SNAKES4
ARCHIVE

Κυπ. 2016 Ξάνθη - ΟΦΗ 1 - 0

25 μηνύματα · 9 Ιανουαρίου 2017 έως 25 Ιανουαρίου 2017 · 11 συμμετέχοντες
Johnp9 Ιαν 2017, 11:36#159829
Ξάνθη - ΟΦΗ 3η φάση. 1ος αγώνας
Ημερ.: Τετάρτη 11/01/2017
Ωρα: 15:00
Γήπεδο:
TV: OTESPORT1 HD
Σχόλιο: Πολύ δύσκολο ματς απεναντι σε μια απο τις πιο φορμαρισμένες ομαδες της Σουπερ κλίκας. Ενα χ εκει θα ειναι λουκούμι αλλα πολύ δύσκολο.
Mavrofidos9 Ιαν 2017, 19:46#159830
Σιγά να μη γίνει...Δεν έχει χιόνια στην Ξάνθη? Δύσκολο.

Και τώρα θα πρέπει να περιμένουνε αυτοί που θέλουνε να φάνε τον Νιόπλια μέχρι την Κυριακή με την ελπίδα να μην κερδίσουμε τον Αχαρναικό... ΠΑΡΑ πολύ σημαντικό ματς για να γυρίσει η κατάσταση.
Johnp10 Ιαν 2017, 10:45#159831
Σιγά να μη γίνει...Δεν έχει χιόνια στην Ξάνθη? Δύσκολο.

Και τώρα θα πρέπει να περιμένουνε αυτοί που θέλουνε να φάνε τον Νιόπλια μέχρι την Κυριακή με την ελπίδα να μην κερδίσουμε τον Αχαρναικό... ΠΑΡΑ πολύ σημαντικό ματς για να γυρίσει η κατάσταση.


Δεν νομίζω να ειναι τοσο χάλια η κατάσταση ωστε να μην γινει το μάτς.

Edit: Δύσκολη η διεξαγωγή του Ξάνθη – ΟΦΗ σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα του καιρού για την Τετάρτη

Τώρα διάβασα το παραπάνω. Τελικά είναι πολύ χάλια. Αλλά απο ότι λένε δύσκολο να αναβληθεί γιατί δεν υπάρχουν ημερομηνίες. Αν ταξιδέψει ο ΟΦΗ σήμερα το μεσημέρι μέχρι Ξανθη το ματς θα γίνει σίγουρα.

Edit2: Πριν απο λίγο έβγαλε ανακοίνωση η Ξάνθη για τα εισιτήρια... οπότε λογικά το ματς θα γίνει.
Dimitris10 Ιαν 2017, 13:25#159832
Εισιτηριο €7 ...

Ουτε στη Γ δεν ειχαμε τοσο χαμηλο. Ο πανοπουλος απο που βγαζει και βαζει;
Johnp10 Ιαν 2017, 19:19#159834
Το μάτς απο οτι γραφει και ο Σαρρής, θα γινει.
http://www.gentikoule.gr/podosfairo/123067-pros-diexagogi-paei-to-paichnidi-tou-ofh
Johnp11 Ιαν 2017, 11:03#159835
Τελικά δεν εχει ματς.
Johnp22 Ιαν 2017, 23:13#159955
Ξάνθη - ΟΦΗ 3η φάση. 1ος αγώνας
Ημερ.: Τρίτη 24/01/2017
Ωρα: 17:15
Γήπεδο:
TV: OTESPORT1 HD
Σχόλιο: Μετά την εμφάνιση μας στο τελευταίο ματς με την Λαμία... Πάμε σε αυτό το ματς απλά για να μην ξεφτιλιστούμε.... Ελπίζω η Ξανθη να μείνει στα τρία γκολ....
Johnp24 Ιαν 2017, 11:35#159972
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΞΑΝΘΗ-ΟΦΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ SNAKES ΠΑΡΕΧΕΙ OTE TV!
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 5.15 FORZA OMILARA ! S4HC

Απο τι σελίδα τον snakes στο facebook.
Johnp24 Ιαν 2017, 14:21#159974
Οποιος εχει link μας το περνάει εδω.
xristos24 Ιαν 2017, 14:23#159975
Αμα εχετε κανενα λινκ για τον αγωνα πειτε το κ εδω για μας που ειμαστε στη δουλεια...
Keramiotis Michail24 Ιαν 2017, 14:38#159977
Αν και είναι νωρίς ακόμα και δεν γνωρίζω κατά πόσο λειτουργεί το κάθε link...

http://www.usagoals.com/c/football/1880553/1/ao-xanthi-vs-ofi-crete-live-stream/

http://www.sportingvideo.org/20170123/vv588656ad9e6c18.13025726-1558098.html

Αν δεν δουλεύουν μέχρι την έναρξη, θα προσπαθήσω να επανέλθω.
Johnp24 Ιαν 2017, 15:03#159978
Εγώ το βρήκα εδω http://www.laola1.tv/en-int/livestream/2017-01-24-skoda-xanthi-ofi-fc-len

Αλλα για να το δειτε θα πρεπει να βαλετε ενα proxy plugin στον firefox για να ξεπεράσετε το regional restrictions.

Εγω εχω βαλει αυτο https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/hoxx-vpn-proxy/
Εχω επιλέξει Σουηδία σαν χώρα και με αφηνει και βλεπω κλειδωμένα για την ελλαδα προγράμματα.
Το plugin ειναι δωρεαν και απλα θα χρειαστει να κανετε εγγραφή με το email σας για να σας δωσει password.
Johnp24 Ιαν 2017, 15:12#159979
Το γήπεδο δεν εχει πανω απο 50 ανθρωπους..και αυτη η ομαδα ειναι δευτερη στην Βαθμολογία του πρωταθλήματος....
Keramiotis Michail24 Ιαν 2017, 15:26#159980
Πρώτον, αυτό : http://www.sportingvideo.org/20170123/vv588656ad9e6c18.13025726-1558098.html παίζει χωρίς plugin 🙂

...και δεύτερον, αυτό που λες για τα 50 άτομα ισχύει! Βγήκε ο Πανόπουλος την προηγούμενη βδομάδα και έκραξε για τα καλά και με επίσημη ανακοίνωση όλους τους δήθεν φίλους της Ξάνθης. Μάλιστα έλεγε πως δε γίνεται η 2η ομάδα να κόβει 500 εισιτήρια! Αλλά αυτό το ποδόσφαιρο θέλουν, αυτό έχουν John. Με ΑΕΚ, ΟΦΗ, ΑΡΗ, Ηρακλή να είναι ασανσέρ κι όχι μέσα στα πόδια τους. Εγώ πχ αν σπούδαζα Ξάνθη, γιατί να πληρώσω για να πάω να δω Ξάνθη - Αστέρα;;
Johnp24 Ιαν 2017, 15:49#159981
Εώς και το 33 ο ΟΦΗ επιθετικα 0..λογικο. Αλλα και η Ξανθη δεν παει πισω..Τιποτα απολύτος...

Πολυ θετικος ο Παντίδος...αν και κλοουν με τα μαλλια αυτα...ελεος σαν αναποδη σκουπα ειναι.

ΥΓ Κλασικα ...δεν μπορουσαν να μας βαλουν γκολ και τους το χαρισαμε εμεις....μαλακιζονται για ακομα μια φορά....Παιζει να ειναι απο τα πιο αστεια γκολ που εχουμε φάει.
Keramiotis Michail24 Ιαν 2017, 15:56#159982
ο ΟΦΗ επιθετικα 0


Σταμάτα να λες ανακρίβειες. Ορίστε! Μολις σκόραρε ο Μητρόπουλος! 😃
Johnp24 Ιαν 2017, 16:02#159983
Τωρα ειδα σε replay το γκολ....Ετσι οπως εχει γυρισμένο το σωμα του ειναι ξεκαθαρα οτι ο Μητροπουλος το εβαλε επιτηδες...δεν εξηγήτε αλλιως...
axinos24 Ιαν 2017, 16:41#159984
Αν μαζέψεις τα αυτογκόλ και τις μαλακίες των κίπερ μας,πιάνουμε κορυφή!
Johnp24 Ιαν 2017, 17:08#159985
Ο μαλάκας ο Μητρόπουλος με το εσκεμμένο αυτογκόλ μας χάλασε ένα πολύ άνετο χ…και ίσως ένα διπλό αν ο ΟΦΗ το κυνηγούσε το ματς.
Σε ένα ματς που είχαμε ελάχιστα αμυντικά λάθη.
Πολύ θετικός στην άμυνα ο Παντίδος. Ο καλύτερος παίκτης μας νομίζω ότι ήταν ο Χυσι.
Θεωρώ ότι στο δεύτερο ματς αν το χτυπήσουμε έχουμε μεγάλες πιθανότητες να προκριθούμε.
headbone24 Ιαν 2017, 18:18#159986
Λίγα λόγια για το ματς.. Αμυντικά σταθήκαμε πολύ καλά και στα 2 ημίχρονα. Η Ξάνθη είχε 3 φάσεις σε όλο τον αγώνα. Το γκολ (όχι και τόσο αθώο, κατά τη γνώμη μου, λάθος του Μητρόπουλου) και τα 2 δοκάρια (ειδικά το πρώτο δοκάρι προήλθε από κάκιστη αντίδραση, για ακόμα μια φορά, του τερματοφύλακα μας). Πέραν των προαναφερόμενων η Ξάνθη είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας και δεν προκαλούσε τρόμο και πανικό.
Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανύπαρκτοι. Στο δεύτερο είχαμε μια καλή παρουσία 10-15 λεπτών, δείγμα ότι η ομάδα, αν είναι ήρεμη, μπορεί να αποδόσει ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι επίτηδες δεν κυνηγήσαμε κάτι στην επίθεση και νομίζω σωστά. Πρόκειται για πρόκριση 2 αγώνων και δεν άξιζε να ρισκάρουμε δεδομένου ότι δεν είχαμε καλές επιστροφές. Στο Γεντί θα είναι σίγουρα διαφορετικό ματς.
Όσον αφορά τους παίχτες. Νομίζω ότι Κομεσίδης και Παντίδος τα πήγαν μια καλά. Όταν δέσουν θα είναι ακόμα καλύτεροι. Είναι γρήγοροι παίκτες και πονάμε στην ταχύτητα στα μετόπισθεν. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε δεξί μπακ (φιλότιμος ο Κιάσσος αλλά 41 χρονών) και ΤΕΡΜΑ (δηλαδή για όνομα του Θεού). Ο Βαλλιανός τα πήγε συμπαθητικά. Ο Μητρόπουλος απαράδεκτος. Δεν ξέρω αν θα προσαρμοστεί επιτέλους αλλά, αν δεν βελτιωθεί, στο τέλος της χρονιάς θα πρέπει να φύγει. Νάστος τίμιος. Χύζι ο καλύτερος μας παίχτης σήμερα. Το παλικάρι μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλό αμυντικό χαφ. Έχει την σωματοδομή, έχει την ψυχραιμία, τον χειρισμό της μπάλας και σωστές θέσεις. Μπορεί να προσφέρει και επιθετικά. Πρέπει να στηριχθεί οπωσδήποτε στα λάθη απειρίας που σίγουρα θα κάνει στα επόμενα παιχνίδια. Ο Μάνος έκανε πολύ δουλειά. Έτρεξε, μάρκαρε, ταλαιπώρησε τους αμυντικούς. Από τεχνική λίγα πράγματα αλλά τουλάχιστον δίνει αυτά που μπορεί. Βρεττός καλός τακτικά στο αμυντικό του κομμάτι. Επιθετικά πολύ μέτριος. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ανέβασε ρυθμό αλλά ορθά τον αντικατέστησε ο Όγκμποε. Τέλος, ο Πάγκαλος δεν είχε θετική παρουσία. Επιθετικά δεν φάνηκε καθόλου (έχασε και την μεγάλη ευκαιρία στο 70) ενώ αμυντικά άφηνε κενά. Όλες οι επιθέσεις της Ξάνθης έβγαιναν από εκείνη την πλευρά. Θεωρώ όμως ότι δεν χρησιμοποιήθηκε και σωστά. Θα ήταν καλύτερο να παίξει ο Μάνος στα φτερά και ο Πάγκαλος κορυφή.
GIORGOS24 Ιαν 2017, 18:55#159988
Η ηττα απο την Λαμία εχει αφήσει τα σημάδια της. Η ομάδα ειναι επηρεασμένη και υπάρχει νευρικότητα.
Οσες φορες και αν ειδα το αυτογκόλ του Μητροπουλου ...... δεν πόρεσα σε καμία περίπτωση να το δικαιολογήσω.
Ευχάριστη έκπληξη ο Παντίδος που ελπίζω να εχει συνέχεια.
Καλός και μαχητικός ο Χίζι αλλα φαίνεται εύκολα η έλλειψη της τεχνικής κατάρτισης.
Δεν με έπεισε ο Πάγκαλος (αν και πρωτη παρουσία) ουτε για την μαχητικότητα αλλά ουτε και για την τεχνική του υποδομή.!
Την Κυριακη (μια που δεν ειχα τι να κανω) ειδα την Ξανθη με τον γαύρο που σημερα δεν είχε καμία σχέση με την Ξάνθη της Κυριακής. Παρ'ολα αυτα η κατοχη μπάλας ηταν 65 - 35 !
Αν μπορέσουμε και κρατήσουμε το Ο στον επαναληπτικό ..... ισως να τα καταφέρουμε.
Lefteris24 Ιαν 2017, 19:51#159990
Εσεις που είδατε το μάτς, ο Κομεσίδης πως ήταν; Γιατι με την Λαμία που τον είδα ήταν κάκιστος και τον είχαν κάνει γιο-γιο απο δεξια.
Johnp24 Ιαν 2017, 21:30#159993
Εσεις που είδατε το μάτς, ο Κομεσίδης πως ήταν; Γιατι με την Λαμία που τον είδα ήταν κάκιστος και τον είχαν κάνει γιο-γιο απο δεξια.
Ο Κομμεσίδης σαν κεντρικος αμυντικος ηταν παρα πολύ καλος σημερα. Κλασεις ανώτερος απο Κώτσιο και Οστοιτς.
vagelis425 Ιαν 2017, 06:09#159995
Μα η σωστη του θέση ειναι σεντερ μπακ. Οποτε παιζει δεξι μπακ δε τα παει καλά. Πρώτο ματς φετος που εστω ενας απο τους Οστοιτς ή Κωτσιο δεν ηταν βασικοι
manolakis25 Ιαν 2017, 16:36#160006
Καλή εμφάνιση αμυντικά...

ανύπαρκτοι μπροστά... δικαιολογημένα ίσως αφού τέτοια ενδεκάδα δύσκολα θα ξαναδούμε...

Θέλω να σταθώ λίγο στο αυτογκόλ του Μητρόπουλου και στην άθλια πάλι εμφάνισή του...

δεν ξέρω αν το είχε παίξει άσο από ημίχρονο, οπότε "αναγκάστηκε" να βάλει το ποδαράκι του...,

αλλά αν δεν το 'χε παίξει, τότε δεν κάνει για το άθλημα... δεν είναι αντιδράσεις αυτές αθλητή...

είναι δύο χρόνους πίσω... σε κάθε του αντίδραση, σε κάθε του ενέργεια...

τι διάολο, σε καλτσέτο έπαιζε στη Σουηδία...?

Σε όσο χρόνο έχει πάρει μέχρι τώρα δεν έχει δείξει τίποτα... μηδέν... ούτε μια σωστή ενέργεια...

περιπατητής, μαρκάρει με τα μάτια, και όταν πάρει τη μπάλα δεν ξέρει τι να την κάνει... ναρκωτικά παίρνει και είναι σε καταστολή???

πιστεύω ότι είδαμε αρκετά... και εμείς και το προπονητικό τήμ...

Αν στο επόμενο διάστημα δεν είναι "διαστημικός" στις προπονήσεις, δεν θέλω να τον ξαναδώ ούτε αλλαγή !!!

πήρε τις ευκαιρίες του... στη θέση του έχουμε Νάστο, Αντουκόρ, Χύσι...
σε σχέση με τον Μητρόπουλο, όλοι τους είναι από Davids και πάνω...
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο