SNAKES4
ARCHIVE

Τι εχουμε δει και ζησει...

17 μηνύματα · 3 Σεπτεμβρίου 2007 έως 9 Οκτωβρίου 2007 · 15 συμμετέχοντες
matador3 Σεπ 2007, 15:45#38645
Μετα το χθεσινο θριλερακι με την Καλαμαρια,μου ρθαν στο μυαλο τοσα και τοσα ματς γκραν-γκινιολ που εχουμε ζησει με την ΟΦΑΡΑ.
Αμεσως μου ρθε στο μυαλο ενα λιαν προσφατο 3-2 με την αελ προπερσι με το χατ-τρικ του Νικολα.Ματς για υπογλωσσια κι αυτο.
Ματς για υπογλωσια με τον Πανηλειακο με την ισοφαριση του Αριαν,αληθεια εχει δει αλλος οπαδος στην Ελλαδα να σκοραρει ο τερματοφυλακας τους,σε τοσο κρισιμο ματς?
Παντως το καλυτερο ματς που εχω δει,και δεν ξεχνω ποτε ειναι το ΟΦΗ-πουστογαυρος 4-1,καπου στο 1988,με χατ-τρικ του Βλαστου.Την ιδια χρονια,θαρρω τοτε που πηραν την κουπα οι λαρσαιοι,επισης ματσαρα,τους ειχαμε πατησει 3-0 η 3-1,με απιστευτη μπαλα.
Εκεινη την εποχη,το αεκακι ειχε ταριφα 3αρα εδω,δεν θα ξεχασω το ντεμπουτο του Κουτουλα,που τον ειχε βαλει ο πριγκηψ πανω στο Σαμαρα και ειχαν φυγει με ενα ωραιοτατο 3-0.
Επισης,επι Γκομεζ,ενα ματς με τον μπαοκ,2-0 στο ημιχρονο,που θα μπρουσε να τελειωσει 5-0 το ματς ομως εληξε 2-1.Μια εβδομαδα μετα παιζαμε με τον πουστοβαζελο,αν κερδιζαμε ο στοχος ηταν μονοδρομος.ΚΟΥΠΑ.Τελικο 3-4 με απιστευτη διακυμανση,αλλα εμεις,το χουμε πει απαγορευται να παρουμε πρωταθλημα.Ειναι πολλα....
Εσεις,εξαιροντας τα ευρωπαικα,ποια ματς σας εχουν αποτυπωθει,ετσι για να θυμουνται οι παλαιοτεροι και να μαθαινουν οι νεοτεροι ως ειθιστε να λεμε?
ouga3 Σεπ 2007, 16:06#38646
-TO 86-87 ενα ματς με τον πιερικο.με πηγε ο πατερας μου, δε βρηκαμε εισητηριο (ηταν φισκα) και εφυγα κλεγωντας.
- Το επεισοδιακο ματς με τη λαρισα για το κυπελλο.επρεπε να κανω κοπανα απο το σχολειο ,οποτε πηγα και επεσα μεσα σε μια κολυμπα νερα, πηγα στους καθηγητες μουσκεμα και ζητησα αδεια να φυγω να αλλαξω ρουχα.με αφησαν ,πηγα καρφι σπιτι και ανακοινωσα στους γονεις οτι πηγαμε εκδρομη.Δυστηχως παλι κλαματα αφου δεν υπηρχε θεση στο γηπεδο.
-Ολα τα ματς πριν το 1990 γιατι ελεγα ψεματα καθε κυριακη οτι παω για μπασκετ ενω στη πραγματικοτητα αλλαζα 2 λεωφορεια για να παω καμινια και αλλα 2 για να γυρισω πισω.

αρε ματαντορ , τι μου θυμιζεις μεσημεριατικα.
to be continued..
Catman43 Σεπ 2007, 16:23#38649
Ολυμπιακος-ΟΦΗ 4-2 στο κυπελλο και μετα απο 3 βδομαδες για το
πρωταθλημα Ολυμπιακος-ΟΦΗ 4-5 μεσα στο 'τηγανι'
stiakos3 Σεπ 2007, 16:41#38655
Σας πάω πολύ παλιά, το 1979, την τελευταία αν θυμάμαι καλά σεζόν πριν το ποδόσφαιρο γίνει επαγγελματικό. Ματς με τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ (ξερό τότε), τελευταία αγωνιστική. Προηγηθήκαμε 2-0 και 3-1 και το ματς τελείωσε 3-3, αποτέλεσμα που νομίζω στέρησε από τους γάβρους τον τίτλο. Είχε σκοράρει τότε ένα καταπληκτικό γκολ με βολ πλανέ ο Μήτσος ο Παπαδόπουλος (ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ΟΦΗ πριν εμφανιστεί ο Μαχλάς), ενώ την τελευταία ισοφάριση του Ολυμπιακού πέτυχε ο Αντώνης Αντωνιάδης. Ματς ορισμός του γκραν γκινιόλ σε γήπεδο καμίνι. Τελείως ρετρό κατάσταση.
Xainis3 Σεπ 2007, 18:56#38667
Μετά εκείνο το 3-3 το πρωτάθλημα πήγε στην ΑΕΚ.
Και έχω δει εφημερίδες της εποχής -αεκτσήδικες- να...υμνούν τον λεβέντη ΟΦΗ.Τις ίδιες που όταν το συμφέρον αλλάζει μας λένε τσάτσους.

Να θυμίσω κι εγώ μερικά;;
ΟΦΗ-Ηρακλής 3-3 από 3-0
Καβάλα-ΟΦΗ 3-3 από 0-3!!!και τα 2 ματς μέσα '90

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 3-2 με ισοφάριση 2-2 στο 90 από τον ΠΑΟΚ και 3-2 με κεφαλιά Κώτσιου στο 92, τέλη δεκαετίας 90.

ΑΕΚ-ΟΦΗ 3-2 με την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Τσιφούτη στο τέλος, χρονιά 92-93.
Εθνικός Αστέρας-ΟΦΗ 2-3 με γκραν κινιόλ φινάλε πριν από 5-6 χρόνια.
buzus3 Σεπ 2007, 19:17#38670
το απολυτο ισως γραν γκινιολ ηταν φυσικα ο Βυρωνας,για πολλους και διαφορους λογους,αλλα δεν λεω και τιποτα πρωτοτυπο.
Εγω θυμαμαι ενα ματς στο Καραϊσκακη Εθνικος-ΟΦΗ 0-1,με ενα γκολ-σουτ βολιδα του Νιοπλια,που εριξε κατηγορια τον Εθνικο για πρωτη φορα.
Φυσικα το 2-2 με τον γαυρο στο ΟΑΚΑ στο κυπελλο,στην ρεβανς του 2-0,οπου τους αποκλεισαμε και οι γαυροι εκαψαν το ενα πεταλο μετα απο πλακωμα με την αστυνομια.
και στα τρια αυτα ημουν στο γηπεδο.φανερωνω και τα χρονια μου ετσι...

υγ.ωραιο θεμα ματαδορ!!!
Metaxas_3 Σεπ 2007, 20:41#38675
Και εγώ θυμάμε στο Γεντί κουλέ με αεκάκι να έχει προηγηθεί 0-2 κιαν α ισοφαρίζουμε κοντά στο τέλος του αγώνα και στο 90+ ο γρόθος ο Λυμπερόπουλος με ένα ξερό σουτ έξω απο την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-3..όσο και το 4-5 στο οάκα αν δν κάνω λάθος με τον γαύρο που χάναμε 4-0 και το γυρίσαμε 😎
stiakos3 Σεπ 2007, 20:55#38677
Να σας τρελάνω και με το 3-4 από τον ΠΑΟ στην τελευταία χρονιά του Ολλανδού στο Γεντί Κουλέ; Δεν ξέρω πως έγινε, μα βγήκε ματσάρα! 2-0 οι βάζελοι, 2-1 εμείς, 3-1 αυτοί, με 10 παίκτες εμείς (αποβολή Σκέντζου αν θυμάμαι καλά). Και τότε αρχίζει ο πανικός. Πέναλτι ο Γκόμες (με αποβολή Γκούμα) 2-3. Γκολάρα με μονοκόματο βολέ ο Νιόπλιας, 3-3. Αλλά επειδή προφανώς ήταν πολύ καλό για να 'ναι αληθινό, ο Λυμπερόπουλος έκανε στο τέλος το 3-4 με σουτ εκτός περιοχής που πήγε δοκάρι και μέσα. Τουλάχιστον το παλέψαμε όσο δεν έπαιρνε. Είχαμε κι ομαδάρα τότε, χάσαμε την 3η θέση την τελευταία αγωνιστική.
ΓΡΥΠΑΣ3 Σεπ 2007, 21:47#38678
Δε θα ξεχάσω ποτέ το ματς με την ΑΕΚ στο Ηράκλειο 1-1, με γκολ Μαχλά, σε μια άπό τις πρώτες του εμφανίσεις, και με την ΑΕΚ με τον Φράνκ Κλόπα, τον θυμάστε; 2,5 ώρες νωρίτερα είχαμε πάει στο Γεντί για να βρούμε καλές θέσεις. Μισή ώρα πρίν την έναρξη στην θύρα 5 άτομα στέκονταν όρθια για να χωρέσουν. Αξέχαστες εποχές!
dargomanolis4 Σεπ 2007, 00:55#38684
Σαν χθές το θυμάμαι, να φεύγει ενα μεγάλο μπουκάλι νερό από την 4 και να καταλήγει στην κεφάλα του Βαντσικ.
Ήταν το πρώτο μου ματς στο Γεντί και ημουν στην 8 με το γέρο μου, όπου μας είχε βάλει τσάμπα ο αδερφός του, που ήταν μπάτσος (γειά σου ρε μπάρμπα Στέλιο λεβεντιά).
Απο κει και πέρα έμαθα το δρομολόγιο και το έκανα αρκετά συχνα και πάντα στην 4 φυσικά.
Κρυφά από το γέρο βέβαια και με διάφορες δικαιολογίες.
Κορυφαία στιγμή φυσικά, το ματς με την Αθλετικο, αλλά και με Σλάβια Πράγας και Φερεντσβάρος
Όσο για την Αθήνα, κορυφαίο πιστεύω ήταν το παιχνίδι στο Βύρωνα, με τον ΑθηναΪκό.
Αξέχαστες επίσης και οι εκδρομές με το σύνδεσμο σε Καλαμάτα, Πύργο, Τούμπα κτλ.
funkadelic4 Σεπ 2007, 01:41#38685
Παντως το καλυτερο ματς που εχω δει,και δεν ξεχνω ποτε ειναι το ΟΦΗ-πουστογαυρος 4-1,καπου στο 1988,με χατ-τρικ του Βλαστου.


στο συγκεκριμενο ματς ηταν ο Γκμοχ προποντης στο γαυρο και μενανε οι γαυροι στο ατλαντις, διπλα στην εμπορικη που ειμασταν τοτε γυμνασιοπαιδα... το συγκεκριμενο ματς θα μεινει στη μνημη του Ντεταρι και του Αλεξιου οχι μονο για την τεσσαρα αλλα πραματακια που δεν λεγονται στα φορουμ χεχεχεχε


ΟΦΗ-Ηρακλής 3-3 από 3-0

αυτο ητανε μια βροχερη μερα και με τον κουτς του Ηρα που εφαγε μια σκουπιδοσακουλα στο τελος του αγωνα?



ΟΦΗ - ΑΕΚ 1-1

με τακουνακι του Μαχλα στο 90 φευγα ειμουνα πανω πανω στην 4 και βρεθηκα κατω κατω κουτρουβαλο ( 2 ματς εχω παει ολα και ολα στην 4 και τα δυο με ΑΕΚ)


ΟΦΗ- Ξανθη 4-2

οταν ειδα τον Ντιαρα που για περιπου ενα ημιχρονο επαιξε τετοια μπαλα που ειχα κουφαθει εντελως ...


και φυσικα η ματσαρα με Αθλετικο!!!!!
BLAVOS G44 Σεπ 2007, 13:12#38690
ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ 2-0...
V(a)era4 Σεπ 2007, 13:35#38693
ΟΦΗ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 2-2!!!!!
αξεχαστο ματσ για μενα καθως βρισκομαι λιγες ωρες στο ηρακλειο επειτα απο πολυημερη εκδρομη και καθολου υπνο και το πρωτο πραγμα που κανω ειμαι αμεσως γηπεδο!!!εκει νομιζω πως ειμαι αλλου και δεν πιστυεω οπως και κανεις αλλος βεβαιως στο ημιχρονο το 0-2 του πανηλειακου!!!το ματσ απο τα σημεντηκοτερα αν χαναμε χανομασταν!!!απο τις λιγες φορες που θυμαμαι το συνθημα οφη παιξε την μπαλα τις ζωης σου καθως μπαινανε για ημηχρονο!!!Την καταληξη ολοι την θυμαστε πιστευω με κεφαλια του Bekjai στο 92 καταφεραμε και πηραμε την ισοπαλια!!!!
Giannis4 Σεπ 2007, 14:16#38697
Ο ΟΦΗ απαγορευόταν να πηγαίνει για πρωτάθλημα και όποτε μαζευόταν ενθουσιασμένος κόσμος στο γήπεδο έπρεπε να τον ξενερώνει.

Θυμάμαι μια χρονιά που ξεκινήσαμε με φανταστικά. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν η χρονιά που είχαμε ξεκινήσει με 3 στην Καλαμάτα, 4 στον Πύργο, 6 στη Λάρισα, είχαμε 6 στα 6!! Τέσπα, παίζουμε με τον Πανιώνιο εντός, γεμίζει το γήπεδο και η κλασσική ξενέρα 0-1, 1-1, 1-2 και τελικά μας σώζει ο Βάβουλας με ανάποδο ψαλίδι στο τέλος!

Επίσης, το ΟΦΗ-γαύρος με Χ''Σταυρίδη, η χειρότερη διαιτησία όλων των εποχών. Είχα νευριάσει τόσο που με είχε πιάσει νευρικό... κλάμα στην 4...

Θυμάμαι και πολλά ματς με ΠΑΟΚ, ιδίως όταν είχαμε Φραντζέσκο. Νικούσαμε πάντα και βλέπαμε μπαλάρα και γκολάρες!
ΓΡΥΠΑΣ4 Σεπ 2007, 20:17#38719
Επίσης ένα ματς με Ξάνθη, όταν εκεί έπαιζε ο Άνταμτσικ και μετά την επομένη χρονιά τον πήραμε εμείς. Το σκορ ήταν 3-0 αλλά για ποιό λόγο το θυμάμαι: Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε σούπερ απόδοση όπου και πετύχαμε τα 3 γκολ, στο δεύτερο τίποτα. Θυμάμαι τον προβληματισμό, την κατήφεια και την μουρμούρα και ψάχναμε να δούμε τι έφταιγε μετά. Για ποιό λόγο; Επειδή δεν βάλαμε άλλα 3 στο δεύτερο ημίχρονο, ή έστω να είχαμε ανάλογη απόδοση!!! Αυτές είναι εποχές!
vog48 Οκτ 2007, 22:09#40153
με γαυρο ηταν 3 μερεσ μετα το τελικο το 4-5. αλλα καλα με παοκακι 4-0 4-1 2-2 που με νικη βγαιναμε ευρωπη με αθηναικο 2-3 στο 90 κιασσοσ με αεκ 0-1 με μιτιτσ με βαζελο 4-3 το 1985 με λαφτση τερμα με ξανθη 1-4 μεσ στη ξανθη με γαυρο3-3 βλαστοσ στο 90 καραισκακη και φυσικα με βαζελο το 2-5 στο οακα το88 και 2-1 βερα στο 91 το88 οπωσ και με ηρακλη 3-3 στο ηρακλειο παιχνιδαρεσ. και αλλα πολλα
Basilis9 Οκτ 2007, 00:00#40164
Και πιο πισω για οσους θυμουνται,η εχουν ακουσει..1982 ΑΕΚ-ΟΦΗ=2-3 με τον Λες Σανον προπονητη..1985-86 γαυροι-ΟΦΗ=3-3 στο Ολ.σταδιο(ημουν εκει!)και την επομενη χρονια..βαζελινος-ΟΦΗ=2-5!!!!Α..και ενα ματς απο το 1983 ΟΦΗ-Πανιωνιος=4-4 και ειχε χιονισει μαλιστα τοτε,και υπηρχε χιονι στις γραμες του γηπεδου,ματσαρα!
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο