SNAKES4
ARCHIVE

Επεισόδια στο αεροδρόμιο (και Video)

34 μηνύματα · 19 Σεπτεμβρίου 2005 έως 26 Σεπτεμβρίου 2005 · 22 συμμετέχοντες
Navaman19 Σεπ 2005, 01:49#12401
Όμορφες σκηνές εκτιλήχθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.
Δυστυχώς έχασα τα ωραιότερα των σκηνικών, αφού ο κατάπτυστος Ρουμπάκης βγήκε μιλώντας στο κινητό, μέχρι που αντίκρυσε καμιά 50ρια άτομα και έκανε κακάκια του. Μπινελίκια άκουσαν οι παίχτες του ΟΦΗ.
Δε μου έρχεται στο μυαλό άλλη φορά να περιμένει ο κόσμος στο αεροδρόμιο για να γιαχάρει την ομάδα.
Τα μόνα σκηνικά που πέτυχα ήταν στην έξοδο του διευθύνοντα συμβούλου, ο οποίος αντάλλαξε απόψεις με τους φιλάθλους του ΟΦΗ, όμορφα και πολιτισμένα και από τις δύο πλευρές: φωνές, μπινελίκια κτλ κτλ.
Έπεσε πολύ στα μάτια μου σήμερα ο κ. Βατσινάς με τους ψευτοτσαμπουκάδες που έκανε, μόνο και μόνο επειδή τον είχαν περικυκλωμένο καμιά 15ρια αστυνομικοί. Ο ΜΑΓΚΑΣ ηγέτης δεν προκαλεί, ιδιαίτερα σε τέτοια τεταμένη ατμόσφαιρα.
Από την άλλη υπήρχαν και κάποιοι ψευτοτσαμπουκάδες, που κρυβόντουσαν πίσω από το πλήθος για να πουν κάτι, υπήρχαν όμως και άτομα (δε θα πω ονόματα) που είχαν τα αρχίδια να του τα πουν face to face.

Δίνω δίκιο στον ΦΒ, γιατί τα άκουσε χωρίς να δούμε αντίδραση στα όσα του καταλογίζονται.
Δίνω δίκιο και στον κόσμο, γιατί έχει βαρεθεί να ακούει μόνο λόγια.
Δίνω δίκιο στον ΦΒ, γιατί δεν έχει πάρει ακόμα τις μετοχές στα χέρια του.
Δίνω δίκιο στον κόσμο, γιατί έχει αηδιάσει τόσα χρόνια από την ξευτίλα στην οποία πέφτει συνεχώς η ομάδα μας.


ΟΜΩΣ ΔΙΝΩ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΤΣΙΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΑΞΕ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟΝ ΖΑΝ ΜΑΡΙ ΣΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.


ΥΓ: Όποιος θέλει το διαρκείας μου, του το δίνω. Δε μου χρειάζεται πια.

Μόνο μια κουβέντα: ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!

Video 2 posts παρακατω (ADMIN)
bennasi19 Σεπ 2005, 02:17#12404
Ο κόσμος στο αεροδρόμιο ήταν εξοργισμένος και αν δεν βάλουν μυαλό παίχτες προπονητής κ διοίκηση φέτος να ξέρετε ότι θα χυθεί αίμα
Sarpidon19 Σεπ 2005, 03:02#12406
οριστε και το video το οποιο εχει υποστει επεξεργασια για να μην αναγνωριζονται προσωπα και φωνες, απο KPHTH TV


Αεροδρόμιο - Ατρόμητος 8ΜΒ 3:18''
Mavrofidos19 Σεπ 2005, 09:33#12415
Με προλαβατε! Σαρπιδονα ακομα περιμενω ρε...
Holocaust19 Σεπ 2005, 14:12#12431
ΟΜΩΣ ΔΙΝΩ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΤΣΙΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΑΞΕ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟΝ ΖΑΝ ΜΑΡΙ ΣΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.


Να τα! Θα τολμίσεις Βατσινα;;; Για τόλμα....
sAviO19 Σεπ 2005, 15:13#12434
Θα τομλίσει όπως τόλμισε να μας φέρει τον Ξάδερφο και τον Κόλτσο
sAviO19 Σεπ 2005, 17:33#12451
Οκ
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΤΣΙΝΑΣ
ΖΗΤΩ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΑΣ ΟΦΗ
ΖΗΤΩ Η ΦΟΒΕΡΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ
bazeloktonos-419 Σεπ 2005, 18:38#12454
Eιναι μεγαλη ΚΑΤΑΝΤΙΑ για τον Οφη να εχει προεδρο (εστω και τυπικα...)
τον κυριο ΤΙΠΟΤΑ τον Βατσινα.
Ειναι και αυτος ενα ΤΖΙΡΑΚΙ των αθηνων και ΤΙΠΟΤΑ αλλο.
Πραγματικα χθες στο αεροδρομιο ο ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ηταν τελειως χεσμενος.
Ρε μανολακη πηρε ισοπαλια μεσα στην λειβαδια η ομαδα της καρδιας σου χθες ε ?
Δεν πειραζει περαστικα σου βαζελακο !

www.hellas-fans.tk

ΟΦΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ !!!
georgios19 Σεπ 2005, 18:48#12456
bazeloktonos-4

σωστά αυτά που λες,
απλά βγάλε το link που έχεις γιατί δεν κολάει εδώ μέσα
Caligula19 Σεπ 2005, 19:50#12463
Καλλιθεα ο Σιλα.
GIAKOUM19 Σεπ 2005, 20:01#12464
φιλε ομιλητη που το ακουσες..?
asxetos19 Σεπ 2005, 20:10#12467
καλα τους κανατε τους ξεφτιλες.!
Caligula19 Σεπ 2005, 20:14#12469
Aθλετικ, το ειπε σημερα το απογευμα.
Alex19 Σεπ 2005, 21:11#12483
Στη Καλλιθεα για 1 χρονο ο Συλλα..
Holocaust19 Σεπ 2005, 21:28#12485
bazeloktone-4 βγάλε αυτό το πράγμα αμέσως!!!! Το τελευταίο πράγμα που περίμενα να δω εδω μέσα είναι να γράφουν και νεο-ναζι!!!!!
kapetanios20 Σεπ 2005, 09:43#12505
Βαζελοκτόνε......Με αργά πηδηματάκια..... 😈



Admin επειδή οι εποχές είναι "δύσκολες" κανονίστε να γράψετε τίποτα
για μερικούς μερικούς...... Αν έχει κάνει έστω και ένα login και δεν το
έχει σβήσει ακόμα, κάνε και κάνα ban....χρέωσε το σε μένα.

Άντε γιατί σε λίγο θα δούμε και την Ελληνική σημαία να καίγεται εδω μέσα...
aigagros20 Σεπ 2005, 10:29#12507
βαζελοκτονε... εσύ είσαι από κρήτη υποτίθεται; ποζάρεις και μέσα σε αυτούς που έιναι στη φωτογραφία στο λινκ σου; στα ανώγεια ξέρεις γιατι φοράνε μαύρα;

τι να πω.... δεν ξέρω....
Administrator20 Σεπ 2005, 10:34#12508
Admin επειδή οι εποχές είναι "δύσκολες" κανονίστε να γράψετε τίποτα
για μερικούς μερικούς...... Αν έχει κάνει έστω και ένα login και δεν το
έχει σβήσει ακόμα, κάνε και κάνα ban....χρέωσε το σε μένα.





Περιμενω πρωτα να παρει θεση ο βαζελοκτονος.
Xainis20 Σεπ 2005, 13:58#12517
μπαίνουν κάποιοι γαύροι τελευταία εδώ μέσα που το παίζουν και καλά αγνοί ομιλητες αυτοί ας προσέξουν καλά...... τους έχουμε εντοπίσει :mrgreen


🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Ε δεν την παλεύω!!!Νάσαι καλά ρε φίλε,γελάσαμε πάλι σήμερα!!!
Προσοχή κοπέλια,η "αστυνομία" του φόρουμ καραδοκεί!Ο διπλοεγγεγραμμένος θα σας βαφτίσει όλους γαύρους!!Σας έχει...εντοπίσει κιόλας!!!Ποιος;;Ο...ανεντόπιστος!Χααααααααααααχαχαχαχαχαχα!Σε λίγο θα μπει με διακόσα nick για να...συμφωνούν και άλλοι με τα λεγόμενά του και να πατάξει τους κόκκινους του φόρουμ!!

Γεια σου ρε Μαγκάιβερ!


Όσο για το Σιλά,πάλι καλά...Αν και η διοίκηση στη συνάντηση με τους οργανωμένους εξέφρασε το διακαή πόθο της για να τον εντάξει στον ΟΦΗ,δανεικό!Φαίνεται ο παο δε μας προτιμά πλέον... 😉
Όσο για τον άλλο,πετάξτε τον απλά έξω...Χωρίς δεύτερη κουβέντα.
erwtokritos20 Σεπ 2005, 16:36#12524
Καλά υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που γραφουν με πολλαπλά nick?
Πέφτω απ'τά σύννεφα! 😲
M'αρέσει που όταν τα έλεγα εγώ αυτά με βγάζατε τρελό και φαντασιόπληχτο!

😛 Τι να πει κανεις/για το μουνί της αλληνής...
Navaman20 Σεπ 2005, 17:29#12527
Σπύρο μην μπερδεύεσαι. Εσύ μιλούσε για σνακάκι-καβάτζα, όταν είχε ξεχάσει ο ένας να κάνει λογκ άουτ από το pc του συνδέσμου και έγραψε ο άλλος. Τουλάχιστον αυτούς τους ξέρουμε πολύ καλά και τους ξέρεις κι εσύ.
Τώρα για το Νοριέγκα-Κοργκ, ξεσκεπάστηκε όταν έγραψε ότι δεν ξέρει ο ένας τον άλλον. Απλά... τυχαίνει να γράφουν από το ίδιο... ίντερνετ σπιτέ.

Βαζελοκτόνε... ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ρε... σόρρυ
Holocaust20 Σεπ 2005, 17:53#12530
Βαζελοκτόνε... ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ρε... σόρρυ


😲 😲 😲

Κάνεις πλάκα φαντάζομαι....
Omiloparmenos20 Σεπ 2005, 18:58#12539
Ώραιο το link του βαζελοκτόνου! (στο αίμα του το έχει το παιδί να είναι φονιάς 😛 😛 ) Πρώτη φορά βλέπω ζωοολογικό κήπο να έχει και site! 😁 😁
andreas420 Σεπ 2005, 19:16#12540
ofi4ever
Στη Καλλιθεα για 1 χρονο ο Συλλα..


Πηγε δανεικος στο αλλο παραρτημα δηλαδη..
Xainis20 Σεπ 2005, 20:01#12544
Ο ΟΦΗ είναι καζάνι που βράζει και ο φίλαθλος κόσμος άρχισε να ανησυχεί εξαιτίας όχι μόνο των κακών αποτελεσμάτων που έχει φέρει μέχρι τώρα η ομάδα, αλλά κυρίως από τις απαράδεκτες εμφανίσεις της.

Προχθές το βράδυ πενήντα περίπου φίλαθλοι περίμεναν την αποστολή του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, κατά την επιστροφή της από την Αθήνα, και αποδοκίμασαν τόσο τους συνοδούς, όσο και τους ποδοσφαιριστές, ενώ έβαλαν θέμα να μην αποκτηθεί ο Σιλά (γράφουμε για τον παίκτη σε άλλη σελίδα). Χθες, ο Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Ανατολικά Προάστια Κρήτες -4 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: “Κύριοι της οικογένειας του ΟΦΗ, έχοντας φτάσει στην τρίτη αγωνιστική γινόμαστε ήδη μάρτυρες ενός προαναγγελθέντος θανάτου της ομάδας μας βλέποντάς την ήδη στη ζώνη του υποβιβασμού 3 αγώνες - 2 ήττες, μια ισοπαλία και αυτή με τυχαίο γκολ όπως και το δεύτερο από λάθος αμυντικού της Καλαμαριάς !!! Ούτε με πέναλτι δεν βάζουμε την μπάλα στο πλεκτό! Εμείς σαν οργανωμένοι και νιώθοντας ό,τι και όσες ευθύνες μας αναλογούν, γράφουμε σήμερα λίγα λόγια για να αφυπνίσουμε όσους νομίζουν ότι διαθέτουμε ομαδάρα και παιχταράδες!!! Αλήθεια, όσοι έχουν την ευθύνη πώς νιώθουν να βλέπουν την ομάδα της καρδιάς μας στη ζώνη του υποβιβασμού; Και το κυριότερο να απαξιώνετε στα μάτια της φίλαθλης Ελλάδας; Θα είμαστε κοντά στον ΟΦΗ πάντα”. Ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι και όλοι πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Αυτοί που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους. Η τεχνική ηγεσία να προσπαθήσει να επιβάλει την τάξη στα αποδυτήρια και να φροντίσει ώστε οι ποδοσφαιριστές να δίνουν μέσα στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό τους.

Οι παίκτες πρέπει να αναλογιστούν ότι η φανέλα του ΟΦΗ έχει μεγάλη ιστορία και δεν πρέπει να δίνουν το δικαίωμα σε κανέναν να την τσαλακώνει. Ο ΟΦΗ πρέπει να βγει αμέσως από το δύσκολο σταυροδρόμι και να μπει στο δρόμο των επιτυχιών. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, αν όλοι σταθούν παλικαρίσια στο μετερίζι τους και δώσουν τη “μάχη” με μοναδική σκέψη το καλό της ομάδας.



Θα δώσω τη “μάχη”



Ενας απ’ αυτούς που είναι αποφασισμένος να δώσει τη “μάχη” και να φέρει σε πέρας την αποστολή τους είναι ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος ο οποίος δήλωσε χθες στην “Π” τα εξής: “Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να την αφήσω. Δεν συζήτησα με κανέναν αλλά ακόμη και η Μπαρτσελόνα να με ζητήσει δεν αφήνω τον ΟΦΗ. Έχω μάθει να αγωνίζομαι. Θα μείνω και θα δώσω τη “μάχη” μέχρι το τέλος. Τώρα χρειαζόμαστε ηρεμία να μαζέψουμε τα κομμάτια και να ξεκινήσουμε την προσπάθεια για το επόμενο ματς”.



Δήλωση Βατσινά



Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ - ΟΦΗ Φανούρης Βατσινάς έκανε χθες την ακόλουθη δήλωση: “Δυστυχώς στην διάρκεια του χθεσινού αγώνα εκδηλώθηκαν ενέργειες από ποδοσφαιριστές μας οι οποίες δεν αρμόζουν στη φιλοσοφία και την τακτική που θέλει να ακολουθεί η διοίκηση. Κυρίως δεν συμβαδίζουν με την μεγάλη ιστορία του ΟΦΗ. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν έχει το δικαίωμα να δείχνει ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στους φιλάθλους, στα μέλη της διοίκησης, στους προπονητές, στους συμπαίκτες του. Αυτοί που θα προβαίνουν σε ενέργειες, που είναι αντίθετες με την φιλοσοφία και την νοοτροπία της διοίκησης θα τιμωρούνται με βάση τον εσωτερικό κανονισμό που έχει η ομάδα μας”. Στο μεταξύ, ο κ. Βατσινάς μετά από πρόσκληση που δέχθηκε θα συναντηθεί σήμερα με τον νομάρχη Δημήτρη Σαρρή.



ΓΝΩΜΗ - Ο ΟΦΗ περνάει κρίσιμες στιγμές
Του Σώτου Παιδάκη

Κρίσιμες στιγμές περνάει ο ΟΦΗ και είναι καιρός να ληφθούν δραστικά μέτρα, εδώ και τώρα, γιατί σε λιγο η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Αν δεν ληφθούν γενναίες αποφάσεις, αν όλοι δεν αναλογισθούν τις ευθύνες τους, τότε η ομάδα μαθηματικά θα βαδίσει προς τον υποβιβασμό. Η ώρα των λόγων έχει περάσει και πρέπει να δούμε επιτέλους έργα. Αυτό είναι το χρέος όλων των εμπλεκόμενων με την ομάδα. Προσοχή, όμως, οι κινήσεις πρέπει να είναι σωστές, ψύχραιμες και όχι σπασμωδικές. Κατ’ αρχάς πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι αυτοί που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας, μαζί με την τεχνική ηγεσία και τους αρχηγούς και να βρουν τι φταίει, ώστε να αναζητήσουν και τις ορθές λύσεις. Όποιοι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος των περιστάσεων και της φανέλας είναι καλύτερα να απαλλάξουν την ομάδα από την παρουσία τους. Κανείς δεν θα τους επιτρέψει να συνδέσουν το όνομά τους με τον χαμό της ομάδας. Ο ΟΦΗ δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Ο ΟΦΗ ανήκει στο Λαό του. Ο ΟΦΗ δεν θα πεθάνει.



Είναι καζάνι που βράζει
Ο ΟΦΗ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ο διασυρμός του ΟΦΗ από τον Ατρόμητο έκανε το ποτήρι της αγανάκτησης των φιλάθλων να ξεχειλίσει και η ομάδα είναι καζάνι που βράζει. Χρέος όλων των εμπλεκόμενων είναι να αναλογισθούν τις ευθύνες τους και να πάρουν τις δέουσες αποφάσεις, εδώ και τώρα, γιατί αύριο τίποτα δεν θα σώζει το καράβι που λέγεται ΟΦΗ και θα πάει για φούντο. Αυτοί που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ιστορικού συλλόγου, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τον βγάλουν από το αδιέξοδο.

Οποιος δεν έχει τα κότσια να πράξει το καθήκον του είναι καλύτερα να απαλλάξει την ομάδα από την παρουσία του.


www.patris.gr

Mπράβο στους Κρήτες.
Κύριε Σώτο πάντα ήσασταν σοβαρός και σεβαστός άνθρωπος.Αναρωτιέμαι,όταν τα έλεγαν άλλοι γιατί κρατούσατε αποστάσεις;;Τουλάχιστον εσείς δεν τις κρατούσατε από συμφέρον,όπως μερικοί νεόκοποι "συνάδελφοί" σας.Γι αυτό και παραμείνατε σεβαστός...
zerocool-4-20 Σεπ 2005, 21:14#12548
Βασικά Καλησπέρα σας....

Σήμερα το πρωί που κατάφερα επιτέλουσ να ανοίξω τα μάτια μου (κατα τισ 2 το μεσημέρι) πήγα στο περιπτερο της γειτωνιάς να πάρω εφημερίδες...
Λόγω της απόστασης που βρίσκομαι (Είμαι Αγρίνιο για σπουδές) δέν μπορώ να βρω Νεα Κρήτη και έτσι πήρα Sportime kai Sportday..
Με το που έφτασα στο ρεπορτάζ του ΟΦΗ (Ξέρετε... το γνωστό μονόστυλο...) Διάβασα για κάτι επεισόδεια που έγιναν στο Ν.Καζαντζάκης από καμιά 50αρια φιλάθλους του ΟΦΗ για την 4αρα από τον Ατρόμητο...
Και λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΜΕ 4 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΟΥΜΕ????!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ????? Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ!!!!

ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΟΦΗ Η ΕΣΤΩ ΠΙΕΣΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!! 200 ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΕΙΧΕ Η ΞΑΝΘΗ ΡΕ!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΕΛΟΥΣΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΟΦΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ...
ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΒΛΑΧΟ.... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ???
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ???
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 1 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ!!!!!!!
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ 4-3-3 Η ΕΣΤΩ 4-4-2 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΙΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 3 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟ ΜΑΧΛΑ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ.... ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΙΑΝΙΝΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ??
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΕ...
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ!!!!
ΔΟΥΛΕΨΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

2ΟΝ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΝΑΒΑΜΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΜΠΑΚΗ: ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ... ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ... ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΩ(στο βαζελουα) ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ!!!

3ΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ:

ΚΥΡΙΕ Funny ΒΑΤΣΙΝΑ...
ΓΙΑ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ....ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ...
ΓΙΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-ΒΟΜΒΑ) ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΡΙΕ Funny ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ FOOTBALL MANAGER (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΟΨΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ!!!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ??? ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ: ΠΟΤΕ!

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ....


ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!!!!
thetrooper20 Σεπ 2005, 23:20#12563
bazeloktone-4 ελπιζω να το εβγαλες το site γιατι δεν ειναι για εδω...
Καλο το Βιντεο....thank you...Ααααρε ποσο μου λειπουν αυτα τα arrivals στο αεροδρομιο....Ειδικα η τελευταια φραση...."Γ.... τον Παναθηναικο σουυυυ"
Navaman21 Σεπ 2005, 03:27#12573
zerocool καλώς όρισες στο φόρουμ, αν και άργησες λίγα... χρόνια 😎 Πάτα και το καπς λοκ και θα είσαι αρχηγός.

Χόλο, για να σοβαρευτούμε, Έλληνας νιώθω, αλλά δεν είμαι σε καμιά, μα καμία, ακραία φάση και ούτε πρόκειται. Το γράφω γιατί μέσω ίντερνετ γίνονται εύκολα παρεξηγήσεις.

Ξεφύγαμε από το θέμα. Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι πως καταφέραμε και κάναμε το Βατσινά μάκγα, καθώς το σκηνικό του αεροδρομίου απέτρεψε τον "ξάδερφο" (το γιο του "θείου"😉 και τον ταχυμεταφορέα από το να στείλουν το Σιλά στον ΟΦΗ. Να δείτε που οι διοικούντες θα επικαλεστούν τις φιλικές σχέσεις με τον Εργοτέλη και τις αδιάφορες έως κακές με το βάζελο (κοινώς, το αντίθετο απ'ότι ισχύει).
Κι εδώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κολλάει αυτό που φώναζε ο Χόλοκοστ και κορόιδευε ο Βάιπερ: υπομονή και ΠΙΕΣΗ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Κλαπ κλαπ κλαπ(ς).

ΥΓ: Ζήτω το ούζο Πλωμαρίου. Φέρε άλλο ένα καραφάκι.
thetrooper21 Σεπ 2005, 14:50#12580
ΥΓ: Ζήτω το ούζο Πλωμαρίου. Φέρε άλλο ένα καραφάκι

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Holocaust21 Σεπ 2005, 19:54#12600
ΥΓ: Ζήτω το ούζο Πλωμαρίου. Φέρε άλλο ένα καραφάκι.


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..... ΘΕΟΣ!!!!! Όχι Πλωμαρίου όμως ρε, Βαρβαγιάννη (μπλέ) is the best!!! Όταν είναι να κατέβω, θύμησέ μου να κρατάω και κάτι άλλες καλές ντόπιες ποικιλίες ούζου.....

Όσον αφορά για το αν αισθανόμαστε Έλληνες, αυτό έλειπε! Άλλωστε απο την Ελλάδα είμαστε... πως θα αλλιώς θα μπορούσαμε να αισθανόμαστε; 😉 Θα σου πω όμως ένα πράγμα φίλε μου... όποιος κοιμάται πατριώτης ξυπνάει φασίστας.

ΝΑΖΙ PUNKS FUCK OFF!
Caligula22 Σεπ 2005, 01:23#12614
Eχουμε κανενα γιατρο στο φορουμ;
Rhadamanthys25 Σεπ 2005, 04:10#12723
Γιατρος δεν ειμαι αλλα το φαρμακο το ξερω και τοχω τωρα στο τραπεζι μου,
ρακα, πιταρακια με μελι.
Αντε ασπρο πατο. Και με τη νικη σημερα.
Προβλεψη: ΟΦΗ - γριες >> 4 - 1
Omiloparmenos25 Σεπ 2005, 16:52#12731

Προβλεψη: ΟΦΗ - γριες >> 4 - 1

Πολλούς άσπρους πάτους έχεις κάνει lololol
sAviO26 Σεπ 2005, 06:51#12771
Και το τελικό αποτέλεσμα ΟΦΗ - Γριές 0-1
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο