Μαΐ 2011, 17:18#123390
Δε κρατιόμουνα ,ήθελα να το γράψω :laugh:
‹ Προηγούμενη123…8Επόμενη ›
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο