SNAKES4
ARCHIVE

Μήνυμα από έναν Χανιώτη!

6 μηνύματα · 21 Φεβρουαρίου 2013 έως 22 Φεβρουαρίου 2013 · 4 συμμετέχοντες
Johnp21 Φεβ 2013, 11:29#144541
Το παρακάτω μήνυμα που παραθέτω ήρθε χθες στο email του admin. Το παραθέτω αυτούσιο:


Αγαπητοί Φίλοι μέλη των Snakes,

Διαβάζοντας το άρθρο σας σχετικά με το παιχνίδι ΟΦΗ-Πλατανιά και τα όσα το προκάλεσαν απογοητεύτηκα και αποφάσισα να σας γράψω αυτό το μήνυμα το οποίο θα σας ήμουν ευγνώμων αν το κοινοποιούσατε στα μέλη σας.

Ονομάζομαι Γιώργος (τα πλήρη στοιχεία μου είναι στη διάθεσή σας αν θέλετε) είμαι Κρητικός, Χανιώτης με καταγωγή από τον Πλατανιά και κατοικώ στην Αθήνα τα τελευταία 25 χρόνια.

Έχω πολλές φορές βρεθεί στο ΟΑΚΑ υποστηρίζοντας τον ΟΦΗ σε παιχνίδια αξέχαστα: με τον Ηρακλή το 1987 στον τελικό του κυπέλου όντας μάλιστα από λάθος στην επιλογή του εισιτηρίου μαζί με τους φίλους του Ηρακλή στους οποίους από την αρχή ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε Κρητικοί και αυτονοήτως υποστηρίζουμε ΟΦΗ, με τον Παναθηναϊκό την άνοιξη του 1988 όταν ο ΟΦΗ ήταν μεταξύ 2ης και 3ης θέσης και με νίκη χτύπαγε τίτλο, με την ΑΕΚ πιο πρόσφατα, με τον Αγροτικό Αστέρα στα Χανιά για το κύπελλο πιο παλιά και πολλές άλλες φορές.

Επομένως, αν και Χανιώτης θα μου επιτρέψετε να λέω ότι είμαι και ΟΦΗ.

Με αυτήν την οπτική, καταλαβαίνεται ότι μου είναι αδύνατον να καταλάβω τόσο το απαράδεκτο άρθρο της Χανιώτικης εφημερίδας που αναφέρετε όσο και τις φραστικές επιθέσεις Ηρακλειωτών στους λίγους Χανιώτες που ήταν στο γήπεδο και πανηγύρισαν το 2ο γκολ του Πλατανιά.

Παιδιά θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην «τσιμπήσετε» από τις ακρότητες που κάθε εφημερίδα ή δημοσιογράφος μπορεί να χρησιμοποιεί για εμπορικούς λόγους. Ας υποστηρίξουμε όλες τις ομάδες μας εκεί που μας χρειάζονται: εκτός έδρας, δηλαδή εκτός Κρήτης. Τα Χανιά πρέπει να είναι έδρα και του ΟΦΗ και το Ηράκλειο το ίδιο για τις Χανιώτικες ομάδες.

Η Κρήτη και οι Κρητικοί ξεχωρίζουν και είναι αυτό που είναι ενιαία και όχι σε κομμάτια.

Φιλικά,
Γιώργος
matador21 Φεβ 2013, 15:31#144548
Πιστευω πως απαντησες του ανθρωπου καταλληλα,να μην τσιμπαει κι αυτος απο 5-10 οζα κι να νομιζει οτι ολοι ειμαστε ετσι...Σου χω εμπιστοσυνη σε κατι τετοια Ζαν...
Johnp21 Φεβ 2013, 19:30#144551
Του απάντησα …

Και του έγραψα και του ανθρώπου ότι θα πάρει και επιμέρους απαντήσεις μέσα από το φόρουμ μας
TALOS21 Φεβ 2013, 21:50#144552
Μου κάνει εντύπωση που δεν γνωρίζω τον Γιώργο, διότι κι εγώ 15 χρόνια ζούσα στην Αθήνα και είμαι Πλατανιανός επίσης.Γιάννη, αν σου είναι εύκολο στείλε μου τα στοιχεία του ανθρώπου να έχω μια επικοινωνία μαζί του, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ να πιούμε μια μπύρα το καλοκαίρι -που λογικά θα κατέβει για διακοπές- στον Πλατανιά και να γνωριστούμε.

Θα ήθελα λεπτομέριες αν όντως υπήρξαν φραστικές επιθέσεις από οπαδούς του Ο.Φ.Η. σε Χανιώτες που πανηγύρισαν.Σε ποιά θύρα έγινε αυτό?Εκτός αν έγινε κάτι στα επίσημα ανάμεσα σε παράγοντες.Διότι κατά τ άλλα εμένα μου μυρίζει εδώ ΒΡΩΜΙΑ δημοσιογράφων ή γενίτσαρων από τα Χανιά.Οτι δηλαδή το διέδωσαν για να κράξουν τον Ο.Φ.Η. και τον κόσμο του.

Κατά τ άλλα φίλε Γιώργο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ο Ο.Φ.Η. πρέπει να έχει έδρα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Κρήτη και γι αυτό παλεύουμε και προσπαθούμε εδώ και 3,5 χρόνια (από τότε που διώξαμε τον καρκίνο από την ομάδα δηλαδή).Σε αυτή τη λογική μπήκε η ΚΡΗΤΗ στη φανέλα της ομάδας, σε αυτή τη λογική τα πρώτα πανιά που μπαίνουν στο γήπεδο είναι τα Λασιθιώτικα/Ρεθυμνιώτικα/Χανιώτικα, σε αυτή τη λογική κινείται τόσο ο Σύλλογος Μετόχων (θα σε προσκαλέσω στη Μπουτίκ του Ο.Φ.Η. να το διαπιστώσεις μόνος σου), όσο και η ΠΑΕ Ο.Φ.Η. με σειρά πρωτοβουλιών το τελευταίο διάστημα.

Τέλος, Γιώργο αφού δηλώνεις φίλος του Ο.Φ.Η. γιατί δεν κάνεις μια εγγραφή στο forum μας να μιλάμε απευθείας?
Johnp21 Φεβ 2013, 23:41#144553
Σου στέλνω το email του στο pm να επικοινωνήσεις μαζι του.
zaxos22 Φεβ 2013, 01:04#144554
Στα επίσημα πανηγίσαν κάποιοι και πήγαν να τους μουντάρουν δικοί μας από την 8.
Απότι έμαθα ήταν αυτή η τύπισα που στο Πλατανιάς῏Παναθηναικός είχε κυκλοφορήσει η φωτό
με βαζελόμπλουζα και κασκόλ Πλατανιά.
Είχε κυκλοφορήσει η φωτό σε δικούς μας στο φειςμπουκ και είχε σχολιαστεί.
Απότι έμαθα αυτή ήταν.Πανηγύρισε στο 2῏0 και παραλίγο να της μουντάρουν.Αυτό ήταν όλο.
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο