SNAKES4
ARCHIVE

Σηφακης

20 μηνύματα · 14 Φεβρουαρίου 2007 έως 8 Μαρτίου 2007 · 12 συμμετέχοντες
matador14 Φεβ 2007, 03:34#29133
Επειδη τα γραπτα μενουν ηθελα εδω να επαναφερω ενα θεμα για το Σηφακη,ομως κλειδωθηκε πριν απο 2 μηνες περιπου.Ανατρεξτε ομως ολοι οσοι τον αποθεωνετε τωρα σε οσα λεγατε τοτε,μηπως στο μελλον μαθετε πρωτα να σκευτεστε και μετα να μιλατε.
Φλεβαρης Μαρτης βεβαια κοντα το θερος και οι ιδιοι θα ειναι παλι που θα του τα χωνουν οταν με το καλο παρει μεταγγρααφη...οποτε τα ξαναλεμε.
Παντως το προ 2μηνου θεματακι δεν ειναι μακρια στην 4η σελιδα νομιζω,καλο ειναι να το διαβασεται.Η αν μπορεις αντμιν επανεφερε το εσυ μηπως αρχισουμε,με αυτην την αφορμη να βελτιωνομαστε σαν οπαδοι αλλα και σαν ανθρωποι...
Rhadamanthys14 Φεβ 2007, 03:55#29136
Καλος τερματοφυλακας ο Σηφακης αλλα εμενα δεν μου αρεσει , γιατι φοραει
παπουτσια PUMA.
matador14 Φεβ 2007, 14:05#29147
Αν εννοεις Νικο,οτι μπορει να εχει να κανει με τον Γλου,τοτε οι παοκτζηδες τι να λενε?
Γεγονος παντως ειναι οτι απο τη στιγμη που ειπε ο Ρεχαγκελ οτι ο Σηφακης δεν εχει προοπτικες για εξελιξη στον ΟΦΗ,αρχισε η αντιστροφη μετρηση για την παραμονη του στην ομαδα.
Γεγονος ειναι επισης οτι ενω θα μπορουσε να ειχε φυγει περσι το Δεκεμβρη,εκεινος προτιμησε να μεινει για να παλεψει για τη "σωτηρια"της ομαδας,ενω ανανεωσε και το συμβολαιο του για να αποφερει κερδη στην ομαδα οφελη μια ενδεχομενη μεταγγραφη του.
Φανταζομαι οτι αυτη ειναι η τελευταια σεζον του Μιχαλη στον ΟΦΗ,αφου πλεον φαινεται οτι εχει ερθει η ωρα για το αλμα του.Πιστευω οτι πρωτη προτεραιοτητα του ειναι το εξωτερικο,ο ιδιος φανταζομαι οτι θα πηγαινε και τζαμπα,που λεει ο λογος,στην Σιτυ,του κολλητου του.
Μετα τα προχθεσινα δεν νομιζω οτι υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να παει προς παιανια μερια,αλλωστε ξερει οτι σε μια τετοια ενδεχομενη μετακινηση το κλιμα στο Ηρακλειο δεν θα ειναι πια το ιδιο για αυτον.
Γαυρος και χανουμι εχουν κατα καιρους εκδηλωσει ενδιαφερον,οποτε δεν μπορουμε να αποκλεισουμε το ενδεχομενο μιας τετοιας μετακινησης.
Οπου κι αν παει ομως,καλο ειναι να θυμομασται τον προχθεσινο τσαμπουκα του μεσα στο λαγοσταδιο,αφου ηταν ο πρωτος παιχτης μας τα τελευταια 10 χρονια που εδειξε τα γκατς του στην ομαδα του αφεντικου.
Το πιο βασικο ομως ειναι να σκευτομαστε 2 φορες αλλη φορα,πριν εξαπολυσουμε μυδρους προς οποιοδηποτε Κρητικο ποδοσφαιριστη ,οταν μαλιστα το ονομα του εχει συνδεθει τοσο πολυ με την ιστορια του ΟΦΗ.
Το χω πει και θα το ξαναπω.Αν εγω εγινα ΟΦΗ επειδη με πηγε ο πατερας μου στο γηπεδο οταν ημουν 8 ετων,ο Σηφακης υπηρχε περιπτωση να μην ειναι ΟΦΗ οταν ο πατερας του ειναι ενας απο τους ηρωες της ομαδας τα τελευταια 20 χρονια?
omilitis414 Φεβ 2007, 14:05#29148
Ρε matador,ειναι δυνατον να μην υμνησεις ενα Σηφακη οταν,παιζοντας "οχι χαλαρα",αλλα με παθος,εκανε τετοιο παιχνιδι,σε ενα ματς που κατα παραδοση ανοιγουμε τα ποδια???και εκ των υστερων,πηγε στα βαζελοζωα και εδειξε(στην εδρα τους μεσα!)τη φανελα που φορουσε???ε,αν δεν ειναι αυτα μαγκια και λογος για να τονε θεοποιησουμε(ναι,απο τη μια στιγμη στην αλλη!δεν ειναι γεγονοτα καθημερινοτητας),τοτε να ξανανοιξει το παλιο τοπικ.αλλα μη λεμε ο,τι θελουμε!ή τις κλασσικες δημοσιογραφικες μαλακιες "τη μια εισαι αχρηστος,την αλλη σε εχουνε θεο και μπλα μπλα μπλα"...(κι ας ειναι γενικοτερα-λεμε τωρα-χειριστος παιχτης και του χωνουμε συνεχως που δεν ξερει τι του γινεται.μεσα στο οακα ομως,εδειξε οτι ειναι αξιος..."θεοποιησης"!οκ?)κι αυτα για τη συμβουλη σου ζωης.

Υ.Γ.επειδη,συνηθως,οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται,να αναφερω οτι δεν ημουν ενας απο αυτους που τον εβριζα ποτε(εξαλλου,εχω πολυ καιρο να γραψω στο site),ειμαι ομως ενας απο αυτους που φωναξε ΣΗΦΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΦΑΝΕΛΑ...
matador14 Φεβ 2007, 14:58#29153
Το σκεπτικο μου Ομιλιτη πηγαζει απο τον οχετο που ειχε ακουσει ο Σηφακης,πριν απο 2-3 μηνες.Να ηταν καποιος αλλος,καποιος που εχει δωσει αφορμες και στο παρελθον ,να τα ακουσει 1000 φορες.Οχι ομως καποιος που δεν εχουμε να του προσαψουμε κατι τετοιο,Κρητικος και Ομιλητης,αναμφισβητητα,ιδιαιτερα δε οταν το ονομα του ειναι συνδεδεμενο με την ιστορια της ομαδας...
jeeper creeper14 Φεβ 2007, 15:17#29154
Επειδή εγώ του τα είχα χώσει τότε , του τα χώνω και τώρα και λέω ότι 5 χρόνια τώρα έχει μηδαμινή εξέλιξη, ότι δεν έχει έλεγχο της περιοχής , ότι κάνει (όταν κάνει) εξόδους του μεσολογγίου, ότι είναι για τα θηρία.

Από πότε η ομιλοφροσύνη και το πάθος μεταφράζονται σε ταλέντο και ικανότητα; Σίγουρα είναι δυο στοιχεία που θέλουμε να διαθέτουν οι πάικτες του ΟΦΗ, δεν φθάνουν όμως.

Από άποψη πάθους ο Αρβανίτης είχε το περισσότερο την κυριακή. Υπάρχει κανείς όμως που να έχει σε εκτίμηση τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες ;

Από πότε το πάθος αρκεί για να καλύψει χτυπητές αδυναμίες;

Ακόμα και στο ματς με τον βάζελο μεγάλη απόκρουση ήταν μόνο αυτή στο φάουλ.

Είναι οφητζής, μπράβο του , έπαιξε με πάθος κυριώς γιατί μπλινελίκωναν αυτόν και την οικογένεια του από το πρώτο τέταρτο. Πάλι μπράβο του. Ας κρατήσει την ίδια απόδοση μέχρι το τέλος του πρωταθήματος και τότε ίσως αλλάξω γνώμη.

Η κριτική τότε στο Σηφάκη δεν ήταν απορροια μιας κακής εμφάνισης αλλά σειράς συνεχών ατυχών εμφανίσεων που τον είχαν κάνει μονιμο θεμα ακόμα και στις συνεντευξεις τύπου, που τον έφεραν από πιθανό μπακ απ του Νικολοπολίδη , πιθανό μπακ απ του Χαλκιά και του Κοτσόλη και δεν ξέρω ποιου άλλου στην εθνική.
Εσεις με μια μόνο εμφάνιση διαγράφετε όλη τη κακή χρονιά του;
Μήπως λοιπόν εσείς που τώρα τον απωθεώνετε , να έπρεπε να κρατήσετε και μια πισινή, να δείτε πως θα παει στη συνέχεια;
unknown soldier14 Φεβ 2007, 15:19#29155
Αφού είμαστε "οπαδοί" των άκρων τι περιμένουμε δηλαδή;Με 2 χηνάρια που μας πήρε ο βάζελος ξεχνάμε μια εικασαετία τσατσιλίκι και με μια μαγκιά του Μιχαλιού αρχίσανε οι κρίσεις συνείδησης.Ας πάρουμε χαμπάρι κάτι όλοι μας.Ότι γράφεται ή γίνεται από τον καθένα μας έχει να κάνει με τα δεδομένα της στιγμής.Άρα δε χρειάζονται όρκοι μετάνοιας και βαρειές κουβέντες μεταξύ μας.Πολύ περισσότερο δεν χρειάζονται μετά Χριστόν προφήτες.Το ίδιο κολλάει και κατά κάποιο τρόπο στην πιθανή επιστροφή ορισμένων βαμμένων απεχόντων από το γήπεδο.Ίσως άλλα ήταν τα δεδομένα το καλοκαίρι άλλα είναι τώρα.
omilitis414 Φεβ 2007, 15:34#29156
matador,εγω στο αγωνιστικο κομματι αναφερθηκα.δε νομιζω κανεις να σηκωθηκε ενα πρωι και να του εβριζε την ομιλοφροσυνη ή ενα στοιχειο του χαρακτηρα του.τοτε τον ανεβαζαν(οσοι τον ελεγαν)αχρηστο για τις αγωνιστικες του επιδοσεις(νταξει,μπορει να ητανε ντεφορμε ή κατι αλλο,δε μιλαω γι'αυτο/που αν θες τη γνωμη μου,συμφωνοι,κακως.).απο κει και περα,ειτε ειναι αχρηστος ειτε τερματοφυλακαρα,με τη σταση του στο προχθεσινο ματς(και αγωνιστικα-παθος-και εξωαγωνιστικα-φανελα-),ε,ναι βρε αδερφε,θεοποιειται!ακομα κι "απο τη μια στιγμη στην αλλη"!κι οχι μονο λογικο ειναι,αλλα και επιβεβλημενο.γιατι το εκανε σε αυτο το ματς,με αυτον τον αντιπαλο κ.ο.κ.
αντε γιατι πολλα εχουνε ειπωθει σχετικα με το κοπελι και χωρις λογο και ενω ειναι αχρειαστα(και δεν απευθυνομαι μονο σε σενα matador).

Υ.Γ.λιγο-πολυ,πιο απλα,ηθελα να πω κατι παρομοιο με τον jeeper creeper.
persival14 Φεβ 2007, 15:50#29158
“Θα ήμουν καλύτερα αν παίρναμε τη νίκη”
O ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Tεράστια ήταν η συμβολή του διεθνούς τερματοφύλακα Μιχάλη Σηφάκη για την κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας από τον ΟΦΗ, το βράδυ της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (2-2). Ο πορτιέρο του Ηρακλειώτικου συγκροτήματος νικήθηκε μόνο από τα 11 βήματα.

Μεγάλη επιτυχία, αλλά ο Σηφάκης δεν είναι ικανοποιημένος και τονίζει ότι θα ήταν πολύ καλύτερα αν η ομάδα του έπαιρνε τη νίκη. Βέβαια “δεν είναι τρελαμένος από το βαθμό” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Χθες που ο απόηχος της επιτυχίας άρχισε να καταλαγιάζει, ο Μιχάλης Σηφάκης μίλησε με τον συνάδελφο Μανόλη Χρονάκη, στα ερωτήματα του οποίου έδωσε σταράτες απαντήσεις. Στο ξεκίνημα της συζήτησης είπε: “Δεν είμαι τρελαμένος, τα συναισθήματά μου είναι σε μέτρια επίπεδα. Θα έλεγα ότι ίσως και να είμαι στενοχωρημένος γιατί όπως εξελίχθηκε το ματς θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Βγήκαμε πολλές φορές στην αντεπίθεση και αν δεν μας ανέκοπταν με ανύπαρκτα οφσάιντ θα πετυχαίναμε και άλλο γκολ. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία, αν παίρναμε τη νίκη θα ήμουν πολύ καλύτερα”. Έχουν ιδιαιτερότητες τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό; “Για μας είναι το ίδιο. Ό,τι κάνουμε κάθε εβδομάδα κάνουμε και όταν είναι να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Μας βάζουν ή μας βάζετε και εσείς οι δημοσιογράφοι σε μια διαδικασία να σκεφτόμαστε ότι αν κάνουμε ένα λάθος το μυαλό όλων θα πάει στο κακό. Κάθε χρόνο μετά από τέτοια ματς, όταν χάνουμε, υπάρχει κακό κλίμα.

Αλλά για μας είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τʼάλλα. Ίσως οι μόνοι που πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμό στο ΟΑΚΑ ήμασταν εμείς οι παίκτες και ο προπονητής μας. Σε τέτοια ματς, όταν παίζεις με μεγάλη ομάδα δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Εμείς παίξαμε στα ίσια, ήμασταν καλύτεροι και θα το ξαναπώ ότι θα έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Με το ματς αυτό συμπλήρωσα 96 συμμετοχές στην Αʼ Εθνική, από τις οποίες οι 78 είναι συνεχόμενες και ήταν το πρώτο ματς που ήμουν τόσο σίγουρος. Δεν ξέρω το γιατί. Είχα καλή ψυχολογία και ήμουν σίγουρος ότι δεν θα δεχτώ γκολ... Εκτός από πέναλτι”. Μετά τη λήξη παρατηρήθηκε μια ένταση, τι ακριβώς έγινε; “Κατά τη διάρκεια του ματς άκουσα αρκετές φορές υβριστικά συνθήματα. Το μόνο που έκανα ήταν να δείξω τη φανέλα μου. Ούτε χειρονομία, ούτε τίποτα, όπως κάποιοι κύριοι του Παναθηναϊκού υποστηρίζουν. Άλλωστε ο διαιτητής ήταν κοντά και δεν έγραψε τίποτα. Ο Γκούμας, που είναι και φίλος μου από την Εθνική, με τράβηξε αλλά δεν μου είπε τίποτα. Το θέμα έχει τελειώσει”. Στο αεροδρόμιο οι φίλαθλοι που σας υποδέχθηκαν φώναζαν συνθήματα και υπέρ του ότι τους έδειξες τη φανέλα. “Έτσι είναι τη μια μέρα Θεός, την άλλη τίποτα. Η υποδοχή ήταν ευχάριστη έκπληξη αλλά μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα.

Θα μου ήταν πιο ευχάριστο αν ο κόσμος αντί στο αεροδρόμιο ερχόταν κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

Όχι μόνο στις επιτυχίες αλλά κυρίως στις κακές στιγμές”. Πιστεύεις ότι η ομάδα έχει τις προϋποθέσεις να βγει στην Ευρώπη;

“Ακόμα και αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.

Υπάρχει τέτοιος ενθουσιασμός επειδή πήραμε ένα βαθμό ή επειδή κόψαμε δύο από τον Παναθηναϊκό; Εγώ νομίζω ότι είναι το δεύτερο και μου αφήνει μια πικρή γεύση. Θα πρέπει να πάρουμε οκτώ ακόμα βαθμούς γιατί νομίζω ότι στους 35 βαθμούς θα κριθεί η σωτηρία. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμα εννέα ματς και αν δούμε στο τέλος ότι μπορούμε να βγούμε στην Ευρώπη, θα το κυνηγήσουμε. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαστε μέσα στο βασικό μας στόχο που είναι μια θέση ανάμεσα στις εννέα πρώτες”. Υπάρχει και το κεφάλαιο Εθνική ομάδα, πόσο σε απασχολεί;

“Και εδώ νιώθω κάποια πικρία. Δεν λέω για φέτος γιατί π.χ. ο Χαλκιάς πάει πολύ καλά με την ομάδα του και θα ήμουν αχάριστος αν με τις εμφανίσεις μου στα πρώτα ματς έλεγα ότι αξίζω μια θέση. Πέρυσι όμως νομίζω ότι άξιζα μια ευκαιρία, έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Ίσως επειδή δεν πήγαινε καλά ο ΟΦΗ ο κ. Ρεχάγκελ να μην είχε το ερέθισμα να με καλέσει. Εξακολουθώ να έχω στόχο την επιστροφή μου στην Εθνική και θα ήθελα να είμαι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα πάνε στο επόμενο Euro”.

Συνέντευξη στην πατρίδα
Holocaust14 Φεβ 2007, 15:53#29159
Έλα ρε τρελέ Omiliti4, γράφεις πάλι ρε φίλε!!!

Wellcome back to the white 'n black!!!

😉
omilitis415 Φεβ 2007, 12:34#29185
Δεν παλευεσαι ρε Holo. 😄
trelofitzis_415 Φεβ 2007, 21:55#29218
ΈΝΑ έχω να πω για τον Σηφάκη....

Μιχαλάκηηηηη είσαι τρέεελα που τους ΈΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΈΝΔΟΞΗ ΦΑΝΈΕΕΕΛΑ....!!!!!!!!!! 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
snakakis16 Φεβ 2007, 21:33#29250
http://www.sportnet.gr/tsirtsonis.asp
trelofitzis_418 Φεβ 2007, 19:43#29299
Ο Σηφάκης έπαιξε πολύ καλά και σήμερα... 😉
Απορώ γιατι ο Ρεχάγκελ δεν το καλεί στην Εθνική... 🙁 🙁
Ρεχάγκελ ο Σηφάκης είναι κλάσεις ανώτερος από τον Χαλκιά... 😄
Mavrofidos18 Φεβ 2007, 22:19#29308
Ο Ντεμης βγηκε και δηλωσε οτι ηδη εχει κλεισει 4 παικτες για το καλοκαιρι.
Στη μετεγραφικη του Δεκεμβριου το ονομα το Σηφακη συζητηθηκε εντονα για ΑΕΚ συσχετιζομενο με τη φυγη Σορεντινο.
Μετα το παιχνιδι με την ΑΕΚ ο Φανουρης ειχε συναντηση με το Ντεμη. Να του συζητησαν για τιμες απο ειδη προικος για γαμο του Ντεμη με το Δεσποινιω που φαινεται χλωμοτατο.
Και καταληγω. Φημολογειται εδω και καποιο καιρο οτι ο Σηφακης εχει κλεισει στην ΑΕΚ για το καλοκαιρι. Ακουγεται και το ποσο των 500.000 ευρω. Στο καλο να παει το παλικαρι και οτι καλυτερο για την καριερα του. Σε 2-3 χρονια θα ειναι καλυτερος κι απο το Νικοπολιδη στις καλες του μερες.
Το ζητημα για μενα ειναι το οτι αν οντως εχει κλεισει στην ΑΕΚ, τοτε ηταν τσαμπα μαγκια να δειξει τη φανελα του στους βαζελους...
Επισης η δεν ξερω αν η παραπανω υποθεση σχετιζεται με τις πληρωμες στις οποιες προεβη μετεπειτα ο Φανουρης και στη μεταγραφη Σιμιτς.
Ολα τα παραπανω βασει απλης επαγωγικης λογικης.
manolis18 Φεβ 2007, 22:54#29312
Που το ειπε ο ντεμης οτι εχει κλεισει 4 παιχτες?
snakakis18 Φεβ 2007, 23:32#29315
Blacky,αν όλα που λες στέκουν και πιστεύω ότι κάτι απ' όλα στέκει,τότε αρχίζουν οι υποψίες μερικών από μας, για μια μεταβατική και ημιαυτόνομη κατάσταση στην ομάδα,να έχουν μια βάση αληθινή.Αλλά όπως έγραψα πριν κάμποσο καιρό το καλοκαίρι θα φανεί που πραγματικά οδεύει η ομάδα.Αλλά επαναλαμβάνω ότι μερικές κινήσεις συνηγορούν ότι ο φαβας είναι ένα μεταβατικό αναλώσιμο προιόν.Ειδικά το τσαμπουκαλίκι του Μιχαλιού στη φάτσα του "αφεντικού" κάτι από "ελευθερία" μύριζε.
TALOS19 Φεβ 2007, 01:22#29322
Έχεις υποψίες ρε Μανώλη?Τι υποψιάζεσαι ρε φίλε?Ημιαυτόνομη την είπες?Δε με λυπάσαι ρε φίλε?Να μπαίνω να δω αν πέρασε το Χ στο Λεϊρια-Μπράγκα που θα μου έδινε 1.200e,να βλέπω οτι το γκολ μπήκε στο 90' και πάνω στην απόγνωση μου να πέφτω πάνω στις υποψίες σου?Από το κακό στο χειρώτερο ρε Μανώλη και αμαρτία είναι..Αύριο φεύγει η κερά μου Χίο και εγώ να κάθομαι να γράφω για ημιαυτόνομες μεταβατικές μπούτσες μπλέ σε βαζάκια ροζ?Και οχι μονο αυτο ρε αδερφέ,αλλά δεν βλέπω και τον Σπυρέτο να συμφωνεί μαζί σου μπας και με πιάσουν τα διαόλια μου και γλυτώσω τον κόπο να απαντήσω.Τι το ήθελες το ΗΜΙ ρε κουζούλιακα(τίτλος τιμής) και μου ξαγλείς μπουμπουριές τέθοια ωρα?Βγάλτο το μπουρδέλο να συμφωνήσει μπάρεμου ο Σπυράκος μαζί σου..

Λοιπόν!Ο Σηφάκης πέρυσι το Δεκέμβριο ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Βατσινά διότι το καλοκαίρι που μας πέρασε θα έμενε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και θα μπορούσε να πάει όπου γούσταρε.Συμφωνησε λοιπόν να ανανεώσει το συμβόλαιο με τριπλάσιες αποδοχές με την προϋπόθεση οτι θα έθετε αυτός τους δικούς του όρους.
Εν ολίγοις ο Σηφάκης είπε στον Βατσινά''Μένω αν μου κάνεις αύξηση,αλλά ΌΤΑΝ εγώ αποφασίσω θα πάω όπου ΓΟΥΣΤΑΡΩ χωρίς να έχεις ΚΑΝΕΝΑ ενεργό ρόλο στις διαπραγματεύσεις.Και επειδή αγαπάω τον Ο.Φ.Η.,θα βάλω και έναν όρο οτι εσύ μαλάκα Βατσινά θα πάρεις και μια ρήτρα 500.000e ''.Και ο Βατσινάς προκειμένου να τον χάσει χωρίς να πάρει ΦΡΑΓΚΟ,συμφώνησε στην ρήτρα των 500.000,γνωρίζοντας οτι ο Σηφάκης θα πάει όπου θέλει και όποτε εκείνος θέλει.Ασφαλώς όποιον σοβαρό ρεπόρτερ Ο.Φ.Η.(αν έχει μείνει κιανείς) ρωτήσετε θα ξέρει τις λεπτομέριες.

Και πράγματι ο Σηφάκης έχει κλείσει εδώ και σχεδόν 1 μηνα στην ΑΕΚ και έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο για συμβόλαιο 4 ετών.Οποιον σοβαρό ρεπόρτερ ΑΕΚ ρωτήσετε θα ξέρει τις λεπτομέριες.

Έτσι κι αλλιώς όμως Μανώλη μου ο Σηφάκης έκανε ότι έκανε στο ματς με τον Βάζελο γιατί ήξερε οτι δεν μπορούσε ΚΑΝΕΙΣ να τον θάψει μετά το παιχνίδι αυτό.Στην ουσία είναι ελεύθερος παίκτης.Για την πάρτη του έπαιζε.Τίποτα δεν θα μπορούσε να του κάνει κανένα λαμόγιο μετά το παιχνίδι,στον μπούτσο του τους έχει γραμμένους όλους,όποια στιγμή θέλει φεύγει.

Ημιαυτόνομη μεταβατική περίοδος μάγκες!Όλα τα λεφτά!Ημιαυτονομία στον Ο.Φ.Η. μρε σεις...Επίσης λευτεριά στο ημιαυτόνομο μεταβατικό τμήμα της Βορείου Μυκόνου γαμώ τα μυαλά του νοτιοανατολικού άκρου της Βορειοατλαντικής συμμαχίας μου γαμώ...

ΥΓ.Πλακίτσα κάνω Μανώλη,μην ψαρώνεις.

ΥΓ2.Για όσους δεν κατάλαβαν ο Σπυράκος είναι ο γνωστός σε όλους μας Σπυράκος.Ο Λιβαθηνός 😎
snakakis19 Φεβ 2007, 03:06#29323
😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛
Mavrofidos8 Μαρ 2007, 20:11#29692
http://www.sifakis87.com

Ο Πασχαλης Τουρτουρης στα νεα trends του management...
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο