SNAKES4
ARCHIVE

Σχετικά με ξενοδοχοϋπαλλήλους πληρωμές από ΕΡΓΑΝΗ

1 μηνύματα · 3 Αυγούστου 2020 έως 3 Αυγούστου 2020 · 1 συμμετέχοντες
Johnp3 Αυγ 2020, 18:44#168062
Ρε παιδιά πείτε μου αν ξέρετε τα παρακάτω.

Όσοι δουλεύτε σε ξενοδοχεία που δεν άνοιξαν καν και έχετε μπει σε αναστολή από τον εργοδότη σας στης 15 του Ιουνίου, έχετε πληρωθεί κανονικά όλο το ποσό , 534 ευρώ ή πήρατε μόνο 288 ευρώ;
Η γυναικά μου δουλεύει εδώ και πέντε χρόνια receptionist σε ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο φέτος δεν άνοιξε αλλά έκανε σύμβαση σε όλους τους υπάλληλους του στης 01/06/2020 μέχρι και της 30/09/2020 ώστε να πληρώνονται από τον ΕΡΓΑΝΗ και να μπουν και τα απαραίτητα ένσημα για το ταμείο ανεργίας.

Το θέμα είναι ότι έχει γίνει λάθος και αντί να πληρωθεί όλο το ποσό, Όλοι οι υπάλληλοι πήραν λίγο παραπάνω από τα μισά, 288 ευρώ. Ψάχνουμε τώρα να βρούμε αν την πατάτα την έκανε ο λογιστής της επιχείρησης η το ΕΡΓΑΝΗ για να αναζητήσουμε της ευθύνες, μπας και βρούμε άκρη και μπουν και τα υπόλοιπα χρήματα συν τα ένσημα. Μπήκαν μόνο 13 ένσημα.

Εγώ αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι επειδή ο λογιστής δήλωσε ότι έγινε πρόσληψη στης 15 του μηνά τα χρήματα μπήκαν για της μέρες που δηλωθήκαν. Δηλαδή από 15 έως και 31. Για αυτό υπάρχουν μόνο 13 ένσημα στον ΕΦΚΑ. Επιπλέων τα 288 ευρώ αντιστοιχούν σε 15 μέρες εργασίας/αναστολής.
Όποιος ξέρει ας δώσει τα φωτά του μπας και βρούμε άκρη.

Είμαι έτοιμος να γράψω άρθρο και θέλω να δω αν τα χώσω στον λογιστή της επιχείρησης η στο κράτος!
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο