ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ?
19 μηνύματα · 8 Ιουνίου 2005 έως 15 Ιουνίου 2005 · 13 συμμετέχοντες
MINOAS8 Ιουν 2005, 14:38#7172
Αφορμη για ανοιξω το θεμα μου εδωσαν ,αφ'ενος η ευλογη απορια,του Χαινη που αναρωτιεται δικαιως "ποιος εχει συμφερον απο την πραγματικη πωληση του ΟΦΗ.. ; " και αφ'ετερου η αντιληψη που αποκρυσταλλωνει ο μεσος ομιλιτης, στα περι πωλησης <<παλι>> σεναρια, οπως αυτα εκφραζονται και μεσα απο την θεση του Μανωλα στην σημερινη του τοποθετηση στην "ελευθεροτυπια". {παραθετω} "Επενδυτές
Αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν στο Ηράκλειο, ο εφοπλιστής Παναγόπουλος, ο ιδιοκτήτης μιας αεροπορικής εταιρείας, ένας έμπορος διαμαντιών και μερικοί ακόμη δισεκατομμυριούχοι θέλουν να αγοράσουν τον ΟΦΗ...
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η ΠΑΕ έχει ήδη πουληθεί σε εταιρεία, συμφερόντων των σημερινών ιδιοκτητών, που εδρεύει στην Κύπρο, στο Λονδίνο ή κάπου στα... βάθη της Αφρικής. Τέλος, υπάρχουν και οι απαισιόδοξοι που υποστηρίζουν ότι, για το φόβο της επιτροπής Παπαλάκη, οι μετοχές θα (ξανα) αλλάξουν χέρια και απλά ο Μυριοκεφαλιτάκης θα υποχρεωθεί να πάει σπίτι του.
Υπομονή. Η αλήθεια θα φανεί αυτή τη βδομάδα και... αν είναι λουλούδι, θα ανθίσει. Αν δεν είναι, θα αλλάξει ο Μανολιός και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς...
Ολη η ουσια χανεται,αν παρασυρθει κανεις στην προσπαθεια του να διερευνησει τι ακριβως συμβαινει, στο υπογραμμισμενο κομματι.
Το θεμα ,δεν ειναι αν θελουν πολλοι να αγορασουν.Ασφαλως και ο ΟΦΗ ειναι μαγαζαρα, για οποιονδηποτε φιλοδοξο επενδυτη.Ασε που "λογο της αγωνιστικης και ηθικης απαξιας που εχει περιελθει τα τελευταια χρονια," εχει πεσει πλασματικα φυσικα (για μενα τεχνιεντως και σκοπιμως) η αξια του σαν περιουσια η σαν επενδυτικη ευκαιρια. (αν το εκφραζω σωστα )
Το σωστο λοιπον ερωτημα, η υποθεση εργασιας που οφειλουμε να θεσουμε,δεν ειναι ποσοι ποιοι και αν θενε να αγορασουνε, αλλα αν οι Βαρδηνογιαννηδες πραγματι, θελουν να πουλησουνε;
Αν πεφτω ομως μεσα στην υποθεση που εκανα, οτι σκοπιμα "το μικρυναν το μαγαζι ολα αυτα τα χρονια" οτι επιτηδες δηλαδη συρρικνωσαν την αξια της ομαδας σαν εταιρικη αξια, δυσκολα μπορω να πιστεψω οτι θα "χαριζαν" ουσιαστικα σε καποιον τριτο,ενα κομματι της περιουσιας τους.
Εκτος αν υπαρχουν παραμετροι ,που δεν γνωριζουμε , για να μπορουμε να λαβουμε υπ'οψη μας.
Εκ του αποτελεσματος , θα κρινουμε και σ'αυτο ολοι συμφωνουμε.
buzus8 Ιουν 2005, 16:37#7179
Ουτε θελουν να τον πουλησουν,ουτε θα τον πουλησουν.
Τζαμπα το ποστ της χαρας.
οπως λεγαμε καποτε "το τσαρτερ της χαρας"...
Xainis8 Ιουν 2005, 17:16#7192
...
Απλά εξετάστε από που βγήκε όλη αυτή η φιλολογία περί πώλησης της ΠΑΕ... Από ποιους κύκλους και από ποιους ανθρώπους... Μα από τον Παντελόνια και κύκλους των ΒΒ!!Και μάλιστα 4-5 μέρες μετά το καφεδάκι που ήπιαν παρεάκι στον Παπαλάκη!!!
Όσο για τους..."επενδυτές" που ακούστηκαν, έχουν βαρεθεί να διαψεύδουν!!!
Τι διάολο, αν υπήρχε νέος επενδυτής, ΔΕ θα είχε κύκλους που θα επιβεβαίωναν την αγορά; Δε θα είχε μιλήσει με παίχτες-προπονητή-παράγοντες για το ΔΣ κτλ κτλ κτλ;;ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ;;;Γιατί αν έκανε έστω και κάποια από τα παραπάνω, ΚΑΤΙ θα ακούγαμε, στην Ελλάδα ζούμε!!!
Η τελευταία φορά που ακούστηκε έντονη φημολογία ότι ο ΟΦΗ θα πάει του χρόνου ακόμα και για... Τσάμπιονς Λιγκ, ότι θα γίνουν επενδύσεις κτλ κτλ ήταν το 2002 τον Απρίλη... και μας προέκυψε ο...Σκάζνι, ο Χρυσάφης και όλα τα γνωστά επακόλουθα!!!!!
γι αυτό όταν βλέπετε πρωτοσέλιδα του στιλ "ΡΟΤΑ ΚΟΡΥΦΗΣ Ο ΟΦΗ" (σπορταιμ 04/06/2005) να κάνετε το σταυρό σας...
MINOAS8 Ιουν 2005, 18:41#7200
Aν η αποφαση για το 44 αναβληθηκε για το Σεπτεμβρη......
σημαινει ακριβως και ξεκαθαρισμενα με τ'ονομα τους τα εξης.
Α) Η μονη διαπραγματευση που αφεθηκε να διαρευσει ,απο κυκλους των ιδιοκτητων του ΟΦΗ ,δηλαδη απο το περιβαλον της οικογενειας, οτι ελαβε χωρα....ηταν ακριβως η πωληση των μετοχων της ομαδας απο τον ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ στον ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ.
Β) Το ποστ της χαρας που λεει και ο ΒUZUS , μονο της οργης μπορει να μετατραπει.....
Γ) Για αλλη μια φορα, αποδυκνυεται ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ με ποση ευκολια το κρατος μας , η κυβερνηση ,οι δικαστικες αρχες (οι γελειες αυτες μαριονετες ) , ο υφυπουργος αθλητισμου ,το υπουργειο πολιτισμου ,και ο ιδιος ο πρωθυπουργος ο οποιος εχει και την ευθυνη ως πολιτικος προισταμενος και του υπουργειου και του αστειου ορφανου , εχουν την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ
Δ) Οφειλουμε να παρεχουμε σε ολους τους παραπανω ενα εφιαλτικο και ασχημο καλοκαιρι....
Χαιρεται.
philadelpheia49 Ιουν 2005, 04:30#7220
λετε ρε παιδια να ναι τελικα ολα αλλο ενα παραμυθι που μας πουλανε?αν ειναι να παει η ομαδα σ αλλη 1 θυγατρικη της οικογενειας τοτε να πανε να γαμηθουνε ΟΛΟΙ ❗ ❗ ❗ το κρατος, οι νομοι του και ολοι σκατοαπατεωνες που κρατανε την ελλαδιτσα στα βρωμικα χερια τους.γιατι ο ΟΦΗ θα ναι τοτε αλλο 1 πολυ μικρο παραδειγμα της σηψης κ της διαφθορας που υπαρχει στην γαμοκοινωνια που ζουμε ❗ και στην τελικη,ακομα και τα μουνοπανα που το παιζουν αναρχια κτλ και πετανε μολοτωφ, οι περισσοτεροι ειναι παιδια του κεφαλαιου που το παιζουνε <<γαμω την tv>> ,<<ειμαστε ολοι αλβανοι>> κ τετοιες μαλακιες κ το πιο πιθανο ειναι οταν μεγαλωσουνε να υπερασπιζονται καθαρματα κ πολιτικες σαν τις σημερινες.τελικα οπως κ να εξελιχθει η ιστορια, θα χω καταληξει στο εξης συμπερασμα:οτι το να εισαι οφητζης,σε οδηγει στο να ωριμαζεις αποτομα και βλεπεις κ μαθαινεις πραγματα που θα σου φανουν χρησιμα στο υπολοιπο της ζωης σου.κι αυτο γιατι απλουστατα εμεις οι ομιλητες εχουμε καταντησει χρονια τωρα συνωνυμο του βασιλακη του καϊλα u know???πολυ καρπαζια ρε παιδι μου!!!βλεπουμε το σκληρο προσωπο της ζωης απο μικροι και ειμαστε προετοιμασμενοι για την συνεχεια.
ελπιζω στην περιπτωση μας ο καϊλας να χαμογελασει κ 1 φορα ρε πουστη ❗
sorry για τις ασυναρτησιες που εγραψα,ισως φταιει κ η ωρα... 😕
ΜΑΚΑΡΙ ν αλλαξει πραγματικα κατι.θα ναι κριμα για μας που ασχολουμαστε ακομα με την ομαδα του νησιου μας να κανουμε αλλο 1 πισωγυρισμα.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!! :red: 🙁 😕 ❗
omilitis49 Ιουν 2005, 14:13#7233
το εξης συμπερασμα:οτι το να εισαι οφητζης,σε οδηγει στο να ωριμαζεις αποτομα και βλεπεις κ μαθαινεις πραγματα που θα σου φανουν χρησιμα στο υπολοιπο της ζωης σου.κι αυτο γιατι απλουστατα εμεις οι ομιλητες εχουμε καταντησει χρονια τωρα συνωνυμο του βασιλακη του καϊλα u know???πολυ καρπαζια ρε παιδι μου!!!βλεπουμε το σκληρο προσωπο της ζωης απο μικροι και ειμαστε προετοιμασμενοι για την συνεχεια.
ααααααχχχχχ...σωστοτατο φιλε!
MINOAS9 Ιουν 2005, 16:32#7242
Kαι ειναι και το αλλο που σε κανει να πειστεις οτι ουδεποτε υπηρξε η υπαρχει "προς το παρων τουλαχιστον" η παραμικρη κινηση για αγοραπωλησια.
Ειναι δυνατον, να ενδιαφερεται καποιος να αγορασει οτιδηποτε, και να μην κανει μια τουλαχιστον στοιχειωδη ερευνα, και μια μελετη του αντικειμενου για το οποιο ενδιαφερεται ;
Αυτα δεν γινονται ουτε αν προκειτε να αγορασει κανενας εστω ενα μοτοποδηλατο. Με ποια λογικη λοιπον και με ποια επιχειρηματα προσπαθουν να μας πεισουν , διαρρεοντας οτι επικειται αλλαγη του ιδιοκτησιακου,οτι υπαρχει σε αυτον τον πλανητη ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ,υποψηφιος αγοραστης,η "επενδυτης" που θα πληρωνε για γουρουνι στο σακι. ❗ ❗ ❗
Πριν λοιπον ο καημενος ο Παντελης, που ομολογουμενως ευρισκεται σε δυσχερεστατη θεση πλεον, αναλαβει να μας αναγνωσει τα φημολογουμενα διαγγελματα δηλαδη τα χαρτια που θα του ετοιμασουν απο την Παιανια να μας διαβασει, ας προετοιμαστει η καλυτερα ας προετοιμαστουν να τον εφοδιασουν και με την απαντηση στα εξης απλα και ευλογα ερωτηματα του κοσμου.
1) Ποια χρονικη περιοδο του ζητηθηκε και απο ποιον/ποιους - να γινει αυτοψια και επισκοπηση των γηπεδων, των βοηθητικων,των γραφειων,του ΒΑΚ ,και γενικα των εγκαταστασεων και των υπηρεσιων της ομαδας ;
2) Απεσταλλησαν ποτε ανθρωποι εξουσιοδοτημενοι η ακομα ο ιδιος ο "υποψηφιος αγοραστης" για να δουν και να μελετησουν αυτους τους χωρους. Αν ναι ποτε ? Γιατι δεν τους πηρε κανεις χαμπαρι ? Νυχτα ηρθαν ?
3) Εζητηθηκε ποτε ελεγχος λογιστικος απο τους παραπανω? αν ναι ποτε ?
ποσο διαστημα κρατησε ? τα βρηκαν ολα ικανοποιητικα και καθαρα ? πως προχωρουν στην διαπραγματευση εφ'οσον εκκρεμουν ακομα δικαστικες αποφασεις που αφορουν τα χρεη,και τις ρυθμισεις ; τι εγγυησεις πηραν;
4) Ποτε συναντηθηκαν με τον ερασιτεχνη ;Ποτε και με ποιους μιλησαν ;
παλι δεν τους πηρε χαμπαρι κανενας ;
5)Ποτε εκαναν ερευνα αγορας για να διαπιστωσουν αν η επενδυση που σκοπευουν να κανουν ειναι συμφερουσα?
με ποιοες μεθοδους εγινε? ποιο χρονικο διαστημα? Σε ποιους απευθυνθηκε?Μιλησαν με αλλους φορεις και παραγοντες τις τοπικης κοινωνιας; Αδιανοητο να μην εγινε αφου θελετε να μας πεισετε οτι εγινε αγοραπωλησια μιας Ποδοσφαιρικης Ανωνυμης Εταιριας.Με ποιους λοιπον ηρθαν σε επαφη? ποτε? γιατι δεν ξερει κανενας τιποτα?
ΕΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ,σαφως και υπαρχουν πολλα περισσοτερα, Αλλα ας απαντηθουν εστω κι αυτα τα πιο "παιδικα" τοτε ισως πειστουμε οτι δεν δουλευετε παλι τον Κρητικο φιλαθλο ,ψιλο γαζι οπως καθε χρονο.
Mavrofidos9 Ιουν 2005, 18:47#7249
Χωρις να μπορουμε να προδικασουμε οτιδηποτε για μενα η λογικη συνεχεια του συριαλ ειναι η εξης:
αυριο θα αρχισει να βγαινει στη φορα οτι λογω 44 το ενδιαφερον του "θειου απο την αμερικη" εχει παγωσει και μενει για αργοτερα. Αρχικα θα διαρευση για να μην το παρουμε κατακαρδα και στεναχωρηθουμε και μετα θα βγει στη φορα κανονικα. Η αλλαγη θα υπαρξει αλλα θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα τυπου βατσινα, απλα γιατι ο παντελης αποδειχτηκε λιγος σαν διαχειρηστης.
Τι με κανει να καταληγω στο παραπανω συμπερασμα? Πρωτον και κυριον αυτα που αναφερει παραπανω ο Μινωας. Δεν αγοραζει κανεις γουρουνι στο σακι...
Δευτερον και εξισου σημαντικο, η φημα που αφησαν εντεχνως να γινει "κοινο μυστικο" για ενδιαφερον απο επιχειρηματιες κλπ μπορει καλιστα να συνδεθει με την υπαγωγη της ομαδας στο 44. Γιατι ισως οι δικαστες αν εβλεπαν οτι επιχειρειται μια αλλαγη στην ΠΑΕ με στοχο μια καθαρη λυση, ισως και με τις αναλογες πολιτικες πιεσεις να εκαναν τα στραβα ματια. Δεν νομιζω ομως να τα κανουν για να κονομησει ο Παντελης. Επισης τα σεναρια για αλλαγη θα θολωσουν τα νερα οσον αφορα και την υποθεση Παπαλακη. Θα κατσουν ψαχνουν αμα υπαρχει αλλαγη ιδιοκτησιακου??? Επομενως ισως αυτη η "διαροη" περι αλλαγης να εξυπηρετουσε διαφορα συμφεροντα.Ισως επισης οι δικαστες να μυριστηκαν τη πουστια που παει να τους κανει ο τριψομπουτης και σου λενε, ασε να δουμε τι θα γινει μεχρι το Σεπτεμβρη και αποφασιζουμε με τα τοτε δεδομενα, μη μας κανει και μας μαλακες ο παντελης οπως δουλευει τοσο καιρο τον κοσμο τις ομαδας... Ολα βεβαια τα παραπανω βασιζονται στη λογικη οτι το δικαστικο σωμα θα εβλεπε με καλη πιστη την προσπαθια για αλλαγη και θα μας απλασε απο τα χρεη ωστε να γινουμε εξυγιανθει η ομαδα. Γιατι το αλλο σεναριο, το οποιο προσωπικα μου φαινεται και το πιο απιθανο, ειναι να περιμενουν οπως καποιος αλλος ειπε να δουν αν αναλαβει κενενας φραγκατος ωστε να το αφησουν να πληρωσει. Ελπιζω να διαψευτω κατηγοριματικα προσεχως.
COMET-411 Ιουν 2005, 23:49#7370
Δεν εχω αγωνια να μαθω λοιπον ποιος ειναι ο νεος ιδιοκτητης.
Εχω αγωνια πλεον να μαθω το ονομα του νεου τσατσου.
Ελπιζω να βαλει ο Βαρδηνογιαννης κανενα με ευκολο ονομα για να προσαρμοζονται καλα οι ομοιοκαταληξιες στα νεα συνθηματα. 😈
Atsaleniotis12 Ιουν 2005, 15:09#7377
(A)ι στο διαολο...
(Π)ουστηδες...
(Ο)χι αλλο τσατσιλικι...
(Χ)αραμι οι φωνες μας,τζαμπα οι κοποι μας...
(Η)θελα και να κατεχα οι ρουφιανοι γιαντα ζουνε...
ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ,ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!!!
마리오스12 Ιουν 2005, 19:19#7384
........ΑΠΟΧΗ
............ΦΥΓΕ
ΠΑΝΤΕΛΗ!
λεει πραμα για γκραφιτι;
MINOAS15 Ιουν 2005, 07:43#7482
Και θα προσθεσω αλλη μια παραμετρο στο ερωτημα του ποστ εξ'ισου ενδιαφερουσα για να προκαλεσει σχολια και προβληματισμο, και που την εχουμε αγνοησει....κακως.
Δεν ειναι μονο αν θελουν να πουλησουν ; αλλα σκεφτειτε και το εξης.
Μπορουν να πουλησουν ?????
Κοιταξτε να δειτε τι αντιλαμβανομαι και ακουω και σχολιαστε κι εσεις αν εχω δικιο η οχι κι αν εσεις μπορειτε να συμπληρωσετε την απαντηση.
Ο Βαρδηνογιαννης για μενα δεν μπορει να πουλησει εκ των πραγματων.
Εδω 10- 15 χρονια και παρ'ολο που λογο ΟΦΗ ξεκιναει de facto το πρωταθλημα με +6 τουλαχιστον (γιατι παιζουνε κι αλλοι που του δινουν πλασματικους βαθμους--απλα ο ΟΦΗ ειναι στανταρ ) ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΤΡΙΤΟΔΕΥΤΕΡΟΣ !!!!!!
Και παρ'ολο που γλυτωνει ενα σωρο λευτα λογο "ψησταριας" .
Τον δε κοσμο του παο ,με νυχια και με δοντια τον κραταει (ξοδευοντας ενα σωρο χρηματα για να τον φιμωσει η να τον αποπροσανατολισει εκβιαζοντας η πληρονοντας φυλαδες και σταθμους, για να μην τον κραζει ,και για να μην τον σουταρουν.)
Πως λοιπον θα μπορουσε να πουλησει τον ΟΦΗ που τουλαχιστον τον κραταει στην δευτερη η στην τριτη θεση ?
Εδω κοιταει να βρει κι αλλους ΟΦΗΔΕΣ μπας και ξεκινησει απο το +18 η το +24 απο τους υπολοιπους μπας και δει κανα πρωταθλημα...τον σιγουρο θα πουλησει ????
Και θυμηθειτε με για την ερχομενη σεζον.Αν χασει και αυτο το πρωταθλημα ο Βαρδηνογιαννης θα φυγει νυχτα απο το ποδοσφαιρο διοτι εχει σιγουρους τους εξης. ΟΦΗ +6 ΠΑΟΚ +6 Ηρακλη +6 καλιθεα+6 νιονιο+6 ακρατητο +6....
Catman415 Ιουν 2005, 17:11#7507
Ο κ.Βατσινας ειπε οτι "Εγω θελω να γινω προεδρος στον ΟΦΗ μονο αμα θα ειμαι και ιδιοκτητης"
Οι μετοχες λενε σημερα πως ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ στον εν λογω bussinesman και μενει τωρα να δουμε αν αληθευει η οχι.
Παντως ο κ Βατσινας ειχε βαλει λογιστες απο οταν ηταν επι προεδρου Ξημερη στο συμβουλιο.
Εχει ηδη μιλησει με ΟΛΟΥΣ τους επιχειρηματιες της πολης μας.
Ακομα λεγεται οτι εχει και τον Σαλα με την ΠΕΙΡΑΙΩΣ απο πισω αν και δεν το πιστευω αυτο. (ελεγχεται παντως η πληρωφορια)
ΑΝ Η ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΑΡΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΦΙΔΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Αν οχι ομως τοτε ο κ.Βατσινας θα συνδεσει το ονομα του με αλλη μια μαυρη σελιδα της ιστορικης ομαδας και φυσικα θα κανει κακο στην επιχειρηση του.
Εγω δεν πυροβολω κανενα αν δεν δω καποιες κινησεις.
Τον κυριο αυτο ομως τον πιστευω. Ας μη με διαψευσει.
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΟΦΑΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ!!!
ΟΜΙΛΑΡΑ ΚΟΥΖΟΥΛΑΙΝΟΜΑΙ, ΟΜΙΛΑΡΑ ΚΟΥΖΟΥΛΑΙΝΟΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΡΟΠΙ, ΟΜΙΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ... ΟΜΙΛΟΣ
MINOAS15 Ιουν 2005, 18:32#7510
Aaaaaa..... δηλαδη δεν ηταν Θ.Β. αλλα Φ.Β. 😛 😛 😛 Θα εγινε λαθος κατα την μεταβιβαση....
Ε ρε γλεντιαααααα
Ειδες ο Αι Φανουρης που μας φανερωσε μεγαλοεπενδυτη και μαλιστα συνονοματο του? Μεγαλη η χαρη του.
Και γαμπρο για την Πηνελοπη....που λενε και οι Κρητες....και μαλιστα με προικα κανονικη ( Βατσινας στο Γαζι ) .
Αιντε καλοριζικος ο νεος γαμπρος...και προπαντως ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ!
nikoskaryio8215 Ιουν 2005, 18:34#7511
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ-ΟΦΗ κ. Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων που είχε με επιχειρηματίες κάνει γνωστά τα παρακάτω:
«Συνεπείς στις αναφορές μου προς το φίλαθλο κόσμο, μετά την οριστικοποίηση των συζητήσεων που έκανα όλ' αυτό το διάστημα με επενδυτές- επιχειρηματίες, σήμερα κάνω γνωστό ότι συμφώνησα με τον γνωστό επιχειρηματία και γνωστό παράγοντα του ΟΦΗ κ. Φανούρη Βατσινά να του πωλήσω τις μετοχές της ΠΑΕ-ΟΦΗ.
Στόχος μου ήταν να παραμείνει ο ΟΦΗ σε χέρια Κρητικών επιχειρηματιών και σε συνδυασμό με την πρόταση του κ. Φανούρη Βατσινά που ήταν η καλύτερη απ' όσες μου κατατέθηκαν, προχώρησα στην σχετική πώληση των μετοχών που κατέχω.
Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι και ο μελλοντικός της πρόεδρος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος πλέον για τις εξελίξεις που θα πρέπει να σημειωθούν στην ομάδα μας.
Από σήμερα η αγαπημένη μας ομάδα, αλλάζει σελίδα και κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Παρακαλώ θερμά, όλους όσους αγαπούν τον ΟΦΗ να σταθούν δίπλα στο κ. Φανούρη Βατσινά και τους συνεργάτες του. Είναι ένας παράγοντας που μέχρι σήμερα έχει μόνο επιτυχίες στις επιχειρηματικές του προσπάθειες και είμαι σίγουρος ότι με την συνολική βοήθεια όλων θα φέρει τον ΟΦΗ στο δρόμο των επιτυχιών που του αξίζει.
Παράλληλα ευελπιστούμε ότι από την δικαιοσύνη θα κριθεί με βάση τους νόμους θετικά η αίτηση που έχει καταθέσει η ΠΑΕ-ΟΦΗ για υπαγωγή στο άρθρο 44. Είναι ο μόνος τρόπος να εξυγιανθεί οικονομικά και να μπορέσει ο ΟΦΗ να συνεχίσει την τεράστια προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Τέλος κάνω γνωστό ότι ο κ. Φανούρης Βατσινάς θα γίνει μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ θα παραμείνει με την τωρινή του σύνθεση, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο.»
Στην φωτογραφία αριστερά ο κ. Φανούρης Βατσινάς (αριστερά) με τον κ. Μυριοκεφαλιτάκη λίγα λεπτά μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας που έκλεισαν.
(15/06/2005 - 6:30 μμ)
ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!!!
Mavrofidos15 Ιουν 2005, 18:36#7513
Αφησαμε τους εφοπλιστες λοιπον και παμε στα ειδη προικος!!! Δε με χαλαει αν αυτος ειναι ο ιδιοκτητης της ομαδας και οχι εκτελεστικο οργανο.
Να ξαμαγαρισουμε απο δ'αυτους κι ας μας παρει και ο Λιοντομητσος 😛
nikoskaryio8215 Ιουν 2005, 18:58#7518
Από patris.gr 28/1/2004
Το διασκέδασαν όσο μπορούσαν οι φίλοι του ΟΦΗ της Αθήνας, “πνίγοντας” για λίγο την πίκρα τους από τα τελευταία γεγονότα. Στο χορό που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος της Αθήνας έδωσε το παρών και ο Φανούρης Βατσινάς εκπροσωπώντας τη διοίκηση παρά τη γνωστή κόντρα που υπάρχει με τους οργανωμένους. Ηταν ακόμα εκεί και οι Κρητικοί υποψήφιοι βουλευτές της Αθήνας κ.κ. Καστρινάκης, Κονσόλογλου και Πειραιά κ. Ξυλούρης. Και του χρόνου, με καλύτερες συνθήκες...
Αυτό το βρήκα καθως εψαχνα καμιά πληροφορία για τον κύριο...
Μπορεί να μην λέει τίποτα για πολλούς αλλα θεώρησα σωστο να το βάλω στο post. Aν ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω ας μας ενημερώσει, να μάθουμε τι ρόλο παίζει ο τύπος
Nidis15 Ιουν 2005, 19:00#7519
Οποιος γνωρίζει κάτι για το΄νέο ιδιοκτήτη ας πει να μαθουμε και εμείς...
Πατουχας15 Ιουν 2005, 19:11#7524
Ο φανούρης είναι μέλος του ερασιτέχνη ΟΦΗ καιρό, έχει 3-4 εταιρείες στην Κρήτη έχει λεφτά δεν ξέρω αν είναι αρκέτα για τον ΟΦΗ όμως. Αυτά σαν λίγες πληροφορίες αυτό δεν σημαίνει οτι καθαρίσαμε.