Δεν πήγαινε άλλο....
11 μηνύματα · 21 Μαρτίου 2005 έως 22 Μαρτίου 2005 · 11 συμμετέχοντες
Administrator21 Μαρ 2005, 10:42#3410
Benassi-4 σε διέγραψα επειδή σε λίγο θα σε ψάχναμε για σφαλιάρες.Άμε αντράκι μου να βρεις ένα site αντάξιο των απόψεων και του επιπέδου σου και άσε μας εμάς καμμιά 10ριά νοματαίους στην αρρώστια μας.Μη τολμήσεις να ξαναμπείς επειδή πάλι θα σε διαγράψω.(Snakakis,για να μη πει κανείς για ανωνυμίες,φασιστικές μεθόδους κλπ κλπ.).
άγνωστος21 Μαρ 2005, 16:10#3435
συνχαρητιρια φιλε εσυ εχεις το καρπουζι εσυ εχεις και το μαχαιρι και κανεμου και τορα ενα ban αυτα που ειχα να τα πω τα ειπα και πιστευω οτι ακουστικα και το γνωριζεις καλα αυτο και για αυτο το λογο με εβγαλες.επισης ζητω συγνωμη σε οσους τους εβρισα και θελω να τους πω οτι δεν εχω τιποτα να μιρασω μαζι τους απλα εχω διαφορετικη αποψη η βλεπω τα πραγματα απο αλλη γωνια αυτα ειχα να πω και καλη συναιχεια στο φορουμ.και κατι τελευταιο αυριο μπορει να εγγραφω με καποιο αλλο nick και να το παιζως καλος ποιος θα το καταλαβει? κανεις γιατι το ιντερνετ ειναι ανονυμο.να λετε αυτο που εσθανεστε και οχι αυτο που σας λενε οι αλλοι.
μετρανε οι πραξεις και οχι τα λογια.
oficrete21 Μαρ 2005, 16:13#3436
ε ωχη κε πιοσ θα τω καταλλαβη
snakakis21 Μαρ 2005, 16:40#3437
Καλά ρε benassi-4,παραδίνομαι.Η λαλακία σου σπάει καρύδια.Αφού δε καταλαβαίνεις ούτε και εσύ τι λές ή έστω κατά διάνοια να πλησιάσεις σε ένα ανθρωπίνως αποδεκτό ειρμό σκέψεων,τότε πιστεύω ακόμη και η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.Οπότε εγώ τώρα ο κακομοίρης τι να κάνω μπροστά στο 8ο θαύμα υψηλής διανόησης και υπεραπλουστευμένης πρακτικής;Ταπεινά συγνώμη.Συνέχισε αγόρι μου,καλά πας.
APATEONAS21 Μαρ 2005, 18:06#3442
καλα... μιλαμε για κλασικη περιπτωση βλαβης.
asxetos21 Μαρ 2005, 19:06#3454
banasi o admin μπορει να το καταλαβει αν μπεις με αλλο νικ γιατι
θα μπεις με απο την ιδια IP.
Navaman21 Μαρ 2005, 20:09#3456
Εγώ πάλι είμαι κατά των ban, αλλά σε αυτή την περίπτωση καταλαβαίνω ότι ο snakakis έπραξε σωστά, γιατί ένα ποστ ακόμα και να μάθαινα ότι είσαι πάνω από 20 και θα σου μάθαινα από κοντά ρε μαλακισμένο τι εστί πραγματικός ομιλίτης.
NeMeSiS21 Μαρ 2005, 22:24#3468
banasi o admin μπορει να το καταλαβει αν μπεις με αλλο νικ γιατι
θα μπεις με απο την ιδια IP.
Η 'Εννοια "Dynamic IP" σου λέει κάτι;
Ας μην ξεφύγω όμως απ' το θέμα...
Τι ειρωνία είναι αυτή ρε παιδιά; Είμαστε admins και κάνουμε ό,τι γουστάρουμε; Σαν κοπέλια κάνετε! Την ίδια ομάδα υποστηρίζετε, ή μήπως κάνω λάθος; Το forum φτιάχτηκε γι'αυτό το σκοπό, για να γίνονται συζητήσεις περί ΟΦΗ, και σείς κάθεστε και σινορίζεστε με έναν απλό user, μονο και μόνο επειδή έχετε παραπάνω δικαιώματα στο forum.
Ηρεμήστε λίγο και κοιτάξτε το θέμα του forum και μη τα βάζετε με τα κοπέλια!
😉mpougatsas21 Μαρ 2005, 22:46#3474
Μπούγατσας εδώ παιδία.Ρε Οφάκια είμαστε όλοι μας!Αφήστε τις φάσαριες και να ετοίμαστουμε για τον εργότελη.ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΜΙΛΑΡΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ-4- VIVA LOS OMILOS!
ofiole22 Μαρ 2005, 02:27#3486
ε ωχη κε πιοσ θα τω καταλλαβη
Δεν ξέρω αν έκανε καλά που τον διέγραψε για τις απόψεις του, πάντως έκανε πολύ καλά που τον διέγραψε για τα ελληνικά του. Καιρός ήταν.
Mavrofidos22 Μαρ 2005, 03:44#3487
Αντε μπραβο γιατι θα φευγαμε ολοι οι υπολοιποι...εριστικος, κουραστικος, ανωριμος, ανιαρος, αναμασητης χωρις επιχειρηματα και με εκπληκτικη περιεκτικοτητα ορθογραφικων λαθων σε καθε προταση!!! Ελπιζω να μην αντικατοπτριζεις το μεσο ΟΦΗολε που πηγε χθες στο γηπεδο αν και πολυ το φοβαμαι