ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΤΩΡΑ,μηπως ειναι η μονη λυση τελικα?
56 μηνύματα · 17 Αυγούστου 2007 έως 5 Φεβρουαρίου 2008 · 27 συμμετέχοντες · σελίδα 1 από 2
matador17 Αυγ 2007, 16:41#37925
Αφορμη για το θεματακι,η συζητηση με καποιον τουριστα ο οποιος βρεθηκε στο γηπεδο με την Τομπολ και ειχε να μου λεει για την ατμοσφαιρα!
Την ατμοσφαιρα στο αχανες σταδιο απο 5-6000 κοσμο,που οπως συνηθως ,αμφιβαλω αν τραγουδουσανε ολοι.
Ισως ειναι ευκαιρια τωρα,ενοψει εκλογων,να πιεσουμε καταστασεις για οριμσμενα πραγματα.Βασικο φυσικα οι ξεκαθαρη λυση στο θεμα της πολυιδιοκτησιας που τυρραναει τον ΟΦΗ και που οι διαφοροι Μαυρογιαλουροι,απλα παριστανται και χαιρετιζουν σε διαφορες εκδηλωσεις,χωρις ομως να εχουμε δει κατι ουσιαστικο απο οποιονδηποτε.
Περα απο αυτο το μειζον θεμα,υπαρχει αλλο ενα αναλογης σημασιας.Κι αυτο ειναι η κατασκευη του νεου ιδιοκτητου γηπεδου μας.Οπως και να το κανουμε στο Παγκρητιο ειμαστε απλα φιλοξενουμενοι,με ιδιαιτερα υψηλο αντιτιμο μαλιστα.Εχει τα θετικα και τα αρνητικα του σε σχεση με το Γεντι,ομως δεν ειναι το σπιτι μας.Καλως η κακως η επιστροφη στο Γεντι δεν νομιζω οτι ειναι η καταλληλη λυση.Καλο ειναι να κοιταζουμε το μελλον.
Αν ομως θελουμε η ομαδα μας να εχει ακομη καλυτερο μελλον σε σχεση με το παρελθον θα πρεπει ερασιτεχνης και Παε να απαιτησουν τα εχεγγυα για την κατασκευη νεου γηπεδου.Οι πρωτες θεωριτικες κινησεις εχουν γινει αλλωστε,ειναι γνωστα τα σχεδια για την διαμορφωση παρκου στο Γεντι με ανταλλαγμα οικοπεδο διπλα στο βακ οπου θα μπορει να ανεγερθει ενα νεο γηπεδο.Αυτη θα ειναι και η καλυτερη λυση αφου μαζι με το αθλητικο κεντρο,το κλειστο γυμναστηριο,η κατασκευη ενος γηπεδου και των αλλων παρεμφερων χωρων,εστιατοριων,εμπορικου κεντρου,σινεμα κλπ,ακομη κι ενος ξενοδοχειου ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ στο ΒΑΚ ωστε να φιλοξενουνται ομαδες για προετοιμασια απο χωρες που το πρωταθλημα διακοπτεται το χειμωνα,θα μπορουμε να μιλαμε για ενα ΠΑΡΚΟ ΟΦΗ.Κατι αναλογο οραματιζεται ο Ντεμης για την ΑΕΚ,γι αυτον ομως κυριως λογω ελλειψης χωρων, δεν ειναι τοσο εφικτο.Για μας,εφοσον γινει ανταλλαγη Γεντι Κουλε-οικοπεδο στο Σκαφιδαρα ειναι και με το παραπανω.
Εκλογες ερχονται ολο και καποιος πολιτικαντης θα περασει απο την γειτονια μας,καλο ειναι να τον ρωτησουμε,και για τον ΟΦΗ ποια η αποψη σας?
Τη σημερον ημερα,οπου το ποδοσφαιρο ειναι πια ενα κοινωνικο γεγονος που απασχολει εκκατομυρια κοσμου,ο ΟΦΗ μπορει να γινει πολυ μεγαλυτερο κλαμπ απο οτι ειναι σημερα.Μπορει να συμβαλει στην ακομη μεγαλυτερη αναπτυξη της Κρητης.Το παραδειγμα με την προετοιμασια ομαδων το χειμωνα,οπου ομαδες δειτε το σαν επισκεπτες με γεματα πορτοφαλια μαλιστα,που οσο να ναι θα δωσουν μια ωθηση στην τοπικη αγορα.Τετοια παραδειγματα υπαρχουν πολλα,ομως για να συμβαλει το ποδοσφαιρο και ΟΦΗ που οταν πεις ΚΡΗΤΗ και ποδοσφαιρο εκει θα παει ο νους σου,στην μεγαλυτερη αναπτυξη του νησιου,χρειαζονται 2 βασικες προυποθεσεις.
Η 1η ειναι η ανεξαρτησια της ομαδος και μια καθαρη λυση επιτελους και η 2η η κατασκευη του νεου Γεντι,η οπως αλλιως θα το πουμε,που θα μας επιτρεψει να κοιταμε το μελλον περρισοτερο αισιοδοξα και να κανουμε σχεδια για την βελτιωση του κλαμπ η οποια πιστευω ακραδαντα,μπορει να βοηθησει στην μεγαλυτερη αναπτυξη της Κρητης.
Καποιος ειπε καπου,οτι η μονη δυναμη που εχουμε σε μια δημοκρατια κουτση οπως αυτη σημερα,ειναι το πορτοφολι και η ψηφος.
Ας σκευτουμε καλα σε αυτες τις εκλογες ολοι αυτοι που θα ζητησουν την ψηφο μας,τι εχουν κανει τοσα χρονια για τον ΟΦΗ μα ακομη περρισοτερο για την Κρητη,και ας προσεξουμε που θα την...βαλουμε.
Γιατι τελικα και η ψηφος θελει προσοχη που την βαζεις,κατι σαν την υπογραφη και την ...καταλαβενεται...
stiakos17 Αυγ 2007, 17:09#37927
Αν ζητήσουμε "γήπεδο εδώ και τώρα" θα κινδυνεύσουμε να παρεξηγηθούμε από τους (νυν) κυβερνητικούς μανδαρίνους διότι το "εδώ και τώρα" παραπέμπει σε ιστορικό σύνθημα της (νυν) αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αστειεύομαι φυσικά, αλλά θεωρώ ότι το θέμα του γηπέδου μιας ομάδας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ΟΦΗ δεν πρέπει να συνδέεται με τα πολιτικά ή πολιτικάντικα παιχνίδια του κάθε βλαχοκομματάρχη ή πονηρού πολιτευτή. Τα πράγματα στο θέμα του γηπέδου είναι απλά: έχεις διοίκηση με όραμα και πορτοφόλι, το φτιάχνεις με συνοπτικές διαδικασίες - πόσο μάλλον όταν ο καθ' ύλην αρμόδιος τοπικός άρχων (ο δήμαρχος) σού κλείνει φιλικά το μάτι. Δεν έχεις, παίρνεις τα παπάρια σου και τη βγάζεις στο αφιλόξενο Παγκρήτιο, που όπου να 'ναι θα ρημάξει κι αυτό από την εγκατάλειψη των αρμοδίων. Εχει και με το παραπάνω δίκιο ο matador όταν συνδέει το θέμα του σύγχρονου ιδιόκτητου γηπέδου με την πρόοδο του ΟΦΗ και του τόπου. Και κυρίως έχει δίκιο όταν συνδέει όλα τούτα με την άπαξ δια παντός λύση του ιδιοκτησιακού της ομάδας, που θα την απογειώσει σε όλα τα επίπεδα. Αν και όταν συμβεί αυτό με το καλό, το γήπεδο θα γίνει για πλάκα. Αν όχι, γήπεδο δεν γίνεται με καμία κυβέρνηση - είτε της ΝΔ είτε του ΠΑΣΟΚ...
Lefteris17 Αυγ 2007, 17:45#37928
μας έχουν γραμμένους ρε. Εχουν γραμμένους τον ΟΦΗ σαν ομάδα αλλα και την Κρήτη. Εδώ ένα γαμημένο αεροδρόμιο που είναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αναγκαίο, δεν έχουν κάνει απο το 1955 (με τον Μητσοτάκη νομιζω) που άρχισε να ακούγεται η πρόταση αυτή για το αεροδρόμιο. Για να μην πώ και για το φράγμα του Αποσελέμη και για το λιμανι στον Νότο. Σε πολλά βέβαια φταίμε και εμείς που είμαστε αντίθετοι σε οτιδήποτε.
NeMeSiS17 Αυγ 2007, 18:25#37934
Τώρα στις εκλογές αν πιέσουμε λίγο ίσως καταφέρουμε να γίνει η ανταλλαγή των εκτάσεων και να ξεκινήσει η μελέτη..
nobleman17 Αυγ 2007, 22:05#37939
Στείλτε όπως είναι το θέμα του matador στους
εκπροσώπους μας στη Βουλή, να δούμε πόσοι θα απαντήσουν...
😎 Για ένα είμαι σίγουρος: Θα το βάλουν στο πρόγραμμά τους!
😈j.skoulas@parliament.gr
stratakis@parliament.gr
info@kegeroglou.gr
manoliskefalogiannis@parliament.gr
g.diktakis@parliament.gr
matzapetakis@parliament.gr
ManosFragiadoulakis@parliament.gr
ΥΓ Του Κώστα ΜΠΑΝΤΟΥΒΑ δεν έχει...
❓matador18 Αυγ 2007, 16:08#37948
Ανησυχεί η Λάρισα
Στον αέρα βρίσκεται το νέο γήπεδο της Λάρισας, μετά την αναγγελία εκλογών από την κυβέρνηση για τις 16 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το νόμο πρέπει το νομοσχέδιο να έχει κατατεθεί 20 μέρες πριν διαλυθεί η Βουλή, κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα ψηφιστεί η τροπολογία από την τωρινή κυβέρνηση.
Στη θεσσαλική πόλη επικρατεί μεγάλη αναταραχή μετά από αυτές τις εξελίξεις, μιας και όλοι είχαν πιστέψει τα λόγια του Λαρισαίου υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Σουφλιά τον Ιούνιο, ο οποίος ουσιαστικά είχε δώσει το ΟΚ. Στην ΑΕΛ τα έχουν με τον υπουργό, καθώς πιστεύουν ότι από τη στιγμή που υπήρχε το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές θα έπρεπε να επισπεύσει τις διαδικασίες.
apo enet.gr
Φιλε Στιακε,συμφωνω απολυτα με τα λεγομεν σου.Και για μενα το ιδεατο ειναι εχουμε τα φραγκα και το φτιαχνουμε μονοι μας.Η πουλαμε το ονομα του γηπεδου σε εταιρια που θα τα χωσει για τη δημιουργια του,π.χ Aegean Airlines Arena(πως εχει η Αρσεναλλ το Fly Emirates 😛 ),alla στο τζατζικι-σταν που ζουμε,τα ιδια και τα ιδια θα λεμε...?Προσεξε ομως "ο Λαρισαιος υπουργος...".Ο οποιος βεβαια ανανταμ παπανταμ βρωμοβαζελος,παρολα αυτα σμπρωχνει που λενε εκια,οι δικοι μας?
Ανε καθοντανε μια ολια παραπανω ο Κουρακης κατι μπορουσαμε να κανουμε,τες πα ,γαματα...
ΓΡΥΠΑΣ18 Αυγ 2007, 20:36#37960
Για να μιλάμε για νέο ιδιόκτητο γήπεδο και λοιπές επενδυτικές κινήσεις πρέπει πρώτα να αρχίσουμε από τα θεμελιώδη, δηλαδή μια διοίκηση ανεξάρτητη, έναν νέο, δυνατό επενδυτή. Από εκεί αρχίζουν όλα. Και είναι φυσικό να ενδιαφέρεται η ανεξάρτητη διοίκηση για νέο γήπεδο και συναφείς εγκαταστάσεις αφού κάτι τέτοιο θα έδινε πολύ περισσότερη δυναμική στο σύλλογο, οικονομική αλλά και πρεστίζ. Δεν θα είναι ένα νέο γήπεδο ένας χώρος που θα φιλοξενούσε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνο αλλά μία επένδυση που θα έδινε μεγάλη υπεραξία στον σύλλογο. Ποιός όμως θα μπορούσε να σκεφτεί για επένδυση από την παρούσα και τις παρελθούσες διοικήσεις; Ο you&you Σφακιανάκης ή ο μπουτοτρίφτης παντελόνιας; Εκτός από ανεξαρτησία κινήσεων στη διοίκηση χρειάζονται και άτομα με τεχνοκρατικό προφίλ που να γνωρίζουν τη δυναμική του συλλόγου, μέσω του κόσμου του, και πώς να την πολλαπλασιάσουν για το καλό της ομάδας.
Πολύ σωστά αναφέρεις matador το παράδειγμα ξένων ομάδων να έρχονται για προετοιμασία το χειμώνα στην Κρήτη. Πριν περικά χρόνια, όταν ο μπαντελής ήταν ο τότε πολυεκατομμυριούχος μεγαλοεπενδυτής-σωτήρας της ομάδας είχε ενδιαφερθεί να κατέβει το χειμώνα (αν θυμάμαι καλά) η Μπάγερν για να αποφύγει τα κρύα της Βαυαρίας. Τότε το πρόβλημα που υπήρχε ήταν - και για αυτό τελικά δεν ήρθε - ότι δεν υπήρχε ξενοδοχείο στο ΒΑΚ, ή κάπου εκεί κοντά. Φαντάζεστε να κατέβαιναν ομάδες από Γερμανία, Ρωσία, Ουκρανία και άλλες βόρειες για προετοιμασία ακολουθούμενες φυσικά από φίλους τους. Τί τόνωση θα έδιναν στην τοπική αγορά στα μέσα του Χειμώνα. Και μετά η ομάδα δεν θα ήταν πιο εύκολο να εύρισκε περισσότερους και πιο εύρωστους υποστηρικτές;; Να πως λειτουργεί μια επένδυση! Αλλά τότε ο μπαντελής μάλλον θα τους έστειλε κάνα κεφάλι κεφαλογραβιέρα για να τους ξεφορτωθεί.
Πιστεύω ότι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει κάνει μια ανεξέρτητη διοίκηση - όταν αυτή έρθει - είναι να μηνύσει τις προηγούμενες για διαφυγόντα κέρδη βασιζόμενη σε τέτοια στοιχεία. Δεν ξέρω βέβαια πόσο στέκει αυτό νομικά.
MESABELIES-4-18 Αυγ 2007, 22:04#37968
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 2012!!!!!!!!!!!!!
VENDETTA-418 Αυγ 2007, 22:12#37973
Ρε παιδία να φτιάξουμε καινούργιο γήπεδο αλλά όχι και να κατεδαφιστεί το Γεντί Κουλέ. Είναι μνημείο και δεν πρέπει να χαλάσει. Ναι, η συνοικία των Καμινίων χρειάζεται κάποιο πάρκο, αλλά δεν μπορεί να δημιουργηθεί αλλού;
MESABELIES-4-18 Αυγ 2007, 22:22#37974
Που αλλου ρε φιλε μου αντρεα...χαμος γινεται εκει!!!
VENDETTA-418 Αυγ 2007, 22:24#37975
Ας γκρεμίσουνε τίποτα άλλο. Το Γεντί τους χαλάει; Η συνοικία αυτή έχει στιγματιστεί. Είναι του Ο.Φ.Η. όπως και όλες οι άλλες συνοικίες και τα προάστια της πόλης.
andreas419 Αυγ 2007, 18:22#37997
Ρε παιδία να φτιάξουμε καινούργιο γήπεδο αλλά όχι και να κατεδαφιστεί το Γεντί Κουλέ. Είναι μνημείο και δεν πρέπει να χαλάσει. Ναι, η συνοικία των Καμινίων χρειάζεται κάποιο πάρκο, αλλά δεν μπορεί να δημιουργηθεί αλλού;
Αν θελεις να βρεις λυση,τη βρισκεις.. Φτιαχνεις το παρκακι σου γκρεμιζοντας το γηπεδο και αφηνεις την Θυρα 4 η οποια μπορει να σε εξυπηρετησει αν θες να κανεις και καμια συναυλια πχ...
Xainis19 Αυγ 2007, 18:58#38000
Αντίγια ανεξαρτησία και πράσινα άλογα δεν κοιτάμε πως θα ενισχύσουμε την τοπική μας αυτοδιοίκηση με αιρετό περιφερειάρχη,κατάργηση νομαρχιών,κόψιμο του μακριού χεριού της Αθήνας και τοπική κυβέρνηση;;
Μεγάλη κουβέντα ανοίγω...
Το γήπεδο θα το δούμε όταν γίνει και ο σιδηρόδρομος,ταυρομάχε!
Επόμενη στάση,γήπεδο ΟΦΗ 😁
VENDETTA-43 Σεπ 2007, 16:35#38654
Επόμενη στάση,γήπεδο ΟΦΗ 😁
Να το λέει και σε 5-6 ξένες γλώσσες.
matador6 Σεπ 2007, 17:25#38786
Γήπεδο υπόσχεται η Νέα Δημοκρατία
Εως και το γήπεδο της ΑΕΚ μπήκε στον προεκλογικό αγώνα.
Η διάθεση του Ντέμη Νικολαΐδη και των στενών συνεργατών του στην ΑΕΚ για κατασκευή του νέου γηπέδου στην έκταση του ΟΔΔΥ στα Ανω Λιόσια είναι δεδομένη εδώ και πολύ καιρό, αλλά οι επαφές και συζητήσεις που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τους κυβερνητικούς παράγοντες και τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά ειδικότερα δεν είχαν φέρει κάποιο αποτέλεσμα. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι και ο Δήμος Ανω Λιοσίων έχει εκφράσει την πρόθεσή του να κατασκευαστεί το γήπεδο εντός των ορίων του.
Επρεπε να φτάσουμε σχεδόν μία εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών για να μας... αποκαλύψει ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Πέτρος Δούκας, πως αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνησή του, εάν κι εφόσον ανανεώσει τη θητεία της, η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη συγκεκριμένη περιοχή. Μιλώντας χθες στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ξένιο 94,3», ο υποψήφιος με τη Ν.Δ. στην περιφέρεια Αττικής υποστήριξε πως «ήδη προγραμματίζουμε να υπάρξει συνάντηση και με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και με τους αρμόδιους υπουργούς του ΥΠΕΧΩΔΕ και της Οικονομίας. Είναι γνωστό ότι υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΔΔΥ, αλλά και με τη δημοτική αρχή, ώστε να χτιστεί ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, το οποίο θα είναι και οικονομικά αυτοτελές, στην περιοχή των Ανω Λιοσίων σε μια προσπάθεια αφενός αναβάθμισης της περιοχής και αφετέρου λύσης ενός εκ των κυριοτέρων προβλημάτων μιας μεγάλης ομάδας».
Θέλει έδρα στη Μίκρα ο Αντώνης Ρέμος
Το γήπεδο του Ηρακλή στη Μίκρα αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Αντώνη Ρέμου και της διοίκησής του. Η κατασκευή ενός ιδιόκτητου γηπέδου -είναι επιθυμία της «κυανόλευκης οικογένειας» εδώ και... δεκαετίες και ο Ρέμος είναι αποφασισμένος να «τρέξει» το θέμα, πιέζοντας όλους τους εμπλεκομένους για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Ο Ρέμος σε πρόσφατες δηλώσεις του υποστήριξε πως «όλα θα γίνουν, θα πρέπει ο κόσμος να έχει υπομονή και να μας στηρίξει στην προσπάθειά μας για να εξυγιανθεί η ομάδα. Θα επιδιώξουμε να προχωρήσει και το γήπεδο του Ηρακλή, το οποίο δικαιούμαστε». Οι κινήσεις για την ενοποίηση των στρεμμάτων στη Μίκρα έχουν προχωρήσει, μετά τις υπογραφές ανάμεσα στη ΓΓΑ και στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας στα τέλη Μαΐου, και πλέον «το επόμενο βήμα είναι στα χέρια του Ηρακλή», όπως είχε πει τότε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός. Απαιτείται η κατάθεση «επιχειρηματικού πλάνου» για να προχωρήσει η χρηματοδότηση και να γίνει η έναρξη των εργασιών και ο Ρέμος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αυτό.
απο enet.gr
Kαλα το αεκακι,αλλα η γριουλες?Εμεις οταν ξυπνησουμε να αλλαξουμε πλευρο και να ξανακοιμηθουμε.
Κανεις απο τους βουλευταδες να υποσχεται σκιας ανεξαρτησια μιλησε?
Δεν υπαρχουμε εμεις ,ετσι?
matador7 Σεπ 2007, 14:22#38837
Μονο για το 44 βρηκα κατι φιλε μου.Αυτο που εσωσε τον φαβα!Οχι τον ΟΦΗ!
Με το νεο γηπεδο τι σχεση εχει η σελιδα που μοστραρες?
Holocaust7 Σεπ 2007, 16:27#38851
O Γαύρος έχει γήπεδο. Ο βάζελος ξεκίνησε να χτίζει. Η χανούμισα "έκλεισε" καινούριο (αν βέβαια ξαναβγεί η νδ). Ο ΠΑΟΚ και τα σκουλίκια έχουνε γήπεδο (δε νομίζω να θέλουνε καινούριο), άντε στην Τούμπα να βάλουνε κανένα καινούριο σκέπαστρο... η αελ αν δεν κάνω λάθος έχει "κλείσει" και εκείνη για κατασκευή νέου γηπέδου με τη νδ, όπως και η καλαμαριά... ακόμα και ο αστέρας τρίπολης έχει βάλει μπρος τις διεδικασίες... ακόμα και η γριές έχουνε κάνει βήματα που δεν ξέρουν αν του χρόνου θα παίζουνε 'Β!!!!
Ε ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???? ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ?????
Τώρα που είναι προεκλογική περίοδος καλά θα κάνουνε απο τη διοίκηση να πιέσουν τη σκατοκυβέρνηση μπας και υποσχεθούν τίποτα!
Αλλά πως, οι μόνες συμφωνίες που μπορεί να κλείσει ο ΦΑΒΑΣ είναι προφορικές και να μην παίξει ο Λεοζίνιο.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάτι είχε πει ο Κουράκης παλιότερα... και είχανε βρεί και την περιοχή. Θυμάτε κανείς πράμα απο τότε?
antonis8 Σεπ 2007, 10:56#38876
ΕΕΕ ΟΟΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ...ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.
H0LY_SHIT8 Σεπ 2007, 12:18#38878
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ... ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
matador8 Σεπ 2007, 12:24#38880
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ... ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
Μπραβο φιλε,βλεπεις μπροστα!
Δεν εχει να κανει με το νεο γηπεδο αλλα με το αχουρι που παιζουμε τωρα, μια απορια που μου δημιουργηθηκε απο την 1η φορα που πατησα εκια.
Γιατι δεν ειναι ολο το γηπεδο σκεπαστο?Για να μην πηγαινει ο κοσμος στα πεταλα?Η για να πηγαινει,λεμε τωρα αν ειμασταν ωραιοι,σαν ομαδα,οχι σαν οπαδοι,να τρωει την βροχα και να τσαλαβουταει στις λασπες,να θυμαται τα παλια χρονια του Γεντι?
antonis8 Σεπ 2007, 12:47#38882
Να σας πω κατι.Το Καυτατζογλειο το εχετε δει ετσι.Οι κερκιδες χαμηλα χαμηλα και πολυ πιο μικρο απο το Παγκρητιο,ετσι?Αν ειχαν κανει το ιδιο και εδω δε θα με χαλουσε καθολου να το ειχαμε.
dargomanolis8 Σεπ 2007, 13:10#38884
Ιστοσελίδα ****************
**************
Δείτε μέσα, έχει και θέμα για τον ΟΦΗ.
e-mail:
**************
Μπορείτε να στέλνετε κι εδώ!
ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ για τον ΟΦΗ, πού είναι η απάντηση στα mail που του στείλαμε το Μάη?
Ευτυχώς οι περισσότεροι εδώ μέσα, έχουν πιάσει το νόημα.
Λάθος μέρος βρήκες να διαφημίσεις το ΒΟΛΕΥΤΗ σου.
Το ίδιο ισχύει για όποιον άλλο επιχειρήσει να διαφημίσει ΒΟΛΕΥΤΗ, απ' όποιο κόμμα κι αν προέρχεται.
zerocool8 Σεπ 2007, 15:26#38889
Φιλαράκι dargomanoli..δεν έχω καμία όρεξη να διαφημήσω κανένα βουλευτή έτσι.. άντε... τα πιστεύω μου αφορούν εμένα και μόνο εμένα.. Παρέθεσα το mail του επειδή είδα ότι δεν το είχαν αναφέρει. Μην βλέπεις ότι γουστάρεις....
Άντε τώρα..
dargomanolis8 Σεπ 2007, 22:18#38912
Φιλαράκι dargomanoli..δεν έχω καμία όρεξη να διαφημήσω κανένα βουλευτή έτσι.. άντε... τα πιστεύω μου αφορούν εμένα και μόνο εμένα.. Παρέθεσα το mail του επειδή είδα ότι δεν το είχαν αναφέρει. Μην βλέπεις ότι γουστάρεις....
Άντε τώρα..
Δεν έχω κανένα λόγο να μη σε πιστέψω.
Άλλο κατάλαβα, γι' αυτο σου την είπα.
Αφού δεν είχες τέτοια προθεση το παίρνω πίσω, σε ότι σε αφορά προσωπικά και επιμένω μόνο στην τελευταία πρόταση.
Και σ' αυτον, όντως δεν είχα στείλλει μαιηλ, γιατι δεν το είχα βρεί.
zerocool9 Σεπ 2007, 07:28#38926
Ok.. κανένα πρόβλημα από εμένα... Πάνω απο όλα και από όλους ο ΟΦΗ...
Mavrofidos13 Σεπ 2007, 07:46#39055
ΝΑ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ με τη συντήρηση του Παγκρητίου
Πρόκληση η νέα σύμβαση που μοιράζει “αβέρτα” χρήμα
Εν κρυπτώ και παραβύστω τα “ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ” υπέγραψαν μια λεόντειο σύμβαση για τη συντήρηση του Παγκρητίου Σταδίου. Τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία με το δήμο και άλλους φορείς για παραχώρηση, η κρατική εταιρεία υπέγραψε σύμβαση με μεγάλη, ξένων συμφερόντων, εταιρεία, για τη συντήρηση του Σταδίου τριπλασιάζοντας το κόστος!
Από τα 600.000 ευρώ το χρόνο θα δίνουμε 1.840.000 ευρώ στην ιδιωτική τεχνική εταιρεία.
Οι τοπικοί φορείς ζητούν τη σύμβαση, αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά. Οπως όμως προκύπτει από την τιμολόγηση που έγινε, οι αριθμοί είναι τρομακτικοί.
Για τα ασανσέρ και άλλα συστήματα η συντήρηση ανέρχεται στα 209.000 ευρώ! Για τα κλιματιστικά η συντήρηση ανέρχεται σε 300.000 ευρώ! Και για την πυρόσβεση 958.000
Το Παγκρήτιο Στάδιο μέρα με τη μέρα παρουσιάζει προβλήματα. Οι χώροι του και εξαιτίας της αχρησίας γίνονται προβληματικοί, το χορτάρι ξεράθηκε, ο αγωνιστικός χώρος και οι εξέδρες παρουσιάζουν τεράστια προβλήματα. Οι τοπικοί φορείς και ο δήμος διαμαρτύρονται και ζητούν τη διαχείριση του Σταδίου. Κι όμως τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ υπέγραψαν πρόσφατα-εν κρυπτώ και παραβύστω- μια λεόντειο συμφωνία για την συντήρηση και την τεχνική διαχείριση του Παγκρήτιου Σταδίου! Με τη σύμβαση αυτή τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ δίδουν τριπλάσια αμοιβή από την προηγούμενη συμφωνία ανεβάζοντας το ποσό στα 1.840.000 ευρώ!
Η συμφωνία-πρόκληση την ίδια στιγμή που το Παγκρήτιο Στάδιο παρουσιάζει τέτοια προβλήματα υπεγράφη πριν από μερικές μέρες και κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό από τα “ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ”. Και δεν δίδεται ακόμη και στους τοπικούς φορείς που την έχουν ζητήσει για να πληροφορηθούν ποιες είναι οι συμβατικές της υποχρεώσεις, ποια αντικείμενα δόθηκαν και ποιος είναι ο στόχος της σύμβασης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σύμβαση αυτή προβλέπεται το ετήσιο κόστος συντήρησης των… ανελκυστήρων σε 209 χιλιάδες ευρώ για τρία ασανσέρ που υπό κανονικές συνθήκες στην αγορά δεν έχουν ούτε 2 χιλιάδες ευρώ κόστος συντήρησης! Η δε αξία τους δεν ξεπερνά τα 40.000 ευρώ!
Ανάλογα είναι τα ποσά για τον κλιματισμό όπου το ετήσιο κόστος συντήρησης εμφανίζεται 300 χιλιάδες και πλέον ευρώ. Στην πραγματικότητα πρόκειται για 100 κλιματιζόμενες αίθουσες-που σημαίνει ότι κάθε αίθουσα θέλει 3000 ευρώ τον χρόνο για να συντηρηθεί το κλιματιστικό! Για να αντιληφθούμε το μέγεθος της οικονομικής συναλλαγής ένα σπίτι 5 δωματίων με κλιματιστικά θα ήθελε για την συντήρηση 15.000 ευρώ! Απίστευτα πράγματα…Ανάλογα είναι τα ποσά που δίδονται για την συντήρηση του συστήματος πυροσβεσης και πυρανίχνευσης-συνολικά 158 χιλιάδες ευρώ! Να θυμίσουμε ότι το σύστημα της πυρόσβεσης είναι με νερό και με απλούς πυροσβεστήρες-είναι γνωστό το πόσο ελάχιστο είναι το κόστος συντήρησης και αναγόμωσης των πυροσβεστήρων…
Τα ολυμπιακά έργα
Είναι γνωστό ότι μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων όλες οι εγκαταστάσεις παραχωρήθηκαν στην κρατική εταιρεία ʽΟλυμπιακά Ακίνητα ΑΕʼ στην οποία προεδρεύει ο κ.Χατζηεμμανουήλ. Ακόμη και σήμερα υπάρχει ζήτημα για το πώς θα λειτουργήσει και θα συντηρηθούν αυτά τα τερατώδη έργα που άφησε προίκα η Ολυμπιάδα του 2004.
Για μεγάλο διάστημα τα έργα είχαν αφεθεί στην τύχη τους και δεν υπήρχε όπως φάνηκε σχεδιασμός για το τι θα γίνουν.
Σε αυτή τη δίνη ενεπλάκη και το Παγκρήτιο Στάδιο όπου και ο δήμος έχει εμπλακεί στην ιστορία της παραχώρησης θέλοντας να το πάρει και να το διαχειρίζεται. Μέχρι τώρα το Παγκρήτιο διαχειριζόταν τεχνικά και συντηρούσε γνωστή τεχνική εταιρεία με ένα κόστος της τάξεως των 600.000 ευρώ.
Η σύμβαση έληξε και στο διαγωνισμό κατατέθηκαν προτάσεις μεταξύ αυτών και της εταιρείας που τελικά πήρε το έργο με συνολικό ποσό που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ προσφέροντας ποσά που μοιάζουν να έχουν δοθεί για άλλο έργο ή τέλος πάντων δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ασανσέρ που θα συντηρηθούν με 200.000 ευρώ, κλιματιστικά με 300.000 ευρώ, πυρόσβεση με νερό που φτάνει τα 160.000 ευρώ!
Η σύμβαση δε δίδεται σε κανέναν μέχρι σήμερα. Τα τεύχη δημοπράτησης δεν συντάχθηκαν από την ειδική υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά από μία εταιρεία συμβούλων που διατηρήθηκε ως συνεργάτις και μετά το πέρας των αγώνων(ενώ όλοι οι άλλοι σταμάτησαν).
Το περίεργο είναι επίσης ότι σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες αποκλείστηκαν τεχνηέντως εταιρείες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό , έγιναν προσφυγές και ενστάσεις και πέρασαν δύο χρόνια για να υλοποιήσουν αυτή τη συμφωνία.
Η οποία μοιάζει να έγινε εν κρυπτώ και χωρίς τους στοιχειώδεις κανόνες της διαφάνειας. Την ίδια ώρα μάλιστα που τα περισσότερα αντικείμενα από το διαγωνισμό έχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες.
Καλά μιλάμε για μεγάλο φαγοπότι...Ελεος...
Catman413 Σεπ 2007, 17:35#39060
Ρε αρχιζει και μου τριγυριζει η ιδεα να ξαναπαμε στο Γεντι με τον Εργο να
μας πληρωνει ενοικιο. Σε 1-2 χρονακια που θα τσουξει με τα εξοδα του
Παγκρητιου θα παρακαλανε να το δωσουν στο δημο. Αυτο βεβαια δεν
σημαινει οτι ειναι λυση αυτο. Εμεις δικο μας θεμε και οι αλλοι να πανε να
κοιταχτουνε στον καθρεπτη. Α και με μετακινουμενο χλοοταπητα οπως το
Gelredom ωστε να μπορουμε να κανουμε και συναυλειες και κανενα
rave παρτι να τα πιανουμε και τους καλοκαιρινους μηνες. 😛
ouga13 Σεπ 2007, 20:13#39066
Συμφωνω με τον catman.Πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε rave παρτυ
Holocaust13 Σεπ 2007, 20:19#39067
Φύγετε ρε κουμπάκιδες!!!!!!! 😛 😛 😛
Μόνο PUNK και ROCK N' ROLL... άντε και λίγο SKA!!!
😛 😛 😛
matador14 Σεπ 2007, 11:46#39085
Mη γαματε το θεμα!Εφη Σαρρη ρε και Ψαραντωνης στη βουλη!
Α ρε και να κατεβαινε κανας Ψαραντωνης κανας Χαινης(Αποστολακης)οχι εσυ Λευτερη,αλλα και συ κανεις 😎 , για υποψηφιος να πηγαινε στη βουλη να τα κανε πουτανα,με την καλη ενοια παντα!
Στη τελικη αναλυση ο μονος τροπος για να πιεσουμε για καινουργιο γηπεδο εχει ως εξης
1)τιγκανα απο το παγκρητιο,ουτω ως ωστε να μεινει ανεκμεταλευτο,να μην εχει εσοδα
2)Επιστροφη στο Γεντι,με παραλληλη περαιτερω πωληση εισητηριων διαρκειας σε ελκυστικες τιμες,ωστε το 80% των θεσεων να ειναι διαρκειας,το Γεντι απο μονο του θα βοηθησει σε αυτο το τομεα,ενω το υπολοιπο 20% θα βγαινει στα εκδοτηρια.Ετσι δεν θα μπορει κιολας αλλοθρησκος να πατησει στο Γεντι,οργανωμενα τουλαχιστον,οι μετακινησεις απαγορευονται αλλωστε ουτως η αλλως
3)Κινητρο στον Τελη,για μεταφορα επισης στο Γεντι,π.χ. πολυ φτηνο ενοικιο,κατι που μπορει να τον βοηθησει καλλιστα,αφου απο τα 500 εισητηρια που κοβει μπορει ευκολα να φτασει στα 3-4χιλ,χαρη στο Γεντι που ο Ηρακλειωτης οσο να ναι το αγαπαει,χωρια οτι ακομη και τα νταλτονακια μπορουν να φτιαξουν ατμοσφαιρα,με τη δικια μας συνδρομη γιατι οχι,αφου τα κοινα μας ειναι περρισοτερα απο τις διαφορες.Με το 3),μπορουμε ευκολοτερα να πετυχουμε το 1),κι ετσι πιεζοντας καταστασεις να γινει πια κατι με το θεμα του νεου ποδοσφαιρικου μας γηπεδου...
Εδα μου ρθανε τα παραπανω,μπορει να κανω και λαθος,μπορει και οχι...
Basilis16 Σεπ 2007, 18:22#39160
Οτι καλυτερο θα ηταν μια γενικη απαιτηση για επιστροφη στο ΓΕΝΤΙ-ΚΟΥΛΕ!!!!Φτανει η μαλακεια και το σκουπιδαριο που λεγεται σταδιο!Σαν τον κωλο της μαιμους και σαν τα μουτρα τους τοχουνε κανει!!!Και στην τελικη ουτε ποδοσφαιρικο γηπεδο ειναι,ουτε εδρα μας!!!!Ναρχονται 5000 γαυροβαζελοι καθε χρονο και να μας βριζουνε?ΓΕΝΤΙ-ΚΟΥΛΕ μεχρι να φτιαχτει(αν ποτε..)καινουριο γηπεδο που θα αρμοζει στον ΟΦΗ και στην ιστορια του!!!! 😈
Trooper22 Σεπ 2007, 11:23#39296
Ο Ξημέρης και οι δηλώσεις στη συνέλευση του Ερασιτέχνη που έχουν εξαφανιστεί???Μη μου πείτε ότι ετοιμάζει το σχέδιο......Σάλια,σάλια,σάλια στο τέλος θα πνιγούμε......
VENDETTA-422 Σεπ 2007, 20:01#39326
Οτι καλυτερο θα ηταν μια γενικη απαιτηση για επιστροφη στο ΓΕΝΤΙ-ΚΟΥΛΕ!!!!Φτανει η μαλακεια και το σκουπιδαριο που λεγεται σταδιο!Σαν τον κωλο της μαιμους και σαν τα μουτρα τους τοχουνε κανει!!!Και στην τελικη ουτε ποδοσφαιρικο γηπεδο ειναι,ουτε εδρα μας!!!!Ναρχονται 5000 γαυροβαζελοι καθε χρονο και να μας βριζουνε?ΓΕΝΤΙ-ΚΟΥΛΕ μεχρι να φτιαχτει(αν ποτε..)καινουριο γηπεδο που θα αρμοζει στον ΟΦΗ και στην ιστορια του!!!! 😈
Ακριβώς όπως το λέει ο Βασίλης. Τι κερκίδα να κάνεις στο Παγκρήτιο
ΣΤΑΔΙΟ!!!! ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Holocaust22 Σεπ 2007, 20:29#39328
Βασικά μια χαρά κερκίδα κάνεις και στο Παγκρήτιο... Θυμίσου το ματς με το Λεβαδειακό... όποια ομάδα και να έπαιζε εκεί θα έχανε.
Αλλά για να ξαναγεμίσει έτσι το στάδιο θα πρέπει ή να ξαναπέφτουμε στη Βου ή να παίξουμε τελικό κυπέλλου. Το γιατί το ξέρει ο κόσμος όλος.
Φανταστήτε όλον αυτόν τον κόσμο σε ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο... πραγματικά θα λυπόμουν τον κάθε κακομοίρη που θα έρχοτανε να παίξει αντίπαλος.
dimitris-4-22 Σεπ 2007, 20:59#39330
Το παγκρήτιο δυστυχώς δεν είναι έδρα.Αν δεν εκμεταλευτούν την ευκαιρία να χτίσουν νέο γήπεδο τώρα που φτιάχνουν όλες οι ομάδες θα κρατήσουν τον ΟΦΗ μας μικρό για πολλά χρόνια ακόμη...
Holocaust22 Σεπ 2007, 21:35#39333
Ομάδες που αξίζουν νέο σύγχρονο γήπεδο είναι αυτές
1ον. που έχουν ένδοξη ιστορία
2ον. που προβλέπεται λαμπρό μέλλον
3ον. που έχουν κόσμο για να το γεμίσει
4ον. που έχουν σοβαρή διοίκηση για να επιδιώξει και να καταφέρει τη δημιουργία του
Από αυτά εμέις έχουμε μόνο την ιστορία και τον κόσμο.
Κανείς δεν ξέρει τι μέλλον έχουμε γιατί απλά δεν έχουμε σοβαρή διοίκηση.
Άρα αν ο ΟΦΗ θέλει νέο σύγχρονο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών ποδοσφαιρικό γήπεδο θα πρέπει να πωληθεί απο το Βατσινά σε κάποιον σοβαρό, δυνατό μεγαλοεπιχειρηματία. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φώς ο βαρδινογιάννης. Και για να το κάνει αυτό ο βαρδινογιάννης... -όποιος ξέρει να μου πει. Απλά τα πράγματα.
Farce22 Σεπ 2007, 22:10#39334
..και ΑΝ πουληθεί ξέρουμε όλοι οτι απλά και εύκολα θα έρθει και το γήπεδο..οπότε όπως και να το κάνουμε ξέρουμε όλοι που καταλήγουμε..
Basilis26 Σεπ 2007, 14:29#39508
Αν δεν εχεις τον κοσμο πανω απο το κεφαλι σου,να ακους την ανασα του..εδρα δεν γινεται..Το σταδιο δεν ειναι ποδοσφαιρικο γηπεδο!!!Επιστροφη στο Γεντι Κουλε!!!!!Οσο για καινουριο γηπεδο,ας το ξεχασουμε...Τοχω πει ενα εκατομυριο φορες και το ξερουμε ολοι..Οσο ειναι αυτοι οι μπασταρδοι στον ΟΦΗ,ετσι θα ειμαστε!!ΤΕΛΟΣ!! 😈
melabianos -4-26 Σεπ 2007, 14:43#39512
ναι ρε παιδια το πανκριτιο δεν γεμιζει εφκολα και δεν ακουγομασται κιολας να γιρισουμαι στο γεντι κουλε και αν βγενοθμαι uefa να πεζουμαι στο σταδιο! 😈 😎
matador26 Σεπ 2007, 15:21#39513
Παραθετω αρθρο του Χρ.Χαραλαμποπουλου στη σημερινη σπορντευ
Μετά την προχθεσινή ανακοίνωση των οικονομικών στοιχείων της Αρσεναλ για τη χρονιά που μας πέρασε, επιβεβαιώνεται -με τον καλύτερο τρόπο- η σημαντική συνεισφορά του ιδιόκτητου γηπέδου στην ισχυροποίηση των οικονομικών ενός συλλόγου.
Η πρώτη χρονιά της Αρσεναλ στο «Emirates» τη βοήθησε να αυξήσει τα έσοδά της κατά 51% και ουσιαστικά την εκτόξευσε στη δεύτερη θέση του καταλόγου των 20 πλουσιότερων συλλόγων στην Ευρώπη, πίσω από τη Ρεάλ. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ετήσια έσοδα που ξεπερνούν -για λίγο- τα 300 εκατομμύρια ευρώ.
Με τέτοιες εισροές στο ταμείο των «κανονιέρηδων» είναι φανερό ότι η ομάδα του Λονδίνου θα μπορέσει να αποπληρώσει πολύ πιο σύντομα από την εικοσαετία τα δάνεια που πήρε για την ανέγερση του νέου γηπέδου. Μάλιστα, η επιτάχυνση της αποπληρωμής των χρεών δεν προβλέπεται να επηρεάσει στο παραμικρό την πορεία των επενδύσεων του συλλόγου, όπως και τη ρευστότητά του. Ετσι, ο φόβος πολλών ότι η υποχρέωση της ομάδας να ανταποκριθεί στις δανειακές υποχρεώσεις της θα περιόριζε τις δυνατότητές της να ανταγωνιστεί στο μεταγραφικό παζάρι τους αντιπάλους της αποδεικνύεται αβάσιμος.
Κι εδώ αξίζει να γίνει αναφορά στη συνεισφορά του Αρσέν Βενγκέρ στο σχέδιο για το καινούργιο γήπεδο, αφού αυτός ήταν που -ως οικονομολόγος- έκανε την πρώτη οικονομοτεχνική μελέτη, την οποία παρουσίασε στη διοίκηση των «κανονιέρηδων» για να τους πείσει για τη χρησιμότητα μιας τέτοιας επένδυσης. Ο Αλσατός ήταν, επίσης, αυτός που είχε την ιδέα της ανέγερσης πολυτελών διαμερισμάτων στον χώρο του «Χάιμπουρι», τα οποία θα μπορούσε να πουλήσει η Αρσεναλ για να αποπληρώσει ένα μέρος των δανείων που πήρε. Ηδη έχει πωληθεί το 91% της επιφάνειας που έχει οικοδομηθεί και είχε διατεθεί προς πώληση.
Αυτή τη στιγμή το συνολικό χρέος της Αρσεναλ βρίσκεται στα 382,5 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τον ρυθμό αποπληρωμής προβλέπεται να έχει μειωθεί στα 115 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2010. Αντιλαμβάνεται κάποιος ότι η αξιολόγηση του Βενγκέρ από τη διοίκηση των «κανονιέρηδων» δεν περιλαμβάνει μόνον αγωνιστικά κριτήρια. Η εντυπωσιακή αύξηση των εσόδων της Αρσεναλ τής επέτρεψε να ξεπεράσει τόσο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -που από το 1997 ήταν πρώτη στη λίστα των πλουσιότερων συλλόγων στην Αγγλία- η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 253 εκατομμύρια ευρώ και την Τσέλσι που -χάρη στα εκατομμύρια του Αμπράμοβιτς και την οικονομική καθοδήγηση του Κένυον- βρίσκεται στην τρίτη θέση με 229 εκατομμύρια ευρώ.
Οι «κανονιέρηδες» σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδό τους βλέπουν να μπαίνουν στο ταμείο τους 4,65 εκατομμύρια ευρώ. Αν συνυπολογίσει κάποιος τα αυξημένα έσοδα από χορηγούς και διαφημίσεις, αντιλαμβάνεται ότι η αύξηση των κερδών της ομάδας την περίοδο 2006-07 κατά 274% δεν είναι εξωπραγματική. Τα κέρδη της Αρσεναλ έφτασαν τα 107 εκατομμύρια ευρώ και σε αυτό το ποσό δεν περιλαμβάνονται τα έσοδα από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών.
Κι όλα αυτά την ώρα που η ομάδα είχε πτώση των εσόδων της από το Τσάμπιονς Λιγκ γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη χρονιά 2006-07 η Αρσεναλ, μόνο από τα έσοδα του γηπέδου, έβαλε στο ταμείο της 136 εκατομμύρια ευρώ τη στιγμή κατά την οποία ξοδεύει ένα ποσό κατά ένα εκατομμύριο ευρώ λιγότερο τον χρόνο για μισθούς και συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Τα αυξημένα έσοδά της είναι φυσικό επακόλουθο της πολύ σωστής εκμετάλλευσης που γίνεται στο «Emirates», το οποίο έχει τη διπλή, σχεδόν, χωρητικότητα από το «Χάιμπουρι».
Είναι σαφές ότι αυτό το οικονομικό άλμα της Αρσεναλ επιβεβαιώνει τη μετακίνηση του οικονομικού κέντρου του αγγλικού ποδοσφαίρου στον Νότο, στο Λονδίνο. Και αυτή η μετακίνηση μπορεί να αμφισβητηθεί από τον Βορρά μόλις ολοκληρωθεί η μετάβαση των Λίβερπουλ και Εβερτον σε καινούργια γήπεδα. Μία κίνηση που και οι δύο ομάδες πρόκειται να πραγματοποιήσουν μέσα στην επόμενη τριετία, εκμεταλλευόμενες τα μεγάλα έσοδα από τη νέα συμφωνία πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των παιχνιδιών τους.
Ενταξει,αλλα τα μεγεθη οπως ειναι φυσικο,η ουσια ομως ειναι μια.
Μονο με ιδιοκτητο ποδοσφαιρικο γηπεδο μπορεις να εχεις μελλον.Αν εχεις γηπεδο "αχουρι" η αν παιζεις στο ενοικιο,εισαι τελειωμενος!
matador28 Σεπ 2007, 14:18#39559
Και με αφορμη το αυρθρο του "τσακα-τσουκα",συνεχιζω και επαυξανω...
Μηπως ρε μαγκες τελικα αυτη ειναι η λυση του γορδιου δεσμου?
Εξηγουμαι.Οπως εχουμε καταλαβει,τουλαχιστον εμεις επαε,γιατι στην παε,ζζζζ,ενα νεο ποδοσφαιρικο γηπεδο εχει τεραστια οικονομικα και οχι μονο οφελη.Μεγαλωνεις την αξια σου σαν ομαδα,φερνεις περρισοτερο κοσμο στο γηπεδο,παρεχεις καλυτερες υπηρεσιες στον φιλαθλο-οπαδο,που μπορει να απολαυσει μαζι με την οικογενεια του περα απο ενα ποδοσφαιρικο ματς,μια οικογενειακη εξοδο.
Σε αυτην την περιπτωση,εχοντας κανει ενα ανοιγμα η οποια παε,δεν μπορει να κοροιδευει τους πελατες της,γιατι απλουστατε θα φαληρισει.
Ετσι αναγκαζεται,να τους προσεχει,το 20αρι,η και 30αρι του (φτηνου)εισητηριου,αξιζει τα λεφτα του και η καθε υπηρεσια προς τον φιλαθλο εχει στοχο την ικανοποιηση του.
Αυτο σημαινει,οτι για να μην χασεις τον πελατη-φιλαθλο,ουτε εξυπηρετησεις προς κυριως πρασινους,αλλα και κοκκινους,οπως συμβαινει εσχατως πρεπει να κανεις,ο σκοπος σου θα πρεπει να ειναι το κερδος,για να κανεις αποσβεση την επενδυση,αρα σωστες βασεις και ομαδα που θα στοχευει το δυνατον ψηλοτερα,μακρια απο εγκλωβισμους.
Αρα μηπως ενα νεο,ιδιοκτητο, ποδοσφαιρικο γηπεδο ειναι αυτο που θα μπορεσει να μας οδηγησει και στην ανεξαρτησια τελικα?
Μηπως αυτη ειναι η κινηση που θα μπορεσει να σπασει τα δεσμα μας ωστε να γινουμε μια ομαδα τοσο μεγαλη οσο πραγματικα ειμαστε?
stiakos28 Σεπ 2007, 16:50#39568
Αυτό ακριβώς είναι φίλε matador. Το θέμα είναι πως φτάνεις σ' αυτό...
omolitis28 Σεπ 2007, 19:44#39576
μηπως να φωναξουμε και κανενα συνθημα
τη κυριακη για επιστροφη στο γεντι κουλε?
ilias-ofi28 Σεπ 2007, 21:09#39577
ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟΒΑΖΕΛΟ; ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΣ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ εργο.ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!
Farce28 Σεπ 2007, 23:23#39578
Επιστροφή στο Γεντι Κουλέ δεν παίζει,μας έμεινε προς το παρόν για τους μικρούς..Όσο για νέο γήπεδο,χωρίς διοίκηση που παμέ; (και ξανά επιστρέφουμε στο γνωστό θέμα..Φευ..)
Δημήτρης28 Σεπ 2007, 23:36#39579
Το γήπεδο μας φταίει τώρα; Όλες οι ομάδες κάνουν ένα βήμα μπροστά και μείς κάνουμε δέκα πίσω γυρίζοντας στο Γεντί; Αν γυρίσουμε στο Γεντί δηλαδή θα παίζουμε καλύτερα; Απλά θα μπορείς να φτύνεις και να φτάνει στο στόχο της η ροχάλα... έλεος ρε μάγκες με το νέο γήπεδο και την επιστροφή στο παλιό...Ανεξαρτησία τώρα και ας παίζουμε στο Calcetto!!!
matador29 Σεπ 2007, 14:43#39606
Ρε παιδια,ρε παιδια
Ποιος ειπε για μονιμη επιστροφη στο Γεντι?Επιστροφη στο γεντι μονο για να πιεσουμε την κατασταση για τη δημιουργια νεου γηπεδου.
Πως θα γινει αυτο οσο υπαρχει τετοια "διοικηση"?Ευλογο το ερωτημα.
Μηπως να ταρακουνασαμε φορεις,ερασιτεχνη,δημο,νομαρχια,ουτω ως ωστε να κινηθει το θεμα?
Και μηπως αντι να ψαχνουμε πρωτα για την ανεξαρτησια και μετα την κατασκευη του γηπεδου ,να το κανουμε αντιστροφα,αφου η δημιουργια νεου γηπεδου φερνει περρισοτερο κσμο,περρισοτερους επενδυτες,ωστε να μην μπορει πια καποιος να κραταει την ομαδα εγκλωβισμενη?
Δημήτρης29 Σεπ 2007, 15:32#39612
Η κατασκευή νέου γηπέδου θα επιφέρει τα εξής:
α) Θα μπούν στο γύψο τα διοικητικά θέματα της ομάδας
β) Ο κόσμος θα υπνωτιστεί, θα γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλους τους οπαδούς, με αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό απο σημαντικότερα θέματα
γ) Θα μπούν περισσότερα λεφτά στην τσέπη ανθρώπων που δεν πρέπει να μπούν εις βάρος της ομάδας.
δ) Πολιτικοί θα πέσουν πάνω μας σαν τα κοράκια για ψήφους, τάζοντας λαγούς με πετραχίλια και τελικά θα πάρουμε τα τρία.
ε) Κακό management και σχεδιασμός του νέου γηπέδου γιατί δεν υπάρχει κανείς απο αυτούς που είναι τώρα στην ομάδα, αξιόλογος αρκετά, ώστε να αναλάβει κάτι τέτοιο. Ακόμα και να το αναθέσουν κάπου είναι ανάξιοι.
στ) Ξεπούλημα της περιουσίας της ομάδας για ένα στόχο που δεν έχει αντίκτυπο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, τα λεφτά απο τα έσοδα θα πηγαίνουν στην Αθήνα και σε τσιράκια.
ζ) Άνθρωποι που είναι μόνο για να τους φτύνεις θα αποκτήσουν ξαφνικά μεγάλη αξία στην συνείδηση των οπαδών και φιλάθλων.
η) Άρτος και Θεάματα ενώ απο κάτω υπάρχει ξεκάθαρη σαπίλα
Συγγνώμη αλλά όσο και αν σκέφτηκα δεν μπόρεσα να βρώ κάποιο θετικό στοιχείο σε ένα νέο γήπεδο εκτός απο τα καινούρια καρεκλάκια που σύντομα θα σπάσουν έτσι και αλλιώς γιατί μερικοί είναι καθυστερημένοι στο μυαλό...
Basilis29 Σεπ 2007, 15:36#39613
Επιστροφη στο <κλουβακι> γιατι ειναι ΕΔΡΑ με αρχιδια!!!!Γιατι ειναι η ζωντανη ιστορια του ΟΦΗ!!!Γιατι εκει εχουμε ζησει στιγμες ανεπαναληπτες!!!Γιατι το σταδιο δεν ειναι για ποδοσφαιρο,γιατι δεν ειναι εδρα,γιατι μου φαινεται οτι παιζουμε μονιμα εκτος εδρας,γιατι ειναι μαυρα χαλια,και αλλα πολλα πλην!!!Και ναι,η εδρα εχει παρει και εχει γυρισει πολλα ματς!!Και δεν μου αρεσει καν που το αναφερω,αλλα και οι σκατοβαζελοι φυγανε απο το ΟΑΚΑ και ξαναγυρισαν στο κανονικο τους γηπεδο μεχρι να τους φτιαξει το κρατος(κλασσικα!)καινουριο..Και δεν καταλαβαινω γιατι σε καποιους αρεσει το σταδιο..τι μας εχει προσφερει δηλαδη?Πλην του αγωνα με τους λειβαδιωτες,δεν εχει να δειξει κατι αλλο!Οτι και καλα παμε μπροστα με το να παιζουμε εκει,ειναι μαλακια!!Μπροστα θα παμε μονο οταν αποκτησουμε καινουριο γηπεδο,που ετσι οπως ειναι η κατασταση στον ΟΦΗ μαλλον τα δισεγγονα μας μπορει να το δουνε!!! 😈
matador29 Σεπ 2007, 17:36#39623
Προσπαθω να μην ειμαι τοσο απαισιοδοξος.Αντιθετα με σενα Δημητρη,ελπιζω οτι η κατασκευη ενος νεου γηπεδου θα επιφερει
α)Ταυτοχρονη δημιουργια μιας πολυ δυνατης ομαδας,αφου ενα νεο γηπεδο θελει και την αντιστοιχη ομαδα
β)Περρισοτερο κοσμο στο γηπεδο,Ομιλητες που το χουν κοψει χρονια θα επιστρεψουν,οικογενειες θα ερχονται για την κυριακτικη εξοδο τους οπου θα συνδυαζουν το ματς με πολλα αλλα
γ)Προσελκυση περρισοτερων επενδυτων,που θα εχουν σκοπο καταρχην την αποσβεση και επειτα το κερδος,ωστε
δ)να μην μπορει μια χουντα να παιζει με το ονομα,την ιστορια και τον κοσμο του ΟΦΗ,ετσι ωστε να σταματησει το θεατρο σκιων που παιζεται τοσα χρονια στις ταξεις της παε
ε)σταδιακη γιγαντωση του Ομιλου σε οικονομικο και κατ επεκτασιν αγωνιστικο επιπεδο αφου αν γινουν τα παραπανω,που οι ββ δεν νομιζω
οτι θελουν να γινουν,οι φορεις ομως ναι,καθως ενα νεο γηπεδο ταυτοχρονα με ενα δυνατο ΟΜΙΛΟ ειμαι σιγουρος οτι μπορουν να επιφερουν τεραστια οφελη στην κοινωνια και στην οικονομια οχι μονο του Ηρακλειου αλλα της Κρητης ολοκληρης...