Johnp14 Οκτ 2021, 08:06#170557
6η Αγωνιστική
Κυριακή 17/10/2021
16:00
Παναιτωλικός - ΟΦΗ
1-2
dimitris raptakis14 Οκτ 2021, 20:29#170558
Πάλι εκτός;;; Τι κωλοπρογραμμα είναι αυτό φέτος…
Johnp15 Οκτ 2021, 08:23#170559
Δεν μας φτανουν οι τραυματισμοι και ο covid συν οτι το ματς ειναι εκτος εδρας...εχουμε να αντιμετωπισουμε και τον παλιοπουστα διαιτητη με το ονομα γρατσάνης.
Ας θυμηθουμε λιγο τα καμωματα του:
Στο πρωτο βιντεο ειναι πεντακαθαρο πεναλντι επάνω στον Βουο και κοκκινη στον τερματοφυλακα του Παναιτωλικου γιατι παει πεντακαθαρα να ανακόψει τον παικτη και οχι την μπαλα. Ο Γρατσάνης εκτελώντας ξεκάθαρα εντεταλμένη υπηρεσία, δεν εδωσε το πεναλντι και απλα το μετετρεψε σε κιτρινη για θεατρο του Βουο...
https://www.youtube.com/watch?v=WvE8p1Jv52A
Στο δευτερο βιντεο παρακάτω, μετρησε ενα γκολ που ποτέ δεν μπηκε...
https://www.youtube.com/watch?v=UuMQKah5cMw
Αυτο το απολειφάδι ονόματος Γρατσάνη, το εβαλαν παλι να σφυρίξει ματς του ΟΦΗ..Παμε για σφαγή..ξεκαθαρα.
Ελπίζω η ΠΑΕ να γνωρίζει για τα καμωματα του και η ομαδα να στηθει υποψιασμένη και οχι σαν προσβατο στην σφαγή!
Johnp17 Οκτ 2021, 13:58#170562
Τέλος πρωτου ημιχρόνου.
Παλι φαγαμε γκολ με την αμυνα μας να ειναι εντελως στατικη και να μην μαρκαρει κανενας τον Καρελη ενω ειχαμε 2 παικτες μπροστα του. Λαθος ο Πασαλιδης που δεν μαρκαρει εκει.
Καταπληκτικη κινηση ο Λαμπρου και το αυτογκολ του Παναιτωλικο. Αν δεν ηταν αυτοκολ θα το καρφωνε ενας απο τους 3 που ειχαμε ακριβως πισω απο τον Μαλή που εβαλε το αυτογκολ.
Σε γενικες γραμμες ο ΟΦΗ ειναι καλυτερος απο τον παναιτωλικο. Ο ΟΦΗ προσπαθει με κατοχη μπαλας και την μπαλα κατω να ανοιξει το παιχνιδι του παναιτωλικου. Το αποτελεσμα ειναι να εχουμε κατοχη, να εχουμε κερδισει πολλα κορνερ και φαουλ εξω απο την περιοχη χωρις να τα εκμεταλευτουμε αν και φτασαμε κοντα σε δευτερο γκολ με την εκτελεση φαουλ του Λαμπρου και την κεφαλια Τοραλ μετα απο κορνερ. Κεφαλια που περασε μερικα εκατοστα πανω απο το οριζοντιο δοκαρι.
Απο εκει και περα η παικτες του Παναιτωλικου εχουν βαλει στοχο τον Τοραλ. Εχει φαει απιστευτο ξυλο μεσα σε 45 λεπτα. Λες και θελουν να τον τραυματισουν. Ενα απο αυτα ηταν το φαουλ για απευθειας κοκκινη που γινετε στο 44 απο τον Βαρονε πανω στον Τοραλ οπου σε μια διεκδικηση της μπαλας ο Βαρονε παει ξεκαθαρα με της ταπες επανω στα ποδια του Τοραλ. Λιγα λεπτα πριν ο Βεργος του ειχε κατσει αγγωνια στην κοιλια και ενω στο 35 εριξε την κεφαλια στον Μεγιαδο οπου του ματωσε το κεφαλι. Ο διαιτητης σε καμια απο αυτες τις περιπτωσεις δεν εβγαλε καρτες η δεν εδωσε καν φαουλ, ενω φροντισε να δωσει στο 20 λεπτο κιτρινη καρτα στον Νειρα για εμμεσο φαουλ λιγο εξω απο την περιοχη. Πηγε με της ταπες, δεν βρηκε παικτη αλλα θα μπορουσε να του κανει παρατηρήσεις. Του εβγαλε καρτα. Οποτε θα επρεπε να ειναι το ιδιο αυστηρος και για τους παικτες του Παναιτωλικου...αλλα που!
Η γενικη μου εικονα ειναι οτι ο Παναιτωλικος με μιση φαση εβαλε γκολ απο το πουθενα σε αντιθεση με τον ΟΦΗ που προσπαθει να παιξει μπαλα βγαζοντας 2-3 καλους συνδιασμους μπροστα. Ο παναιτωλικος ειναι κλασικη ομαδα Αναστασιου με γεμισματα απο το κεντρο και τρεξιμο στην αντεπιθεση. Τιποτα ιδιαιτερο.
Αν ο Λαμπρου παιξει πιο ομαδικα και η ομαδα καταφερει να περασει 2-3 καθετες τοτε θα κερδισουμε. Αν οχι παμε για χ..Εκτος αν κανουμε παλι κανενα τραγικο λαθος οπως αυτο που πηγε και εκανε ο Επασι που κοντεψε ο αντιπαλος να του κλεψει την μπαλα η αν μαλακιστουμε σε καποιο στημενο οπως δυστυχως συχνα κανουμε και φετος με κυριο υπευθυνο τον Πασαλιδη που δειχνει να ειναι ακομα εκτος κλιματος Ο Παναιτωλικος δεν μου γεμιζει το ματι οτι μπορει να μας κανει ζημια αλλιως.
ΥΓ Βεργος και Βαρονε μεγαλα αρχιδια..Ειναι απορίας αξια γιατι δεν εχουν παρει ακομα καρτα. Αλλα τι λεω τωρα; Γρατσανης...
Johnp17 Οκτ 2021, 14:59#170563
Τέλος ματς. Δικαιότατη νίκη για τον ΟΦΗ.. Επιτέλους. Στα αρχιδια μου αν κάναμε καθυστερήσεις. Το γραφω αυτό για να προκαταβάλω κάποιους που ακόμα και μετά από αυτή τη νίκη θα βρουν χίλια δυο κακά με ένα από αυτά να είναι οι καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες μας οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις ήταν λόγο πραγματικού τραυματισμού όπως το ξύλο που έφαγε ο Τοράλ σε πολλές περιπτώσεις.
Από εκεί και πέρα, είχαμε ευκαιρίες να βάζαμε αλλά 2 γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό οπού με μισή φάση σε όλο το ματς έκανε το 1-0 με τον Καρέλλη, που αμφιβάλω αν ξανά σκοράρει στο πρωτάθλημα. Ειδικά στο 80 στην φάση του Καστάνιος κάνεις το 1-3 και τελειώνει το παραμύθι. Τέτοιο γκολ δεν θα το έχανα ούτε εγώ ρε Καστάνιος (όπου ο speaker της cosmote τον μετέτρεψε από Ολλανδό σε Βέλγο; WTF; ).
Εξαιρετικός ο Νέιρα. Έτρεχε παντού. Δεν τον έχω δει ποτέ να τρέχει σε όλο το ματς τόσο πολύ. Καταπληκτικός ο Μεγιάδο όπου έφαγε και πολύ ξύλο. Στην κυριολεξία μάτωσε την φανέλα. Πάρα πολύ καλός Γκαγιεχος. Σχεδόν αρχοντικός αν και έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος.. Ο Μπαλογιάννης σαν αριστερό μπάκ τα πήγε αρκετά καλά. Ίσως του βρήκαμε νέα θέση. Πολύ κάλος και ο Τοράλ όσο άντεξε τρώγοντας και πολύ ξύλο. Ο Τοράλ θα δώσει πολλά στον ΟΦΗ μόλις βρει τον ρυθμό του. Φανταστείτε τώρα να μπει σε ρυθμό και ο Ναμπί!!!!
Τι μεγάλη διαφορά την έκαναν βασικά ο Μεγιάδο και ο Γκαγιεχος. Έκαναν ότι γουστάραν στο κέντρο και είχαν κόψει τον Παναιτωλικό στην μέση.
Ο Λαμπρου φάνηκε μόνο στη φάση του αυτογκόλ και στο ωραίο φάουλ που εκτέλεσε. Μετά εξαφανίστηκε.
Ο Πασαλίδης για ακόμα ένα ματς δεν παίρνει σωστή θέση σε σέντρα αντίπαλου και τρώμε πάρα πολύ εύκολο γκολ. Μέτριος προς κακός.
Ο Γρατσανης είναι για σφαλιάρες. Δεν έβγαλε τουλάχιστον 4-5 κίτρινες και μια κόκκινη στον Παναιτωλικό. Επισεις ανέχθηκε να τον βρίζουν οι αντίπαλοι παίκτες όπως επισεις τους άφηνε να κερδίζουν μετρα στα πλαγια και στα φάουλ. Εκτελούσαν τα πλαγια τουλάχιστον 6-7 μέτρα πιο μπροστά. Το ίδιο και με τα φάουλ. 7 λεπτά καθυστερήσεις δεν υπάρχουν πουθενά. Ενδεικτικό της τρικυμίας που είχε στο κρανίο είναι όταν σε ένα ελεύθερο, που ήταν δικό μας αυτός πείρε την μπάλα και την πήγε στην άλλη πλευρά για να δώσει το ελεύθερο στο Παναιτωλικό… Μετά που κατάλαβε την μαλακια που έκανε, πείρε την μπάλα παραμάσχαλα και έτρεχε σαν την κότα για να την δώσει σε εμάς μέσα στην περιοχή μας διασχίζοντας ολο το γηπεδο. Είναι η φάση που πέταξε ο Επασί την μπάλα πλάγια γιατί «χτύπησε» στο κεφάλι από προβολή επιτιθέμενου του Παναιτωλικού.
Σε εμάς από την άλλη μεριά έβγαλε δυο κάρτες με πολύ ευκολία. Όσο αφορά το πέναλτι πιο ξεκάθαρο δεν γινόταν. Έγινε η χερούκλα μπροστά στα μούτρα του και έπρεπε το VAR να τον φωνάξει να το δει!
Ο Αναστάσιου αντιπαθέστατος. Μέσα στην γκρίνια και την μίρλα. Επισεις μιλάει για το πρώτο γκολ του ΟΦΗ εντελώς απαξιωτηκά ενώ στην ουσία ο Λαμπρου τους έκανε γιο γιο. Έκανε και παράπονα για τις καθυστερήσεις των παικτών του ΟΦΗ ο μπαγλαμάς που κάθε φορά που έπαιζε στο Γέντι κουλέ με όποια ομάδα και να έπαιζε, ακόμα και με τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του έπεφταν κάτω σαν τα κουνούπια όταν ήταν μπροστά στο σκορ, κάνοντας διαρκώς καθυστερήσεις.. Ξεφτίλας!
Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά γιατί καταφέραμε επιτέλους να κερδίσουμε τον γαμωπαναιτωλικο στην έδρα του. Πολλές φορές είχαμε φτάσει κοντά...αλλά είτε από δικιές μας μαλακίες, είτε από τα κοράκια, χάναμε χωρις ο παναιτωλικος να ειναι καλυτερος απο εμας . Αυτη η νικη αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν για ακόμα μια φορά κάνουμε κηδεία στον αντιπαθέστατο Αναστάσιου που χρωστάει την ποδοσφαιρική του ύπαρξη στον ΟΦΗ, ενω η εμπάθεια που βγάζει για την ομάδα που τον ανέδειξε είναι απίστευτη.
ΥΓ Ο ΟΦΗ μόνο καλύτερος θα γίνετε. Ειδικά όταν θα είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι και θα έχουν βρει ρυθμό. Φτάνει να φτιάξει λίγο τις τοποθετήσεις στην άμυνα όταν γίνονται σέντρες. Έχουμε φάει 3-4 γκολ σχεδόν τα ίδια.
Johnp17 Οκτ 2021, 19:42#170564
«Κι αν το να σου βάζει γκολ ένας σέντερ φορ της εθνικής Πολωνίας (ο Σφιντέρσκι) δεν είναι ντροπή, το να σε στέλνει στη σέντρα ο Καρέλης που είχε να σκοράρει από τότε που ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, δεν είναι ντροπή, είναι αυτοταπείνωση.»
Ολα τα λεφτα ο Γρηγοράκης 😉
https://capitano.gr/articles/deikse-moy-thn-poiothta-soy-na-soy-po-poios-eisai
Johnp18 Οκτ 2021, 05:38#170565
Το βιντεο ολου του αγώνα.
https://www.youtube.com/watch?v=pm-AVlSHKK4
Δειτε δυο φασεις χαρακτηριστικες αυτου που ελεγα. Οτι οι παικτες του παναιτωλικου διαρκως εκλεβαν παρα πολλα μετρα στις εκτελεσεις φαουλ και πλαγιων και ο διαιτητης σφυριζε αδιαφορα.
Εδω σε αυτη τη φαση κλεβουν τουλαχιστων 20 μετρα και ο διαιτητης τους αφηνει να εκτελεσουν. Στην αμεσως επομενη φαση δεν δινει φαουλ υπερ του Μεγιαδο και παραλληλα δινει εντελως αναποδα το πλαγιο υπερ του παναιτωλικου ενω πεντακαθαρα η μπαλα βρηκε σε παικτη του παναιτωλικου πριν βγει πλαγιο. Ακομα και σε αυτο το πλαγιο εκλεψαν τουλαχιστων 8-10 μετρα. Με αποτελεσμα ειναι σε 10 δευτερα που κρατησε η πρωτη φαση μεχρι την τελευταια, να κερδισουν πανω απο 30 μετρα και ενω το δευτερο πλαγιο επρεπε να δοθει υπερ του ΟΦΗ...
Πατηστε το play στο παρακατω βιντεο. Το εχω βαλει να ξεκιναει απο εκει που γινετε η φαση του πρωτου πλαγιου και αφηστε το να το δειτε εως και το επομενο πλαγιο που δινει στο καπακι.
https://youtu.be/pm-AVlSHKK4?t=6238
Δειτε και εδω την φαση οπου το πεναλντι γινετε στα 5 μετρα απο τον Γρατσανη αλλα αυτος λεει παιζετε. Αν δεν ηταν το ΒΑΡ ο ΟΦΗ σημερα θα ειχε χασει βαθμους. Το πεναλντι δεν θα ειχε δοθει ποτε...και η ομαδα θα εμπαινε σε αλλη μια εσωστρεφια με τους οπαδους να μουρμουριζουν και να γκρινιαζουν βγαζοντας την ομαδα εντελως αχρηστη.
Εχω σταματήσει το βιντεο εκει που γινετε το τσεκ στο ΒΑΡ για πεναλντι. Απλα πατηστε το play και θα δειτε τη φαση απο την αρχη. Δειτε που ειναι ο διαιτητης και δεν το σφυρίζει...δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειχε δει το ξεκαθαρο χερι και την αλλαγη πορειας της μπαλας.
https://youtu.be/pm-AVlSHKK4?t=4060
Οσο για το πεναλτι που φωναζουν οι του παναιτωλικου και τονισε οτι υπαρχει και ο Αριστοτελης απο Betarades, ο οποιος παρεπιπμτωντος εχει μεγαλη εμπάθεια στον ΟΦΗ, δειτε το παρακατω. Δεν υπαρχει καν επαφη με το ποδι του επιτιθεμενου και ειναι ξεκαθαρο οτι πηδαει πανω απο το ποδι του Πασαλίδη, μη ξεροντας αν θα κανει θεατρο για να παρει το πεναλντι η οχι..Τελικα κανει κατι και απο τα δυο και ολη η κινηση του ειναι εντελως αφυσικη. Για αυτο το λογο δεν διαμαρτυρηθηκε καν.
https://youtu.be/pm-AVlSHKK4?t=3567
Υπαρχουν και πολλες αλλες φασεις με απαραδεκτα σφυριγματα του τυπου.
Μιλαμε οτι ο Γρατσανης δεν πρεπει να ξανα σφυρίξει σε καμια περιπτωση, αν οχι ματς Σουπερ λιγκας, ποτε ξανα τον ΟΦΗ. Ειναι εντελώς ανίκανος.