Tελικός του κυπέλλου Ελλάδας
22 μηνύματα · 27 Απριλίου 2006 έως 13 Μαΐου 2006 · 14 συμμετέχοντες
skantzoxoiras27 Απρ 2006, 23:37#20832
Εμενα αλλο με προβληματιζει....
Καλα?Η Αστυνομια της Κρητης ειναι ΤΟΣΟ αχρηστη και τοσο ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ (ΝΑΙΙΙΙΙΙ!)που δεν μπορει με τις υπαρχουσες δυναμεις της να διασφαλισει την ασφαλεια μια πολης για ενα κωλοπαιχνιδο ?
Ημαρτον..........
assarkost28 Απρ 2006, 07:43#20840
Απ ότι γνωρίζω δεν υπάρχουν αρκετά ΜΑΤ στην Κρήτη και λένε ότι θα κατεβάσουν 13 διμοιρίες ❗
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5053&subid=2&pubid=328556
Metaxas_28 Απρ 2006, 12:42#20842
NAi afto isxiei.. emeis exoume leei mono !!!!4dimiries!!!!! Eleosss... kai 8a katevasei pou 8a katevei o GAY-ros 6000 atoma apo panw poios 8a tous perifrourei??? (I 1dimiria einai 25 atoma ipologiste)
Xainis28 Απρ 2006, 13:32#20846
Το θέμα είναι άσχετο με τον ΟΦΗ.
Αν θέλετε να το συζητήσουμε γράφτε στα ΔΙΑΦΟΡΑ.
Sarpidon9 Μαΐ 2006, 12:30#21169
Έφοδο σε σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο, έκανε η αστυνομία και το θέαμα που αντίκρυσε ήταν λίγο από... Πλατούν. Στον συγκεκριμένο σύνδεσμο βρέθηκαν δεκάδες βόμβες μολότοφ κι άλλα εκρηκτικά. Η έφοδος των αστυνομικών αρχών έγινε έπειτα από ανώνυμη καταγγελία και ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για να βρεθούν οι υπεύθυνοι του συνδέσμου.
Οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί είναι σε εγρήγορση λόγω του τελικού, όμως αλλού το έψαχναν και από αλλού τους ήρθε. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι είχαν πάρει τα δικά τους... μέτρα ενόψει τελικού, όμως τώρα βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι τον εντοπισμό των υπευθύνων και εξελίξεις θα υπάρξουν πιθανότητα μετά το τέλος του τελικού.
Ηράκλειο, αποστολή: Π. Παλλαντζάς: Οι συζητήσεις για το κλίμα που θα επικρατεί στο Ηράκλειο τις μέρες πριν τον τελικό του κυπέλλου, δίνουν και παίρνουν εδώ και καιρό. Άπαντες κάνουν λόγο για το πως θα συμπεριφερθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, αλλά όπως φαίνεται ο... κίνδυνος υπάρχει κι από άλλες πλευρές.
Τα ξημερώματα αλλά και το μεσημέρι της Δευτέρας, σημειώθηκαν επεισόδια σε διάφορα σημεία της πόλης, με συλλήψεις και απαγγελία κατηγοριών. Το ποιοι έκαναν αυτά τα επεισόδια, δεν μπορεί να το πει κάποιος με σιγουριά. Αυτό που είναι βέβαιο, πάντως, είναι ότι οι δράστες φώναζαν συνθήματα κατά και των δύο φιναλίστ! Να υποβιβάσει τα όσα έγιναν προσπάθησε ο διοικητής της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου, λέγοντας πως δεν πρέπει να συνδέονται αυτά με τον τελικό που ακολουθεί.
Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας άτομα τα οποία άτομα τα οποία δρούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ, έσπασαν δύο βιτρίνες καταστημάτων και ένα αυτοκίνητο με λοστούς. Άτομα που βρίσκονταν στο χώρο, υποστηρίζουν πως όσοι προέβησαν σε αυτές τις πράξεις φώναζαν συνθήματα κατά της ΑΕΚ αλλά και κατά του Ολυμπιακού! Δεν αποθέωναν, πάντως, καμία άλλη ομάδα, ώστε να μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά που πρόσκεινται οπαδικά. Στην αστυνομική διεύθυνση σήμανε αμέσως συναγερμός, καθώς φοβήθηκαν για τα χειρότερα και με δεδομένο πως αρχίζουν να καταφτάνουν στην πόλη οι εκδρομείς, από την Αθήνα, Ενωσίτες κι Ολυμπιακοί. Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις και απαγγέλθηκαν και κατηγορίες.
Αργότερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, υπήρξαν νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και ντόπιους. Ο λόγος, άγνωστος. Είναι, όμως, εκπληκτικό, το γεγονός ότι από αλλού τα περίμεναν όλοι κι από αλλού ήρθαν. Ο διοικητής της αστυνομικής διεύθυνσης προσπάθησε να καθησυχάσει τους πάντες, λέγοντας πως είναι μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία δεν πρέπει να συνδυαστούν με την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ή με το γεγονός ότι σε δύο μέρες θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου. Παρά τις διαβεβαιώσεις του, πάντως, υπήρξε κινητοποίηση και στους οργανωμένους συνδέσμους των δύο φιναλίστ. Έξω από το κλαμπ των οπαδών των ερυθρόλευκων υπήρχε αστυνομική δύναμη το μεσημέρι, ενώ αργότερα αφίχθησαν περιπολικά της αστυνομίας κι έξω από το κλαμπ των οπαδών της Ένωσης στην Αλικαρνασσό.
Μέχρι και το βράδυ, πάντως, της Δευτέρας δεν υπήρξε κάποια συμπλοκή ανάμεσα σε ΑΕΚτζήδες κι Ολυμπιακούς κι αυτό είναι αρκετά αισιόδοξο. Η αστυνομία είναι σε ετοιμότητα, ενώ κι οι οργανωμένοι οπαδοί, τόσο οι μεν όσο και οι δε, προσπαθούν να ελέγξουν τα πάντα και να μην συμβεί το παραμικρό, δίνοντας έτσι κι απαντήσεις σε όσους κινδυνολογούσαν επί μέρες. Τη βεβαιότητα του πως δε θα υπάρξει κανένα παρατράγουδο εξέφρασε κι ο Ντέμης Νικολαΐδης στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξη της αποστολής της Ένωσης, κι όλοι ελπίζουν πως θα επιβεβαιωθεί.
Αφηστε ρε τους γενιτσαρους να σπασουν τα μουτρα τους....αφηστε τους γαυρους και τα χανουμια να σπασουν το ηρακλειο, και να σπανε μαγαζια γενιτσαρων, γαυρων και χανουμιων..... οτι καλυτερο. Να ετοιμαζεται ο γενιτσαρος να παει στο γηπεδο, ολυμπιακαρα και τα λοιπα και να περναει η πορεια του γαυρου και να του σπανε το μαγαζι... μακαρι!!!
buzus9 Μαΐ 2006, 13:57#21170
ρε Σαρπιδωνα προβοκατορα,τζαμαδικο εχεις και θελεις να τα σπασουνε;; ❓
Sarpidon9 Μαΐ 2006, 14:40#21171
😎 😛
sAviO9 Μαΐ 2006, 16:06#21173
Έφοδο σε σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο, έκανε η αστυνομία και το θέαμα που αντίκρυσε ήταν λίγο από... Πλατούν. Στον συγκεκριμένο σύνδεσμο βρέθηκαν δεκάδες βόμβες μολότοφ κι άλλα εκρηκτικά. Η έφοδος των αστυνομικών αρχών έγινε έπειτα από ανώνυμη καταγγελία και ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για να βρεθούν οι υπεύθυνοι του συνδέσμου.
Οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί είναι σε εγρήγορση λόγω του τελικού, όμως αλλού το έψαχναν και από αλλού τους ήρθε. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι είχαν πάρει τα δικά τους... μέτρα ενόψει τελικού, όμως τώρα βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι τον εντοπισμό των υπευθύνων και εξελίξεις θα υπάρξουν πιθανότητα μετά το τέλος του τελικού.
Αντε να το κλείσουνε το μπουρδέλο
😛Xainis9 Μαΐ 2006, 18:21#21181
Τελικά θα δηλώσω ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ που γίνεται ο τελικός στο Ηράκλειο!!
Βάζελοι αυτοκόλλητοι οπαδοί των σπρέυ για τίποτα δεν είστε άξιοι χαχαχα υπάρχετε στην πόλη για να προσφέρετε γέλιο και μόνο καλά να πάθετε να κλείσει το περιφερόμενο από γειτονιά σε γειτονιά μπουρδέλο σας επιτέλους! Μέεεεεεεεεεεεεεεεεσαααααααα! "Θύρα 13 Ηρακλείου: τα νέα γραφεία μας στα κρατητήρια της αστυνομίας, στην πλατεία Δασκαλογιάννη!!Κεντρικά!!εγγραφές καθημερινά".
Χανουμόγαβροι πλακωθείτε!! Μην αφήσετε πέτρα πάνω σ άλλη!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ!!!!
Οφητσήδες μην κουνήσετε δαχτυλάκι. απολαύστε το θέαμα και τη χαρά που προσφέρουν οι γελοίοι. Άλλα μας καίνε εμάς-κρατήστε όρεξη και δυνάμεις.Κατεβαίνουν κι οι στρατοί από Αθήνα, ελπίζω τα γενιτσαράκια μας να έχουν πλύνει τα δόντια τους πριν πάνε να τους πάρουν τις παραδοσιακές πίπες. Γιατί οι Αθηναίοι είναι και παρεξηγιάρηδες και τους βαράνε καμιά φορά και κανένα χαστούκι!!!
ΤΙ ΧΑΡΑ!!
Cobras-410 Μαΐ 2006, 10:47#21194
χαχαχαχαχαχαχα!!!!! εγραψες χαινι.. 😛 😛 😛
greg_kriti10 Μαΐ 2006, 13:05#21195
συχαθηκα τον εαυτο μου σημερα
λογο δουλειας ειμαι κεντρο συνεχεια και χει βρωμισει το ηρακλειο
αντε να φυγουν να ξεμαγαρισουμε
greg_kriti10 Μαΐ 2006, 13:42#21197
το κεντρο εγινε μια μεγαλη ψαραγορα
βρωμισαμε ψαριλα!!!!!!!!!!!!!
paok_irakleio10 Μαΐ 2006, 15:19#21205
entaksei logiko einai na einai mazemenoi polloi gayroi kai xanoumia. egw as poume tha mporousa na paw. filoi mou gayroi apo edw irakleio mou eipan oti tha mou dwsoun eisitirio alla einai oreksatoi gia fasaries kai zimies. apo oti katalavainw tha ginoun pali tetoies malakies kai einai krima gia to gipedo mono pou tha to kanoun san ta moutra tous.
erwtokritos10 Μαΐ 2006, 15:33#21208
Ο Τελικός πάντως είναι μια ευκαιρία να διαφημιστεί το Ηράκλειο σε μια νέα αγορά όπως αυτή της M.Ανατολής αφού αν δεν κάνω λάθος έχει πάρει τη μετάδοση και το AL ΤΖΑΖΊΡΑ(θα σε κλέψω κάποια βραδια).Επίσης η NET θα κάνει σούπερ μετάδοση με στιγμιότυπα και έξω από το Στάδιο και απότην πόλη την πόλη του Ηρακλειου.
θα πονέσει λίγο αλλα μετά θα μας αρέσει....
Administrator10 Μαΐ 2006, 17:34#21213
makrys4 εχεις Π.Μ.
erwtokritos11 Μαΐ 2006, 13:55#21259
Ο Ορέστης-makrys4 έγραψε τίποτα γαργαλιστικό και του το σβήσατε?
Πάντως χτες φάνηκε και η δυναμική των ομάδων του ΡΟΚ στην Κρήτη:Κρητικοί γαύροι και Κρητικοί Αεκτζήδες δεν ήταν αρνώ από 10 χιλιάδες στο Στάδιο!
Άντε γερά την Κυριακή να δείξουμε τι χρώμα έχει το νησί 😈
Xainis11 Μαΐ 2006, 13:55#21260
Κύριε δημοσιογράφε Αντώνη Σαριδάκη και λοιποί:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για το Ηράκλειο είναι οι ομάδες της πόλης. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για το Ηράκλειο θα είναι ένας καθαρός και ανεξάρτητος ΟΦΗ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για το Ηράκλειο είναι οι άνθρωποι που το προάγουν, το δυναμώνουν, το στηρίζουν και δεν το θεωρούν... "επαρχία" (ποτέ στην ιστορία του δεν ήταν όσο κι αν επιμένετε κάποιοι να το μειώνετε).
Οι ορδές των βαρβάρων, οι ομάδες που χρόνια τώρα καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι γενίτσαροι και οι κομπλεξικοί ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ για το Ηράκλειο.
Τι αποκόμισε ο μέσος Ηρακλειώτης από τον τελικό του κυπέλλου;;; ΠΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΚΕ;;; Γιατί πρέπει να αισθάνεται περήφανος;;;
Εσείς τι κερδίσατε;;; τι θα απομείνει τελικά από αυτό το πανηγυράκι εκτός από ζημιές στο στάδιο, στην πόλη, και μερικές γεμάτες τσέπες;;;
Εγώ πάντως δε νιώθω να κέρδισα τίποτα σαν Ηρακλειώτης. Αν εσείς κάτι αποκομίσατε, πολύ θα ήθελα να μάθω τι.
Εντελώς φιλικά.
erwtokritos11 Μαΐ 2006, 13:59#21261
"...δεν ήταν ΠΆΝΩ από 10 χιλιάδες"ήθελα να γράψω.
Mavrofidos11 Μαΐ 2006, 16:53#21267
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=17227
😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛
erwtokritos12 Μαΐ 2006, 14:35#21282
Δεν με λένε ούτε Αντώνη ούτε Σαριδάκη και δεν έχω καμια σχέση με αυτόν που του τα χώνει ο Χαΐνης. 😁
Ο οποιος πρέπει να το έχει ρίξει στις rakes τελευταία ή κάνει περισσότερη ηλιοθεραπεία του επιτρεπτού 😎
buzus12 Μαΐ 2006, 23:51#21312
εδω οι Αεκτζηδες εκαναν,λεει,διαγωνισμο....μαλακιας!!!!!!!!!!!!!
δεν θα ειχε ΠΑΡΑ πολυ γελιο αν το πληρωμα την εκανε σιγα σιγα,και τους αφηνε μεσοπελαγα,αγκυροβολημενους;;;
αυτο θα ηταν να βαλεις κρυφες καμερες,να το κανεις ριαλιτι!!!!!
Van der Petou13 Μαΐ 2006, 00:43#21318
μα δεν την χάλασε την εταιρια... θα πάρει τα μαλλιοκέφαλα του Ντέμη, και οχι τίποτα άλλο, δεν έχει και πολλα!!! 😁 😁 😁
πέρα από την πλάκα κάτι είχα ακούσει ότι το είχαν ασφαλήσει το πλοιό για 300.000 ευρώ και η ζημια υπολογίζουν οτι ειναι κοντα στα 150.000 ευρω, αρα και κέρδος θα έχουν... τζαμπα ανακαινιση....