SNAKES4
ARCHIVE

Η ταυτότητα ντόπιων μέσων "ενημέρωσης"

4 μηνύματα · 7 Μαρτίου 2014 έως 7 Μαρτίου 2014 · 4 συμμετέχοντες
마리오스7 Μαρ 2014, 10:28#152890
αρχίζουμε με το kritisport.gr

από μια πλοήγηση στα άρθρα συντακτών, μου φάνηκαν βάζελοι.

αρκεί μια ματιά στη
στήλη "ΣΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ…ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ."
ο βάζελος υπογράφει ως "katerina"
Θα μπορούσε να υπογράφει και ως Τζένη Μπότση βέβαια
αλλά θα ήτο προκλητικό..
😛
zaxos7 Μαρ 2014, 15:42#152894
Ρίξε μια ματιά και στο prismasport.gr .
Lefteris7 Μαρ 2014, 18:25#152898
Μάριε η στήλη λέγεται "Τα Πάντα Όλα του Μαράκη" άρα μάλλον αυτος ο βλάκας ο Μαράκης γράφει την στήλη και η κατερίνα τα ανεβάζει. Βάζελος σε τραγικό βαθμό. Διάβασε όλη την στήλη οχι μόνο το σπόντες και καρφώματα. Εδώ και μια βδομάδα που κέρδισε τον βάζελο είδε χαρά στα σκέλια του και έχει πάρει φόρα.
Βέβαια απ'οτι κατάλαβα βάζουν οποιον βρούνε να κανει ρεπορτάζ και να γράφει, γι αυτό στιγματίζεται το σαιτ έστω και άθελά του ίσως.
Το πρίσμα σπορ το σιχάθηκα. Μια μέρα μπήκα και ξεκίνησα να το επισκέπτομαι και την επόμενη δεν ξανα μπήκα. Με τον γαύρο βέβαια ανεβασαν στο youtube ένα ωραίο βιντεάκι με τον γαύρο. Το μόνο αξιόλογο ίσως απο αυτούς.
Johnp7 Μαρ 2014, 20:43#152903
Το prismasport.gr είναι του Κορτσιδάκη...ο οποίος προσφάτως προσελήφθηκε και ως εκπρόσωπος τύπου του ερασιτέχνη ΟΦΗ... Ο Κορτσιδάκης ο οποίος έχει φύγει από τον athletic και από τότε κάνει μονίμως αντιπολίτευση στον Πουλινάκη.
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο