Johnp9 Ιουν 2016, 09:39#158915
Ο Τζόρβας... αυτή η παικτούρα που ο Βατσινάς είχε ανταλλάξει με τον Καρνέζη... κρέμασε τα παπούτσια του στα 33 του γιατί δεν βρήκε ομάδα..... και έγινε υπεύθυνος ακαδημιών στην τεράστια ομάδα τον Γλυκών Νερών.... Ο Τζόρβας είναι το κλασικό παράδειγμα αχρήστου ποδοσφαιριστή που έφτασε να παίζει και στην εθνική γιατί είχε καλές δημόσιες σχέσεις (ξεκάθαρος γλύφτης) με τους μεγαλοδημοσιοκάφρους και πουλημένες πένες των Αθηνών.
Και μιας που είπαμε για Καρνέζη.... Ο Καρνεζης τρεις σαιζόν μετά που χαρίστηκε στον Παναθηναϊκό από τον ΟΦΗ, πουλήθηκε στην Ουντινεζε για 750.000 (τα τροφεία του παίκτη 10% που δικαιούταν ο ΟΦΗ ποτέ δεν τα πείρε).... και τώρα αξίζει στα 30 του 5 μύρια.... Άλλο ένα από τα πολλά εγκλήματα του Βατσινά και του Παναθηναϊκού εις βάρος του ΟΦΗ.
ντουχαν9 Ιουν 2016, 14:25#158916
Ο Καρνεζης ειναι homegrown παιχτης για τον ΟΦΗ.
Πραγμα που σημαινει οτι ο ΟΦΗ δικαιουται ποσοστο σε καθε πωληση του παιχτη ως το τελος της καριερας του.
Το ακριβες ποσοστο δεν το ξερω αλλα αν καποιος το ψαξει λιγο θα το βρει.
Johnp9 Ιουν 2016, 16:35#158917
Ο Καρνεζης ειναι homegrown παιχτης για τον ΟΦΗ.
Πραγμα που σημαινει οτι ο ΟΦΗ δικαιουται ποσοστο σε καθε πωληση του παιχτη ως το τελος της καριερας του.
Το ακριβες ποσοστο δεν το ξερω αλλα αν καποιος το ψαξει λιγο θα το βρει.
Γιώργο είναι τα τροφεία που γράφω παραπάνω. Νομίζω ότι είναι 10% από κάθε ποσό πώλησης... Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει το ποσοστό και αν ισχύει ακόμα και σήμερα που έχει διαλύσει η ΠΑΕ. Αν και νομίζω ότι τα τροφεία καταλήγουν στην ΠΑΕ μέσο του Ερασιτέχνη.
Πάντως ο Βαζελος έπρεπε να μας είχε καταβάλει 75.000 €… Αυτό το πόσο θυμάμαι και συζητούσαν όλοι τότε ότι μας χρωστούσε ο Βαζελος. Αν τώρα η ουντινέζε πουλήσει τον Καρνέζη στα 5 μύρια τότε ο ΟΦΗ θα πρέπει να πάρει 500.000€