MANOLIS28 Ιουν 2011, 14:39#126851
Κάποιοι πάνε να μας κλέψουν την ΔΊΚΑΙΗ ΝΙΚΗ μας αλλά δεν θα τους αφήσουμε η κάθαρση άρχισε από το Ηράκλειο και θα τελείωσή εδώ!!!!!!! ο νοο νοήτο έξω τα γουρούνια!!!!!11
Ειπα,οταν η υπθεση παρει τον δρομο της.Οταν εχουμε αποφασεις.Που αν ζουμε σε μια ευνομουμενη πολιτεια,το λιγοτερο που θα πρεπει να γινει ειναι να οδηγηθουν Καβαλα,Βολος,Ηλιουπολη σε υποβιβασμους.
Αν ρωτησεις την αποψη μου,θα πρεπει να πεσουν ακομη Κερκυρα,Τριπολη,Ολυμπιακος κι Πναθηναικος.Κι για οποιον αλλο ακουγετε εστω ενα κιχ στις κασσετες.Αυτο για τον βρωμοντιμπιτελη.Απο κει και περα,κι αν προκυψουν στοιχεια,μπορουμε να διεκδικησουμε 100 να παρουμε 10.Θα μας χαλασουν?
Ανάλογα με το πώς διαμορφώνεται το κατηγορητήριο, το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να παραστούμε ως πολιτική αγωγή στην ποινική δίκη και να ζητήσουμε εκεί αποζημίωση (από υλική έως και ηθική βλάβη). Και θα είμαστε και κόπανοι αν δεν κάνουμε τουλάχιστον αυτό.