Φεύγει ο Βερον!!!
13 μηνύματα · 26 Μαρτίου 2014 έως 31 Μαρτίου 2014 · 12 συμμετέχοντες
Johnp26 Μαρ 2014, 20:40#153321
Φεύγει ο Βερόν... Νομίζω ότι είναι λάθος κίνηση. Μπορούσε να βοηθήσει και να κλείσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Άδοξο τέλος.
Dimitris_xrisopigi26 Μαρ 2014, 21:57#153331
ακολουθεί τη μοιρα του Ογιος. Μου φαινεται ο Πιντο βλέπει αργεντινους και του γυριζουν τα συκωτια αναποδα.
Λανθασμένη κίνηση θεωρω αλλα όπως και ναι ελπίζω να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας με προσφυγές για χρεωστουμενα. Εννοωντας να εξοφληθει ο παιχτης απο την ομαδα και οχι να του χρωσταμε και να μας τη χαρισει κιολας.
Gooner27 Μαρ 2014, 00:24#153332
Δεν αμφισβητώ την ποιότητα και την προσφορά του Βερόν αλλά φέτος ήταν κατώτερος των περιστάσεων.Στα περισσότερα ματς περπατητής και δυστυχώς η θέση του έχει πολλές απαιτήσεις σε ταχύτητα και αντοχή.Νομίζω ότι τέλειωσε ο κύκλος του Βερόν όμως πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τα χρωστούμενα γιατί είναι από την παλιά φουρνιά η οποία είχε ψηλά συμβόλαια,τα οποία δεν πληρώνονταν.
Nermus27 Μαρ 2014, 04:06#153334
Τεραστιο λαθος.Ο Βερον γνωριζει το τοπι παρα πολυ καλα,ειναι απιθανος χαρακτηρας και αρκετα καλος ανθρωπος.Τυχαινει να τον εχω γνωρισει προσωπικα.
Δεν ξερω εαν θελει και ο ιδιος η οχι,αλλα πιστευω οτι πρεπει να μεινει και να βοηθησει απο αλλο ποστο.Ο Βερον πρεπει να ειναι παραδειγμα για ολους στις ακαδημιες του ΟΦΗ.
Οπως και να εχει,εγω προσωπικα τον ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για ολα αυτα τα χρονια που ηταν στον ΟΦΗ και μας βοηθησε.Και μεσα στο γηπεδο,και στα αποδυτιρια και εξωαγωνιστικα.
Da Creta27 Μαρ 2014, 08:10#153337
Τεραστιο λαθος.Ο Βερον γνωριζει το τοπι παρα πολυ καλα,ειναι απιθανος χαρακτηρας και αρκετα καλος ανθρωπος.Τυχαινει να τον εχω γνωρισει προσωπικα.
Δεν ξερω εαν θελει και ο ιδιος η οχι,αλλα πιστευω οτι πρεπει να μεινει και να βοηθησει απο αλλο ποστο.Ο Βερον πρεπει να ειναι παραδειγμα για ολους στις ακαδημιες του ΟΦΗ.
Οπως και να εχει,εγω προσωπικα τον ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για ολα αυτα τα χρονια που ηταν στον ΟΦΗ και μας βοηθησε.Και μεσα στο γηπεδο,και στα αποδυτιρια και εξωαγωνιστικα.
Σύμφωνος. Από τους παλιότερους πια παίκτες της ομάδας μαζί με Μπούρμπο. Αν δεν κάνω λάθος στις δύσκολες εποχές της β εθνικής και ενώ ήταν απ τα μεγαλύτερα τότε ονόματα στην ομάδα και πάγκο έφαγε αδιαμαρτύρητα και για τα λεφτά δεν έκανε φασαρίες.
Αξιοπρεπέστατος κατά τη γνώμη μου. Τιμή στον Ματίας.
NAVARXOS427 Μαρ 2014, 13:30#153346
φευγει ο βερον επειδη δεν υπολογιζεται απο τον προπονητη μας, ο οποιος θα φυγει το καλοκαιρι;; αφου ο σα δεν προκειται να κατσει δευτερο χρονο στο ΟΦΗ... πως το αποφασισε αυτο;;
Dimitris27 Μαρ 2014, 13:38#153347
Ένα πανό στο πέταλο το αξίζει χωρίς συζήτηση!
Σαν παίχτης μου άρεσε, αλλά δεν μάρκαρε ποτέ.
Άποψη μου είναι πως αν φέτος τερματίζουμε στην έκτη θέση και του χρόνου στοχεύουμε για 5η ή 4η δεν χωράει στην ομάδα γιατί είναι μεγάλος.
Δεν ξέρω τι παίζει με Σα Πίντο, πάντως αν ζητήσει κανένα τρομερό ποσό για να ανανεώσει δεν ξέρω αν αξίζει να πάμε πίσω στα οικονομικά για να τον κρατήσουμε.
ΟΦΗ και δεν είμαι καλά!
kargas27 Μαρ 2014, 14:30#153349
Ο Ματίας τίμησε τη φανέλα της ομάδας, δεν επρεπε να φύγει έτσι...από την άλλη δεν έχει προσφέρει αυτά που μπορούσε φέτος και λέω μήπως , ξέρει οτι δεν θα έχει συμμετοχές και του χρόνου γιατί θα κάτσει ο Σα Πίντο?? :unsure: 😮hmy: 😛
Ματίας,στο καλό να πάς, την υγειά σου να έχεις πάντα εσύ και η οικογένεια σου. Καλή αντάμωση!!
Matias, bueno para ir, tu salud te lo tienen todo a usted ya su familia. Hasta que nos encontremos otra vez!
TALOS27 Μαρ 2014, 17:57#153352
Στο καλό παλίκαρε, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα σε θυμάμαι σαν έναν από τους πλέον "καθοριστικούς" (δεν ταιριάζει, αλλά αυτό νιώθω) παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του Ο.Φ.Η....
Τιμή και δόξα στον Ματίας. Η αμπαλοσύνη πάει σύννεφο και στην εξέδρα του Ο.Φ.Η. και στο site μας. Είναι από τους παίκτες που άλλαξαν ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του Ο.Φ.Η. και κάποιοι τον έβριζαν ή τον θεωρούσαν "λίγο".
Καταθέτω προσωπική άποψη, οτι χωρίς Ματίας, δεν θα είχαμε ανέβει ποτέ την σεζόν που ανεβήκαμε από B' και θα είχαμε ξαναυποβιβαστεί στο πολύ χαλαρό, αν όχι την πρώτη, τουλάχιστον την περσινή σεζόν.
Απίστευτη ποδοσφαιρική νοημοσύνη.
Θα ήθελα να είναι στο γήπεδο με Ξάνθη και δεσμεύομαι να έρθω από Χανιά για πάρτη του. Ας μπει 3 λεπτά στο φινάλε ίσα ίσα να πάρει το χειροκρότημα. Την αποθέωση, δηλαδή, ελπίζω.
oFi 428 Μαρ 2014, 11:17#153374
Τι να πουμε για αυτον τον παιχτη?
Ηρθε στην Β εθνικη και μας θυμισε τα βασικα της μπαλας..
Παντα εκει και παντα απληρωτος..
Υπηρξαν 1-2 χρονιες στις οποιες ηταν ο μονος που πραγματικα ΗΞΕΡΕ μπαλα..
Δεν πρεπει να φυγει ετσι απο την ομαδα..Βαλτον στο τελευταιο εντος να φυγει
οπως του αξιζει..
Javier28 Μαρ 2014, 15:13#153381
Τεραστιος παιχτης για μενα...
Πρωτη φορα που τον ειχα δει να παιζει στον παοκ ζηλεψα, και οταν ηρθε στον ΟΦΗ, δεν το πιστευα...
Αργεντινος, μπαλαδοφατσα, μπαλαδορος, τσαμπουκας, αρχηγος...
Στα δυσκολα ηταν εκει...
Ενα παραπονο εχω μονο, νομιζω οτι στον ΟΦΗ, μπορουσε να παιξει και λιγο πιο μπροστα...
Πρεπει να παιξει για να παρει το χειροκροτημα...
Πρεπει να τιμηθει με καποιον πρωτοτυπο τροπο, αληθεια δεν ξερω πως, αλλα πρεπει...
Muchas Gracias Ricardo Matias Verón...
마리오스31 Μαρ 2014, 19:58#153442
Ωραίος τύπος ανοιχτόκαρδος, με οικογένεια, άψογος χαρακτήρας, μεγάλος τεχνίτης,
σταθερός παίκτης, φιλότιμος και από τα δύσκολα χρόνια. Τον συμπάθησα πρώτα εκτός
γηπέδου βλέποντάς τον να δοκιμάζει με τη γυναίκα του μπουκάλια κρασί από μια γουλιά
κ όχι κατεβάζοντάς τα, ποιοτικός.
Δύο παίκτες έγραψα ότι ήθελα να τελειώσουν την καριέρα τους σε μας Ζελικο και Ματίας.
Αν είναι απόφαση του Πιντο να φύγει ο Βερόν, δεν θα λυπηθώ όταν φύγει ο Πιντο.
:dry:
NAVARXOS431 Μαρ 2014, 21:23#153453
στον ΟΦΗ που δεν χωραει ο βερον χωραει ο μπαρειρο. ειμαστε για γελια...
(σαν ποδοσφαιρικη αξια ο καθενας για την θεση του)