SNAKES4
ARCHIVE

Πανιώνιος - Ο.Φ.Η 2 - 0

12 μηνύματα · 9 Δεκεμβρίου 2014 έως 15 Δεκεμβρίου 2014 · 10 συμμετέχοντες
Johnp9 Δεκ 2014, 14:55#156130
14η Αγωνιστική
ΗΜ.: Κυριακή 14/12/2014
Πανιώνιος - Ο.Φ.Η
Ώρα: 15:00
ΤV: NS2
MALIAS49 Δεκ 2014, 21:02#156131
Kαμια εκδρομη δεν γινεται τωρα που βρεχει κ δεν εχει ελιες ? 😛
manosofi49 Δεκ 2014, 21:57#156132
Και εγω ηλπιζα φιλε για εκδρομη αλλα δε βλεπω παλι να γινεται τπτ. Παιδια πρεπει να οργανωθουμε καλυτερα σε πολλους τομεις οπαδικα. Δε γινεται ρε παιδια μεσα στο Ηρακλειο να υπαρχουν 4 συνδεσμοι ξωγαμων. Χρειαζομαστε πιο δυνατο οπαδικο κινημα. Αν γινει το deal με τους Ιταλους αυτο θα βοηθησει ωστε το Ηρακλειο να γινει ολο ΟΦΗ πρεπει ομως και οι συνδεσμοι να απευθυνθουν σε πιο ευρυ κοινο. Ξερουμε τπτ για εισιτηρια για Πλατανια? Ποσα θα παρουμε γτ η τιμη τους ειναι 25 ευρω απο οσα ξερω.
stavros411 Δεκ 2014, 18:05#156155
Μάγκες εισητήρια οργανωμένα θα πάρουμε οι αθηναίοι μέσω του συνδέσμου ή όσοι παμε μεμονωμένα;
Panos-412 Δεκ 2014, 13:12#156160
Μάγκες εισητήρια οργανωμένα θα πάρουμε οι αθηναίοι μέσω του συνδέσμου ή όσοι παμε μεμονωμένα;


Σταυρο σαν συνδεσμος εχουμε παρα πολλα χρονια να μας δωσουν εισητηρια στα χερια μας ,για να παμε οργανωμενα σε εκτος εδρας πρεπει να εχει ζητησει η ομαδα εισητηρια πριν και να συμφωνουν και οι μπατσοι. Δυστυχως οι καιροι που συνενοουμασταν εμεις σαν συνδεσμος απευθειας με την αλλη ομαδα και κανονιζαμε εισητηρια και θυρες περασαν.
Johnp13 Δεκ 2014, 14:44#156163
Σε αυτο το ματς πρεπει να πάρουμε τουλάχιστων το Χ. Παρα πολύ σημαντικό παιχνιδη.
Keramiotis Michail14 Δεκ 2014, 14:57#156167
Γιατί έχω την εντύπωση ότι είμαστε πολύ τυχεροί που δεν μπορούμε να δούμε τον ΟΦΗ στο διαδίκτυο;;

Ελπίζω μετά τους Δασκαλάκη, Φραγκουλάκη, Σίσιτς και Απόνιο να ακολουθήσουν κι άλλοι..
DIKTEOS14 Δεκ 2014, 15:03#156168
Κανείς από τους παίκτες, πλην δυο-τριών, που ντροπιάζουν ,φορώντας την, την τιμημένη φανέλα του ΟΦΗ, δεν στέκεται στην Β´ Εθνική!!!.

Οι παίκτες που μάζεψε ο Πουλινάκης από τους μανατζαραίους φίλους του, να πάνε αμέσως στο .......

Ας παίζει η ομάδα με την Κ20. Θα είναι πολύ καλύτερη από αυτό το θλιβερό συνοθύλευμα!!!?
Johnp14 Δεκ 2014, 15:07#156169
Αν δεν μας πάρουν οι Ιταλοί να βάλουν λεφτά στην ομάδα ώστε να πάρει πίσω την άδεια και να κάνει μεταγραφές, η ομάδα δεν έχει σωτηρία.

Αδιαφορία, αμπαλία και πάει λέγοντας.

Οι μόνοι που πάλεψαν το ματς ήταν ο Λορια (αν και φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ), ο Μπερεμπασβίλη και ο Τζωρτζ μέχρι που τραυματίστηκε. Όλοι οι υπόλοιποι κλαψτα

Αυτός ο Ροβυθης έχει πάρει δυο τρεις ευκαιρίες και τις έχει πετάξει στα σκουπίδια όλες.
Dimitris_xrisopigi14 Δεκ 2014, 19:11#156175
ο ροβύθης δε μας φταίει γιαννη.
Τα μαύρα μας τα χάλια φταίνε. Αυτη η ομάδα θελει να γινει ξεκαθαρισμα, να ξεβρωμεσουμε απο το συνοθήλευμα που μαζεύτηκε οπως ήδη ειπωθηκε απο μανατζαρεους και πρώην προεδρους μας. Οσο υπαρχουν καποιοι παιχτες στην ομαδα μας θα γινει γαγγραινα που θα την πληρωσουμε με σιγουρο υποβιβασμο. Ξεκαθαρισμα ηδη απο το Γεναρη εν γνωση των υποψηφιων αγοραστων μας, να μη μεινει τιποτα κρυφο.

Συγνωμη που το λεω αλλα πριν μερες σας ξενερωνα οταν επεφταν βροχη οι απαντησεις στο θεμα της ιδιοκτησιας και εγω σας ελεγα οτι αυτοι οι παιχτες, και απο τον Αμπραμοβιτς να αγοραστουν δε προκειτε να βελτιωθουν γιατι αυτοι ειναι.
Nermus15 Δεκ 2014, 09:36#156180
Επειδη και εδω μεσα αλλα και γενικοτερα με οσους μιλαω,οι 8/10 τα ριχνετε στους παιχτες,μπορω να κανω μια εντελος χαζη ερωτηση.Την εχω ξανακανει και πιο παλια αλλα περασε στο ντουκου.

Εισαι ποδοσφαιριστης το 2014 στον Ο.Φ.Η..Ποια ειναι τα δεδομενα;
-Δεν πληρωνεσε
-Δεν εχεις ιδιοκτητη,αφεντικο,προεδρο
-Βλεπεις καποιους αλλους παιχτες της ομαδας και πληρωνοντε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ καθε μηνα
-Σε βαζουν στον παγκο γιατι εκανες "κακες" παρεες και σε βαζουν ΜΟΝΟ οταν δεν εχουν αλλη εναλακτικη
-Εχεις εναν ΠΑΝΤΕΛΟΣ ασχετο τυπο,ο οποιος νομιζει πως ειναι προπονητης,και σε καθε ευκαιρια στα χωνει
-Εχεις εναν ΠΑΝΤΕΛΟΣ ασχετο τυπο που το παιζει ΚΑΙ προερδος (προσοχη,οχι τον Μανουσακη,για τον Γκατουζο λεω) ο οποιος σου λεει οτι τον δεκεμβρι που οι φιλοι μου θα παρουν την ομαδα θα σας διωξω
-Εχεις 4-5 χιλιαδες κοσμο να σε βριζει (δικαια,αλλα αυτο ειναι ασχετο) ακομα και οταν νικας

Με ολα τα παραπανω,γιατι ενας ποδοσφαιριστης να παει να παιξει στην Νεα Σμυρνη,και γιατι να βαλει τα ποδια του στην φωτια;Να τραυματιστει και να μην εχει ομαδα τον Δεκεμβρι;

Η εικονα της ομαδας ειναι 100% φυσιολογικη.Ειναι η κανονικη ροη των πραγματων.Ολοι που ειναι τωρα στον ΟΦΗ,παιχτες-ΔΣ-προπονητες,το μονο που θελουν ειναι να πουληθει η ομαδα.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΥΤΕ Η ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑ.

Τα ωραια θα αρχισουν αν μεχρι 4-5 Γεναρι δεν εχει πουληθει η ομαδα.Πολυ πιστευω οτι τοτε πανω απο τους μισους θα σκασουν προσφυγες και θα μεινουν ελευθεροι για να βρουν αλλη ομαδα.
마리오스15 Δεκ 2014, 09:48#156181
http://www.gentikoule.gr/blogs/sarris/94863-o-gkatouzo-i-frasi-tou-makri-kai-ta-2-mats-stin-kriti

δεν σχολιάζω ανώνυμα, θα το κάνω από'παε,
σε αυτόν που σχολιάζοντας στο παραπάνω άρθρο, ξέρασε εμετό :
Oμιλιτης 15/12 08:36

Οι μέτοχοι γιατί η διοίκηση είναι της πλάκας μετά την αποχώρηση Πουλινακη πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους:να διαχωριστούν το οικονομικό από το αγωνιστικό.Αμεση απομάκρυνση ΓΚατουζο και είσοδο επενδυτών (Ιταλών η ΒΑτσινα) για πραγματοποίηση μεταγραφών και πρόσληψη προπονητή.


(ΒΑΤΣΙΝΑ? θέλει η πουτάνα να κρυφτεί)
του γαμιέται το σπίτι κ όλο του το τσατσοσόι.
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο