OΦΗ - Καλλιθεα 0-0
71 μηνύματα · 23 Νοεμβρίου 2005 έως 2 Δεκεμβρίου 2005 · 22 συμμετέχοντες · σελίδα 1 από 2
Alex23 Νοε 2005, 22:19#15084
Στις 15:00 την Κυριακη
kitsos27 Νοε 2005, 12:08#15179
kalimera! symera o maxlas tha bgi protos skor
thetrooper27 Νοε 2005, 15:26#15180
Πααααααααλι μας εσωσε ο Σηφακης....παραλιγο να το τρωγαμε....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΑ μπραβο.... 😁
MINOAS27 Νοε 2005, 17:12#15184
παο β'- παο γ' : 0-0
Η τσατσομαχια δεν ανεδειξε νικητη... 😢
Σκιες παντου κι ανεφαλα...
Το μονο αισοδοξο στην ολη μαυριλα, ειναι οτι "ενας βατσινας" θα γινει μεγαλομετοχος της ομαδας την αλλη βδομαδα...μολις ξεπεραστουν τα τυπικα.... 😈
Navaman27 Νοε 2005, 17:55#15186
Καταπληκτικό παιχνίδι, διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο γεμάτο Παγκρήτιο στάδιο στο Ηράκλειο.
Οι παίχτες του ΟΦΗ έδειξαν πάθος και μαχητικότητα, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τους 8 παίχτες της Καλλιθέας συν το Βό-
κωλο τέρμα, ο οποίος κατέβασε τα ρολά στα εκρηκτικά σουτ των παιχτών της ομάδας μας.
Αρνητικός ποδοσφαιριστής ο κύριος Κύρος Βασσάρας, ο οποίος ακύρωσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ γκολ του Νουα-
φόρ και δεν έδωσε οφθαλμοφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Νίκου Μαχλά από αντίπαλο αμυντικό.
Πηγή: www.ofi.giatietsimasaresei.com
Highlights:
- Η κίνηση του Βλάχου στον Χατζιαβατάν στο 97ο περίπου λεπτό να ηρεμήσει το παιχνίδι, όταν οι 8 παίχτες της Καλλιθέας ήταν μέσα στην περιοχή τους.
(ο Χατζιαντριάν υπάκουσε και γύρισε την μπάλλα στο κέντρο)
- Η αποχώρηση του Χατζιαντριάν, ο οποίος χειροκροτούσε τον κόσμο. Αυτός ή πολύ μα*άκας είναι ή πολύ θέλει να φύγει...
(...ή και τα δύο)
- Η αποχώρηση του Βλάχου, αφού το σκέφτηκε αρκετή ώρα, στο 120ο λεπτό.
(ουφ, φου, φου, ουφ, ουφ, ουφ...)
Sarpidon27 Νοε 2005, 17:58#15187
συγγνωμη - πηγες στο γηπεδο;;; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Navaman27 Νοε 2005, 18:19#15188
Πήγα που να μην πήγαινα!!!
Καθόμουν ωραία στο σπιτάκι μου και έπαιζα στοίχημα... κατά τις 15:30 λέω δε μαμιέται, ας πάω, πληρωμένο το έχω... Α ρε Παπαματθαιάκη, γιατί με έκανες να πάρω το διαρκείας...
Sarpidon27 Νοε 2005, 18:29#15189
φιλε καλα να παθεις!!! Για να ξαναπαω στο γηπεδο πραγματικα δεν ξερω τι πρεπει να γινει!!! το ξερω οτι καποιοι θα ξενεροσουν αφου τερμα τα ερασιτεχνικα video (τουλαχιστον απο εμενα) αλλα τι να κανω;;;; ομαδα ΟΦΗ δεν υπαρχει ετσι και αλλιως, οταν υπαρξει τοτε ισως κατι αλλαξει...
DIKTEOS27 Νοε 2005, 19:12#15191
Το αποτέλεσμα είναι ...απόλυτα φυσιολογικό. Ο ΟΦΗ θα είχε τις δυνατότητες να διεκδικήσει την νίκη μόνο στην περίπτωση που η Καλιθέα δεν κινδύνευε από τώρα να ξεκαθαρίσει σαν πρώτη σίγουρη για υποβιβασμό.
Η Καλιθέα πρέπει να μείνει στην Α' Εθνική!!!!!.....και το απέδειξε σήμερα.
Σε επόμενο αγώνα που θα δώσει ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο θα έχει την δυνατότητα να αγωνισθεί με πάθος και δύναμη ώστε μέσα στο α΄δεκάλεπτο να επιτύχει γκόλ όπως κάνουν οι ομάδες που κινδυνεύουν να υποβιβασθούν όπως π.χ. ο Ιωνικός και η Καλαμαριά.
arofi27 Νοε 2005, 21:13#15192
δηλαδη ρε παιδια ο οφη φταιει που ο βασσαρας ακυρωσε κανονικο goal του nwafor???
Sarpidon27 Νοε 2005, 21:30#15194
arofi ασε το αποτελεσμα. και απο μια στραβοκλωτσια θα μπορουσε να μπει το γκολ - δεν μπηκε τελειωσε. αλλο ειναι το θεμα - η αγωνιστικη συμπεριφορα της ομαδας - εχεις παρει πρεφα τι μπαλα παιζει η ομαδα; εμετικο ποδοσφαιρο και γκολ μονο απο λαθη του αντιπαλου. και φυσικα... οι μετοχες πουυυυ ειναιιιιιι;;;;; αντε ρε τους εχω σιχαθει ολους - μα ολους αν με εννοεις, και περισσοτερο απο ολους τον εαυτο μου που ασχολουμαι ακομα (μα τοσο μαλακας ειμαι πια;;; ).
MINOAS27 Νοε 2005, 21:41#15196
Ουτε ο ΟΦΗ φταιει να διασυρεται η φανελα η ιστορια του και ο κοσμος του ...απο τα λαμογια τους τσατσους και ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΥΝΕΤΕ φιλε αροφι.
Ετσι ειναι ομως...οταν εσυ εισαι πουστης και αδικος και ατιμος...πως μπορεις να απαιτεις απο τους αλλους να σε βλεπουν και να σε κρινουν ...δικαια!!!!
Και συμφερον να μην υπαρχει, για το πως θα σε παιξουν...σιγουρα ο τριτος, ο ουδετερος σε λογαριαζει σαν "μαυρο προβατο" σαν τον κακο της ιστοριας σαν τον ανεπιθυμητο...
Αλλου λοιπον να αναζητησετε τις ευθυνες ....
arofi27 Νοε 2005, 22:07#15199
arofi ασε το αποτελεσμα. και απο μια στραβοκλωτσια θα μπορουσε να μπει το γκολ - δεν μπηκε τελειωσε. αλλο ειναι το θεμα - η αγωνιστικη συμπεριφορα της ομαδας - εχεις παρει πρεφα τι μπαλα παιζει η ομαδα; εμετικο ποδοσφαιρο και γκολ μονο απο λαθη του αντιπαλου. και φυσικα... οι μετοχες πουυυυ ειναιιιιιι;;;;; αντε ρε τους εχω σιχαθει ολους - μα ολους αν με εννοεις, και περισσοτερο απο ολους τον εαυτο μου που ασχολουμαι ακομα (μα τοσο μαλακας ειμαι πια;;; ).
δεν ειπε κανεις oτι παιξαμε μπαλαρα (αληθεια ποσα χρονια εχεις να δεις μπαλαρα στην ελλαδα?) αλλα εγω πιστευω οτι σημερα βαση αποδοσης δικαιουμαστε την νικη 100%
Rhadamanthys27 Νοε 2005, 22:51#15200
ΣΤΗΜΕΝΟ,ΣΤΗΜΕΝΟ,ΣΤΗΜΕΝΟ,ΣΤΗΜΕΝΟ,ΣΤΗΜΕΝΟ,ΣΤΗΜΕΝΟ,ΣΤΗΜΕΝΟ,
ΣΤΗΜΕΝΟ,ΣΤΗΜΕΝΟ,ΣΤΗΜΕΝΟ,ΣΤΗΜΕΝΟ,ΣΤΗΜΕΝΟ,ΣΤΗΜΕΝΟ,ΣΤΗΜΕΝΟ,
ΕΙΜΑΙ ΓΡΟΘΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΓΡΟΘΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΓΡΟΘΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΓΡΟΘΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΓΡΟΘΟΣ,
ΕΙΜΑΙ ΓΡΟΘΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΓΡΟΘΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΓΡΟΘΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΓΡΟΘΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΓΡΟΘΟΣ,
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ,ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ,
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ,ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ,
Navaman27 Νοε 2005, 23:26#15201
kalimera! symera o maxlas tha bgi protos skor
Όντως, απλά ήταν κι άλλοι μαζί τους στην πρώτη θέση.
δηλαδη ρε παιδια ο οφη φταιει που ο βασσαρας ακυρωσε κανονικο goal του nwafor???
Είανι το τίμημα της αγελάδας.
ΕΙΜΑΙ ΓΡΟΘΟΣ
Άμε σε κανένα ρακοκάζανο που πας στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα!
APATEONAS28 Νοε 2005, 00:34#15203
εγω μονο φασεις ειδα και ηταν μια μικρη ομαδα απεναντι σε μια μικροτερη.
εχασε 3-4 φασεις ο μαχλας και η ομαδα δεν σκοραρε.
πειτε με κολλημενο παλι αλλα δυσκολα δεχομαι πως ενα παιχνιδι σημερα μπορει να στηθει. οχι απο διαιτησια αλλα απο 22 παικτες.
παντως το γκολ του νουαφορ εγω το ειδα καθαρο. αν το να κανεις χρηση της σωματικης δυναμης ειναι φαουλ τοτε βασαρα εχεις μεσανυχτα.
ofiole28 Νοε 2005, 00:53#15205
Ξεκολλάτε λίγο ρε. Παντού φαντάσματα βλέπετε συνέχεια. Η ομάδα από τις φάσεις που έδειξε το Supersport δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Απλά δεν έμπαινε μέσα η μπάλα. Ε τί να κάνουμε ???? Ο Βατσινάς φταίει ή ο Βαρδινογιάννης ???
Sarpidon28 Νοε 2005, 01:10#15206
Ξεκολλάτε λίγο ρε. Παντού φαντάσματα βλέπετε συνέχεια.
εχεις δικιο, εδω να φανταστεις πεταγονται ορισμενοι γροθαροι και λενε για δηθεν σχεσεις του ΟΦΗ με τον βαζελο, για προεδρους μαϊμουδες και αφραγκους, για μετοχες που κανεις δεν ξερει ποιος τις εχει και που ειναι… τι να πει κανεις!! Τους τα εχω πει πολλες φορες, κανεις δεν με ακουει, τιποτα απο τα παραπανω δεν στεκουν
απλα ετσι φαινεται!!! Ε τι να κάνουμε ???? Ο Βατσινας φταιει ή ο Βαρδινογιαννης ???
Υ.Γ. - ξερετε τι δεν νικιεται με τιποτα ε;
Omiloparmenos28 Νοε 2005, 01:13#15207
Ο Βατσινάς φταίει ή ο Βαρδινογιάννης ???
Μ'αρεσουν οι ρητορικές ερωτήσεις!
😁 😁 😁 😁ofiole28 Νοε 2005, 01:23#15208
Υ.Γ. - ξερετε τι δεν νικιεται με τιποτα ε;
Ρε ....... άμα σας χαλάει μην ασχολείστε με τον ΟΦΗ. Μην παρακολουθείτε τα ματς. Αλλάξτε ομάδα. Μας τα χετε πρήξει.
Sarpidon28 Νοε 2005, 01:33#15209
Ρε ....... άμα σας χαλάει μην ασχολείστε με τον ΟΦΗ.
αρρωστια ειναι μεγαλε, οσο αντεξω, ετσι οπως παει βεβαια συντομα θα θεραπευτω
Μην παρακολουθείτε τα ματς.
έγινε!!!
Αλλάξτε ομάδα.
οχι αλλαξε εσυ ομαδα!!! Quiz: "Ποσοι παίχτες, προπονητες
παραγοντες του ΟΦΗ ειναι ΟΦΗ???"
Μας τα χετε πρήξει.
παλι καλα!!! κατι ειναι και αυτο!!!
θες να τα συγκρινουμε να δουμε ποιανου ειναι πιο πρησμενα;;;
ofiole28 Νοε 2005, 01:38#15210
οχι αλλαξε εσυ ομαδα!!! Quiz: "Ποσοι παίχτες, προπονητες παραγοντες του ΟΦΗ ειναι ΟΦΗ???"
Δηλαδή όσοι παίζουν σε μια ομάδα ή δουλεύουν γι αυτήν είναι και οπαδοί της. Το έχεις δει πουθενά αυτό ?? Θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται.
Sarpidon28 Νοε 2005, 01:51#15211
Ότι σε συμφερει απαντας, ετσι και αλλιως δεν μπορεις να πεις κατι άλλο.
Ασφαλως και δεν περιμενω να υποστιριζουν τον ΟΦΗ, θα πρεπει ομως να υποστηριζουν ΜΟΝΟ τα συμφεροντα του ΟΦΗ (οχι δηλαδη ΚΑΙ του ΟΦΗ) κατι το οποιο αμφισβητω, εδω φυσικα βγαζω εξω τους παιχτες (εκτος τον βαζελορουμπακη και καποιους δανεικους) οχι ομως τους υπολοιπους. Κοιτα δεν προκειται να το συνεχισω, ειναι ασκοπο, πες στον εαυτο σου οτι ειμαι κολλημενος και θα νιωσεις καλυτερα. Να ξερεις ομως οτι για να παει μια ομαδα μπροστα θα πρεπει το «κεφαλι» ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΗ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ϊ Κ Ο Σ!!!
Ολυμπιακος – Κόκκαλης (καλα αυτος ειναι βαζελος)
ΑΕΚ – Ντέμης (αυτος είναι γαυρος)
ΠΑΟ – Βαρδινογιαννης (ε καλα τωρα αυτος είναι… ΟΦΗ)
ΞΑΝΘΗ – Πανόπουλος (για αυτόν παω πασο…😉
ΛΑΡΙΣΑ – κουραστηκα να γραφω… πιστευω να καταλαβες τι θελω να πω…
ΟΦΗ - υπαλληλος Χ
ΥΓ τα μπαλακια μου
http://www.snakes4.com/img/balls.gif
ofiole28 Νοε 2005, 01:58#15212
1ον. Δεν θέλω να το παμε σε προσωπικό επίπεδο. Γενικά μίλησα. Κουράστηκα να ακούω μόνο γκρίνιες.
2ον. Ξέχασες να ξυρίσεις 4-5 τρίχες από τα μπαλάκια σου. 😛 😛 😛
3ον. Δεν πιστεύω ότι ο Πανόπουλος ας πούμε ήταν, από μικρός , οπαδός της Ξάνθης, ή ο Πηλαδάκης ήταν οπαδός της Λάρισας. Λες ?
4ον. ΟΦΗ ΟΛΕΕΕΕΕ !!!!!
Navaman28 Νοε 2005, 03:25#15215
Καλά ρε, είσαι τώρα σοβαρός άνθρωπος, με χίλιες δυο δουλειές να τρέχουν κι εσύ να κάθεσαι να ανοίξεις τα μάτια του κάθε ηθελημένα τυφλού;;; Σοβαρέψου!
οφηολέ δεν ψιχαλίζει φίλε μου... σε φτύνουν... και δεν κρατάς κι ομπρέλλα. Όταν ανοίξεις τα ματάκια σου και δεις ότι γέμισες χλέπες, θα είναι αργά. Προς το παρόν σκέψου ότι όλοι αυτοί που σου λένε ότι σε φτύνουν προσπαθούν να σε κάνουν να δεις τηγν αλήθεια.
Αν τώρα είσαι τοσο @@@ που αδυνατείς να δεις τη σχέση ΟΦΗ-Παναθηναϊκού-Καλλιθέας θα σου θέσω τα εξής:
1) Πριν 3 χρόνια τελευταία αγωνιστική η Καλλιθέα θέλει μόνο νίκη για να σωθεί. Τελικό αποτέλεσμα Καλλιθέα-ΟΦΗ 2-0 με τους παίχτες της Καλλιθέας να πανηγυρίζουν τα γκολ στην κερκίδα του... ΟΦΗ (!!!) και να ευχαριστούν κόσμο, ποδοσφαιριστές και διοίκηση του ΟΦΗ.
2) Πρόπερσι η Καλλιθέα ζητάει ένα βαθμό στο γεντί-κουλε για να συνεχίσει την πορεία πρόκρισης. Τελικό αποτέλεσμα 0-0, με τους μπουκμέικερς να έχουν την ισοπαλία στο 1.40 (!!!!!!!!) ή να την έχουν αποσύρει, ακολουθώντας την απόδοση του Χ από την εταιρία στην οποία έχει μετοχές ο "θείος".
3) Φέτος η Καλλιθέα καίγεται για βαθμό στο Παγκρήτιο. Τον κερδίζει πιο εύκολα απ'όσο νομίζουμε όλοι μας. Ήρθε και η ακύρωση του γκολ του Νουαφόρ και έδεσε το γλυκό, αφού τα ρίξαμε όλα στη διαιτησία και ψαρώσαν οι ηλίθιοι. Μια χαρούλα τους βρίσκω.
Όχι πως ήταν στημένο σίγουρα. Απλά έτσι έδειξε.
Μπορεί να φταίει και ο Βλάχος που ήθελε ήρεμο παιχνίδι στις καθυστερήσεις. Ε;
MINOAS28 Νοε 2005, 07:46#15218
Ρε ....... άμα σας χαλάει μην ασχολείστε με τον ΟΦΗ. Μην παρακολουθείτε τα ματς. Αλλάξτε ομάδα. Μας τα χετε πρήξει....ταδε εφη οφιολες.
Τι λες ρε τσουτσεκα...καταλαβαινεις ρε τι λες; θα σε απαλλασα λογω βλακειας , αλλα δεν γινεται να πιανεις ΕΣΥ ειδικα το ονομα του ΟΦΗ ...και να λες σε κοσμο που ποναει και πληρωνει γι'αυτην την ομαδα απο τοτε που εσυ ησουν σε υγρα μορφη, η και πριν σκεφτει καν ο μπαμπας να τεκνοποιησει...να φυγει απο την ομαδα.
Φταιμε ασφαλως και μεις ολοι μας, θα το πω για πολλοστη φορα κι ας γινομαι κουραστικος, που οταν βλεπαμε να ξεφυτρωνουν φαινομενα σαν τα δικα σου..."περιφανων τσατσων" ...δεν τα παταξαμε εν τη γεννεσι τους.
Ευτυχως αποτελειτε την θλιβερη μειοψηφια βεβαια...αλλα κανετε την ζημια.
Α και κατι τελευταιο...ακουσε κανεις κανεναν απο αυτους που παριστανουν την διοικηση της παε ΟΦΗ ...να διαμαρτυρεται για την διαιτησια Βασσαρα;
Αν ακουσε...να μας το πει και μας ,να διαμαρτυρηθουμε
😛 😛 😛
Mavrofidos28 Νοε 2005, 09:11#15219
1. Μερικα ατομα μας βοηθανε στην αποτοξινωση. Περιμενα οτι και ο τελευταιος καραγκιοζης θα εχει πειστει μετα τα τελευταια γεγονοτα για το οτι τιποτα δεν εχει αλαξει στον ΟΦΗ και προσωπα και καταστασεις ειναι σικε, αλλα μερικοι συνεχιζουν το βιολι τους...Γιατι αραγε? Δε φταινε αυτοι, μαλλον ο "μαεστρος" που τους δινει τις νοτες... 😉
2. Ναι, δε γινεται να στηθει ενα παιχνιδι. Ολοι οι παραγοντες τοσο στον ΟΦΗ αλλα και σε αλλες ομαδες εχουν επανηλημενα αποδειξει την ειλικρινια και την αυθεντικοτητα τους.
3. Παρτε το χαμπαρι οτι το πρωταθλημα οπως ειναι τωρα, ειναι κατα μεγαλο ποσοστο "θεατρο σκιων" και οι παραγοντες που επηραζουν α αποτελεσματα ειναι η θεληση των προεδρων και οι σχεσεις μεταξυ των ομαδων, η διαιτησια που εξυπηρετει τα δικα της συμφεροντα και οι ΕΠΟ με την ΕΠΑΕ που με αποφασεις, τιμωριες, αποφασεις για εγκυροτητα μεταγραφων, επιροη σε διαιτησια και προεδρους των ΠΑΕ και κατανομη των πορων, καθοριζουν τα αποτελεσματα. Δεν ειναι φυσικα ολα τα ματς στημενα, αλλα η συνεργασια και μερικες φορες η συγκρουση ολων αυτων των συμφεροντων καθοριζει τα αποτελεσματα και τους πρωταθλητες...
Rhadamanthys28 Νοε 2005, 09:42#15220
Navaman, σου ειπα οτι θα δηλωναν 1500 εισιτηρια, τελικα επεσα εξω για 51.
Αδερφε Μινωα, η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Ας αναλαβουν τις ευθυνες τους
και οι οπαδοι, ολοι αυτοι που φωναζαν για ΑΠΟΧΗ. Αποχη για μενα σημαινει φυγομαχια
και δεν τους αδικω, γιατι τωρα και ΄γω θα γινω καναμπεδακιας. Οχι δεν θα κανω
αποχη, απλως δεν εχω μπλιο τη δυναμη να τους παλεψω και το λεω στα ισα και δεν
κρυβομαι πισω απο τη λεξη αποχη η οποια κανει κακο στον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ δεν εχει
μπλιο οπαδους, φιλαθλους εχει. Ο Xατζαντριαν, ενω εμεις τους γιουχαραμε αυτος
μας χειροκροτουσε και ο Αυτοφωτος δεν εφευγε απο το παγκο, αλλα περιμενε να αδειασει
το γηπεδο απο τους οπαδους, αλλα αυτοι δεν εφευγαν, τελικα ηρθαν και τον πηραν
μετα απο 15-20 λεπτα γιατι επρεπε να παει στη συνεντευξη τυπου.
Στο γηπεδο υπηρχε 3000 χιλ. κοσμος, οι περισσοτεροι ηταν κοπελια, Οφηολεδες,
γαβροβαζελοχανουμιαΟΦΗ και υπηρχαμε και εμεις οι 100 ''γραφικοι'' που προκαλουμε
τον οικτο, την ειρωνεια, το μενος' των παραγοντων,της αστυνομιας,των δημοσιογραφων.
Στον αλλο αγωνα οι ''γραφικοι'' θα ειναι 99, εγω θα ειμαι με τη κορη μου.
Δεν κατηγορω κανενα, καθε αποψη ειναι σεβαστη αρκει να ειναι καλοπροαιρετη.
Χαιρετω σας και καλη βδομαδα.
ofiole28 Νοε 2005, 10:02#15221
Καταρχήν εγώ δεν έβρισα κανέναν, ούτε μίλησα άσχημα για κανέναν. Και σας επιστρέφω σε όλους τους χαρακτηρισμούς και τις ειρωνείες.
Όσο για το πόσο παλιός Οφητζής είναι ο καθένας ας το αφήσουμε.
Κι όσο για όλους εσάς τους μάγκες και τους τσαμπουκάδες, εφόσον δεν μπορείτε να αλλάξετε κάτι τουλάχιστον αφήστε ήσυχη την ομάδα. Εγώ γουστάρω να βλέπω την ομάδα και στα πάνω της και τώρα στα κάτω της. Αυτή είναι η αρρώστια, τι να κάνουμε. Δεν με ενδιαφέρει ποιος διοικεί. Στην Ελλάδα είμαστε. Όλες οι ομάδες είναι εξαρτημένες από τους δύο μεγάλους. Πες μου εσύ μια ομάδα ανεξάρτητη και το ξανασυζητάμε το θέμα. Ποιος είναι ανεξαρτητος, πες μου να γελάσουμε.
Τον ΟΦΗ τον παρακολουθώ μόνο για την αρρώστια. Αν θέλω να δω μπάλα, ευτυχώς έχω NOVA και άλλα δορυφορικά πακέτα και χορταίνω πραγματικό ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
germanaras428 Νοε 2005, 11:35#15223
etsi akribos einai. polli apo sas mia ebdomada prin to blepate X to paixnidi. to kako kseretai poio einai? oti oi poytana oi tyxi sas ekane tin xari kai bgenetai simera oloi na katigoritai kai na lete gia........ stimeno. pou eisastan xtes? sto gipedo? amfibalo! eidate dyo fasis sto alpha kai ORGIAZETAI stis fimes! giati den lete gia to oti i kallithea 60 lepta epeze me enteka paixtes mesa sthn perioxi,giati den lete gia thn sfagiastiki diaitisia pou akirose toylaxiston ena apo ta dyo penalti pano stoy maxla,giati den lete gia ta dyo eksepafis soyt ,pou to ena to apekroyse kai to allo pige sta peristeria? ti tha legate simera ean metroyse to pentakatharo goal toy noyafor? na sas po th tha legate ? OFI OLE
paulos28 Νοε 2005, 12:34#15225
παιδια μην τρωγεστεμεταξυ σαs ο οφη εχει τεραστιο προβλημα στο γκολ χθεσ ο μαχλασ σαν να μην ειθελε να το βαλει οι υπολιποι δεν ειξεραν να το βαλουν οποτε....Ο Μαχλασ νωμιζω οτι πρεπει να καταλαβει οτι δεν ειναι μονοσ του στο γυπεδο οπωσ εκανε περυσι.Φετοσ δεν μπορω να καταλαβω τι θελει να κανει και βριζει συνεχωσ συμπαιχτεσ διατητεσ κλπ.Ειληκρινα πειστευω καλιτερα να παει για προεδροσ λιγοτερο κακο θα κανει.τα λεω αυτα για τον μαχλα γιαι αυτοσ ειναι ο αρχηγοσ κ αυτοσ που βγαινει πρωσ τα εξω.χριαζομαστε επιγοντωσ 2 επιθετικουσ σοβαρουσ ομωσ οχι στυλ καζατζη.ο κωσταντινιδησ που θα χωρεσει?
erwtokritos28 Νοε 2005, 12:57#15227
Μεγάλε arofi με ένα ακορντεόν και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλιου θα είσαι πρώτος!Δαιδάλου street στη γωνια και... καλές δουλειές! 😁
θα έρθω και εγώ με την κιθάρα να σου κρατάω τα ακόρντα και θα βγάλουμε πολύ χρήμα.
Μετά έχει σειρά η αγορά των μετοχων από τον παπλωματζη. 😎
OFARAS28 Νοε 2005, 12:59#15228
Ναι ρε μεγαλε,ο Μαχλας εφταιγε που δεν κερδισαμε!!!Θα σου φερουμε τον ΕΤΟ και τον ΑΝΡΙ μιας και εχουμε πολλα εκατομυρια ευρω!!Να τον διωξουμε τον Μαχλα,δεν μας κανει..
erwtokritos28 Νοε 2005, 12:59#15229
Ο Γερμαναράς θα παίζει το ντέφι 😲
Navaman28 Νοε 2005, 14:11#15232
Γαμώ την τρέλλα μου, έλα ρε Καλιγούλα να πλακωθούμε πάλι!!! Τουλάχιστον ήσουν ο μόνος με τον οποίο ήρθα σε διαφωνία εδώ μέσα και βγήκε κάτι (το μπινελίκι είχε το χαβαλέ του), οι υπόλοιποι βλέπουν επιχειρήματα και απαντάνε... αέρες, ίσα ίσα για να μου σπάσουν τα νεύρα όταν σκέφτομαι ότι ότι έγραφα τα έγραφα για τα... ντουβάρια του σπιτιού.
ΟΦΗΟΛΕ και ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ σας παρακαλώ να μου απαντήσετε στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που σας έθεσα:
είναι αληθή ή όχι;
είναι απλές συμπτώσεις;
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΙΑ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 3.000, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ:
-Καμιά 500ριά γενίτσαροι
-Καμιά 100ριά αλλόθρησκοι
-500 τσαμπατζήδες
-1.000 μαλάκες που πήραν διαρκείας (εδώ είμαι κι εγώ)
-200 αντιδραστικοί
-700 τσάτσοι.
QUIZ: Πόσοι είναι οι τσάτσοι στο γήπεδο από τους 3.000;;
ΟΚ ρε κοπέλια, τι να πω, έτσι όπως μας τα λέτε μπορεί να πανηγυρίζατε κιόλας τη νίκη του βάζελου πριν 3 εβδομάδες, οπότε πάω πάσο 😁 😁 😁
Φιλικά.
ofiole28 Νοε 2005, 15:54#15234
ΟΦΗΟΛΕ και ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ σας παρακαλώ να μου απαντήσετε στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που σας έθεσα:
είναι αληθή ή όχι;
είναι απλές συμπτώσεις;
Σε ποιο να σου απαντήσουμε, ότι στήθηκαν τα ματς με την Καλιθέα τελυταίες αγωνιστικές για να σωθεί. Δεν το έχεις ξαναδεί ? Μη μου πεις ότι ξαφνιάτηκες ? Και αυτό σημαίνει ότι υπαρχει εξάρτηση των ομάδων ? (όχι ότι δεν υπάρχει, αλλά δεν αποδεικνύεται από αυτό). Δηλαδή στην Ιταλία, την Ισπανία και τοσες άλλες χώρες που τελευταίες αγωνιστικές γίνεται της πουτάνας και οι περισσότερες εταιρίες τα εξαφανίζουν ή πληρώνουν τα Χ 1,40 - 1,60, είναι λόγω έξάρτησης των ομάδων. Τι να πω ? Δηλαδή μόνο ο ΟΦΗ έχει δώσει αγώνες ? Ή δεν έχει πάρει αβαβά αγώνες. Όπως όλες οι ομάδες. Τι να προτοθυμηθώ, Καλαμαριές, Ακράτητους, Ιωνικούς, Αρηδες, ΠΑΟΚ τί άλλο να πω.
Όσο για τον κόσμο, αν όντως είχε 3000, και πάρα πολλοί ήταν. Ο ΠΑΟΚ που είναι 4ος δεν είχει τόσο. Ο κόσμος δεν πάει πλέον στο γήπεδο ρε φίλε, όχι λόγω των εξαρτήσεων, αλλά λόγω του θεάματος. Τι να πάει να δει ? Όταν στην τηλεόραση έχει την δυνατότητα να απολαύσει ματσάρες.
Και συ όμως δεν μου απάντησες. Θέλω να μου πεις μια ομάδα που δεν είναι εξαρτημένη, εκτός από ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ.
Rhadamanthys28 Νοε 2005, 17:23#15237
Εχεις δικιο ofiole οσο αφορα τα αβαβά. Αβαβά υπηρχαν και θα υπαρχουν. Οπως για
μενα και το ματς της περασμενης αγωνιστικης πανιωνιος-ΟΦΗ ηταν στελειωμενο
στον ασσο, αλλα κατι στραβωσε. Αλλα οταν βλεπεις τον κ. Μαχλα στη μικρη περιοχη
και εχει φατσα το τερμα και αντι να σουταρει κοντρολαρει ή οταν βλεπεις τον Αυτοφωτο
στο 80 φευγα να φωναζει ηρεμα, τοτε τι κανεις; Αντιδρας. Εμεις αντιδρασαμε ηπια,
μονο γιουχα,ουτε τσαμπουκαδες, ουτε με κατι παρανομο και τοτε βλεπεις τον κ. Χατζαντριαν
να χειροκροτει ειρωνικα τους φιλαθλους για τα γουχα. Αν αυτα συνεβεναν στη τουμπα,
στο καραϊσκακη, στη λεωφορο, και επερναν χαμπαρι για ματς αβαβά ή οτι τους
χειροκροτουσε καποιος γαβροβαζελος παικτης ειρωνικα, τι θα γινοταν;
Ή αν ησουν εσυ στο γηπεδο πως θα αισθανοσουν;
MINOAS28 Νοε 2005, 17:40#15238
Aστο Οφηολε αστο και δεν σε συμφερει να θετεις εσυ ερωτησεις....
Εγω δεν θα σου απαντησω παρλαπιπες και αερα μπανα αοριστολογιες που απαντας εσυ...σε οτι μονο σε συμφερει....
Λοιπον παρε να εχεις απαντησεις.
Ανεξαρτητες ομαδες. ΠΑΟΚ, Ξανθη, Λαρισα, Πας Γιαννενα, Εργοτελης, ιονικος,λεβαδειακος,ατρομητος,Αρης,ακρατητος,και πολλες αλλες....
Οταν μια ομαδα κοβει στα προ βαζελου ματς 5 ,6 ,και 10 12 χιλιαδες εισιτηρια...και ξαφνικα πεφτει στα 1500 ε δεν ειναι και για να πανηγυριζεις...εκτος αν εισαι κοπανος.
Ο ΠΑΟΚ μπορει να εκοψε 3200 εισιτηρια αλλα εχει και 7000 διαρκειας, αρα το σωστο ειναι οτι ο ΟΦΗ ειχε χθες στο παγκρητιο με το ζορι 2000 ατομα ...και ο ΠΑΟΚ πανω απο 10.000 ....
Σε οτι αφορα τα ματς μεταξυ ΟΦΗ καλιθεας πολυιδιοκτησιακου και λοιπων παραμαγαζων ,μπορει εσυ να ανεχεσαι να γινεσαι ενα καραγκιοζακι του θεατρου σκιων ή ενας χαζος θαυμαστης και θιασωτης της αθλιοτητας που σου πασαρουν...αλλα δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση απο ολον τον κοσμο να εχει τις δικες σου ανοχες και αντοχες.
Υπαρχει αν εχεις ποτε σου ακουστα, και η ηθικη,και η αξιοπρεπεια, και ο σεβασμος, και ο αυτοσεβασμος, και η περηφανεια,και η τιμη και πολλες αλλες αξιες που διαχωριζουν τον ανθρωπο απο τον υπανθρωπο και τον ανθρωπο απο τα ζωα....
aigagros28 Νοε 2005, 18:27#15241
ρε συ ΟΦΗολε, τι προσπαθείς να μας πείσεις; ότι όλες οι ομάδες εξαρτώνται από το ΠΟΚ; σύμφωνοι. Άλλο αυτό, και άλλο να ανοίγεις τα πόδια και στα αγωνιστικά, και στα διοικητικά σε μια ομάδα. Σε αυτό τουλάχιστον συμφωνείς;
Έχεις μπει με ένα υφάκι "ντάξει ρε παιδιά, είμαστε παραμάγαζο του βάζελου, δεν τρέχει τίποτα, κοιτάξτε να βγούμε καμμιά ευρώπη με τους δανεικούς" πράγμα το οποίο μας έχει κάνει ρεζίλι σ΄όλη την ελλάδα. Σταμάτα να επιμένεις. Καλά κάνεις και είσαι ΟΦΗ αλλά μην είσαι τόσο εκνευριστικά αφελής.
Υ.Γ. Παρ'όλα αυτά, εγώ δεν πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν αβαβα με την Καλλιθέα. Είδα και τα στιγμιότυπα, και μου φάνηκε ότι το πάλεψαν να το πάρουν. Τώρα όποιος ψάχνει για συνομωσίες θα βρίσκει παντού.
MINOAS28 Νοε 2005, 18:29#15242
Να προστεθώ και εγώ στους αόμματους παρακαλώ
Και ο Μαχλάς στο κόλπο ρε τσακάλια που υποστηρίζετε ότι το παιχνίδι ήταν στημένο;
Και καλά πες ότι και ο Μαχλάς είναι στο κόλπο πώς διάολο έμαθε να σημαδεύει το δοκάρι τόσο καλά….. μην μου πείτε ότι κάνει παρέα με τον ροναλτινιο (για όποιον έχει το βιντεακι )
Μας γαμαει η διαιτησία δεν μας δίνουν καθαρό πεναλντι για δεύτερη αγωνιστική μας ακυρώνουν κανονικό γκολ και αντί να βγούμε και να διαμαρτηριθουμε καθόμαστε και κυνηγάμε φαντάσματα με στημένα παιχνίδια .. τι διάολο τόσο υπερομαδαρα έχουμε φτιάξει που μόνο με στημένα παιχνίδια χάνουμε βαθμούς
.
Εγω λεω να προστεθεις οχι μονο στους αοματους αλλα και στους κουφους.
Απαντατε ομως απ'οτι διαπιστωνω ΜΟΝΟ οτι σας βολευει...και αυτο ειναι απ'οτι φαινεται κοινο γνωρισμα της συνομοταξιας σας...
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ...Λετε οτι μας αδικησε ο διαιτητης και τα ρεστα...
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΙ διοικουντες την παε;
Πως λοιπον στοιχειωθετειτε την ορθοτητα των ισχυρισμων σας;
Η μηπως οι φιλαθλοι θελετε να υποκαταστησουν την διοικηση των "υποκαταστατων" στο υποκαταστημα ;
Και ειναι και το αλλο
-Παιζεις στην εδρα σου ,
-Παιζεις ενα ματς κρισιμο μιας και βρισκεσαι στην ουρα της βαθμολογιας...
-Παιζεις με την χειροτερη ομαδα στην κατηγορια
-Παιζεις με αντιπαλο μια ομαδα που ειχε 9 αγωνιστικες να παρει εστω και ενα εκτος εδρας βαθμο...απο περσι τον απριλιο η μαιο οπως διαβασα
-Παιζεις πληρης
-Παιζεις με αντιπαλο μια ομαδα με τρεις τεσσερις ελλειψεις βασικων.
-Παιζεις με αντιπαλο που δεν ειχε προπονηθει ολη την εβδομαδα λογω σοβαρων ζημιων στο προπονητικο της κεντρο λογω της κακοκαιριας
-Παιζεις εντεκα με δεκα...και μετα με εννια και χωρις τερματοφυλακα
Ε τι αλλο θες ρε για να παρεις αυτο το ματς που ακομα και ο ΘΕΟΣ εχει συνηγορησει για να το παρεις;
Ο Θεος ειπαμε ..οχι ο θειος
😁 Αν δεν λεγεσαι αχρηστος και τοτε , ε δεν γνωριζω αλλη λεξη που να σε περιγραφει...
APATEONAS28 Νοε 2005, 18:55#15243
λοιπον. ενα ειναι το σιγουρο και οποιος θελει το πιστευει. Τα ματς δεν στηνονται απο τους παικτες!! αυτοι ειναι οι κομπαρσοι στο εργο.
στησηματα ειδικα στην Ελλαδα γινονται. αλλα οχι ετσι.
αν θυμαστε καλλα πριν το παιχνιδι καλλιθεα-Οφη που χασαμε 2-0 ολοι λεγαμε πως θα το δωσουμε να σωθει η καλλιθεα γιατι παζαρευαμε (λεει) τον Γκεκα. γιαυτο και ηρθε στις κερκιδες τοτε και μας χαιρετησε γιατι τον χειροκροτησαμε εμεις πρωτοι οταν εβαλε το γκολ. τελικα μετα 2 χρονια πηγε στον παο. ετερον - εκατερον απλη συμπτωση.
πραγματικα βαρεθηκα, σιχαθηκα κουραστικα να ακουω να λενε οταν παρει ο παο και ο γαυρος παικτη απο μια ομαδα οτι ειναι παραρτημα. αν ειναι δυνατον. ποδοσφαιρο ειναι ρε παιδια και ο μεγαλος θα παρει παικτη απο τον μικρο και θα δωσει επισης παικτες να ψηθουνε στους μικρους. ο ποα που εχει δανεικους απο εμας ειναι παραρτημα μας δηλαδη? ο ηροδοτος πιο παλλια? ο εργοτελης που εχει τον κεφαλουκο δανεικο???
ημαρτον!! αυτα ειναι μικροτητες. στο κατω-κατω η συνεργασια μεγαλου με μικρου ειναι επικερδης και για τους δυο. εκει το δεχομαι. στον Οφη επειδη ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και δεν υπαρχει συννεργασια αλλα υποταγη δεν το δεχομαι.
σε οσους μιλατε για στημενα. βαλτε τον εαυτο σας στην θεση του Σηφακη π.χ. και αν δεν μπορειτε να σας βοηθησω εγω. τον παρακολουθουν ομαδες απο το εξωτερικο, εχει προοπτικες να κανει αλλου ενα παχυλο συμβολαιο. τον εχει τσεκαρει ο ρεχαγκελ. κτλ κτλ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!! ή θελεις καλυτερο παραδειγμα? δεν θα παιξει απεναντι στον παο που θα δει το παιχνιδι περισσοτερος κοσμος και ξενοι σκαουτ?
μην τα ισοπεδωνουμε ολα. ναι οκ ειμαστε υποταγμενοι στον παο, παιζουμε στο Ελληνικο πρωταθλημα, μπλα μπλα μπλα αλλα να μιλαμε και σωστα. μη περνουμε μια αφορμη απο κατι που δεν στεκει και να το κανουμε λιβανιστηρι γιατι πρωτοι εμεις γελιοποιουμαστε.
μην ξεχνατε πως ακομα και αν ολη η Ελλαδα γελαει με την παε μας, με εμας (τους γνησιους οφητζιδες) δεν γελαει κανεις ακομα βλ.καρπετ.
δεν ειναι αναγκη να γελιοποιουμαστε.
Sarpidon28 Νοε 2005, 18:59#15244
Που να βγουνε ρε ΜΙΝΟΑ οι της διοικησης να διαμαρτυρηθουνε για την διαιτησια!! Αυτα ειναι θρασος!! Τοσα χρονια οι αρμοδιες αρχες κανουν τα στραβα ματια στο θεμα της πολυιδιοκτησιας και θα βγουνε τωρα να διαμαρτυρηθουνε απο την «ΠΑΕ ΟΦΗ» και για την διατησια;;; με τι μουτρα ρε!!! Με τι μουτρα!!! Ποτε το κανανε για να το κανουν τωρα!!! Τι να πουνε τι;;; μουγκα, μουγκα, μουγκα…Εμεις χάρες δεν τους κανουμε, εμεις που τουλαχιστον ΕΧΟΥΜΕ καθαρα μουτρα και μπορουμε να μιλαμε αν θελουμε για διατησια ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, δεν εχει χαρες.
Χωρις καμια προσωπικη αντιπαραθεση – απλα τη γνωμη μου λεω – germanara, ofiole, Noriega κτλ, ΔΕΝ εχετε δικαιωμα να μιλατε για διαιτησια. Απο τη στιγμη που δεν βλεπετε τιποτα το μεμπτο σε αυτη την «ΠΑΕ ΟΦΗ», απο τη στιγμη που δεχεστε την κατασταση αυτη απο τη στιγμη που οσοι μιλανε για στημενα παιχνιδια, για υπαλληλικες σχεσεις και για δουλοπρεπειες ειναι κολλημρνοι και κυνηγανε φαντασματα τοτε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. 2 καρπουζια σε μια μασχαλη δεν χωρανε, πως να το κανουμε δηλαδη. Να χαιρεστε που η ομαδα παιζει Α’ εθνικη με γαυρους, βαζελους και τις υπολοιπες ομαδες, και ως εκει, οχι παραπερα. Παραπερα δεν σας περνει.
Δεν ασχολουμαι με τσατσους και wannabe τσατσους. Αυτοι περνουν ακριβως οτι τους αξιζει, και χαιρομαι ιδιαιτερα γι’αυτο, οτι γνωμη εχει ολη η Ελλαδα για την «ΠΑΕ ΟΦΗ» εχει και για αυτους που υποστηριζουν αυτη την κατασταση, αρκει να πουνε την γνωμη τους στους «υπολοιπους» να δουνε τι θα εισπραξουν. Ισως δεν μπορουν να χωνεψουν οτι για καποιους η αξιοπρεπεια ειναι πιο σημαντικη απο την καρεκλα, ειναι πιο σημαντικη απο το να λες οτι εχεις φιλους μεσα απο την «ΠΑΕ ΟΦΗ» και ΠΑΟ και εισαι μαγκας (και μπορεις να ζητησεις και καμια χαρη αμα λαχει ξερεις, δικος σας ειμαι.. ατσααααα!!!), ειναι πιο σημαντικη απο το να υποστιριζεις αυτην την κατασταση για να βλεπεις τον ΟΦΗ μονο και μονο στην Α’ Εθνική. Καλα να παθουνε γιατι ποτε δεν θα νιωσουν αυτο που θα νιωσουμε εμεις αν τελικα αλλαξουν καποτε τα πραγματα. Τοτε βεβαια ολοι αυτοι θα το παιζουν «δικοι μας».. ανεξαρτησια και ετσι… χε χε, θα τα πουμε τοτε κουφαλες, θα μας δειτε απο την καλη… η νομιζετε οτι ξεχναμε ε;;;
Rhadamanthys28 Νοε 2005, 19:15#15247
Για να το πω πιο απλά άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς….
Τα ιδια μας ελεγε και καποιος αλλος. Ελπιζω να μην υιοθετεις και την αλλη κουβεντα του,
για ραντεβου στα λιονταρια και κουμπουρια. Παντως του βγαζω το καπελο, καταφερε
και εκανε το γηπεδο εκκλησια, μπραβο του.
Ειμαι 15 χρονια παραγοντας στο τοπικο πρωταθλημα και εχουν δει τα ματια μου
και εχουν ακουσει τ'αυτια μου.......
DIKTEOS28 Νοε 2005, 19:57#15250
ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ "ΤΑ ΝΕΑ":
KOKKINH KAPTA
... γιατί στην Kρήτη δεν δικαιολόγησε τη φήμη του
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΦΙΝΑΣ
Ο Βασσάρας, τέκνο της Θεσσαλονίκης, ανέπτυξε εσχάτως καλές σχέσεις με το «αθηναϊκό κατεστημένο», όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν όσοι δεν τον πολυπάνε
Οι φίλοι του τον αποκαλούν «κορυφαίο». Όσοι αμφισβητούν τον Κύρο Βασσάρα, θεωρούν πως η άνοδός του αποτελεί προϊόν των καταπληκτικών δημόσιων σχέσεων που κάνει. Και δεν ξεχνούν και τη βοήθεια του πατέρα του, Αντώνη, άλλοτε διεθνούς ρέφερι και εκ των κεφαλών της διαιτησίας...
Στο «Παγκρήτιο», χθες το απόγευμα, ο Κύρος Βασσάρας απέδειξε πως δεν διανύει περίοδο φόρμας. Το άγγιγμα του Νουαφόρ στην πλάτη του Κουλακιώτη δεν συνιστά φάουλ και πάλι καλά που ο αμυντικός της Καλλιθέας σηκώθηκε από το χορτάρι μετά την ολιγόλεπτη... παράσταση. Λες και είχε πάθει κάτι σοβαρό...
Λίγο νωρίτερα «έκλεισε τα μάτια» σε σπρώξιμο του Ρουμπάκη πάνω στον Μπελεγρίνη. Θα μπορούσε να δώσει πέναλτι υπέρ της Καλλιθέας. Υποθέτουμε πως όταν σφυρίζει διεθνή παιχνίδια, ο Βασσάρας είναι περισσότερο προσεκτικός.
Οι περίπου 3.000 φίλοι του ΟΦΗ από την αρχή του αγώνα αποδοκίμαζαν τον κατά τεκμήριο καλύτερο διαιτητή. Να διαισθάνονταν τα λάθη που θα έρχονταν; Πιθανόν. Ο Βασσάρας, τέκνο της Θεσσαλονίκης, ανέπτυξε εσχάτως καλές σχέσεις με το «αθηναϊκό κατεστημένο», όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν όσοι δεν τον πολυπάνε. Όνειρά του είναι να συμπεριληφθεί στις λίστες και να διαιτητεύσει σε ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως επίσης και να οριστεί σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Αν αυτό συμβεί τον Μάιο του 2007 στο ΟΑΚΑ, ο Βασσάρας θα νιώσει μεγάλη χαρά. Και ακόμη μεγαλύτερη, στην περίπτωση που ενώπιόν του βρεθούν οι γνώριμοι των ιταλικών ομάδων, τους οποίους μάλλον έχει για... κακό να τους στενοχωρεί!
Μόλις τελείωσε το ματς ΟΦΗ - Καλλιθέας, ο Βασσάρας άκουσε τα παράπονα των παραγόντων της κρητικής ομάδας: «Σφυρίζω ό,τι βλέπω. Μην περιμένετε από έναν διαιτητή να παραδεχθεί μετά το τέλος του αγώνα πως έκανε λάθος. Θα δούμε ξανά τη φάση» μετέφεραν οι γηπεδούχοι πως είπε. Για το τουπέ του ρέφερι δεν γίνεται συζήτηση. Είπαμε, είναι ο «κορυφαίος». Στα αποδυτήρια εθεάθη και ο πρόεδρος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής. Νομίζουμε ότι σήμερα δεν θα βγάλει ανακοίνωση εις βάρος της διαιτησίας, όπως έκανε άλλες τρεις φορές στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Κύρος Βασσάρας σαφώς και θα εξακολουθεί να διαιτητεύει τα λεγόμενα «καλά παιχνίδια». Οι ποδοσφαιριστές τον εμπιστεύονται και μόλις πριν από λίγες ημέρες τον ανέδειξαν «πρώτο» στις προτιμήσεις τους. Ο συγκεκριμένος διαιτητής το μόνο που έχει να κάνει είναι να τιμά την εμπιστοσύνη τους. Γιατί χθες στην Κρήτη δεν το έπραξε...
Τι εννοεί ο "ποιητής"???. Η λύση του κουίζ εύκολη ή δύσκολη???. Και όμως είναι εύκολη για τους "επαϊοντες"!!!!!!.
germanaras428 Νοε 2005, 20:17#15252
katarxin na sas po oti mpori na exoymai diafonies me merikoys alla ena thelo na kseretai ..........SAS agapo OLOYS epeidi eistai OFH. 😉 😉
pame parakato.
navaman moy les poio pano na soy apantiso se ena erotima. se poio?
deyteron th mparpoytsala einai ayta poy les me ta eisitiria,kai oti o kosmos toy ofh poy exei parameinh den ksepernane ta 3000 eisitiria,kathe kyriakh?
tha kano ena erotima me kindino na kseftilisto?
posi re file navaman htane prin?5000?6000?8000? meso oro 3500-4000(??)kobame.bgalte kai ta nterpi.............1500.
as moy pi kapoios pooooooosa eisithria ekobe o ofh apo to to 87 mexri simera?(den bazo prin to 87 giath tote olla ta gipeda sthn ellada htane pita)poso parapano kosmo re gamo thn trela moy eixame.
poih exoyne mini ston kanampe toys? oi 500 ofitsides????
an file moy(TO TONIZO EISAI FILOS) exoyne mini 500 ofitsides sto spiti exoyne mini pano apo 5000 FILI toy ofh spiti! th ennoo filoys toy ofh? hlikies apo 30-60 poy einai men alles omades alla symperiferontai sto gipedo les kai einai opadh toy ofh.aytoys xasame.kai mhn moy pite tora oti den einai etsi,giath den xano agona kai.................blepo!!!allo na eisai sthn 4 kai allo na eisai sths alles thyres.blepis.......gnorizhs......katalabenhs.........th omades einai!!!
me ton olympiako na sas po ena paradygma. poso kosmo eixame? 10000? kapoy ekei telospanton asxeta pou kopsame 5000!yparxoynai kai oi tsampatsides! oi thyra 11 poy kathomoyna ego htane pita sta bazelia .pita.kai ayto fanike me ton bazelo poy sykothike to 60 ths ekato ths thyras 11 kai panigirize.saltara kai kontepse na me kleisoyne mesa otan epitethika se enan polli proklitiko LAGO! telospanton.epeidi tha me xesetai na kseretai oti sas agapo oloys oti kai na moy pite. kai kati allo, kai na to baletai kala sto mialo sas.
eimastai oi teleytaia genia poy ypostirizh ton ofh mas.
kai kati allo gia na kopso ta ftera se merikoys giath tha me kathgorisoyne allothrisko........................EIMAI OFH KAI MONO OFH. oute tsatsos oyte bazelos oyte gayros oyte aektsis.
oso gia to paixnidi xtes exo grapsi poio pano kai diabaste to.
loipon ena teleytaio an kai den einai oi thesy tou se ayto to topic alla niotho thn anagh na to po. an kai pallios sydesmhths,asxeta poy den asxoloyme allo me toys syndesmoys oi apopsi moy einai na symfiliothitai oloi kai na ftiaksetai ENAN DYNATO SYNDESMO. mono etsi tha proxorisoyme. ENOMENH........................................ DYNATH
snakakis28 Νοε 2005, 20:34#15253
Από το Sportime.gr
..........Ο Βλάχος δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τα έβαλε με την τύχη και αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στον στόχο του που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία ενός πολύ καλού και ανταγωνιστικού συνόλου:
"Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Από καθαρή ατυχία δεν κερδίσαμε. Είναι γνωστό ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Φυσικά η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη από την Καλλιθέα, όμως η μπάλα και η θεά τύχη μας γύρισαν την πλάτη. Το ισόπαλο χθεσινό αποτέλεσμα δεν αλλάζει το πρόγραμμα μας και το στόχο που έχουμε και δεν είναι άλλος από το να δημιουργήσουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Επιβεβαιώθηκε και χθες ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και οι παίκτες μου έχουν αντιληφθεί ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες. Ακόμη και στα πρώτα 35 λεπτά που η ομάδα μας δεν είχε το πάθος που θα έπρεπε, είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχε την υπεροχή, έκανε ευκαιρίες και έδειξε ότι είναι δυνατή και καλή ομάδα. Εδειξε ότι έχει σωστούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς και ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά στο Β μέρος η υπεροχή μας ήταν πλήρης, δημιουργήσαμε πολλές κλασσικές ευκαιρίες, όμως και τότε η τύχη μας γύρισε την πλάτη.
Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος και να είναι όλοι σίγουροι ότι ο ΟΦΗ θα βρίσκεται εκεί που αρμόζει στις δυνατότητες που έχει σαν ομάδα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στους μέχρι σήμερα αγώνες που έχουμε δώσει όλοι οι αντίπαλοι μας αναγνωρίζουν ότι ο ΟΦΗ έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες, σε σχέση με την θέση που κατέχει στο βαθμολογικό πίνακα. Φυσικά εμείς δεν μένουμε στα όποια θετικά σχόλια λένε για την ομάδα μας. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την δουλειά μας. Σε καμία περίπτωση δεν χαλαρώνουμε και δεν απογοητευόμαστε. Το ποδόσφαιρο όπως έχω ήδη πει πολλές φορές είναι μια σκληρή δουλειά. Εχει πολλές όμως απρόβλεπτες εξελίξεις γι 'αυτό και είναι και ο βασιλιάς των σπορ".
Είσαι ρε μεγάλος ......αυτόφωτος προπονητής.Αει στα τσακίδια ρε υπαλληλάκο, ψωμοζήτη.Όξω ρε από την ομάδα,υπάλληλε του λιβαθηνού.Ουστ ρε,ουστ.
Rhadamanthys28 Νοε 2005, 21:54#15255
snakakis ο Αυτοφωτος μιλαει τωρα στου κ. Δανδ. την εκπομπη.
Ειπε οτι πηγε σ'ενα αγωνα του βαζελου στο μαντσεστερ και οταν καποιος διπλα του
εβρισε τον προπονητη της μαντσεστερ, δυο τυποι τον πεταξαν εξω απο το γηπεδο.
snakakis28 Νοε 2005, 22:17#15256
Ε ναι, έχει δίκιο.Ίδιες ομάδες είναι ο ΟΦΗ και η MU. Σε ποια αγγλική ομάδα "στήνει" πρώτα από όλα *ώλο η M.U;Ας μας πει επίσης αν οι διοικούντες της M.U. κοιτάζουν μόνο το συμφέρον της ομάδας του και δεν το βάζουν κάτω από το συμφέρον άλλης ομάδας.Και στο κάτω κάτω της γραφής ας μας πει επιτέλους τι μπάλα βλέπουν οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας και τι μπάλα παίζει η ομάδα που έχει την ατυχία να τον έχει για προπονητή.Αει στο διάολο πάλι αυτόφωτε.
Rhadamanthys28 Νοε 2005, 23:19#15258
Ειπε κι'αλλα ο αυτοφωτος. Οι οπαδοι του ΟΦΗ ειναι καχυποπτοι στα ματς με το βαζελο.
Οτι τα στημενα ματς ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας. Αν εβλεπε κατι το παραξενο
πριν το ματς θα εφευγε. Στο συγκεκριμενο ματς, οι οπαδοι εχουν δημιουργησει
ψυχολογικο προβλημα στους παικτες και γι'αυτο χανει η ομαδα. Ο κ. Ισα ηταν να παει
στη λαρισα αλλα χαλασε η μεταγραφη. Ο κ. Καστιγιο ηταν το σαββατο Ηρακλειο.
Ο στοχος του ιδιου και του ιδιοκτητη κ. Βατσινα ειναι να ειναι ο ΟΦΗ παντα στη πενταδα.
Θα φυγουν 9 παικτες και θα ερθουν 3.
ofiole29 Νοε 2005, 03:23#15259
Υ.Γ. Παρ'όλα αυτά, εγώ δεν πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν αβαβα με την Καλλιθέα. Είδα και τα στιγμιότυπα, και μου φάνηκε ότι το πάλεψαν να το πάρουν. Τώρα όποιος ψάχνει για συνομωσίες θα βρίσκει παντού.
Αυτό είναι ρε φίλε. Αυτό προσπαθώ να πω και δεν το καταλαβαίνει κανένας (σχεδόν). Παντού βλέπουνε συννομοσίες. Αυτό λέω. Δεν είπα ότι είμαστε ανεξαρτητοι, ούτε ότι μ'αρέσει αυτό.
Όσο για τον φίλο που συγκρίνει τα εισητήρια του ΠΑΟΚ με τα δικά μας, ας μην το σχολιάσω. Δηλαδή πότε είχαμε μέσο όρο τόσο μεγαλύτερο από φέτος ? Πόσα κόβαμε δηλαδή και φέτος τα 2500-3000 μέσο όρο που έχουμε μας φάινονται λίγα ?
Όσο για ανεξαρτησίες μου αναφέρεις 8 ομάδες, εκ των οποίων μία είναι Γ' εθνική, 2 είναι Β', και από τις άλλες για τον ΠΑΟΚ, ας γελάσω, για θυμισέ μου από την χρονιά που πήγε ο Κόκκαλης στον γαύρο πόσες φορές έχει κερδίσει στην τούμπα ? μέχρι τότε είχε 20 χρόνια να χάσει εκεί ο γαύρος. Απλά εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο εξώφθαλμα όσο σε μας. Το θέατρο δεν είναι σκιών, αλλά πρόζα.
😄 Και ειναι και το αλλο
-Παιζεις στην εδρα σου ,
-Παιζεις ενα ματς κρισιμο μιας και βρισκεσαι στην ουρα της βαθμολογιας...
-Παιζεις με την χειροτερη ομαδα στην κατηγορια
-Παιζεις με αντιπαλο μια ομαδα που ειχε 9 αγωνιστικες να παρει εστω και ενα εκτος εδρας βαθμο...απο περσι τον απριλιο η μαιο οπως διαβασα
-Παιζεις πληρης
-Παιζεις με αντιπαλο μια ομαδα με τρεις τεσσερις ελλειψεις βασικων.
-Παιζεις με αντιπαλο που δεν ειχε προπονηθει ολη την εβδομαδα λογω σοβαρων ζημιων στο προπονητικο της κεντρο λογω της κακοκαιριας
-Παιζεις εντεκα με δεκα...και μετα με εννια και χωρις τερματοφυλακα
Ε τι αλλο θες ρε για να παρεις αυτο το ματς που ακομα και ο ΘΕΟΣ εχει συνηγορησει για να το παρεις;
Και όλα αυτά τι σημαίνουν ? Όταν η μπάλα δεν μπαίνει μέσα, όταν βάζεις γκολ και ακυρώνεται, όταν οι άλλοι έχουν μπει μέσα στην περιοχή και ταμπουρόνονται, γίνεται και να μην κερδίσεις.