SNAKES4
ARCHIVE

MME, ΠΑΕ, εισητήρια, Σβολιαντόπουλος κλπ.

13 μηνύματα · 19 Αυγούστου 2013 έως 19 Φεβρουαρίου 2014 · 6 συμμετέχοντες
TALOS19 Αυγ 2013, 11:33#148389
Ανοίγω νέο θέμα και συνειδητά το βάζω σε αυτή την κατηγορία και όχι στα ΜΜΕ. Το παρακάτω μήνυμα το έστειλα μόλις στον κ. Σβολιαντόπουλο μέσω facebook (ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας).

"Η συζήτηση ξεκίνησε σήμερα
2:23 μ.μ.
Giannis Makratzakis

Καλησπέρα Στέλλιο και επέτρεψέ μου τον ενικό.

Θα ήθελα να μου εξηγήσεις ειλικρινά πού είδες 6.000 κόσμο που γράφεις στην εφημερίδα Goal σήμερα.

Στο Ηράκλειο είμαστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ πανελλαδικά που έχουμε βίτσιο να ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ τις ίδιες μας τις ομάδες για να μην μας πουν "μη αντικειμενικούς".

8.000 ο Ο.Φ.Η. και ο Ηρακλειώτης δημοσιογράφος (ευτυχώς όχι όλοι, 2-3 είστε που ΜΟΝΙΜΩΣ κάνετε ζημιά) τους βλέπει 6.000.

Δεν ζητάω να γράψεις ψέμματα, αλλά ειλικρινά, δεν είναι πολύ άσχημο και για εσένα τον ίδιο αυτό που κάνεις? Πιστεύεις οτι περνάει στα "ψιλά"?

Καλησπέρα και πάλι και συγνώμη για την ένταση, ειλικρινά θύμωσα. Και αν κρίνω από αντιδράσεις φίλων μου, μάλλον δεν είμαι και ο μοναδικός.

Υγ.Το παρόν μήνυμα θα το δημοσιεύσω στο forum των Snakes, θα χαρώ πολύ να μου απαντήσεις και να δημοσιεύσω και την απάντησή σου στο forum."



Δεν είναι μόνο ο κ. Σβολιαντόπουλος. Είναι και άλλοι, τους οποίους επιτρέψτε μου να μην χαρακτηρίσω "κυρίους", αλλά Γιαλυτάκηδες και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ μάγκες. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ. Είμαι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ και συγχωρέστε μου την ένταση.
TALOS19 Αυγ 2013, 11:45#148390
Και συνεχίζω και απευθύνω ΕΚΚΛΗΣΗ σε όποιον έχει πρόσβαση στην ΠΑΕ Ο.Φ.Η. ή επικοινωνία με τον Μάνθο Πουλινάκη (γνωρίζω οτι υπάρχουν άτομα που διαβάζουν και μιλούν με τον Μάνθο, συνειδητά επιλέγω να μην σηκώσω το τηλέφωνω εγώ για δικούς μου λόγους).

ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΡΙΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑΔΕΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ 200 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΕΝΩ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ 1/3 ΚΑΙ ΟΥΤΕ.

Η λύση είναι ΑΠΛΗ. Στα εισητήρια που κόβουμε προσθέτουμε ΠΑΓΙΑ τα εισητήρια διαρκείας, βάζουμε και ένα αέρα +500 άτομα που είναι το ΜΙΝΙΜΟΥΝ των παιδιών/γυναικών/τζαμπατζήδων κλπ και από τα 4.700 φτάνουμε στα 4.812 +2.700 +500= 8.012. Και αν κάποτε βγουν 7.912, τα κάνουμε εμείς 8.012 για να μπει το ΓΑΜΗΜΕΝΟ το 8 μπροστά.

Είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ. Για την ακρίβεια ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Φ.Η. (ο Πλατανιάς πέρυσι είχε 2.000 διαρκείας, το γήπεδο χωράει 3.700 και δήλωνε σε κάθε αγώνα οτι έκοβε σχεδόν 3.000 εισητήρια. Έβαζε ή όχι μέσα τα διαρκείας? Και ακόμα και έτσι, ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ δεν ήταν τόση -πολλά παιχνίδια με 1.500 άτομα στο γήπεδο και έβλεπα να δηλώνει 3.200 εισητήρια).
TALOS19 Αυγ 2013, 11:48#148391
Είναι το ίδιο για εσάς να ακούω σήμερα στα ραδιόφωνα της ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΠΟΛΗΣ οτι "Ο Ο.Φ.Η. μπροστά σε περίπου 5.000 οπαδούς του μπλα μπλα" ας πούμε? Είναι θέμα ΟΥΣΙΑΣ, ΠΡΕΣΤΙΖ και ότι άλλο θέλετε βάλτε.

Μα καλά, μόνο εγώ διαολίζομαι με το ΒΙΤΣΙΟ μας να μειώνουμε την ομάδα μας αμοναχοί μας?
TALOS19 Αυγ 2013, 11:56#148392
"Stelios Svoliantopoulos

ΕΓΩ ΕΙΠΑ 7000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΣ.ΣΤΟ IRAKLIOLIVE ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ 7000 http://irakliolive.gr/posts/etoimos-mono-o-gkaleti/"


Και η απάντησή μου

"Giannis Makratzakis

Ούτε 7.000 ήταν Στέλλιο. Ήταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.000 ο κόσμος και ειλικρινά απορώ αν είδαμε άλλο αγώνα...Υπάρχουν μαρτυρίες οτι μπήκαν σε αρκετές θύρες που είχαν εξαντληθεί τα εισητήρια ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ, ενώ πολλοί αναγκάστηκαν να "φάνε πόρτα".

Στην εφημερίδα εγώ βλέπω φαρδιά πλατιά την υπογραφή σου. Είναι επομένως ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να ελέγχεις τι γράφει ο κάθε ένας κάτω από το...όνομά σου. Επειδή γράφω κι εγώ σε εφημερίδα και γνωρίζω δύο πράγματα, θέλω να σε ενημερώσω οτι σελίδα που έχει το όνομά μου, την τσεκάρω διπλά, ΕΙΔΙΚΑ αν περιέχει κείμενο συναδέλφου. Και αν δεν δώσω το ΟΚ δεν μπαίνει. Είτε το όνομα του συναδέλφου, είτε η υπογραφή μου.

Επομένως αυτό που μου λες "το έγραψε άλλος" πίστεψέ με το ακούω και γελάω."


Θα πάμε μέχρι τέλους. Όχι άλλη κοροϊδία ρε μάγκες, νισάφι.

"Stelios Svoliantopoulos

file grafei apodosh stelios sboliantopoylos ego kai sto sentra elega pano apo 7000... synithos grafoyn ayta poy akoyne ...exeisd dikio gia thn ypografh alla re file exei grapsei tosa kala h efhmerida kai panta pianeste apo kati..ego panta elega kai egrafa gia perissoterro kosmo"


"3:11 μ.μ.
Giannis Makratzakis

Στέλλιο ΔΕΝ γράφει "απόδοση Στέλλιος Σβολιαντόπουλος" , αλλά " ΤΟΥ ", "του Στέλλιου Σβολιαντόπουλου". Όχι οτι αν έγραφε "απόδοση" θα ήταν διαφορετικό.

Επίσης θα σε παρακαλέσω επειδή μιλάς μαζί μου και έχω όνομα και επώνυμο να μην ξανακούσω λέξεις όπως "pianeste". Δεν είμαστε πολλοί, είμαι ένας και μου είναι παγερά αδιάφορο τι κάνουν οι "άλλοι".

Δεν είναι ΚΑΤΙ το συγκεκριμένο θέμα, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασίας ζήτημα, ζήτημα ΟΥΣΙΑΣ (εμπορική αξία ομάδας), πέρα από τις εντυπώσεις.

Δεν έχω κάτι προσωπικά μαζί σου, ελπίζω να το καταλαβαίνεις, την δική σου υπογραφή είδα και γι αυτό σχολίασα. Το τι έκανες στο παρελθόν δεν το γνωρίζω και δεν απασχολεί κιόλας. Εγώ σχολίασα κάτι πολύ συγκεκριμένο."
Lefteris19 Αυγ 2013, 12:24#148396
Δεν αναφέρει κανένας οτι ειχαμε sold out τι να λεμε...
Οσο για τον Σβολιαντόπουλο, μιλάει για 4800 εισιτήρια και τα διαρκείας που έχουν φύγει είναι 2500 αν δεν κάνω λάθος. Αρα ο τύπος μάλλον δεν ξέρει μαθηματικά άρα απαλλάσσεται λόγω βλακείας.
Καλά αυτή η νοβα στα στιγμιότυπα του αγώνα δεν έχει βάλει την κεφαλιά εξ επαφής του Ογιος?
Johnp19 Αυγ 2013, 13:02#148400

Καλά αυτή η νοβα στα στιγμιότυπα του αγώνα δεν έχει βάλει την κεφαλιά εξ επαφής του Ογιος?


Sorry ταλο που απαντάω σε ερώτηση εκτός τοπικ.

Την κεφαλιά του Ογιος δεν την έχουν βάλει στα στιγμιότυπα γιατί είχε σηκώσει το σημαιάκι η εποπτάρα κάτω από την 8 για offside, που δεν υπήρχε εννοείτε πουθενά, και για αυτό δεν την μέτρησαν καν σαν φάση.

Φέτος μου φαίνετε ότι θα φάμε χοντρό μαμήσει από τα κοράκια.

Σχετικά τώρα με το θέμα που άνοιξε ο Ταλος…. χθες είδα το ματς του άθλιου βαζέλα και ενώ το γήπεδο ήταν μισογεμάτο (τουλάχιστον 3 θύρες ήταν άδειες) ο σπικερ έλεγε για 14.000 κόσμο ενώ από ότι ξέρω η Λεωφόρος βάζει συνολικά 15.000
Lefteris20 Αυγ 2013, 08:15#148424
off topic
Sorry ταλο που απαντάω σε ερώτηση εκτός τοπικ.

Την κεφαλιά του Ογιος δεν την έχουν βάλει στα στιγμιότυπα γιατί είχε σηκώσει το σημαιάκι η εποπτάρα κάτω από την 8 για offside, που δεν υπήρχε εννοείτε πουθενά, και για αυτό δεν την μέτρησαν καν σαν φάση.
Καλά την ψιλιάστηκα την δουλειά αλλα ειχα τις αμφιβολίες μου βλέποντας στην 8 να μην έχει πεταχτεί ουτε ένας καφές! Ασε που το γκαζέτα έγραφε χαρακτηριστικα οτι το χαιλαιτ της ημέρας ήταν η απόκρουση του γιανακόπουλου στην κεφαλιά του Ογιος. Μετά το διόρθωσαν το ρεπορτάζ, ασε που στο αρχικό ρεπορτάζ τους είχαν πολλές ανακρίβειες πχ οτι αδύναμος κρίκος ήταν ο Εντουάρντο ενω ο νιμανί δεν υπήρχε καθόλου στην στήλη! Τελος πάντων.



GOAL: Διαφορά με Ταμούδο

O Ραούλ Ταμούδο απομακρύνεται από το Ηράκλειο, καθώς υπήρξε οικονομική διαφορά στις διαπραγματευθείς με τον ΟΦΗ. Ως το μεσημέρι διέρρεε πως οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο αυτή όχι μόνο δεν επιτεύχθηκε, αλλά καταπώς φαίνεται αυτή η μεταγραφική υπόθεση οδεύει προς οριστικό ναυάγιο. Ουσιαστικά, οι Κρητικοί ήθελαν να προσφέρουν στον Ταμούδο συμβόλαιο που δεν θα ξεπερνούσε τις 100.000 ευρώ και το ποσό να ανέβει με διάφορα μπόνους. Ηδη εξετάζονται άλλες περιπτώσεις διαθέσιμων επιθετικών που έχουν προταθεί ή είναι στα υπόψη εδώ και μέρες. Το ζητούμενο είναι ότι ο Θανάσης Παπάζσγλου θα απουσιάσει ενάμιση μήνα από την αγωνιστική δράση. Δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση, αλλά τόσο θα διαρκέσει η θεραπευτική αγωγή. Αν προσθέσουμε και την απογοητευτική εμφάνιση του Νιμανί, η αναγκαιότητα για την απόκτηση φορ έχει γίνει πιο επιτακτική από ποτέ. Κατά τα άλλα, θέμα συζήτησης αποτέλεσε η συγκλονιστική παρουσία των 8.000 οπαδών που γέμισαν το «Γεντί Κουλέ»


Δεν θα μου έκανε εντύπωση να εγραφέ απο κάτω ΥΓ "εντάξει Γιάννη, ικανοποιήθηκες?" 😛
TALOS20 Αυγ 2013, 10:51#148425
"Σήμερα
1:39 μ.μ.
Stelios Svoliantopoulos

Ο Ραούλ Ταμούδο απομακρύνεται από το Ηράκλειο, καθώς υπήρξε οικονομική διαφορά στις διαπραγματεύσεις με τον ΟΦΗ. Ως το μεσημέρι διέρρεε πως οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο αυτή όχι μόνο δεν επιτεύχθηκε, αλλά καταπώς φαίνεται αυτή η μεταγραφική υπόθεση οδεύει προς οριστικό ναυάγιο.

Ουσιαστικά, οι Κρητικοί ήθελαν να προσφέρουν στον Ταμούδο συμβόλαιο που δεν θα ξεπερνούσε τις 100.000 ευρώ και το ποσό να ανέβει με διάφορα μπόνους. Ηδη εξετάζονται άλλες περιπτώσεις διαθέσιμων επιθετικών που έχουν προταθεί ή είναι στα υπόψη εδώ και μέρες. Το ζητούμενο είναι ότι ο Θανάσης Παπάζογλου θα απουσιάσει ενάμιση μήνα από την αγωνιστική δράση. Δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση, αλλά τόσο θα διαρκέσει η θεραπευτική αγωγή.

Αν προσθέσουμε και την απογοητευτική εμφάνιση του Νιμανί, η αναγκαιότητα για την απόκτηση φορ έχει γίνει πιο επιτακτική από ποτέ. Κατά τα άλλα, θέμα συζήτησης αποτέλεσε η συγκλονιστική παρουσία των 8.000 οπαδών που γέμισαν το «Γεντί Κουλέ». TO KEIMENO TO ESTEILA EGV XTES GIANNH"


Τελικά αν δε γίνει μανούρα, δε βγαίνει αποτέλεσμα. Ξαναλέω οτι δεν έχ τίποτα προσωπικό με τον Σβολιαντόπουλο. Απλά ΑΦΟΡΜΗ μου έδωσε να μανουριάσω για ένα θέμα που πιστεύω μειώνει την ομάδα.

Ωραίο τρόπο, όχι ύβρεις και εμπάθεια και επιχειρήματα. Αυτό χρειάζεται. Α, και να αφιερώσει κάποιος ένα...μισάωρο από τη ζωή του.
Johnp20 Αυγ 2013, 12:20#148429
Καλά έκανες Γιάννη. Δεν γίνετε τα ΜΜΕ να αποθεώνουν την μισογεμάτη Λεωφόρο του Βαζελου και να μειώνουν η να περνάνε στα ψιλά το γεμάτο Γεντι κουλέ.
matador20 Αυγ 2013, 12:57#148432
Σημειωτεον ,οταν η πατατα εκαιγε με την απομακρυνση Βατσινα κι ειχαμε αλλεπαληλα συλλαητηρια ,ακομη κι εντος 5 ημερου δυο αν θυμαμαι καλα ,καποιο δεν ειχει τοσο κοσμο.Απο οτι ειχα μαθει ειχε κανα 1500ρι κοσμο,αφου οπως ειναι λογικο,ιδιαιτερο το καλοκαιρι δεν μπορει ο κοσμος να κατεβαινει καθε λιγο στους δρομους.
Εχω δει στο κοντρα οτι γραφουν για 1500 ατομα,μιλω με τον Γρηγορακη τηλεφωνο,σε 5 λεπτα τα 1500 ατομα εγινα 3500 χιλιαδες...Στελιο,επειδη διαβαζεις και συ φορουμ,την αλλη φορα γραψε 10 χιλ κοσμο,3 χιλιαδες εμειναν απεξω.Κι αν εχει προβλημα ο Μπομπολας,πες του συντομα θα παμε σπιτι του να τον καψουμε ζωντανο της πουτανας το γεννημα.
buzus21 Αυγ 2013, 02:04#148453
είπε ο Γιάννης:
"Ωραίο τρόπο, όχι ύβρεις και εμπάθεια και επιχειρήματα. Αυτό χρειάζεται. Α, και να αφιερώσει κάποιος ένα...μισάωρο από τη ζωή του."
κι ειπε μετα κι ο Μύρωνας:
"Κι αν εχει προβλημα ο Μπομπολας,πες του συντομα θα παμε σπιτι του να τον καψουμε ζωντανο της πουτανας το γεννημα."

μ'αρεσει το πως συννενούμαστε B)
matador21 Αυγ 2013, 21:08#148479
είπε ο Γιάννης:
"Ωραίο τρόπο, όχι ύβρεις και εμπάθεια και επιχειρήματα. Αυτό χρειάζεται. Α, και να αφιερώσει κάποιος ένα...μισάωρο από τη ζωή του."
κι ειπε μετα κι ο Μύρωνας:
"Κι αν εχει προβλημα ο Μπομπολας,πες του συντομα θα παμε σπιτι του να τον καψουμε ζωντανο της πουτανας το γεννημα."

μ'αρεσει το πως συννενούμαστε B)


Nικολα,τα χουμε πει.Ευγενεια ,τροποι κι επιχειρηματα εκει που αρμοζει.
Για τους νταβαδες μονο τα χειροτερα .Ιδιαιτερα για τους τοπ εξ αυτων ,μπομπολαδες,βαρδινογιανεικο ,κοκκαλη και τα ρεστα,να καουν ζωντανοι...
Serpente19 Φεβ 2014, 00:29#152446
Θελω εδω και καιρο να γραψω κατι γι αυτο αλλα ελεγα "δε βαριεσαι,ομιλητες ειμαστε ολοι και καμια φορα δε σκεφτομαστε καθαρα".Μετα ομως το τελευταιο αρθρο ( http://www.gentikoule.gr/blogs/sarris/81301-o-ergotelis-se-ruthmous-skai ) του Σαρρη στο gentikoule.gr δε μπορω να κρατηθω αλλο!

Ρε Μανο,δεν ειμαστε γαυροι ή βαζελοι ρε φιλε για να μας σερβιρουν τα παντα οπως θελουν και εμεις να τα τρωμε σα ζωα!Ποιος πολεμος απο Εργοτελη?Επειδη βγηκε ο Ουζουνιδης εν θερμω μετα το ματς και ειπε δυο μαλακιες για το διαιτητη?Επειδη καθονται οι τσιφτετεληδες σημερα και κλαιγονται μεταξυ τους και τα ριχνουν ολα στη διαιτησια?Εβγαλαν καμια επισημη ανακοινωση και γι αυτο ετρεξες κατευθειαν να επιληφθεις του θεματος?
Εσυ δε θα φωναζες αν δεν ειχες παρει το πεναλντυ στην εδρα σου και μαλιστα στο 90'?
Γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ με τους αντιπαλους?Ειναι δυνατον να δινουμε τοση σημασια στο τι λεει ο καθε ανυπαρκτος και μικρος σε σχεση με το μεγεθος του ΟΦΗ?Αστους να κλαινε μεταξυ τους,αξια τους δινεις οταν ασχολεισαι τοσο πολυ!
Και καθεσαι και ξεθαβεις βιντεακια του 2006-2007 και στηριζεσαι σε αυτα για να τους αποδειξεις οτι δεν πρεπει να μιλανε.Δανεικα ειναι αυτα Μανο και το ξερεις πολυ καλα!

Με ολο το σεβασμο φιλε Σαρρη,μπορω να διακρινω οτι κι εσυ πονας την ομαδα και δε γουσταρεις ν ακους μαλακιες,αλλα κανε κατι γι αυτο ρε μαγκα και κοψε τα γαυρο-βαζελοαρθρα.Δεν ειμαστε σαν κι αυτους!
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο