SNAKES4
ARCHIVE

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;; ΣΟΒΑΡΑ;;;;

46 μηνύματα · 20 Ιουνίου 2018 έως 3 Ιουλίου 2018 · 13 συμμετέχοντες
bionikos-4-20 Ιουν 2018, 11:11#162711
Ξεφτίλα... Εμείς κ οι "no politica" βγάλαμε ανακοίνωση για τη Μακεδονία... Αυτή τη φορά οι SNAKES δεν αντιπροσωπεύουν το λαό του ΟΦΗ. Ντροπή... Μαύρη μέρα για τον ΟΦΗ...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ20 Ιουν 2018, 17:22#162712
το κακο δεν καταλαβαινω που ειναι.....
jeeper creeper20 Ιουν 2018, 17:59#162713
To κακό είναι το εξής;
οι φίλαθλοι του ΟΦΗ έχουν ως μόνο κοινό το ότι είναι ΟΦΗ. Ούτε καν το ότι είναι όλοι κρητικοί γιατί πολλοί δεν είναι, το μέγεθος της ομάδας μας ξεπερνάει το νησί ακόμη και την χώρα. Ούτε καν ότι μένουν όλοι στην Κρήτη γιατί χιλιάδες μένουν στην ηπειρωτική ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επομένως ποιον εκπροσωπούν αυτοί οι κύριοι που βγάζουν την ανακοίνωση; Είναι σίγουροι ότι όλα τα μέλη των συνδέσμων τους έχουν την ίδια άποψη; Τέτοιες ανακοινώσεις το μόνο που κάνουν είναι να διχάζουν και να ξενερώνουν και να απομακρύνουν τον κόσμο.

Αλλά είναι και το άλλο, πιο σημαντικό ίσως. Με ποια αρμοδιότητα, με ποιο κύρος , με ποια κατάρτιση βγάζεις ανακόινωση για ένα θέμα που ταλανίζει την πολιτική σκηνή της χώρας για 30 χρόνια;
Αν νομίζουν ότι αρκεί που είναι έλληνες πολίτες για να έχουν και να εκφράζουν σοβαρή άποψη και μάλιστα να δηλώνουν ότι εκπροσωπούν και άλλους εκτος από τον εαυτό τους τότε χαίρετε. Αυτό νομίζει και η Λουκά ας πούμε... Με αποτελέσματα εξίσου γραφικά.
Διότι ας το καταλάβουμε πάλι. Το μόνο κοινό που έχουμε είναι ότι είμαστε ΟΦΗ. Εκτός αν θέλουμε να έχουμε μια εξέδρα τύπου Λάτσιο ή Εσπανιόλ η στον αντίποδα Ζανκτ Πάουλι όπου τα πολιτικά μηνύματα και συνθήματα είναι όσα και τα ποδοσφαιρικά...
Johnp20 Ιουν 2018, 20:56#162714
Ακριβώς όπως τα λέει ο Jeeper.

Για εμένα αυτή η ανακοίνωση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Η δουλειά τον συνδέσμων ποδοσφαιρικών ομάδων δεν είναι να παίρνουν θέση για πολιτικά ζητήματα. Επιπλέων είμαι 100% σίγουρος ότι οι συντάκτες της ανακοινώσεις δεν έχουν καν διαβάσει τη συμφωνία. Και να την έχουν διαβάσει δεν έχουν της γνώσεις (και εγώ μέσα σε αυτούς) για να ερμηνεύσουν την ουσία της.

Χθες ήμουν στο παρατσακ να παραιτηθώ από το site αφού πρώτα μου ήρθε αναγούλα διαβάζοντας την.

Παίζει να είναι η πιο απαράδεκτη ανακοίνωση στα χρονικά του οπαδικου κινήματος του ΟΦΗ.
axinos21 Ιουν 2018, 05:43#162715
Χρέοι,νταβατζίδες μέτοχοι,στημένα,δανικοί,μπουρδέλο η Θ4 κ.α., σε όλα μούγκα.
Η Μακεδονία μας μάρανε.
Keramiotis Michail21 Ιουν 2018, 08:01#162716
Χρέοι,νταβατζίδες μέτοχοι,στημένα,δανικοί,μπουρδέλο η Θ4 κ.α., σε όλα μούγκα.
Η Μακεδονία μας μάρανε.


Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν εχθές όταν έμαθα ότι ο Παπαδάκης πλέον θα δίνει τα ζεστά του λεφτάκια στον... Ηρόδοτο κι όχι σε εμάς, μιας και ποτέ, κανένας σύνδεσμος, μέτοχος, θύρα ή όπως αλλιώς θες πες το, δεν μας έδωσε μια αντρίκια απάντηση στο τι πραγματικά έγινε. Για τη Μακεδονία, λαλίστατοι είναι όλοι (κι έχουν και λάθος).
omilitis421 Ιουν 2018, 08:20#162717
Επιτρέψτε μου να παραθέσω ένα ωραίο άρθρο-απάντηση από ένα παλικάρι, που αναρτήθηκε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση και το συνυπογράφω με τα χίλια:

<<19 Ιουνίου του 2018 και οι Σύνδεσμοι Οπαδών του ΟΦΗ δημοσιεύουν μια νέα ανακοίνωση, η οποία φέρει τις υπογραφές των τριών Club της ομάδας μας...

Όχι, η ανακοίνωση δεν αναφέρεται στο οικονομικό έγκλημα που συμβαίνει ξανά στον ΟΦΗ (μέσα σε 3 χρόνια δημιουργήθηκαν τόσα χρέη, ώστε μόνο «αν όλα πάνε καλά» θα ξεχρεώσουμε σε τουλάχιστον 3 χρόνια). Μήδε στις αφίξεις των δανεικών παιχτών, προερχόμενοι από ομάδα-ανταγωνιστή μας, που (μας αρέσει - δε μας αρέσει) προσδίδουν στον ΟΦΗ μια πινελιά «τσατσίλας» με το καλημέρα στη Super League. Η ανακοίνωση δεν αναφέρεται ούτε και στο γεγονός ότι δεν έχει επικυρωθεί ακόμα η βαθμολογία της Football League, ούτε την απασχολεί η επικείμενη «αναδιάρθρωση» - παρωδία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, με αυτήν τους την ιστορική παρέμβαση, για πρώτη φορά στα χρονικά του οπαδικού μας κινήματος, καλούν όλους τους ΟΦΗτζήδες... να κάνουμε σύμπραξη δυνάμεων με τους γενίτσαρους (!!!) ώστε (όπως αναφέρει η ανακοίνωση) να «ξεκινήσει από την Κρήτη η συστράτευση των οπαδών όλων των ομάδων προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο απέναντι σε όλα όσα διαδραματίζονται στην πατρίδα μας»!! (1ο εγκεφαλικό επεισόδιο)

Φυσικά η ανακοίνωση, μέσα από αυτή τη γενικότητα για "όλα όσα διαδραματίζονται στην πατρίδα μας", βάζει στο κάδρο την επικείμενη μετονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία». Ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ σοβαρό. Και ως σοβαρό και μείζονος σημασίας πρέπει να το αντιμετωπίσουμε γιατί πέρα από το συμφέρον της πατρίδας, όλο το βλέμμα της Ευρώπης (τουλάχιστον) εστιάζει επάνω μας.

Η ανακοίνωση των 3 Club, όμως, χωρίς καμία ανάλυση επί του θέματος και χωρίς να αναφέρεται σε κάτι συγκεκριμένο, μέσα από τη γενίκευση που επιδεικνύει καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ να κάνει... τι ακριβώς; Κατάλαβε κανείς; Ανέλαβαν τα τρία αυτά Club να οργανώσουν κάτι; Τι; (2ο εγκεφαλικό)

Αν κατάλαβα σωστά, οι οργανωμένοι μας καλούν να πάρουμε θέση φέροντας την ταυτότητα του ΟΦΗτζή.

Να με συμπαθάτε αλλά αυτό που ξέρω, είναι πως όταν θέλεις να ασκήσεις πολιτική και να καλέσεις τον κόσμο να σε ακολουθήσει, πρέπει πρώτα να του εξηγήσεις το πώς και το γιατί. Και να του δώσεις το βήμα να πει την άποψή του, να συμφωνήσετε πρώτα! Για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρξει διάλογος! Δηλαδή... Δημοκρατία δεν έχουμε; Αφού λοιπόν ως οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, θέλετε να υπερβείτε το ρόλο σας (που περιορίζεται στο πέταλο και τα κοινά της ομάδας), κάντε το σωστά!

Ας αφήσουμε το 3ο εγκεφαλικό που προκάλεσε η ιστορική αυτή ανακοίνωση για μετά και ας δούμε λίγο εν τάχει, σε τι βάση μπορεί να στηθεί ένας τέτοιος διάλογος. Ορίστε μερικές ιδέες για αρχή, βασιζόμενες σε αντικειμενικά κριτήρια:

1. Η "Μακεδονία", ως όνομα, από τους αρχαίους χρόνους δεν προσέδιδε ποτέ κάποιον εθνικό προσδιορισμό αλλά αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τον ορισμό μιας γεωγραφικής θέσης, εντός συγκεκριμένων γεωγραφικών ορίων επάνω στο χάρτη.

2. Αν σήμερα υπάρχει κάτι που διασώζεται από τον τότε πολιτισμό της αρχαίας και ξακουστής "Μακεδονικής Αυτοκρατορίας", είναι ο Ελληνισμός και μόνο αυτός, και αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς!

3. Το όνομα "Μακεδονία", ωστόσο, έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιεί οποιοσδήποτε λαός εδρεύει εντός των γεωγραφικών ορίων όπως ορίζονται, αλλά όχι να καπηλεύεται την ιστορία της εφόσον δεν του ανήκει!

(αν κάποιος διαφωνεί με τα παραπάνω, τον καλώ να αποδείξει το αντίθετο και να με διορθώσει).

Συνοψίζοντας, λοιπόν, οι Σκοπιανοί έχουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού με βάση το πολίτευμα και τη γεωγραφική τους θέση («Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» και όχι «Μακεδονία» σκέτο) αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα επάνω στον αρχαίο πολιτισμό της που αφορά αποκλειστικά στον Ελληνισμό (για παράδειγμα είναι λάθος να αποκαλούνται επίσημα «Μακεδόνες» ενώ το σωστό είναι: «πολίτες της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας»). Όπως καταλαβαίνετε, το ζήτημα της μετονομασίας των Σκοπίων είναι ένα πάρα πολύ λεπτό ζήτημα που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως (και φυσικά το παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον).

Ας είμαστε σοβαροί λοιπόν. Το μόνο σίγουρο, στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία, είναι πως οι τελευταίοι που μπορούν να δώσουν τη λύση είναι οι οπαδοί των ποδοσφαιρικών ομάδων. Πόσο μάλλον να αφήσουν τις διαχρονικές τους κόντρες δηλαδή και να κάτσουν σε ένα τραπέζι να συμφωνήσουν μερικά πράγματα για ένα τόσο πολύπλοκο θέμα (γελάνε και οι πέτρες)! Αντιθέτως, μπορούν πάρα πολύ εύκολα να κάνουν τα πράγματα πολύ χειρότερα και οι εξελίξεις να πάρουν περίεργη τροπή που κανείς (ούτε οι ίδιοι) δε μπορεί να προβλέψει. Δε χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να το δεις αυτό. (Αρχίζω και αναρωτιέμαι τώρα... ποιόν θα συνέφερε να επικρατήσει το χάος τη δεδομένη χρονική στιγμή...; Μήπως αυτή η ενδεχόμενη σύμπραξη δυνάμεων των οπαδών καθοδηγείται από κάποια ανώτερη πολιτική δύναμη...; Ας μην κινδυνολογώ όμως).

Αλήθεια, τα Διοικητικά Συμβούλια των τριών Σ.Φ. της ομάδας μας, προτού συντάξουν και υπογράψουν αυτή την ανακοίνωση ενημερώθηκαν επί του θέματος; Για παράδειγμα, διάβασαν τη συμφωνία για τη μετονομασία; Την κατάλαβαν; Εντόπισαν τα σημεία που διαφωνούν; Επιχειρήματα έχουν; Υπάρχει έστω και ένας οπαδός στους 3 Συνδέσμους του ΟΦΗ που να έχει την παραμικρή ιδέα από διπλωματία; Από εξωτερική πολιτική ίσως; Ή απλά αναμασάνε το κλίμα της γενικότητας που γεννάνε τα φασιστόμουτρα, οι πατριδοκάπηλοι και οι ψευτοεθνικιστές με τη σβάστιγκα, οι προβοκάτορες που προσπαθούν να δημιουργήσουν αναταραχή για να κερδίσουν οι ίδιοι και τα κόμματα τους υπεραξία εις βάρος της Δημοκρατίας και της ίδιας μας της πατρίδας; Φυσικά αναφέρομαι και στον σύριζα και σε όλα τα κόμματα που κάτι έχουν να κερδίσουν από όλο αυτό. Λέω εγώ τώρα… μήπως. Αν δεν απατώμαι ένας "Ελληνάρας" ηγέτης πολύ πρόσφατα κιόλας βρίσκεται υπόδικος για εσχάτη προδοσία; Α ναι... τα πήρε πίσω μετά αυτά που είπε (γελάνε και οι πέτρες x2).

Για να επανέλθουμε στα του οίκου μας, τα 3 αυτά Club δεν είναι μόνο ότι μας ζήτησαν να τα βρούμε με τους γενίτσαρους, δεν είναι μόνο ότι πήραν θέση για κάτι που όπως φαίνεται δεν καταλαβαίνουν, ούτε και το γεγονός ότι παρασέρνονται από συγκεκριμένα συμφέροντα πολιτικών κομμάτων... Τα συγκεκριμένα 3 αυτά Club του ΟΦΗ επιπλέον πάνε κόντρα στις αποφάσεις της ίδιας της ΘΥΡΑΣ 4! (Να το και το 3ο εγκεφαλικό).

Πριν από λίγα χρόνια όλοι οι οπαδοί (οργανωμένοι και μη) έλαβαν από κοινού την απόφαση: «Έξω τα πολιτικά από το γήπεδο - Μόνο ΟΦΗ». Οι οπαδοί του ΟΦΗ τότε, αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη κάθε διαφορά που υπάρχει μεταξύ μας και να επικεντρωθούμε όλοι μας στο ένα και μοναδικό που μας ενώνει: την αγάπη μας για τον Όμιλο.

Τελικά αποδείχτηκε ότι ούτε για αυτό είναι ικανοί μερικοί. Το πέρασαν σε άλλο level με αυτή την ανακοίνωση και μάλιστα εις βάρος ολόκληρου του λαού και της ίδιας της ομάδας που (ελπίζουμε ακόμα ότι) υπηρετούν.

Και για να κλείσω αυτό το κείμενο, ο κόσμος της Θύρας 4 δεν είναι οργανωμένος. Και δεν τον εκφράζουν τέτοιες ανακοινώσεις σε καμία περίπτωση. Οι οργανωμένοι είναι η μειοψηφία ανάμεσα στον λαό του ΟΦΗ και με τέτοιες κινήσεις απομακρύνουν τον κόσμο κι άλλο από τους Συνδέσμους και από την Θύρα 4. Τέτοιες τοποθετήσεις λειτουργούν υπέρ της διάσπασης και της διχόνοιας και αποδυναμώνουν την ομάδα μας. Οι μοναδικοί υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι! Κρίμα, γιατί κάποτε είχαμε ένα ισχυρό, ενωμένο και δυνατό οπαδικό κίνημα...

Εύχομαι πραγματικά η ανακοίνωσή αυτή να βγήκε πολύ πρόχειρα και να μην εκφράζει και τους 3 Συνδέσμους στο σύνολό τους. Αδυνατώ να πιστέψω ότι από 3 ολόκληρα Club δεν υπήρξε ούτε ένας άνθρωπος να εκφράσει τους παραπάνω προβληματισμούς πριν τη δημοσίευση της ανακοίνωσης.

ΥΓ1: Ευχαριστώ για το βήμα που μου δίνετε από το oficrete. Το είχε ανάγκη αυτό ο κόσμος του ΟΦΗ και εύχομαι κι άλλα αδέρφια μας να γράψουν την άποψή τους πάνω σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.

ΥΓ2: Για όσους γράψουν στα σχόλια τα γνωστά copy/paste: «μας λέτε φασίστες επειδή λέμε πως είμαστε Έλληνες» και «ούτε τη σημαία μας δε θα μπορούμε να σηκώνουμε» και «δεν κάνουμε πολιτική, τη χώρα μας αγαπάμε» και άλλα τέτοια… Όλοι είμαστε Έλληνες. Έλληνας γεννιέσαι και κανείς δεν είναι περισσότερο από κάποιον άλλο! Για αυτά που λέτε, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ; Ή απλά κάποιος σηκώνει τη σημαία και ακολουθούμε όλοι σαν τα ζόμπι επειδή μας πούλησε λιγάκι "πατρίδα" παραπάνω!

ΥΓ3: Το θέμα είναι να αφήσουμε την κερκίδα του ΟΦΗ έξω από τα μικροπολιτικά συμφέροντα που υποβόσκουν πάντα σε τέτοιες καταστάσεις. Ζούμε σε περίεργους καιρούς και είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι ΟΦΗ. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο το καλύτερο. Αλλιώς… τόσο το χειρότερο.

ΥΓ4: Όχι, αυτά τα παιδιά στην κερκίδα, δεν είναι η μόνη σου ελπίδα (ευτυχώς ή δυστυχώς).

ΥΓ5: Ο Εθνικισμός έχει το ίδιο πρόσωπο είτε στην πατρίδα μας, είτε στα Σκόπια.

Μανώλης "blackhood" Παπαδάκης.>>

Πηγή https://www.oficrete.gr/stiles/ta-paidia-tis-4/otan-oi-opadoi-tou-ofi-askoyn-politiki-prokaloyn-egkefalika-epeisodia¨

Είπαμε να κάνουμε βήματα πίσω σαν οπαδικό κίνημα, αλλά όχι κι έτσι! Νιώθω μεγάλη πικρία που αντιλαμβάνομαι ότι η νέα γενιά των συνδέσμων μας ενδέχεται να είναι λίγο μπερδεμένη...
Johnp21 Ιουν 2018, 10:24#162718
Το άρθρο που παρέθεσε τα λέει όλα. Σε ένα μόνο διαφωνώ «Όλοι είμαστε Έλληνες. Έλληνας γεννιέσαι και κανείς δεν είναι περισσότερο από κάποιον άλλο!»

ΟΧΙ, έλληνας δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι. Έλληνες στην αρχαιότητα ήταν όσοι είχαν την ελληνική παιδία από όπου και αν ήταν η καταγωγή τους. Αμφιβάλω αν κάποιοι από αυτους που το παίζουν ελληναράδες και πατριώτες ξέρουν καν τι είναι η ελληνική παιδία.

Επιπλέων αυτός που κάνει μικροπολιτικά παιχνίδια στης πλάτες της χωρας μπορεί να «λεγεται» έλληνας λόγο καταγωγής αλλά είναι προδότης. Εφιάλτης.

Η Ανακοίνωση των συνδέσμων ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
omilitis421 Ιουν 2018, 11:37#162719
Επιπλέον, αναρτήθηκε και στο youtube, στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο, μέσω ενός λογαριασμού που έχω δει συχνά να διαγράφονται σχόλια που υποστηρίζουν απλώς το "όχι τα πολιτικά στην κερκίδα" από δικούς μας(!), την ίδια ώρα που επιτρέπονται να υπάρχουν εθνικιστικά σχόλια από...γενίτσαρους! Δεν ξέρω τι συμβαίνει τελευταία με τους "εκπροσώπους" του συνδεσμιακού μας κινήματος (μωρέ ξέρω, δηλαδή, όλοι ξέρουμε), αλλά η εικόνα των οπαδών μας προς τα έξω, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι παραποιείται δραματικά.

https://www.youtube.com/watch?v=ORc41sTh6xg&t=2s
mihalis21 Ιουν 2018, 14:12#162720
Τόσα θέματα κοινωνικά που μας αγγίζουν καθημερινά -ανεργία, μεταναστευτικό-πρόσφυγες,μνημόνια, πλειστηριασμοί,πολιτική διαφθορά, μισθοί πείνας και τόσα άλλα- τα θεωρούσαν πολιτική στάση και δεν παίρναν θέση ούτε πανί ούτε κάποια ανακοίνωση και τώρα έρχεται αυτό;;;!
Μεγάλη ντροπή και μεγάλη κατρακύλα των 'συνδέσμων'. Ο κόσμος ξενέρωσε θα μείνετε μόνοι σας
bionikos-4-21 Ιουν 2018, 14:14#162721
Η αλήθεια είναι ότι όταν το πόσταρα δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.

Χαίρομαι που οι περισσότεροι συμφωνούν ότι αυτή η ανακοίνωση είναι κατάπτυστη! Και μου ανανεώνει και την πίστη στο λαό του ΟΦΗ που κλονίστηκε όταν διάβασα ότι 3 σύνδεσμοι (συμπεριλαμβανομένων των Snakes) την υπέγραψαν...

Δυστυχώς τα σκατά του Μαρινάκη έχουν ήδη αναπαράγει την ανακοίνωση... Αντε να βγούμε απο την πλέμπα ξανα... http://www.in.gr/2018/06/20/politics/orgi-opadon-tou-ofi-gia-skopiano-den-mporoume-na-meinoume-ametoxoi/
Johnp21 Ιουν 2018, 20:42#162722
Η αλήθεια είναι ότι όταν το πόσταρα δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.

Χαίρομαι που οι περισσότεροι συμφωνούν ότι αυτή η ανακοίνωση είναι κατάπτυστη! Και μου ανανεώνει και την πίστη στο λαό του ΟΦΗ που κλονίστηκε όταν διάβασα ότι 3 σύνδεσμοι (συμπεριλαμβανομένων των Snakes) την υπέγραψαν...

Δυστυχώς τα σκατά του Μαρινάκη έχουν ήδη αναπαράγει την ανακοίνωση... Αντε να βγούμε απο την πλέμπα ξανα... http://www.in.gr/2018/06/20/politics/orgi-opadon-tou-ofi-gia-skopiano-den-mporoume-na-meinoume-ametoxoi/

Οι περισσότεροι που μπαίνουμε εδω μεσα. Δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο και στο facebook πχ. Έχω διαβάσει απίστευτες μαλακιες στο facebook αυτές τις ημέρες από οπαδούς μας...δεν μπαίνω καν στον κόπο να τους απαντήσω.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ22 Ιουν 2018, 07:13#162723
Χαίρομαι που σήμερα, μετά από μέρες "άρνησης", μπήκα στο φόρουμ και διάβασα όλες τις παραπάνω αναρτήσεις. Να παραθέσω κι εγώ μία ανάρτηση από τη facebook σελίδα "ΟΦΗ - Αντιναζί" που έχει φτιαξει κάποιος με το ψευδώνυμο Athanasios Klaras (για τους μη γνωρίζοντες "Αθανάσιος Κλάρας" ήταν το πραγματικό όνομα του Άρη Βελουχιώτη)τον οποίο βέβαια δεν ξέρει κανένας από όσους αριστερούς ΟΦΗτζήδες έχω ρωτήσει ποιος είναι (κι αυτό, η ανωνυμία του δλδ, είναι ένα θέμα βέβαια αλλά όχι το σημαντικό επί της παρούσης), και του την έπεσαν με χαρακτηρισμούς που μόνο ενότητα του οπαδικού μας κινήματος δε δείχνουν, κάτι περιθωριακοί τύποι με προεξέχοντα βέβαια τον "οργανωτή" της 4:

"Η ανακοίνωση που αναφέρεται στο επισυναπτόμενο άρθρο, την οποία έβγαλαν στη δημοσιότητα οι "συνδεσμοι" της Ομάδας μας, ΔΕΝ εκφράζει παρά μόνο τα άτομα που τη συνέταξαν και ίσως κάποια από τα "μελη" των "συνδέσμων" αυτών και αποδεικνύει το τέλμα στο οποίο έχει πέσει το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ μας τα τελευταία χρόνια. ΚΑΝΕΝΑΣ δε νομιμοποιείται να παίζει παιχνίδια εις βάρος των υγειώς σκεπτόμενων οπαδών της Ομάδας μας, οι οποίοι είναι πολύ περισσότεροι από τα λίγα λούμπεν άτομα που με πρόφαση την προσχηματική ενασχόληση με το "οπαδικό κίνημα" στρατολογούν αφελείς για την εξυπηρέτηση των απώτερων στόχων τους. ΚΑΝΕΝΑΣ, πόσω δε μάλλον μερικοί ανιστόρητοι και ανεγκέφαλοι "οπαδοί", δε νομιμοποιείται να καπελώνει αλλά και να κολλάει μ' αυτόν τον τρόπο την ταμπέλα του εθνικιστή, του ακροδεξιού και του φασίστα, έστω κι αν θρασύδειλα τη καμουφλάρει κάτω από τη ταμπέλα "no politica", στους χιλιάδες υγειώς σκεπτόμενους οπαδούς και φιλάθλους της Ομάδας μας. Ούτε μέσα στη 4, ούτε πουθενά, τσακίζουμε φασίστες σε κάθε γειτονιά!"

Διαφωνώ με την ανωνυμία του Athanasios Klaras, αλλά συμφωνώ 100% με το κείμενο.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ22 Ιουν 2018, 07:31#162724
Η αλήθεια είναι ότι όταν το πόσταρα δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.

Χαίρομαι που οι περισσότεροι συμφωνούν ότι αυτή η ανακοίνωση είναι κατάπτυστη! Και μου ανανεώνει και την πίστη στο λαό του ΟΦΗ που κλονίστηκε όταν διάβασα ότι 3 σύνδεσμοι (συμπεριλαμβανομένων των Snakes) την υπέγραψαν...

Δυστυχώς τα σκατά του Μαρινάκη έχουν ήδη αναπαράγει την ανακοίνωση... Αντε να βγούμε απο την πλέμπα ξανα... http://www.in.gr/2018/06/20/politics/orgi-opadon-tou-ofi-gia-skopiano-den-mporoume-na-meinoume-ametoxoi/

Οι περισσότεροι που μπαίνουμε εδω μεσα. Δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο και στο facebook πχ. Έχω διαβάσει απίστευτες μαλακιες στο facebook αυτές τις ημέρες από οπαδούς μας...δεν μπαίνω καν στον κόπο να τους απαντήσω γιατί ξεκάθαρα από αυτά που γραφούν φαίνετε ότι είναι ουγκανια του κέρατα και άκρη δεν θα βρω και το μονό που θα καταφέρω είναι να τα πάρω ακόμα περισσότερο..


Johnp, από προχθές που βγήκε η ανακοίνωση και διάβαζα τα σχόλια στα φέισμπουκς και στο oficrete.gr, πραγματικά είχα φρικάρει, σε σημείο να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην ξανασχοληθώ με τον ΟΦΗ, τη Θύρα-4, το φέισμπουκ! Έχω διαβάσει τις απίστευτες παπαριές,με αναθέματα, βρισιές, απειλές κλπ, επειδή κάποιος απλά έχει διαφορετική άποψη. Νόμιζα ότι οι εποχές των "νεκροθαφτών" είχαν περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά δεν... Πάντως σήμερα, που διάβασα τα παραπάνω σχόλια για το θέμα, γέμισα ελπίδα ξανά. Μήπως, λέω μήπως, όσοι από εμάς, που ευτυχώς διαπιστώνω ότι δεν είμαστε λίγοι, διαφωνούμε με την κατεύθυνση που έχει πάρει η "4" πρέπει να κάνουμε κάτι για να δείξουμε την αντίθεσή μας; Όπως πχ, να στήσουμε τον δικό μας πυρήνα στην "1" για παράδειγμα...
ντουχαν22 Ιουν 2018, 10:04#162727
Υπαρχουν εγκεφαλοι που πιστευουν οτι ο σουλτανος θα μας κανει ντου, οτι οι αλβανοι θελουν την μεγαλη αλβανια, οτι υπαρχουν 600 δις για να ξεχρεωσουμε και να δανεισουμε στους Αμερικανους.

Το παραλογο σημερα, θα ηταν να μην υπηρχαν μυαλα που να πιστευαν πως υπαρχει ο κινδυνος της μεγαλης Μακεδονιας που θελει να βγει στην θαλασσα.
Μιλαμε για ενα κρατος, που αν θελουμε το παιρνουμε στελνοντας την πυροσβεστικη....


Ευχομαι να βρεθουν ξενοι τοποι που θα θελησουν να παρουν το ονομα της Κρητης μας.
Τιμη μας.


Υ.Γ.
Αφηνιασμενοι Λιβυοι διαδηλωνουν κατα των Κρητικων και της Κρητης γενικοτερα.
Διαμαρτυρονται για την χρηση της ονομασιας Τομπρούκ.
υ.γ2.
15:00 Ραντεβου στην πλατεια ελευθεριας να διαδηλωσουμε κατα των Αμερικανων κλεφτων.
Κεντρικο συνθημα το "φερτε πισω τις αθηνες μας"

ΥΓ3.
Για τα μαρμαρα του Παρθενωνα μουγγα?
Σιγα κιολας που θα ξερατε. Ουγκανα!
ΛΕΥΤΕΡΗΣ22 Ιουν 2018, 10:55#162728
Υπαρχουν εγκεφαλοι που πιστευουν οτι ο σουλτανος θα μας κανει ντου, οτι οι αλβανοι θελουν την μεγαλη αλβανια, οτι υπαρχουν 600 δις για να ξεχρεωσουμε και να δανεισουμε στους Αμερικανους.

Το παραλογο σημερα, θα ηταν να μην υπηρχαν μυαλα που να πιστευαν πως υπαρχει ο κινδυνος της μεγαλης Μακεδονιας που θελει να βγει στην θαλασσα.
Μιλαμε για ενα κρατος, που αν θελουμε το παιρνουμε στελνοντας την πυροσβεστικη....


Ευχομαι να βρεθουν ξενοι τοποι που θα θελησουν να παρουν το ονομα της Κρητης μας.
Τιμη μας.


Υ.Γ.
Αφηνιασμενοι Λιβυοι διαδηλωνουν κατα των Κρητικων και της Κρητης γενικοτερα.
Διαμαρτυρονται για την χρηση της ονομασιας Τομπρούκ.
υ.γ2.
15:00 Ραντεβου στην πλατεια ελευθεριας να διαδηλωσουμε κατα των Αμερικανων κλεφτων.
Κεντρικο συνθημα το "φερτε πισω τις αθηνες μας"

ΥΓ3.
Για τα μαρμαρα του Παρθενωνα μουγγα?
Σιγα κιολας που θα ξερατε. Ουγκανα!


Γιατί, τους κερατάδες που ονομάσανε τη πόλη τους Νέο Ηράκλειο Αττικής;;;; Τι σχέση έχουν με το Ηράκλειο που είναι ΕΝΑ και είναι ΚΡΗΤΙΚΟ;;;;!; Ρε, σε λίγο που θα κάνουν και ομάδα και θα την πουν Ο.Φ.Ν.Η., με σήμα την Ασπίδα, τι θα λέμε;;;;
Johnp22 Ιουν 2018, 12:20#162729
Χαίρομαι που σήμερα, μετά από μέρες "άρνησης", μπήκα στο φόρουμ και διάβασα όλες τις παραπάνω αναρτήσεις. Να παραθέσω κι εγώ μία ανάρτηση από τη facebook σελίδα "ΟΦΗ - Αντιναζί" που έχει φτιαξει κάποιος με το ψευδώνυμο Athanasios Klaras (για τους μη γνωρίζοντες "Αθανάσιος Κλάρας" ήταν το πραγματικό όνομα του Άρη Βελουχιώτη)τον οποίο βέβαια δεν ξέρει κανένας από όσους αριστερούς ΟΦΗτζήδες έχω ρωτήσει ποιος είναι (κι αυτό, η ανωνυμία του δλδ, είναι ένα θέμα βέβαια αλλά όχι το σημαντικό επί της παρούσης), και του την έπεσαν με χαρακτηρισμούς που μόνο ενότητα του οπαδικού μας κινήματος δε δείχνουν, κάτι περιθωριακοί τύποι με προεξέχοντα βέβαια τον "οργανωτή" της 4:

"Η ανακοίνωση που αναφέρεται στο επισυναπτόμενο άρθρο, την οποία έβγαλαν στη δημοσιότητα οι "συνδεσμοι" της Ομάδας μας, ΔΕΝ εκφράζει παρά μόνο τα άτομα που τη συνέταξαν και ίσως κάποια από τα "μελη" των "συνδέσμων" αυτών και αποδεικνύει το τέλμα στο οποίο έχει πέσει το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ μας τα τελευταία χρόνια. ΚΑΝΕΝΑΣ δε νομιμοποιείται να παίζει παιχνίδια εις βάρος των υγειώς σκεπτόμενων οπαδών της Ομάδας μας, οι οποίοι είναι πολύ περισσότεροι από τα λίγα λούμπεν άτομα που με πρόφαση την προσχηματική ενασχόληση με το "οπαδικό κίνημα" στρατολογούν αφελείς για την εξυπηρέτηση των απώτερων στόχων τους. ΚΑΝΕΝΑΣ, πόσω δε μάλλον μερικοί ανιστόρητοι και ανεγκέφαλοι "οπαδοί", δε νομιμοποιείται να καπελώνει αλλά και να κολλάει μ' αυτόν τον τρόπο την ταμπέλα του εθνικιστή, του ακροδεξιού και του φασίστα, έστω κι αν θρασύδειλα τη καμουφλάρει κάτω από τη ταμπέλα "no politica", στους χιλιάδες υγειώς σκεπτόμενους οπαδούς και φιλάθλους της Ομάδας μας. Ούτε μέσα στη 4, ούτε πουθενά, τσακίζουμε φασίστες σε κάθε γειτονιά!"

Διαφωνώ με την ανωνυμία του Athanasios Klaras, αλλά συμφωνώ 100% με το κείμενο.


Προσυπογράφω το κειμενο του Athanasiou Klara. Συμφωνώ 100%
Johnp22 Ιουν 2018, 12:22#162730
Υπαρχουν εγκεφαλοι που πιστευουν οτι ο σουλτανος θα μας κανει ντου, οτι οι αλβανοι θελουν την μεγαλη αλβανια, οτι υπαρχουν 600 δις για να ξεχρεωσουμε και να δανεισουμε στους Αμερικανους.

Το παραλογο σημερα, θα ηταν να μην υπηρχαν μυαλα που να πιστευαν πως υπαρχει ο κινδυνος της μεγαλης Μακεδονιας που θελει να βγει στην θαλασσα.
Μιλαμε για ενα κρατος, που αν θελουμε το παιρνουμε στελνοντας την πυροσβεστικη....


Ευχομαι να βρεθουν ξενοι τοποι που θα θελησουν να παρουν το ονομα της Κρητης μας.
Τιμη μας.


Υ.Γ.
Αφηνιασμενοι Λιβυοι διαδηλωνουν κατα των Κρητικων και της Κρητης γενικοτερα.
Διαμαρτυρονται για την χρηση της ονομασιας Τομπρούκ.
υ.γ2.
15:00 Ραντεβου στην πλατεια ελευθεριας να διαδηλωσουμε κατα των Αμερικανων κλεφτων.
Κεντρικο συνθημα το "φερτε πισω τις αθηνες μας"

ΥΓ3.
Για τα μαρμαρα του Παρθενωνα μουγγα?
Σιγα κιολας που θα ξερατε. Ουγκανα!


Θετεις τον τονο για το θεμα ακριβως εκει που πρεπει. Γελειοτητες. Η ελλαδα παει μπροστα και αυτοι θελουν να την κρατησουν πισω για μικροπολιτικα παιχνιδια.
Johnp22 Ιουν 2018, 12:26#162731
Η αλήθεια είναι ότι όταν το πόσταρα δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.

Χαίρομαι που οι περισσότεροι συμφωνούν ότι αυτή η ανακοίνωση είναι κατάπτυστη! Και μου ανανεώνει και την πίστη στο λαό του ΟΦΗ που κλονίστηκε όταν διάβασα ότι 3 σύνδεσμοι (συμπεριλαμβανομένων των Snakes) την υπέγραψαν...

Δυστυχώς τα σκατά του Μαρινάκη έχουν ήδη αναπαράγει την ανακοίνωση... Αντε να βγούμε απο την πλέμπα ξανα... http://www.in.gr/2018/06/20/politics/orgi-opadon-tou-ofi-gia-skopiano-den-mporoume-na-meinoume-ametoxoi/

Οι περισσότεροι που μπαίνουμε εδω μεσα. Δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο και στο facebook πχ. Έχω διαβάσει απίστευτες μαλακιες στο facebook αυτές τις ημέρες από οπαδούς μας...δεν μπαίνω καν στον κόπο να τους απαντήσω γιατί ξεκάθαρα από αυτά που γραφούν φαίνετε ότι είναι ουγκανια του κέρατα και άκρη δεν θα βρω και το μονό που θα καταφέρω είναι να τα πάρω ακόμα περισσότερο..


Johnp, από προχθές που βγήκε η ανακοίνωση και διάβαζα τα σχόλια στα φέισμπουκς και στο oficrete.gr, πραγματικά είχα φρικάρει, σε σημείο να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην ξανασχοληθώ με τον ΟΦΗ, τη Θύρα-4, το φέισμπουκ! Έχω διαβάσει τις απίστευτες παπαριές,με αναθέματα, βρισιές, απειλές κλπ, επειδή κάποιος απλά έχει διαφορετική άποψη. Νόμιζα ότι οι εποχές των "νεκροθαφτών" είχαν περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά δεν... Πάντως σήμερα, που διάβασα τα παραπάνω σχόλια για το θέμα, γέμισα ελπίδα ξανά. Μήπως, λέω μήπως, όσοι από εμάς, που ευτυχώς διαπιστώνω ότι δεν είμαστε λίγοι, διαφωνούμε με την κατεύθυνση που έχει πάρει η "4" πρέπει να κάνουμε κάτι για να δείξουμε την αντίθεσή μας; Όπως πχ, να στήσουμε τον δικό μας πυρήνα στην "1" για παράδειγμα...


Όσοι διαφωνούμε με την ανακοίνωση είμαστε πολυ περισσότεροι από αυτούς που συμφωνούν και την συνέταξαν. Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί έχουν παρεισφρήσει στο οπαδικό κίνημα παίζοντας τους ΟΦΗτζιδες και ειναι ενεργοί. Εμείς δυστυχώς για διάφορους λογους δεν είμαστε τόσο ενεργοί. Θα μπορούσαμε όμως όπως λες να κάνουμε ένα πυρίνα στην 1 και να ξεκαθαρίσουμε ότι η πλειοψηφία των οπαδών του ΟΦΗ δεν συμφωνεί με την μειοψηφία και ότι δεν τους επιτρέπουμε να μας καπελώνουν βάζοντας μπροστά τον ΟΦΗ.
axinos22 Ιουν 2018, 12:53#162732
Η αλήθεια είναι ότι όταν το πόσταρα δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.

Χαίρομαι που οι περισσότεροι συμφωνούν ότι αυτή η ανακοίνωση είναι κατάπτυστη! Και μου ανανεώνει και την πίστη στο λαό του ΟΦΗ που κλονίστηκε όταν διάβασα ότι 3 σύνδεσμοι (συμπεριλαμβανομένων των Snakes) την υπέγραψαν...

Δυστυχώς τα σκατά του Μαρινάκη έχουν ήδη αναπαράγει την ανακοίνωση... Αντε να βγούμε απο την πλέμπα ξανα... http://www.in.gr/2018/06/20/politics/orgi-opadon-tou-ofi-gia-skopiano-den-mporoume-na-meinoume-ametoxoi/

Οι περισσότεροι που μπαίνουμε εδω μεσα. Δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο και στο facebook πχ. Έχω διαβάσει απίστευτες μαλακιες στο facebook αυτές τις ημέρες από οπαδούς μας...δεν μπαίνω καν στον κόπο να τους απαντήσω γιατί ξεκάθαρα από αυτά που γραφούν φαίνετε ότι είναι ουγκανια του κέρατα και άκρη δεν θα βρω και το μονό που θα καταφέρω είναι να τα πάρω ακόμα περισσότερο..


Johnp, από προχθές που βγήκε η ανακοίνωση και διάβαζα τα σχόλια στα φέισμπουκς και στο oficrete.gr, πραγματικά είχα φρικάρει, σε σημείο να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην ξανασχοληθώ με τον ΟΦΗ, τη Θύρα-4, το φέισμπουκ! Έχω διαβάσει τις απίστευτες παπαριές,με αναθέματα, βρισιές, απειλές κλπ, επειδή κάποιος απλά έχει διαφορετική άποψη. Νόμιζα ότι οι εποχές των "νεκροθαφτών" είχαν περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά δεν... Πάντως σήμερα, που διάβασα τα παραπάνω σχόλια για το θέμα, γέμισα ελπίδα ξανά. Μήπως, λέω μήπως, όσοι από εμάς, που ευτυχώς διαπιστώνω ότι δεν είμαστε λίγοι, διαφωνούμε με την κατεύθυνση που έχει πάρει η "4" πρέπει να κάνουμε κάτι για να δείξουμε την αντίθεσή μας; Όπως πχ, να στήσουμε τον δικό μας πυρήνα στην "1" για παράδειγμα...


Όσοι διαφωνούμε με την ανακοίνωση είμαστε πολυ περισσότεροι από αυτούς που συμφωνούν και την συνέταξαν. Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί έχουν παρεισφρήσει στο οπαδικό κίνημα παίζοντας τους ΟΦΗτζιδες και ειναι ενεργοί. Εμείς δυστυχώς για διάφορους λόγους δεν είμαστε τόσο ενεργοί. Θα μπορούσαμε όμως όπως λες να κάνουμε ένα πύρινα στην 1 και να ξεκαθαρίζουμε ότι η πλειοψηφία των οπαδών του ΟΦΗ δεν συμφωνεί με την μειοψηφία και ότι δεν τους επιτρέπουμε να μας καπελώνουν βάζοντας μπροστά τον ΟΦΗ.

Johnp το νου σου ρε φίλε γιατί αυτοί έχουν μπράτσα και τατουάζ, άσε που μπαίνουν μπροστά στα "ντού"(ενώ εσύ που είσαι) :sick:
jeeper creeper22 Ιουν 2018, 14:34#162734
Γιατί, τους κερατάδες που ονομάσανε τη πόλη τους Νέο Ηράκλειο Αττικής;;;; Τι σχέση έχουν με το Ηράκλειο που είναι ΕΝΑ και είναι ΚΡΗΤΙΚΟ;;;;!; Ρε, σε λίγο που θα κάνουν και ομάδα και θα την πουν Ο.Φ.Ν.Η., με σήμα την Ασπίδα, τι θα λέμε;;;;



Ομάδα έχει γίνει ήδη, είναι ο ΟΦΗ Ηρακλείου https://www.facebook.com/ofhh.gr/

Στο θέμα μας κάποια ερωτήματα:
1. Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι κανονικοί σύνδεσμοι, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία;
είναι αναγνωρισμένοι, έχουν κατάσταση μελών, έχουν γίνει κανονικά αρχαιρεσίες για την εκλογή ΔΣ, έχουν καταστατικό;;
2. Προβλέπεται από το καταστατικό τους ότι τα ΔΣ μπορούν να βγάζουν ανακοινώσεις για τα εθνικά θέματα στο όνομα των μελών των συνδέσμων;

Αν δεν ισχύουν αυτά τότε κάποιοι καπηλεύονται το όνομα του ΟΦΗ για τη δική τους ατζέντα, για να προωθήσουν την ιδεολογία τους και αυτό είναι κατάπτυστο.
Ας βγάλουν ότι ανακοίνωση θέλουν ρε παιδάκι μου,αλλά ας την υπογράψουν με το όνομά τους. Και να μην ανακατεύουν τον ΟΦΗ.
axinos22 Ιουν 2018, 15:36#162735
Γιατί, τους κερατάδες που ονομάσανε τη πόλη τους Νέο Ηράκλειο Αττικής;;;; Τι σχέση έχουν με το Ηράκλειο που είναι ΕΝΑ και είναι ΚΡΗΤΙΚΟ;;;;!; Ρε, σε λίγο που θα κάνουν και ομάδα και θα την πουν Ο.Φ.Ν.Η., με σήμα την Ασπίδα, τι θα λέμε;;;;



Ομάδα έχει γίνει ήδη, είναι ο ΟΦΗ Ηρακλείου https://www.facebook.com/ofhh.gr/

Στο θέμα μας κάποια ερωτήματα:
1. Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι κανονικοί σύνδεσμοι, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία;
είναι αναγνωρισμένοι, έχουν κατάσταση μελών, έχουν γίνει κανονικά αρχαιρεσίες για την εκλογή ΔΣ, έχουν καταστατικό;;
2. Προβλέπεται από το καταστατικό τους ότι τα ΔΣ μπορούν να βγάζουν ανακοινώσεις για τα εθνικά θέματα στο όνομα των μελών των συνδέσμων;

Αν δεν ισχύουν αυτά τότε κάποιοι καπηλεύονται το όνομα του ΟΦΗ για τη δική τους ατζέντα, για να προωθήσουν την ιδεολογία τους και αυτό είναι κατάπτυστο.
Ας βγάλουν ότι ανακοίνωση θέλουν ρε παιδάκι μου,αλλά ας την υπογράψουν με το όνομά τους. Και να μην ανακατεύουν τον ΟΦΗ.

Έχω φύγει 9 χρόνια από το Ηράκλειο,από τότε που ήμουνα φοιτητής.Πάντα όμως ταυτιζόμουνα με την στάση και ιδεολογία των (τότε) snakes.Είχε (τότε) άτομα (βλέπε oficrete.gr) όπως τον σνακάκη, το ναργιλέ, το φωή, το κουγιουμιτζή και τόσους άλλους, οι οποίοι τα μυαλά τους ήταν αλεξίπτωτα,ανοιχτά!Έβαζαν την κεφαλή τους στο κουτσούρι αποκλειστικά για την υπεριφάνεια του Ο.Φ.Η. και της Κρήτης.Ό,τι "πιστεύω" είχαν ποτέ δεν τα ανακάτεψαν με την κερκίδα.Στο γήπεδο, μα κυρίως στους δρόμου (τότε) είμασταν για τον Ο.Φ.Η.
Με αυτούς και αυτά, διαμόρφωσα άποψη για τον ΟΦΗ,το ποδόσφαιρο και την αντιμετώπιση της ζωή γενικότερα.Ανθρώποι που με έκαναν "Αθρωπο"!Να είμαι δηλαδή πάντα δίκαιος με τους απέναντι γιατί την αδικία και την πουστιά την φάγαμε στο πετσί μας.

Τα παιδιά αυτά δυστοιχώς απόμακρίνθηκαν,για δικούς τους λόγους ο καθένας.
Οι παλιοί φορουμήστες τους θυμάστε γιατί ήταν από τις καλυτερότερες πένες τους site, όπως κι εσύ jeeper creeper.

Γιατί τα λέω αυτά;Πέρασα το χειμώνα τυχαία έξω από τη Θ4 και ο σύνδεσμος ήταν ανοιχτός.
Με έπιασε ένα παράπονο και είπα "βρε δε γαμιέται,θα κατέβω να κάνω μια εγγραφή έτσι για το γαμώτο", για τους snakes μου.

Η κάρτα ήταν παλιάς χρονιάς, η ημερομηνία σβησμένη με μαρκαδόρο και απλά έγραψαν το όνομά μου με ένα στιλό, για τα μάτια του κόσμου.Άμφιβάλλω αν είμαι στα πρακτικά του συνδέσμου δηλαδή.
Anyway χέστηκα γι αυτό. Βρήκα όμως πάτημα να κάνω μια αναδρομή του παρελθόντος σε σύγκριση με το σήμερα, μιας και η Θ4 από Κυριακή σε Κυριακή γίνεται όλο και λιγότερη, ενώ τότε αυξανόταν!

ΥΓ Δεν ξέρω αν ο Λαχανάς έφυγε ή τον σούταραν, δεν ξέρω αν ήταν αριστερός,δεξιός, κάθετος ή οριζόντιος, δεν ξέρω αν ήταν @ρχιδι ή παιδί της εκκλησίας..Ξέρω όμως ότι κουλάντριζε ένα ολόκληρο ΛΑΟ και όλοι είμασταν σούζα για ΣΥΜΦΕΡΟΝ του Ο.Φ.Η.
Είτε στους δρόμους, είτε στην μετά 2009 εποχή.Ο Λαχανας ήταν Ο ΑΡΧΗΓΟΣ για την κερκίδα και πάντα τα μέλη της διοίκησης (2009) τα αποκαλούσε Κυρίους.

Αυτά.
omilitis428 Ιουν 2018, 06:38#162754
Ανέβηκε μία ανακοίνωση από τους Radical Fans, που μάλλον φωτογραφίζει το δικό μας συνδεσμιακό κίνημα:
http://www.rfu.gr/index.php/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B1-2/
Johnp28 Ιουν 2018, 13:11#162756
Ανέβηκε μία ανακοίνωση από τους Radical Fans, που μάλλον φωτογραφίζει το δικό μας συνδεσμιακό κίνημα:
http://www.rfu.gr/index.php/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B1-2/


Απλά ξεφτιλιστήκαμε στο πανελλήνιο γιατί κάποιος η κάποιοι θέλουν να κάνουν πολιτικά παιχνίδια στης πλάτες του κόσμου του ΟΦΗ....

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση με εκφράζει 100%. Την παραθέτω παρακάτω:

Τις τελευταίες μέρες και με αφορμή τις εξελίξεις με το «μακεδονικό» σύνδεσμοι οπαδών καλούν σε κινητοποιήσεις όλους τους οπαδούς με το σκεπτικό πως είναι ένα εθνικό θέμα που «μας αφορά όλους σαν Έλληνες» και πρέπει το «οπαδικό κίνημα να ξυπνήσει, να ενωθεί και να αντιδράσει» ενάντια σε αυτές τις εξελίξεις και το «ξεπούλημα της Μακεδονίας». «Υπάρχουν», λέει, «πολλά πράγματα που μας χωρίζουν, υπάρχουν όμως και κάποια που μας ενώνουν. Κάποια που πρέπει να μας ενώνουν». Και ένα παράδειγμα ενότητας είναι η πατρίδα, λέει…

Αυτή η πατρίδα που αντιμετωπίζει τους οπαδούς σαν εγκληματίες…

Αυτή η πατρίδα που αντιμετωπίζει τους οπαδούς σαν ειδική κατηγορία πολιτών με ειδική νομοθεσία…

Αυτή η πατρίδα που μέσα στα όριά της δεν μπορούμε να κινηθούμε ελεύθερα για να δούμε την ομάδα μας…

Αυτή η πατρίδα που διαχειρίζεται τους οπαδούς σαν πειραματόζωα…

Αυτή η πατρίδα που οι φύλακές της μας αντιμετωπίζουν ως εν δυνάμει ταραχοποιούς και άξεστους…

Αυτή η πατρίδα που πριν λίγα χρόνια φιλοξένησε στις φυλακές της οπαδούς λόγω Ιδιώνυμου για αστείες υποθέσεις…

Αυτή η πατρίδα που αποκαλεί τους οπαδούς κάφρους, αλήτες, πρεζάκια και τσιράκια…

Αλλά και αλλιώς να μας αντιμετώπιζε αυτή η πατρίδα, με σεβασμό, αγάπη και προδέρμ, το ερώτημα παραμένει: τι σημαίνει εθνική ενότητα; Μήπως σημαίνει ενότητα με φασίστες, εγκληματίες νεοναζί, και εθνικιστές που καλούν στα «όπλα για να πάρουμε τα Σκόπια»; Μήπως σημαίνει ενότητα με ρατσιστές που αποκαλούν τους γείτονές μας γυφτοσκοπιανούς; Μήπως σημαίνει ενότητα με ανθρώπους που υιοθετούν χρυσαυγίτικη συνθηματολογία όπως το «αλήτες προδότες πολιτικοί»; Μήπως σημαίνει ενότητα με ανθρώπους που μισούν το οτιδήποτε διαφορετικό και βλέπουν εχθρούς μόνο στο διαφορετικό χρώμα, στο διαφορετικό φύλλο, στη διαφορετική φυλή, στη διαφορετική θρησκεία;

Ανέκαθεν, από την πρώτη στιγμή της δραστηριοποίησής μας, μέχρι και σήμερα παλεύουμε για την ενότητα του οπαδικού κινήματος, (αν και προτιμούμε τον όρο οπαδικό χώρο), ενότητα που έχει να κάνει με την διεκδίκηση συγκεκριμένων αιτημάτων, ενότητα που έχει να κάνει με την υπεράσπιση βασικών «οπαδικών» δικαιωμάτων αλλά και ατομικών –πολιτικών δικαιωμάτων όπως η ελεύθερη μετακίνηση μας από πόλη σε πόλη. Ενότητα που έχει να κάνει με την αξιοπρέπειά μας σαν οπαδοί, και με την απαίτηση να μας σέβονται. Ενότητα που έχει να κάνει με την αλληλεγγύη μεταξύ μας, τον αλληλοσεβασμό, τη στήριξη «αντίπαλων» οπαδών όταν τραβάνε ζόρια με προέδρους, διοικήσεις, αστυνομίες και δικαστήρια. Ενότητα που έχει να κάνει με την περιφρούρηση της οπαδικής μας κουλτούρας, της οπαδικής μας κοινότητας. Μια ενότητα που έχει να κάνει με τη δημιουργία κερκίδων χρωμάτων και συνείδησης, μιας κερκίδας δηλαδή που χωράει τους πάντες εκτός από αυτούς που μισούν το διαφορετικό και αυτούς που «μιλούν» πολύ: τους ρατσιστές και τους ρουφιάνους. Μια ενότητα που έχει να κάνει με ΚΟΙΝΕΣ πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλεγγύης σε ανθρώπους εκεί, έξω από τις κερκίδες μας, που το έχουν ανάγκη…

Ναι λοιπόν, το ξαναλέμε, υπάρχουν πολλά που μας χωρίζουν σαν οπαδούς, άλλα χρώματα, άλλες κερκίδες, πολλές φορές και άλλες αντιλήψεις περί οπαδικών θεμάτων. Όμως υπάρχουν και πολλά που μας ενώνουν. Και μας ενώνουν πραγματικά και ουσιαστικά. Είναι όλα αυτά που μας αφορούν το ίδιο, γιατί ακριβώς ΟΛΟΙ τα έχουμε βιώσει: οι απαγορεύσεις, η απαξίωση, η καταστολή, οι ειδικοί νόμοι, τα παράλογα πειθαρχικά μέτρα αντιμετώπισης της βίας κτλ, κτλ…

Υ.Γ. Και, ναι, για να μιλήσουμε και γενικότερα, υπάρχουν τόσα ζητήματα σοβαρά να ενωθούμε, οπαδοί και μη, ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, την αξιοπρέπειά μας, την ίδια μας την επιβίωση… Ή αλλιώς, όπως έλεγε πολύ σωστά το πανί της φωτογραφίας των οπαδών του Ατρόμητου: «Μνημόνια, κατασχέσεις, φτώχεια, ανεργία και εσύ Ελληνα νοιάζεσαι για μια ονομασία»

https://goo.gl/x3tbY2
ΛΕΥΤΕΡΗΣ29 Ιουν 2018, 07:55#162760
Πρώτη φορά γήπεδο με πήγε ο πατέρας μου όταν πήγαινα τρίτη δημοτικού. Έκτοτε, Κυριακή παρά Κυριακή είμασταν "σταθεροί πελάτες" στην 1, και ενίοτε στην 8. Διακαής μου πόθος όμως ήταν η "4". Από τα εφηβικά μου χρόνια, η Κυριακή στο γήπεδο συνεπαγόταν "4". Εν ολίγοις, χοντρικά από το 1996 και μετά, ζήτημα να είδα συνολικά 3-4 ματς σε θύρα διαφορετική από τη "4" (ή από τη "12", στα μαύρα χρόνια του παγκρητίου). Ποτέ δεν ήμουν ενεργό μέλος κάποιου συνδέσμου, για δικούςς μου λόγους, όμως γραφόμουν και πλήρωνα συνδρομές στους snakes. Στα χρόνια που έλειπα εκτός κρήτης, το άχτι μου ήταν όταν κατέβαινα Ηράκλειο, να συμπέσει με κάποιο ματς για πάω στη "4". Από όταν επέστρεψα στο Ηράκλειο πέρυσι, δεν έχασα ματς, εννοείται στη "4", αλλά πια, κάθε φορά κι ένας κόμπος στον λαιμό. Πλέον, το δίλημμά μου είναι αν θα κόψω το γήπεδο τελείως, ή αν θα κόψω τη "4" κι αυτό με ξενερώνει...
Holocaust29 Ιουν 2018, 21:50#162767
Να ρωτήσω ρε μάγκες γιατί πάνε χρόνια από τότε που ασχολήθηκα...

Αυτή τη στιγμή οι Snakes έχουν ΔΣ; Κάνουν ΓΣ;
Οι αποφάσεις πώς παίρνονται; Η υπογραφή του Συνδέσμου ποιους αντιπροσωπεύει;
Ξέρει κανείς;

Ρωτάω, γιατί αν δεν υπάρχουν τα παραπάνω, ε ας βγει κι από εδώ μέσα μια ανακοίνωση. Why not?

Επίσης, οι τωρινοί Snakes ξέρουν ότι υπάρχει αυτό εδώ το φόρουμ;
Johnp30 Ιουν 2018, 00:20#162769
Να ρωτήσω ρε μάγκες γιατί πάνε χρόνια από τότε που ασχολήθηκα...

Αυτή τη στιγμή οι Snakes έχουν ΔΣ; Κάνουν ΓΣ;
Οι αποφάσεις πώς παίρνονται; Η υπογραφή του Συνδέσμου ποιους αντιπροσωπεύει;
Ξέρει κανείς;

Ρωτάω, γιατί αν δεν υπάρχουν τα παραπάνω, ε ας βγει κι από εδώ μέσα μια ανακοίνωση. Why not?

Επίσης, οι τωρινοί Snakes ξέρουν ότι υπάρχει αυτό εδώ το φόρουμ;


Οι τωρινοί snakes ξέρουν για την ύπαρξη του φόρουμ και ορισμένες φορές μπαίνουν και διαβάζουν. Επιπλέων ορισμένες φορές (όποτε χρειάστηκε και τους το έχω ζητήσει) πλήρωσαν και την φιλοξενία και το domain.

Λογικά για να βγήκε η ανακοίνωση θα προηγήθηκε ΔΣ. Η υπογραφή του συνδέσμου αντιπροσωπεύει το ΔΣ που πείρε και την απόφαση και συνέταξε την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Εγώ ξέρω ορισμένα παιδιά από το ΔΣ αλλά και τον πρόεδρο του συνδέσμου. Γνωρίζω λοιπόν ότι δεν έχουν καμιά σχέση με ακραίους χώρους και δεν ασχολούνται με τα πολιτικά, και αν ασχολούνται δεν τα φέρνουν μέσα στο σύνδεσμο. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση απο τελεί μυστήριο για εμένα και για αυτό αιφνιδιάστηκα και παραξενεύτηκα όταν την διάβασα.
axinos30 Ιουν 2018, 05:30#162770
Να ρωτήσω ρε μάγκες γιατί πάνε χρόνια από τότε που ασχολήθηκα...

Αυτή τη στιγμή οι Snakes έχουν ΔΣ; Κάνουν ΓΣ;
Οι αποφάσεις πώς παίρνονται; Η υπογραφή του Συνδέσμου ποιους αντιπροσωπεύει;
Ξέρει κανείς;

Ρωτάω, γιατί αν δεν υπάρχουν τα παραπάνω, ε ας βγει κι από εδώ μέσα μια ανακοίνωση. Why not?

Επίσης, οι τωρινοί Snakes ξέρουν ότι υπάρχει αυτό εδώ το φόρουμ;


Οι τωρινοί snakes ξέρουν για την ύπαρξη του φόρουμ και ορισμένες φορές μπαίνουν και διαβάζουν. Επιπλέων ορισμένες φορές (όποτε χρειάστηκε και τους το έχω ζητήσει) πλήρωσαν και την φιλοξενία και το domain.

Λογικά για να βγήκε η ανακοίνωση θα προηγήθηκε ΔΣ. Η υπογραφή του συνδέσμου αντιπροσωπεύει το ΔΣ που πείρε και την απόφαση και συνέταξε την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Εγώ ξέρω ορισμένα παιδιά από το ΔΣ αλλά και τον πρόεδρο του συνδέσμου. Γνωρίζω λοιπόν ότι δεν έχουν καμιά σχέση με ακραίους χώρους και δεν ασχολούνται με τα πολιτικά, και αν ασχολούνται δεν τα φέρνουν μέσα στο σύνδεσμο. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση απο τελεί μυστήριο για εμένα και για αυτό αιφνιδιάστηκα και παραξενεύτηκα όταν την διάβασα.

Από τη στιγμή που δεν βγήκαν να τη διαψεύσουν, την έγραψαν αυτοί..ή έστω την υπέγραψαν.
Johnp30 Ιουν 2018, 10:10#162771
Να ρωτήσω ρε μάγκες γιατί πάνε χρόνια από τότε που ασχολήθηκα...

Αυτή τη στιγμή οι Snakes έχουν ΔΣ; Κάνουν ΓΣ;
Οι αποφάσεις πώς παίρνονται; Η υπογραφή του Συνδέσμου ποιους αντιπροσωπεύει;
Ξέρει κανείς;

Ρωτάω, γιατί αν δεν υπάρχουν τα παραπάνω, ε ας βγει κι από εδώ μέσα μια ανακοίνωση. Why not?

Επίσης, οι τωρινοί Snakes ξέρουν ότι υπάρχει αυτό εδώ το φόρουμ;


Οι τωρινοί snakes ξέρουν για την ύπαρξη του φόρουμ και ορισμένες φορές μπαίνουν και διαβάζουν. Επιπλέων ορισμένες φορές (όποτε χρειάστηκε και τους το έχω ζητήσει) πλήρωσαν και την φιλοξενία και το domain.

Λογικά για να βγήκε η ανακοίνωση θα προηγήθηκε ΔΣ. Η υπογραφή του συνδέσμου αντιπροσωπεύει το ΔΣ που πείρε και την απόφαση και συνέταξε την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Εγώ ξέρω ορισμένα παιδιά από το ΔΣ αλλά και τον πρόεδρο του συνδέσμου. Γνωρίζω λοιπόν ότι δεν έχουν καμιά σχέση με ακραίους χώρους και δεν ασχολούνται με τα πολιτικά, και αν ασχολούνται δεν τα φέρνουν μέσα στο σύνδεσμο. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση απο τελεί μυστήριο για εμένα και για αυτό αιφνιδιάστηκα και παραξενεύτηκα όταν την διάβασα.

Από τη στιγμή που δεν βγήκαν να τη διαψεύσουν, την έγραψαν αυτοί..ή έστω την υπέγραψαν.


Παιδιά σήμερα είχα μια συζήτηση με τον πρόεδρο τον snakes. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχει παρεξηγηθεί το όλο θέμα και δεν ήθελαν με τίποτα να εμφανίζονται ότι έχουν σχέση με ακροδεξιούς χώρους γιατί πραγματικά δεν έχουν.
omilitis430 Ιουν 2018, 12:23#162772

Παιδιά σήμερα είχα μια συζήτηση με τον πρόεδρο τον snakes. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχει παρεξηγηθεί το όλο θέμα και δεν ήθελαν με τίποτα να εμφανίζονται ότι έχουν σχέση με ακροδεξιούς χώρους γιατί πραγματικά δεν έχουν.



1) Αν και γνωρίζω αρκετά παιδιά στους συνδέσμους, που πράγματι δεν έχουν σχέση με την ακροδεξιά, συγγνώμη, αλλά αυτό που λες Γιάννη, το ακούω βερεσέ. Διότι ΑΝ είναι όντως έτσι, αφού είδαν ότι υπήρξε..."παρεξήγηση", θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει κάτι να αποκαταστήσει την αλήθεια. Μία αντίδραση, μία ανακοίνωση που θα αποσαφήνιζε τις ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ μουρμούρες και διαστάσεις, έστω κάτι που θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους και κυρίως, όλους τους "μπράβο-αδέλφια-εθνικιστές-ζήτω-η-Ελλάς-θάνατος-σε-καθετί-διαφορετικό" που έτρεξαν να την καπηλευτούν, εκθέτοντας όλους εμάς! Δεν το έκαναν όμως και εύλογα μπορώ να υποθέσω ότι ο λόγος ήταν να μη στεναχωρήσουν κάποιους, δυστυχώς.


2) Έχω όλην την καλή διάθεση να πιστέψω ότι οι σύνδεσμοί μας δεν είναι εθνικιστές (ή ακροδεξιοί, ή πατριώτες, ή Ελληνες, ή όπως διάολο αλλιώς λέγεται). Όμως. Με μεγάλη μου λύπη, παρατηρώ ότι δυστυχώς φέρονται ΣΑ να είναι! Και τα παραδείγματα έπειτα από την ανακοίνωση, δυστυχώς πολλά. Μου μετέφεραν και έπεσαν στην αντίληψή μου ιντερνετικοί (φέισμπουκ και όχι μόνο) παροξυσμοί που περιελάμβαναν βρισιές, απειλές και παραληρήματα ενάντια σε συνοπαδούς μας που ΤΟΛΜΗΣΑΝ να εκφράσουν αντίθετη άποψη, διέγραφαν συστηματικά σχόλια ΟΦΗτζήδων που κατέθεταν ενδοιασμούς σχετικά με την ανακοίνωση την ίδια ώρα που επέτρεπαν βωμολοχίες γενίτσαρων απλά και μόνον επειδή υποστήριζαν ένα συγκεκριμένο πολιτικό άκρο και χίλια δυο άλλα, που δεν είναι της παρούσης.


Αν το μόνο, λοιπόν, που μας ένοιαξε για την εικόνα ντροπής που δώσαμε πανελλαδικά στα ινετρνέτια και όχι μόνο, είναι ότι απλά "υπήρξε παρεξήγηση" και τελειώνει εκεί, τότε λυπάμαι, αλλά η υπερηφάνεια που μας έκανε να έχουμε ο συνδεσμιακός λαός της ομάδας μας έπειτα από τόσους αγώνες που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Holocaust30 Ιουν 2018, 13:24#162773
Ναι, το να λέμε μεταξύ μας και στο τηλέφωνο ότι δεν είμαστε ακροδεξιοί ενώ έχει βουίξει η Ελλάδα για τους "εθνικιστές" οπαδούς του ΟΦΗ καταλαβαίνεις johnp ότι είναι δώρο - άδωρο.

Πάρε για παράδειγμα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Από τους δεκάδες συνδέσμους που έχει, ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ έβγαλε ανακοίνωση για το Μακεδονικό και ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ φρόντισε να μην αφήσει σκιές:

"Ως οπαδοί του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος, της μοναδικής Μακεδονίας, που για 92+ χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή αδικίας, ρατσισμού, ανελευθερίας και καταστολής και πάντα προασπιζόμενοι την ιστορική αλήθεια και το συμφέρον των συμπολιτών μας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητη την εν λόγω προδοσία."
από: https://www.fosonline.gr/podosfairo/superleague/article/13099/alaloym-ston-paok-proklitiki-anakoinosi-gia-to-makedoniko-kai-to-rolo-xartioy

Μπορεί να βγάλανε ανακοίνωση "αλαλούμ" (για επικοινωνιακούς λόγους φαντάζομαι) αλλά φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν είναι φασίστες σε καμία περίπτωση. Δεν έδωσαν δικαίωμα σε κανένα φασιστοsite να αναμεταδώσει (και να καπιλευτεί) την ανακοίνωσή τους. Σε αντίθεση με μας που αρκεστήκαμε να πούμε "δεν είμαστε με κανένα κόμμα".

Επίσης αυτό που λέει ο omilitis4, το ότι σε διάφορα sites κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν απειλές και τραμπουκισμοί σε όποιους εκφράζουν διαφορετική άποψη, ε... επιβεβαιώνει ότι οι οργανωμένοι του ΟΦΗ μόνοι τους βάζουνε τα χέρια τους και βγάζουνε τα μάτια τους. Όχι επειδή σόνι και ντε είμαστε φασίστες, αλλά κυρίως επειδή κάνουμε σοβαρότατα επικοινωνιακά λάθη που συμφέρουν τους φασίστες.

Ας βγει λοιπόν μια ανακοίνωση που να εξηγεί ότι δεν είμαστε ρατσιστές, ότι δεν είμαστε εθνικιστές και ότι ναι ανησυχούμε για το Μακεδονικό για αυτούς και αυτούς τους λόγους. Όπως θα έπρεπε να γίνει εξαρχής."Καλιό αργά παρά ποτέ" που λέει και ο σοφός λαός.

Αλλιώς αφήστε το να λέει όλη η Ελλάδα ότι είμαστε ακορδεξιοί. Αφού μεταξύ μας στο τηλέφωνο λέμε ότι δεν είμαστε, όλα καλά. :sick: :S
Johnp1 Ιουλ 2018, 14:34#162776
Οριστε γιατι μας εχουν παρεξηγήση: http://www.ekriti.gr/kriti-irakleio/irakleio-oiagnostoi-polites-esosan-mia-astegi-mitera-kai-paidi-tis#sthash.cCQNkAzu.dpbs

Αυτος που βοήθησε ηταν ο οργανωτής της κερκίδας μας ο Βρίθιας!
Ειμαι απο τους πρωτους που τον ειχα παρεξηγήσει οποτε του ζηταω συγνώμη!
per??2 Ιουλ 2018, 08:26#162777
Δηλαδή έχετε καταλήξει εδω μέσα οτι όποιος λέει η Μακεδονία είναι Ελληνική είναι ακροδεξιός??? Λυπάμαι..
omilitis42 Ιουλ 2018, 09:22#162778
Αυτό ακριβώς είπαμε, ναι.
Ούτε τους ενδοιασμούς μας εκφράσαμε, ούτε τους προβληματισμούς μας καταθέσαμε, ούτε επιχειρήματα δώσαμε.
Κάναμε έτσι απλά μια στεγνή επίθεση, με ρηχό τρόπο, γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα και όχι να λυθεί ένα.
Διότι δε μας νοιάζει το καλό της κερκίδας μας και του συνδέσμου.



Καλά τα λέω?
Ή μήπως εμείς δε θεωρούμε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική?
Johnp2 Ιουλ 2018, 10:03#162779
Δηλαδή έχετε καταλήξει εδω μέσα οτι όποιος λέει η Μακεδονία είναι Ελληνική είναι ακροδεξιός??? Λυπάμαι..


Δηλαδη απο ολη την συζήτηση εδω μεσα εσυ αυτο καταλαβες; Μαλιστα!
per??2 Ιουλ 2018, 12:39#162780
Παρακολουθώ καιρό την συζήτηση και δεν έχω πάρει θέση. Στα τελευταία μηνύματα προσπαθείτε να αποδείξετε οτι οι Snakes δεν είναι χρυσαυγίτες(αφήνοντας να εννοηθεί οτι οι χρυσαυγίτες έχουν θέση ανάλογη της ανακοίνωσης).

Είμαι επίσης μαζί σας στο ότι η κερκίδα είναι για την ομάδα και όχι για την πολιτική αλλά όταν γίνονται τρανταχτές μαλακίες απο τους πολιτικούς με ευχαριστεί να ακούνε ένα καντήλι ΚΑΙ απο την κερκίδα και απο παντού..

Παλιότερα όταν μπήκαμε στα μνημόνια με τον ΓΑΠ που οι πλατείες γέμιζαν απο κόσμο περίμενα πώς και πώς να πάω γήπεδο για να βρίσω και τους πολιτικούς που μας κατάντησαν σε τέτοια χάλια.. Δυστυχώς όμως δεν άκουσα ουτε ένα βάλτε τα μνημόνια και το ΔΝΤ στον κ@*ο σας γιατί επικρατούσε προφανώς και τότε η άποψη οτι στο γήπεδο είμαστε και φωνάζουμε μόνο ΟΦΗ..

Στην κερκίδα μας πάντως ανάλογα θέματα υπήρχαν πάντα και πολύ πιο σοβαρά όπως το να υπάρχουν κέλτικοι σταυροί ή σύμβολα αναρχικών αναρτημένα μαζί με τα πανό στην κερκίδα.. Εκεί πολιτικοποιείς την κερκίδα και είναι καταδικαστέο. Το να βγάλεις μια κραυγή η μια ανακοίνωση που συμβαδίζει με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού που αγνοείτε επιδεικτικά δεν είναι το ίδιο..

Υ.Γ. Δεν ξέρω κανέναν απο τους τωρινούς Snakes και παρακαλώ να μην θεωρηθεί οτι υπερασπίζομαι κάποιον-ους. Λεω την γνώμη μου και μόνο!
Johnp2 Ιουλ 2018, 19:02#162781
Παρακολουθώ καιρό την συζήτηση και δεν έχω πάρει θέση. Στα τελευταία μηνύματα προσπαθείτε να αποδείξετε οτι οι Snakes δεν είναι χρυσαυγίτες(αφήνοντας να εννοηθεί οτι οι χρυσαυγίτες έχουν θέση ανάλογη της ανακοίνωσης).

Είμαι επίσης μαζί σας στο ότι η κερκίδα είναι για την ομάδα και όχι για την πολιτική αλλά όταν γίνονται τρανταχτές μαλακίες απο τους πολιτικούς με ευχαριστεί να ακούνε ένα καντήλι ΚΑΙ απο την κερκίδα και απο παντού..

Παλιότερα όταν μπήκαμε στα μνημόνια με τον ΓΑΠ που οι πλατείες γέμιζαν απο κόσμο περίμενα πώς και πώς να πάω γήπεδο για να βρίσω και τους πολιτικούς που μας κατάντησαν σε τέτοια χάλια.. Δυστυχώς όμως δεν άκουσα ουτε ένα βάλτε τα μνημόνια και το ΔΝΤ στον κ@*ο σας γιατί επικρατούσε προφανώς και τότε η άποψη οτι στο γήπεδο είμαστε και φωνάζουμε μόνο ΟΦΗ..

Στην κερκίδα μας πάντως ανάλογα θέματα υπήρχαν πάντα και πολύ πιο σοβαρά όπως το να υπάρχουν κέλτικοι σταυροί ή σύμβολα αναρχικών αναρτημένα μαζί με τα πανό στην κερκίδα.. Εκεί πολιτικοποιείς την κερκίδα και είναι καταδικαστέο. Το να βγάλεις μια κραυγή η μια ανακοίνωση που συμβαδίζει με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού που αγνοείτε επιδεικτικά δεν είναι το ίδιο..

Υ.Γ. Δεν ξέρω κανέναν απο τους τωρινούς Snakes και παρακαλώ να μην θεωρηθεί οτι υπερασπίζομαι κάποιον-ους. Λεω την γνώμη μου και μόνο!

Φίλε μου εγώ διαφωνώ με την ανακοίνωση που είχαμε βγάλει και συμφωνώ με την συμφωνία που έγινε για το μακεδονικο όπως συμφωνεί και η μεγαλύτερη πλειοψηφία τον ελλήνων. Γιατί λοιπόν ο σύνδεσμος ενός ποδοσφαιρικού σωματείου να παίρνει θέση και για έμενα αλλά και όλους τους φίλους γνωστούς μου που είναι ΟΦΗ κατά της συμφωνίας όταν εκείνη συμφωνούν με την συμφωνία που έγινε στο μακεδονικό; Μόνο για μόνο για να γίνουμε ποίμανα; Η για να δίνεις πατήματα σε ακροδεξιούς να σε λένε ότι είσαι δικός τους η σε ακροαριστερούς και να λένε εχθρό τους;
ΟΧΙ - ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...
ΥΓ Τους κέλτικους σταυρούς και τα σφυροδρέπανα να τα πάρουν σπίτι τους. Όπως να πάρουν σπίτι τους και την ρατσιστική σημαία των νοτίων. Όλα αυτά περπει να φύγουν μακριά από τις κερκίδες.
Johnp2 Ιουλ 2018, 19:14#162782
Και για να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους:
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΦΗ.

Εδώ και περίπου δύο βδομάδες συνυπογράψαμε την ανακοίνωση των Συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών της ομάδα μας, σχετικά με το Μακεδονικό ζήτημα. Με την κίνησή μας αυτή, ως Κρητικοί που δεν ξεχνούν, θελήσαμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στον Μακεδονικό κόσμο που ανησυχεί για την ιστορία του καθώς και μακροπρόθεσμα για τα έθιμα και τον πολιτισμό του που δεν παύει να είναι και δικός μας. Όπως ξεκαθαρίσαμε στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, δεν έχουμε και δεν είχαμε ποτέ καμία σχέση με κάποιο από τα κόμματα της πολιτικής σκηνής.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ότι δε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση και με την οποιαδήποτε πολιτική προέκταση αυτού του ιστορικού ζητήματος. Όσοι λοιπόν, ψάχνεστε στην κερκίδα μας για τα πολιτικά τερτίπια σας και ειδικά, τα ακροδεξιά στοιχεία που έτρεξαν να καπηλευτoύν τη στάση μας και να "χρωματίσουν" έναν ολόκληρο λαό με εθνικιστικά παραληρήματα ακούστε το καλά: ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΦΗ.

Όποιος είναι στην ασπρόμαυρη ιδέα ορκισμένος οπαδός είναι οικογένεια. O Σύνδεσμος μας πάντα υπερασπιζόταν το δίκαιο κόντρα σε κάθε μορφή καταπίεσης και ανελευθερίας, πάντα στο πλευρό της ομάδας και ποτέ δεν ανέχτηκε το οποιοδήποτε πολιτικό καπέλωμα.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ Ο.Φ.Η. ΑΡΧΑΝΩΝ
sadekg42 Ιουλ 2018, 21:03#162783
quote="Johnp" post=162781]



και συμφωνώ με την συμφωνία που έγινε για το μακεδονικο όπως συμφωνεί και η μεγαλύτερη πλειοψηφία τον ελλήνων..


Σοβαρά τώρα??

υ.γ πως ανεβάζω βίντεο από το youtube να κάνω μια αφιέρωση σε φασίστες και ''αντιφασίστες΄΄??
Johnp2 Ιουλ 2018, 22:00#162784
quote="Johnp" post=162781]



και συμφωνώ με την συμφωνία που έγινε για το μακεδονικο όπως συμφωνεί και η μεγαλύτερη πλειοψηφία τον ελλήνων..


Σοβαρά τώρα??

υ.γ πως ανεβάζω βίντεο από το youtube να κάνω μια αφιέρωση σε φασίστες και ''αντιφασίστες΄΄??


Ναι σοβαρότατα! ***************************

Υ.Γ. Για να ανεβασεις βιντεο στο yt πρεπει να εχεις λογιαρασμο στο youtube.

edit: Έσβησα το κείμενο που ειχα γράψει ως απάντηση γιατί βαριέμαι να κάνω σοβαρές συζητήσεις μέσω ιντερνετ,
ντουχαν2 Ιουλ 2018, 23:51#162785
Ο Ελληνας δεν ξερω αν ειναι υπερ της συμφωνιας ή οχι, ξερω ομως οτι ειναι συγχυσμενος.
Ξερω πως εχει κολλησει με την χρηση μιας λεξης, ενω φαινεται οτι δεν τον ενδιαφερει ιδιαιτερα η ιστορια του.


Απο το 1991 και μετα ΟΛΟΣ ο κοσμος, ολοκληρη η υφυλιος αποκαλει το συγκεκριμενο κρατος με το ονομα Μακεδονια και σιγα σιγα τα κρατη αρχιζουν να το αναγνωριζουν κιολας.
Με τον καιρο, ο κοσμος ανα την υφηλιο αρχισε να ταυτιζει το συγκεκριμενο κρατος με την αρχαια Μακεδονια λογω της συνταγματικης του ονομασιας.


Επι 25 χρονια μας κλεβουν την ιστορια και δεν κουνιεται φυλλο.
Και τωρα παιρνουμε πισω αυτο που μας εκλεψαν, και τι κανουμε?
Διαδηλωνουμε....
επειδη ξεπουλαμε λεει την ιστορια μας.
Σε ποιους?
Σε αυτους που ονειρευονται λεει την Μεγαλη Μακεδονια μεχρι την Θεσ/κη.
Ποιοι?
Αυτοι που χωρις εμας δεν θα δουν αναπτυξη στον αιωνα τον απαντα.
Που αν στειλουμε μονο την πυροσβεστικη μας, τους εχουμε καταλαβει ολοκληρη την χωρα σε 2 ωρες.

Σοβαρευτειτε και κυριως, ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ.

Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας με ημερομηνια ιδρυσης το 1945.
Επι ποσα χρονια καναμε επισημες εμπορικες συνναλαγες με το συγκεκριμενο κρατιδιο-περιφερεια εχοντας αυτο το συγκεκριμενο ονομα?
Για 45 χρονια.
Τι αλλαξε λοιπον το 91 και αρχισαμε τις φωνες?
Εμφανισαν αλυτρωτικες βλεψεις, ηθελαν να αποκτησουν δικη τους ανεξαρτητη ιστορια και η αρχαια Μακεδονια τους ηρθε κουτι.

Ολα αυτα τα γραφω για να δειξω πως το προβλημα δεν ηταν το ονομα, αλλα η κλοπη της ιστοριας μας.


Υ.Γ. Αν το 91 ειμουν πρωθυπουργος, θα προτεινα στον Γκλιγκοροφ το εξης:
Νοιωθετε Μακεδονες και απογονοι του Μεγα Αλεξανδρου? Κανενα προβλημα.
Καντε 1η γλωσσα την ελληνικη, και θα ειμαστε οι 1οι που θα σας αναγνωρισουμε.
Τωρα μπορει να ειχαμε μια δευτερη Κυπρο απο πανω μας, που το μονο αγχος μας θα ηταν να μην διχοτομηθει και αυτη λογω αλβανικης μειονοτητας (πιθανοτερο σεναριο στο σημερα παρα στο δικο μου το υποθετικο).
sadekg43 Ιουλ 2018, 09:38#162786
quote="Johnp" post=162781]



και συμφωνώ με την συμφωνία που έγινε για το μακεδονικο όπως συμφωνεί και η μεγαλύτερη πλειοψηφία τον ελλήνων..


Σοβαρά τώρα??

υ.γ πως ανεβάζω βίντεο από το youtube να κάνω μια αφιέρωση σε φασίστες και ''αντιφασίστες΄΄??


Ναι σοβαρότατα! ***************************

Υ.Γ. Για να ανεβασεις βιντεο στο yt πρεπει να εχεις λογιαρασμο στο youtube.


φιλε βρίσκεσαι σε σύγχυση..ρώτησα πως ανεβάζω βίντεο ΑΠΟ ΤΟ youtube..όχι στο youtube..
και κάνεις αυτό ακριβώς που κατηγορούσες τους συνδέσμους,για την 1η ανακοίνωση..ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ..δεν νομίζω να έχει αποφασίσει κάτι ο ελληνικός λαος
duhan το θέμα δεν είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ..το θέμα πάντα ήταν ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.. εκτος αν πιστευεις ότι το Ελληνοσκοπιανό,αφορα και υποκινείται μόνο από τη χώρα μας και τους γείτουνες..
omilitis43 Ιουλ 2018, 10:27#162787
Παρακολουθώ καιρό την συζήτηση και δεν έχω πάρει θέση. Στα τελευταία μηνύματα προσπαθείτε να αποδείξετε οτι οι Snakes δεν είναι χρυσαυγίτες(αφήνοντας να εννοηθεί οτι οι χρυσαυγίτες έχουν θέση ανάλογη της ανακοίνωσης).

Είμαι επίσης μαζί σας στο ότι η κερκίδα είναι για την ομάδα και όχι για την πολιτική αλλά όταν γίνονται τρανταχτές μαλακίες απο τους πολιτικούς με ευχαριστεί να ακούνε ένα καντήλι ΚΑΙ απο την κερκίδα και απο παντού..

Παλιότερα όταν μπήκαμε στα μνημόνια με τον ΓΑΠ που οι πλατείες γέμιζαν απο κόσμο περίμενα πώς και πώς να πάω γήπεδο για να βρίσω και τους πολιτικούς που μας κατάντησαν σε τέτοια χάλια.. Δυστυχώς όμως δεν άκουσα ουτε ένα βάλτε τα μνημόνια και το ΔΝΤ στον κ@*ο σας γιατί επικρατούσε προφανώς και τότε η άποψη οτι στο γήπεδο είμαστε και φωνάζουμε μόνο ΟΦΗ..

Στην κερκίδα μας πάντως ανάλογα θέματα υπήρχαν πάντα και πολύ πιο σοβαρά όπως το να υπάρχουν κέλτικοι σταυροί ή σύμβολα αναρχικών αναρτημένα μαζί με τα πανό στην κερκίδα.. Εκεί πολιτικοποιείς την κερκίδα και είναι καταδικαστέο. Το να βγάλεις μια κραυγή η μια ανακοίνωση που συμβαδίζει με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού που αγνοείτε επιδεικτικά δεν είναι το ίδιο..

Υ.Γ. Δεν ξέρω κανέναν απο τους τωρινούς Snakes και παρακαλώ να μην θεωρηθεί οτι υπερασπίζομαι κάποιον-ους. Λεω την γνώμη μου και μόνο!


Τώρα μάλιστα. Αυτό είναι διάλογος. Να σου πω κι εγώ τη γνώμη μου.
Πράγματι, παλαιότερα είχαμε αναρτήσει ένα πανί για το τότε ΕΠΙΚΑΙΡΟ θέμα με την Τρόικα. Αλλά δε νομίζω ότι είναι ακριβώς το ίδιο. Όπως λες, έγινε "μία τρανταχτή μαλακία" κι εμείς απλά εκφράσαμε το "όχι άλλη καταπίεση στο λαό (ναι, μέσω των μνημονίων)". Το θέμα με τη Μακεδονία είναι ένα χρόνιο πρόβλημα δεκαετιών ιδιαίτερα λεπτό και δυστυχώς, δε λύνεται μόνο μέσω των φράσεων "μη μας πάρετε το όνομα" ή "ζήτω η Ελλάδα μας". Εκεί που θέλω, δηλαδή, να καταλήξω είναι στο ότι εγώ μπορεί να θεωρώ συμφέρουσα τη συμφωνία να διαχωριστεί μέσω μίας λέξης (σ)το όνομα και παράλληλα, όμως, να μην επιτραπεί η υιοθέτηση πολιτισμικών στοιχείων. Εν πάση περιπτώσει, το θέμα δεν είναι να κάνουμε πολιτική συζήτηση (και να αναπτύξουμε ένα θέμα που, ούτως ή άλλως, σηκώνει πολλή διπλωματία) και να πούμε ποιος συμφωνεί και με τι ή όχι. Το θέμα είναι ότι η ανακοίνωση ίσως να μη χρειαζόταν ΝΑ ΒΓΕΙ. Σα συνολικό συνδεσμιακό κίνημα! Την ώρα, είδικα, που ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ, την πήραν κύπελλο και την περιέφεραν ακροδεξιές πτυχές του ιντερνετικού και όχι μόνο, χώρου και ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΕΡΡΕΕ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΦΗΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ -ΤΟΣΟ- ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Ειδάλλως, αν η υφή της ανακοίνωσης ήταν άλλου άκρου ή χώρου, πέραν του ακροδεξιού, το ίδιο θα θέλαμε να (μη) συμβεί, δεν τίθεται θέμα.
Επιπλέον, μιας και τα κάνουμε "νιανιά" για να συνεννοηθούμε, ακόμα και τότε με την Τρόικα, ε, σηκώσαμε ένα πανό, ρίξαμε ένα παλαμάκι και μέχρι εκεί. Είδες και τώρα, στο ματς με την Καλαμαριά, είπαν κάποιοι ένα σύνθημα, ανέβηκαν ένα-δυο πανιά, ανάψαμε κι ένα καπνογόνο, ε, το κάναμε γαργάρα. Είδες κανέναν να μουρμουρίζει? Λίγο, όμως, σα να "ξέφυγαν" τα πράγματα. Μα να πάρουμε και δημόσια θέση (ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΝΟΙΑΣ) με ανακοίνωση που αντιπροσωπεύει όλον τον οπαδικό μας λαό???
Θέλω να πιστεύω ότι δε θα μου πεις την καραμέλα "φιλε, το θέμα είναι εθνικό, όχι πολιτικό". Διότι αν είναι έτσι, να βγάλουμε και για το Κυπριακό, για τις παραβάσεις στο Αιγαίο, για το προσφυγικό και για τις ληστείες που έχουν αυξηθεί τελευταία στην Αθήνα!
Εν πάση περιπτώσει, θεωρώ ότι έχεις δίκιο ότι παρεξηγηθήκαμε. Ίσως και να πέσαμε σε κάποιες επικοινωνιακές παγίδες. Για να μην...παρεξηγούμαστε, λοιπόν, καλό είναι να αποφεύγουμε οποιαδήποτε είδους πολιτική θέση, να μη βγαίνει και κανένας να μας στιγματίζει ετσιθελικά. Διότι, κάλλιστα, γνωρίζεις ότι ορισμένοι "περίεργοι" ενδέχεται να κρύβονται πίσω από τις ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ που γράφει η όποια ανακοίνωση, όπως "κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία μας, διότι είναι Ελληνική", "δε δωρίζουμε την πατρίδα μας" ή "ξυπνήστε αδέλφια, πάνω απ'όλα η χώρα μας!".
omilitis43 Ιουλ 2018, 10:32#162788
Όσον αφορά τώρα στη νέα ανακοίνωση που μετά χαράς παρακολουθώ σήμερα.
Παραδέχομαι ότι ήρθε η ώρα να πω και ένα ΜΠΡΑΒΟ στους συνδέσμους, που είχαν τη μπέσα και έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους. Ομολογώ ότι είχα απογοητευτεί κάπως και θεωρούσα ότι το θέμα έχει θαφτεί, για να ξεχαστεί αναίμακτα, δίχως να νοιάζεται κανείς.

Υ.Γ. Παρατηρώ ότι δεν έχει υπογραφεί από τους Κρήτες. Η πρώτη, όμως, είχε βγει από όλους. Ξέρει κανείς τι συνέβη??
Johnp3 Ιουλ 2018, 13:03#162789
Ο Ελληνας δεν ξερω αν ειναι υπερ της συμφωνιας ή οχι, ξερω ομως οτι ειναι συγχυσμενος.
Ξερω πως εχει κολλησει με την χρηση μιας λεξης, ενω φαινεται οτι δεν τον ενδιαφερει ιδιαιτερα η ιστορια του.


Απο το 1991 και μετα ΟΛΟΣ ο κοσμος, ολοκληρη η υφυλιος αποκαλει το συγκεκριμενο κρατος με το ονομα Μακεδονια και σιγα σιγα τα κρατη αρχιζουν να το αναγνωριζουν κιολας.
Με τον καιρο, ο κοσμος ανα την υφηλιο αρχισε να ταυτιζει το συγκεκριμενο κρατος με την αρχαια Μακεδονια λογω της συνταγματικης του ονομασιας.


Επι 25 χρονια μας κλεβουν την ιστορια και δεν κουνιεται φυλλο.
Και τωρα παιρνουμε πισω αυτο που μας εκλεψαν, και τι κανουμε?
Διαδηλωνουμε....
επειδη ξεπουλαμε λεει την ιστορια μας.
Σε ποιους?
Σε αυτους που ονειρευονται λεει την Μεγαλη Μακεδονια μεχρι την Θεσ/κη.
Ποιοι?
Αυτοι που χωρις εμας δεν θα δουν αναπτυξη στον αιωνα τον απαντα.
Που αν στειλουμε μονο την πυροσβεστικη μας, τους εχουμε καταλαβει ολοκληρη την χωρα σε 2 ωρες.

Σοβαρευτειτε και κυριως, ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ.

Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας με ημερομηνια ιδρυσης το 1945.
Επι ποσα χρονια καναμε επισημες εμπορικες συνναλαγες με το συγκεκριμενο κρατιδιο-περιφερεια εχοντας αυτο το συγκεκριμενο ονομα?
Για 45 χρονια.
Τι αλλαξε λοιπον το 91 και αρχισαμε τις φωνες?
Εμφανισαν αλυτρωτικες βλεψεις, ηθελαν να αποκτησουν δικη τους ανεξαρτητη ιστορια και η αρχαια Μακεδονια τους ηρθε κουτι.

Ολα αυτα τα γραφω για να δειξω πως το προβλημα δεν ηταν το ονομα, αλλα η κλοπη της ιστοριας μας.


Υ.Γ. Αν το 91 ειμουν πρωθυπουργος, θα προτεινα στον Γκλιγκοροφ το εξης:
Νοιωθετε Μακεδονες και απογονοι του Μεγα Αλεξανδρου? Κανενα προβλημα.
Καντε 1η γλωσσα την ελληνικη, και θα ειμαστε οι 1οι που θα σας αναγνωρισουμε.
Τωρα μπορει να ειχαμε μια δευτερη Κυπρο απο πανω μας, που το μονο αγχος μας θα ηταν να μην διχοτομηθει και αυτη λογω αλβανικης μειονοτητας (πιθανοτερο σεναριο στο σημερα παρα στο δικο μου το υποθετικο).


Βάζεις τα πράγματα στην σωστή τους βάση. Είναι αυτό που λέω καιρό τώρα. Ότι οι έλληνες δυστυχώς δεν μαθαίνουν δεν ενημερώνονται αλλά κυρίως, και είναι το χειρότερο, παίρνουν θέση για τα θέματα που δεν έχουν ενημερωθεί. Απλά αναμασάνε της παπαριες από τα MME που κάνουν αντιπολίτευση μόνο και μόνο για να επαναφέρουν το παλιό κατεστημένο ώστε να ξανά βάλουν το χέρι τους στο βάζο με το μέλι. Ενώ παράλληλα προσφέρουν υπηρεσίες στους ακροδεξιους-φασίστες-ναζι και χρυσαυγιτες.
Αυτές τις μέρες έχω κάνει συζητήσεις με ορισμένους ανθρώπους που θεωρούσαν την συμφωνία κακή. Όταν τους εξήγησα και τους έδωσα στο ινετρεντ να διαβάσουν τι ακριβώς ισχύει μέχρι σήμερα και τι κερδίσαμε πίσω με αυτή την συμφωνία ήταν 100% υπερ.
Θεωρώ ότι και ο φιλος μας sadekgk4 από την απάντηση που σου δίνει σε αυτά που του γράφεις ότι πολύ ξερει και ο ιδιος για το τι διαμαρτυρείτε πάρα ένα γενικό και αόριστο ότι μας κλέβουν την Μακεδονια....Κατι που εννοείτε ότι δεν ισχύει και αυτό ακριβώς εξασφαλίζει η συμφωνία.
Johnp3 Ιουλ 2018, 13:09#162790
quote="Johnp" post=162781]



και συμφωνώ με την συμφωνία που έγινε για το μακεδονικο όπως συμφωνεί και η μεγαλύτερη πλειοψηφία τον ελλήνων..


Σοβαρά τώρα??

υ.γ πως ανεβάζω βίντεο από το youtube να κάνω μια αφιέρωση σε φασίστες και ''αντιφασίστες΄΄??


Ναι σοβαρότατα! ***************************

Υ.Γ. Για να ανεβασεις βιντεο στο yt πρεπει να εχεις λογιαρασμο στο youtube.


φιλε βρίσκεσαι σε σύγχυση..ρώτησα πως ανεβάζω βίντεο ΑΠΟ ΤΟ youtube..όχι στο youtube..
και κάνεις αυτό ακριβώς που κατηγορούσες τους συνδέσμους,για την 1η ανακοίνωση..ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ..δεν νομίζω να έχει αποφασίσει κάτι ο ελληνικός λαος
duhan το θέμα δεν είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ..το θέμα πάντα ήταν ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.. εκτος αν πιστευεις ότι το Ελληνοσκοπιανό,αφορα και υποκινείται μόνο από τη χώρα μας και τους γείτουνες..


Σε καμία σύγχυση δεν είμαι. Απλά θεώρησα ότι όταν έγραψες να «ανεβάσω» εννοούσες να ανεβάσεις στο yt γιατί μόνο εκεί ανεβάζεις. Εδω απλά κανείς copy paste το λινκ του βίντεο που θέλεις. Δεν ανεβάζεις κάτι..
«έκτος αν πιστεύεις ότι το Ελληνοσκοπιανό, αφορα και υποκινείται μόνο από τη χώρα μας και τους γείτουνες..»
Σε αυτό που γράφεις είναι όλα τα λεφτά. Όχι το Σκοπιανό δεν υποκινείτε από τους γείτονες του βορρά αλλά από τους γείτονες εξ ανατολάς. Τους τούρκους δηλαδή που θέλουν το πρόβλημα να μην λάθει σύντομα ώστε να έχουν χρόνο να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους που είναι η δημιουργία τζιχαντιστον από την Αλβανία. Διάβασε την συνέντευξη του Κοτζια που αναλύει ακριβώς αυτούς τους κινδύνους. Κινδύνους που με την συμφωνία που έγινε παύουν να υφίστανται.
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο