SNAKES4
ARCHIVE

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ

12 μηνύματα · 15 Ιουνίου 2005 έως 1 Ιουνίου 2009 · 10 συμμετέχοντες
MINOAS15 Ιουν 2005, 13:38#7492
Βγαλανε και οι Κρητες σημερα ανακοινωση.
Την διαβασατε?
Καπου την πηρε το ματι μου στο "SPORTIME".
Mavrofidos15 Ιουν 2005, 13:49#7493
Κι ηντα λενε?
oficrete15 Ιουν 2005, 13:56#7495
ζητω ο παντελης

οφη ολε

οφη ολεο και θα το λεω εγω 'με τσατσος ρε κι'οτι γουσταρω λεω
MINOAS15 Ιουν 2005, 14:06#7499
Δεν εχω σκανερ ,ουτε την εφημεριδα μπροστα μου.
Αν την εχει καποιος μπορει να την ανεβασει.
Λενε περιπου τα ιδια πραγματα με την δικια μας, οτι π.χ. εξαντληθηκε η υπομονη, οτι μας δουλευουν ,οτι δεν βλεπουν ελπιδα , και τα χωνουν στην νυν διοικηση να αναλαβει τις ευθυνες της.
KΡΗΤΗ - ΟΦΗ15 Ιουν 2005, 14:26#7500
Σεμνά...
Omiloparmenos15 Ιουν 2005, 15:37#7503
Χωρίς να ξέρω τι παίζεται ακριβώς με τον σύνδεσμο των Κρητών αυτή τη φορά θα τους υποστηρίξω...ρε παλικάρια είμαστε με τα καλά μας; Είτε τα χώνουν είτε δε τα χώνουν στη δοιίκηση είναι τσάτσοι; ...Έλεος δηλαδή πια με αυτή τι κατάσταση..για αυτό δε πάμε μπροστά,επειδή είμαστε πάντα κολλημένοι και τρωγόμαστε μεταξύ μας...Ας συνεχίσουμε να λουζόμαστε λοιπόν την κατάντια που υπάρχει στον ΟΦΗ.. 😈
Mavrofidos15 Ιουν 2005, 17:11#7506
Στο ίδιο ύφος και η ανακοίνωση των Κρητών - Ανατολικά Προάστια, η οποία τονίζει μεταξύ των άλλων:

“Καλημέρα αδέρφια. Σαν σύνδεσμος αισθανθήκαμε την ανάγκη να δημοσιοποιήσουμε ορισμένα ερωτήματα, που όλοι εσείς μας ρωτάτε καθημερινά και που αδυνατούμε να σας απαντήσουμε. Βλέπουμε καθημερινά να επαναλαμβάνεται το ίδιο φαινόμενο… Κάποιος αγοραστής με περίσσια δις, κάποιος άλλος με λιγότερα, ακόμα και «οικογενειακές» επιχειρήσεις λιγουρεύονται να γίνουν μνηστήρες στην άτυχη «Πηνελόπη» ΠΑΕ ΟΦΗ… Πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου… Ο Τύπος βέβαια κάνει τη δουλειά του, χωρίς να σκέφτεται βέβαια τι περνάμε όλοι εμείς που αγαπάμε την ομάδα. Το πρόβλημα όμως έχει να κάνει με το ότι είμαστε πια στα μέσα Ιουνίου και δεν βλέπουμε ούτε ένα μικρό φωτάκι στο βάθοςΑκόμη και ο ερασιτέχνης δεν έχει πάρει θέση, εδώ και καιρό. Αναρωτιόμαστε, είναι δυνατόν έστω 3 μέλη να μην έχουν βρει αφορμή ακόμα, για μια έκτακτη ΔΣ, έστω και για τα μάτια του (απλού) κόσμου? Είναι δυνατόν σε μια κρίσιμη καμπή (κατά τα λεγόμενα πολλών), ο μεγαλομέτοχος να «νίπτει τας χείρας του»? Κάποια σενάρια του στυλ «το πράσινο κάνει καλό», που βλέπουν τώρα τελευταία το φως της δημοσιότητας, ας παραμείνουν σενάρια… Τόσα πέρασε φέτος η ομάδα. Μην μας αναγκάσετε να γίνουμε και εμείς εμπόδιο στην ήδη κακή πορεία της ομάδας. Αφήστε τους «τσοπάνους» και λοιπούς πράσινους παράγοντες να κάνουν βόλτες προς Αθήνα μεριά. Μην τους φέρετε εδώ. Δεν θα είναι για καλό της ομάδας. Πιστέψτε μας. Αφήστε επιτέλους κάποιον άνθρωπο να δουλέψει στην ομάδα παραπάνω από μια σεζόν. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για μερικούς παίκτες μας που καλό θα ήταν από φέτος να μην είναι πια παίκτες μας. Τι όμορφα που θα ήταν αν σταματούσε η «κινητοεπικοινωνία» που έχουν μερικοί από τους παίκτες μας με συγκεκριμένα ονόματα, μάνατζερ, σκάουτερ και λοιπά άλλα πράσινα αποβράσματα και να σταματούσαν οι τρικλοποδιές από μέσα…. Όλα γνωστά κύριοι….Τίποτα δεν είναι κρυφό. Κύριοι της ΠΑΕ ΟΦΗ, προσέξτε καλά τι κάνετε. Ο χρόνος περνάει και δεν πιστεύουμε ότι θα βρεθεί πάλι του χρόνου ένας Άρης να βοηθήσει την κατάσταση. Δώστε λύση τώρα”.
Navaman15 Ιουν 2005, 20:24#7549
Μπράβο στα παιδιά
Xainis16 Ιουν 2005, 16:19#7648
γαμεί.
snakakis17 Ιουν 2005, 20:14#7718
Μπράβο ρε Πατελιανοί.Άντε όλοι μαζί μπας και ξεμαγαρίσουμε το σπίτι μας.
Cobras-418 Ιουν 2005, 01:05#7738
ο snakakis λεει μπραβο στους κρητες?????? 😛 😁 😛 😁
Giannis1 Ιουν 2009, 12:43#79161
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


-ΚΡΗΤΕΣ -4- ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-

Στον ΟΦΗ της αβεβαιότητας, στον ΟΦΗ της απαξίωσης, προστέθηκε ο Κος ''Σούλης'' σαν προπονητής!!!

Άλλο ένα δεκανίκι η μια ανάσα για τον ΟΦΗ του κυρ Φάνη?

Κύριε Φάνη τι Έγινε? Στερέψαμε από τα δικά μας παιδιά και φέρνουμε την ατραξιόν των ελλήνων προπονητών για συμπαράσταση στην ατραξιόν των ελλήνων <<πρόεδρων>>.

Σας μάθαμε σας ζούμε και ευτυχώς γελάμε ακόμα χάρη στις δικές σας ενέργειες.

Φτάνεις και περισσεύεις εσύ Κυρ Φάνη.

Δεν Χρειάζεται Ο ΟΦΗ μας άλλους τύπους σαν τον Κύριο Σούλη, που ούτος η άλλος θα μας βρει απέναντι του.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Για άλλη μια φορά σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις σας στον τοπικό τύπο ότι προτίθεστε να παγώσετε η να μεταβιβάσετε τις μετοχές σας <<Απορία: πως μπορείτε να μεταβιβάσετε κάτι που δεν σας ανήκει??>> αλλά να παραμείνετε στο Δ.Σ της ομάδας μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Το καλύτερο για σας πρωτίστως είναι να αποχωρήσετε εντελώς από την ομάδα!!

Το έχουμε Ξαναδεί αυτό το έργο σε ομάδα του κέντρου που προφανώς η Ηγεσία της σας προέτρεψε να προχωρήσετε σε αυτές τις δηλώσεις!!.

Κύριε Ξημερη τέλειωσαν οι συναντήσεις.

Από ότι φαίνεται ο ''ΠΡΟΕΔΡΟΣ'' σας παρέπεμψε όλους εκεί που σας είχε τόσο καιρό. Συνεχίστε και εσείς ως θεματοφύλακας μιας ομάδας που χαροπαλεύει χρόνια τώρα να αναλώνετε σε συζητήσεις και συσκέψεις. Ας βγάλει ο καθένας σας τα συμπεράσματα του και ας ανοίξει τα μάτια του. Τα δικά μας θα συνεχίσουν να παραμένουν ανοιχτά και η φωνή μας να βγαίνει προς πείσμα όλων σας.

ΟΦΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΡΗΤΕΣ -4-
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο