SNAKES4
ARCHIVE

Και όμως,είναι οι ίδιοι!!

53 μηνύματα · 22 Ιουνίου 2005 έως 3 Ιουλίου 2005 · 17 συμμετέχοντες · σελίδα 1 από 2
‹ Προηγούμενη12Επόμενη ›
Xainis22 Ιουν 2005, 18:16#8223
Οι πιο ωραίοι αυτή την εποχή είναι όσοι έχασαν το παιχνίδι της "αγοράς"... Το άλλο γκρουπ,δηλαδή!Μπορούν να βγαίνουν και να λένε ότι θένε.Ότι θα ήταν έτσι ή αλλιώς αν παίρναμε εμείς την ομάδα κτλ κτλ κτλ.Ποιος ξέρει.ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Δεν το γνωρίζουμε αυτό.Παρατηρήστε όμως το εξής...
Το αφεντικό της Νέας Κρήτης φέρεται να είναι στο απέναντι μπλοκ.ΠΡΙΝ οριστικοποιηθεί η ..."αγοραπωλησία", ελάχιστες μέρες πριν, η Νέα Κρήτη έγραφε:
Έτσι αναγκάζεται ο Β. Ξημέρης να παραιτηθεί. Εδώ πάλι αναλαμβάνει ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης και σώζει την παρτίδα, εξασφαλίζοντας σχετική χρηματοδότηση για να πληρωθούν τα απαραίτητα.
Το κλίμα είναι βαρύ, μερικοί φίλαθλοι τροφοδοτούνται με επιχειρήματα και βρίζουν ασύστολα την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δηλαδή, και πλήρωναν και τα άκουγαν και αυτοί που είχαν υποσχεθεί ένα σωρό πράγματα έμεναν στο απυρόβλητο. Έτσι, εκ των πραγμάτων, ήρθε η παραίτηση από την προεδρεία του Β. Ξημέρη, αφού έψελνε τον εξάψαλμο σε αυτούς που υποσχέθηκε την παντελή αποχώρησή τους από το πρόβλημα που για αυτούς λεγόταν ΠΑΕ ΟΦΗ. Και ενώ ο ΟΦΗ έμενε ακέφαλος χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για τα διοικητικά του και ειδικά για τη θέση του προέδρου, αφού η ομάδα ήταν υπερχρεωμένη, αναλαμβάνει την προεδρεία ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, αφού μαζί με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ είχαν το μεγαλύτερο μερίδιο μετοχών. Εάν αυτή τη στιγμή δε βρισκόταν ο Παντελής να αναλάβει τα ηνία του ΟΦΗ, το μέλλον θα ήταν αβέβαιο. Και αυτό γιατί κανείς δεν ενδιαφερόταν να αναλάβει τον ΟΦΗ με τις υποχρεώσεις του.


ΠΡΟΦΑΝΩΣ τότε ήταν ακόμα ρευστά τα πράγματα και τα αφεντικά δεν είχαν καταλήξει ακόμα σε ποιο από τα δυο μπλοκ θα έδιναν το χρίσμα.Ελάχιστες μέρες μετά σκάει το όνομα του Φανούρη και η εφημερίδα-προπύργιο του "χαμένου"μπλοκ γράφει:
Να απομονώσει αμέσως τον Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη και τους ομοίους του και είναι γνωστοί ποιοι είναι αυτοί. Δεν υπάρχει λόγος μια νέα πρόταση για το μέλλον να περιλαμβάνει σκουριές του παρελθόντος και μάλιστα όταν το κυρίαρχο σημείο τριβής είναι η σχέση εξάρτησης με τον Παναθηναϊκό. Ο Παντελής από μόνος του παραπέμπει σε συνειρμούς άσχημους για την εξέλιξη της ομάδας. Δεν μπορεί να είναι ο πρόεδρος μιας νέας πρότασης. Τα περί νομικών επιχειρημάτων δεν στέκουν
παρά μόνο για τους αφελείς. ʼλλωστε ο ίδιος λέει ότι έλαβε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που φαίνεται ότι του τα χρωστούσε η ΠΑΕ. Αλήθεια αφού του τα χρωστούσε η ΠΑΕ ΟΦΗ γιατί δεν τα πήρε από την ίδια με επίσημη απόδειξη της ΠΑΕ, αλλά τα πήρε από τον Φ. Βατσινά απ' ευθείας; Ο Φ. Βατσινάς δεν θα έπρεπε να τα καταθέσει στο ταμείο της εταιρείας και εν συνεχεία να γίνει η εκταμίευση; Τέτοια λάθη γίνονται και καρφώνονται. Λίγη προσοχή δεν θα έβλαπτε...


ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!!!

Δηλαδή γλείφουμε μπας και μπούμε στο παιχνίδι και χέζουμε μόλις μείνουμε στην απέξω;; Φταίω τώρα εγώ να συμπεράνω ότι τα ίδια...περιττώματα είστε κι εσείς;;
Επαναλαμβάνω, μπορεί αν αναλάμβανε το άλλο γκρουπ τα πράγματα να ήταν καλύτερα.ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να βεβαιώσει όμως με σιγουριά ότι και αυτοί δε θα πουλούσαν εκδούλευση στο Βαρδινογιάννη.ΚΑΝΕΙΣ.Γνώμη μου, από τα μέχρι τώρα δεδομένα, ότι ο Μαχλάς δεν ήταν σε κανένα γκρουπ.Μάλλον ετοίμαζε κάτι δικό του αλλά δεν του έμειναν τα περιθώρια.Και ίσως,θα ήταν η καλύτερη λύση.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Πολλά παιχνίδια παίζονται στις πλάτες μας ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ δε γνωρίζει όλα τα δεδομένα ώστε να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα.Το θέμα είναι ότι, τελικά, τα γεγονότα είναι τα εξής:
-Ο ΟΦΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΡΜΑ
-ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ
-Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ
-Ο ΜΑΧΛΑΣ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ
-Ο ΟΦΗ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΟΣ ΗΘΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Τα υπόλοιπα, σεναριολογίες-φήμες-αν-πως-γιατί λίγη σημασία έχουν.Αν δεν αντιδράσει ο κόσμος τώρα, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Korg22 Ιουν 2005, 18:29#8227
Kαι που το ξερεις ολα αυτα ρε φιλε? σορυ αλλα θα μας τρελανετε μια παρτη διλαδι ενταξει ουτε μια ευδομαδα δεν ειναι που ανελαβε ο ανθροπος και πεσατε να τον φατε σαν τροκτικα.....ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΙΝΙ οπος περιμενουμε ολοι μας ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ??και σταματιστε πια να γινεστε κουραστικοι και ξερολες
Xainis22 Ιουν 2005, 18:43#8233
Που τα ξέρω;;Λοιπόν:
Για το 1ο,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ δείγμα ότι συμβαίνει το αντίθετο.Θα σε παρακαλούσα θερμά αν εσύ έχεις να το μοιραστείς μαζί μας.
Για το 2ο,μα ποιος δανεικός πήρε πόδι και δεν το ακούσαμε ακόμα εδώ πάνω;(Μάλιστα μόλις βρήκα το εξής ωραίο:"Αντίθετα ανανεώθηκαν μονομερώς τα συμβόλαια των Ντάβιντσον, Δέντσα, Νουαφόρ, Καζαντζή, Τριανταφύλλου, Τομάς, Σηφάκη, Χατσατριάν, Αναστασιάδη, Αλάμπι, Μπεμπή και Κασμερίδη"... http://www.contra.gr/story.61766.html )
Για το 3ο ε,δεν το λέω εγώ, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης τον έβαλε.
Για το 4ο,αν δεν έμαθες τη δήλωση Μαχλά τότε μάλλον έχεις χάσει κάποια επεισόδια...διάβασε τις εφημερίδες του Σαββατοκύριακου...
Ε, όσο για το 5ο, ΤΟ ΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Μακάρι,το έχω ξαναγράψει χίλιες φορές, να βγω εγώ μαλάκας και να με βρίζεις μεθαύριο.Και θα βγω να το γράψω με μεγάλα γράμματα:"είμαι μαλάκας" και θα είμαι και ΕΥΤΥΧΗΣ για αυτό.Λες να μου αρέσει αυτή η κατάσταση;;
Αν δεν τα βλέπεις έτσι και έχεις άλλη άποψη μοιράσου τη μαζί μας ή,αλλιώς,πες μας από που ψωνίζεις μπάφους να πα να πάρουμε κι εμείς να γουστάρουμε.
Μινώταυρος22 Ιουν 2005, 20:31#8242
Ωραια η παραθεση των αρθρων ρε χαινη, μπραβο. Θυμηθηκα περσι που ελεγε ο μπαντελος μολις πηρε το Μαχλα οτι "το οικονομικο δεν ηταν ποτε προβλημα αφου θελανε και οι 2" και για να μην τρελλαθω ειχα παει και βρει στο σαιτ της παε ανακοινωση 10 μερων νωριτερα που ελεγε "ο ΟΦΗ αδυνατει να συνεργαστει με τον αθλητη Μαχλα γιατι δε μπορει να υπερβει σε προσφορα το ποσον των 120.000 ευρω". Ουτε απο το σαιτ δεν ειχανε κανει τον κοπο να το βγαλουνε τα γιβεντα...Δηλαδη ολοι αυτοι ειναι στην κατηγορια οχι μονο των υποκριτων αλλα και των μεγαλων γροθωω.

Κατα τα'αλλα, μην καθεσαι να χαλας τη ζαχαρενια σου να απαντας σε καθε μαλακια που γραφει το καθε τουβλο.
oficrete22 Ιουν 2005, 20:58#8244
Kαι που το ξερεις ολα αυτα ρε φιλε? σορυ αλλα θα μας τρελανετε μια παρτη διλαδι ενταξει ουτε μια ευδομαδα δεν ειναι που ανελαβε ο ανθροπος και πεσατε να τον φατε σαν τροκτικα.....ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΙΝΙ οπος περιμενουμε ολοι μας ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ??και σταματιστε πια να γινεστε κουραστικοι και ξερολες


http://www.ufo-kachelbau.de/bilder/KinderKulturForum_UFO_1_RGB.gif

παω να παιξω bingo
OFARAS22 Ιουν 2005, 22:29#8251
Και του Μαχλα ανανεωθηκε μονομερως το συμβολαιο.
Cobras-422 Ιουν 2005, 22:38#8252
😲 Θα μεινει δηλαδη?αλλα μπα. και αλλονων που ανανεωθηκε θα φυγουν....
OFARAS22 Ιουν 2005, 22:47#8253
Δυστηχως οχι δεν θα μεινει,και μαλιστα πολυ φοβαμε,οτι δεν προκετε να ξανασχοληθει με τον ΟΦΗ.Και αν θα συνεχισει το ποδοσφαιρο ΑΝ,θα παιξει στο εξωτερικο.
Cobras-422 Ιουν 2005, 23:29#8260
εμας μας ειπε πως αν φυγει θα σταματησει το ποδοσφαιρο.
Caligula22 Ιουν 2005, 23:33#8261
Aν θελουν να τον κρατησουν ο Βατσινας με τον Βλαχο θα μεινει.
OFARAS22 Ιουν 2005, 23:37#8262
Δεν θα το κανει μονο και μονο απο εγωισμο,για μερικους.Και κατα την αποψη μου,εχει ακομα 2 χρονια ΚΑΛΗ μπαλλα.Και νομιζω,πως μεγαλυτερο πληγμα για τον ΟΦΗ δεν ειναι αν σταματησει τωρα,αλλα οτι δεν θα τον εχουμε για το μελλον σε ενα αλλο ποστο(οχι προεδριλικια και μαλακιες)αλλα καθαρα σε ποδοσφαιρικο τμημα.Οταν σταματησει το ποδοσφαιρο,πιστευω οτι θα δωσει ακομα ποιο πολλα στον ΟΦΗ.
OFARAS22 Ιουν 2005, 23:40#8263
Αν θελουν να τον κρατησουν ο βατσινας και ο βλαχος??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
MINOAS22 Ιουν 2005, 23:59#8266
Aν θελουν να τον κρατησουν ο Βατσινας με τον Βλαχο θα μεινει.


Συμφωνω με τον Καλιγουλα, αν πανε και οι δυο μαζι ,πανω στον Τζιγκερ και υποβαλουν τις παραιτησεις τους, ο Μαχλας θα μεινει.
Cobras-423 Ιουν 2005, 00:09#8267
😛
Korg23 Ιουν 2005, 01:21#8273
Το καταλαβαίνω έχουμε τραβήξει πολλά και είμαστε καχύποπτοι όμως μην ξεχνάς ότι όπως και εσύ παραδέχεσαι ότι υποθέσεις κάνουμε δεν έχουμε δει ακόμα κάτι για να μπορέσουμε να βγάλουμε λογικά συμπεράσματα για το τι ακριβός συμβαίνει.
Το να στηρίζεις αυτά που λες σε συμπεράσματα τα οποία έχουν βγει εν βρασμό ψυχής είναι λάθος και καμιά φορά μπορεί να την πατήσεις κιόλας και να γίνεις ρόμπα

Καλό είναι λοιπόν
1) να μην μιλάμε πολύ
2) να περιμένουμε
3) Να μην πιστεύουμε πολλά
4) χίλιες φορές καλύτερα να αθωοσεις
ένα ένοχο παρά να καταδικάσεις ένα αθώο

Μια αρχαία σοφή παροιμία λέει

Ότι ακούς να μην πιστεύεις τίποτα και ότι βλέπεις να πιστεύεις τα μισά…

Εδώ θα είμαστε και θα φανεί ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι …..υπομονή
Τώρα όσo αφορά της εφημερίδες του Hρακλείου θα τα πούμε μια άλλη φορά

Χαΐνι δεν έχω τίποτα μαζί σου μην το παίρνεις προσωπικά ίσα ίσα που πολλές φορές γράφεις διαμάντια εδώ μέσα, απλά στην λέω σε εσένα για να την ακούμε όλοι

Ps1 : καλυτέρα UFO παρά MPOUFO

Ps2 : Κατά τα'αλλα καλά σου το λέει ο μινώταυρος μην κάθεσαι να χαλάς τη ζαχαρένια σου να απαντάς σε κάθε μαλάκια που γραφεί το κάθε τούβλο…. Έχει και πανσέληνο!!!
sAviO23 Ιουν 2005, 01:50#8278
Εγώ πάντος έχω καταλάβει ότι ο Χαίνης είναι γκαντέμης και ότι λέει του βγαίνει. Ετσι μας έλεγε και με τους αγοραστές και μας έκατσε τελικά ο Βατσινάς. Προτινώ λοιπόν να του κόψουμε την σύνδεση για να μην πει και άλλες προφητίες που θα βγουν αληθινές 😛
Xainis23 Ιουν 2005, 13:40#8291
Έχεις δίκιο φίλε μου.Και καμιά φορά γίνομαι περισσότερο επιθετικός από όσο θα έπρεπε ίσως και λόγω της απόστασης,αυτό το ρημάδι είναι ο μόνος τρόπος εκτόνωσης ως προς τα του ΟΦΗ.Γι αυτό ζητάω κατανόηση και να μην παρεξηγιέστε μαζί μου,τουλάχιστον εγώ δεν το κάνω με κανέναν άσχετα αν καμιά φορά "τη λέω χοντρά".Τώρα που θα κατέβω θα αρχίσω τους καφέδες και θα τα βγάζω εκεί και θα σταματήσω να σας τα πρήζω λίγο 😁
Εννοείται ότι τα όσα λέω τα στηρίζω στα γεγονότα που συμβαίνουν και ούτε στις εικασίες ούτε στις φήμες ούτε στις ελπίδες μου.Επίσης εννοείται ότι αγνοώ, όπως και όλοι μας,τα περισσότερα δεδομένα οπότε μάλλον βαδίζω στο σκοτάδι.
Φυσικά και ο Βατσινάς θα κριθεί από τις πράξεις του όπως και όλοι.Μα από αυτές τον κρίνω στη μικρή μέχρι τώρα θητεία του.Ναι,πήρε έναν πολύ καλό προπονητή και μάλλον ένα πολύ καλό παίχτη.Ναι,ήταν η αφορμή για να φύγει η σημαία της ομάδας.Ναι,δεν έπεισε μέχρι τώρα ότι είναι ο ιδιοκτήτης.Ναι, κράτησε ΟΛΟΥΣ τους δανεικούς.Ναι, δεν έχει βγει ακόμα να μιλήσει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ και δε γνωρίζει ΚΑΝΕΙΣ το πλάνο και το σχέδιο.Ό,τι βγαίνει είναι από...φιλιότσους και αυτό και με εκνευρίζει και με απογοητεύει.
Μακάρι ο άνθρωπος να με διαψεύσει.ΜΑΚΑΡΙ.Και αν μεθαύριο με καλύψει εγώ θα βγω να το πω και θα συμπαραταχτώ μαζί του.Γιατί και μου είναι εξαιρετικά συμπαθής από το λίγο που τον έχω κουβεντιάσει παλαιότερα και κατάγεται και από το ορεινό Μυλοπόταμο 😉
Αλήθεια όμως,επειδή κι εσύ φαίνεσαι σοβαρός άνθρωπος, δε μπορεί κάπου θα βασίζεις την αναμονή και την υπομονή.Αν ξέρεις κάποιο γεγονός που αγνοούμε,μη μας κρατάς στο σκότος και την έκθεση (γιατί όλοι μας αυτές τις μέρες έχουμε εκτεθεί είτε με τα κείμενά μας είτε με τις πράξεις μας είτε έτσι είτε αλλιώς.Ελπίζω να μας ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ η ιστορία.)
Μινώταυρος23 Ιουν 2005, 14:56#8300
Korg,
οταν εχεις ενα σωρο ενδειξεις που συνηγορουν στο οτι η "πωληση" ειναι εικονικη και καμια ουσιαστικη ενδειξη για το αντιθετο,
ΚΑΙ οταν εχεις φτασει στο απροχωρητο με μια διεφθαρμενη κατασταση που κραταει τοσα χρονια
ΚΑΙ οταν σου πουλανε ξαναζεσταμενο φαγητο το παραμυθακι (για 3η φορα τα τελευταια 2 χρονια) με τους μεγιστανες και την "προς πωληση ομαδα"
ΚΑΙ ολες τις ενδειξεις τελοσπαντων που εχουν αναφερθει πολλακις και εδω μεσα και δεν εχει νοημα να ξαναναφερω
Ε, ΤΟΤΕ ΔΕΝ εχεις υπομονη φιλε, ουτε το μαλακα κανεις.

Απαιτεις να μαθεις τι διαολο ψαχνει (α, χα καλο ε😉 ο Παπαλακης τοσο καιρο και πως επιτρεπεται να "πωλειται" μια ΠΑΕ που ειναι υπο καθεστως ελεγχου. Απαιτεις να παρεις ξεκαθαρες απαντησεις για ολα τα ζητηματα που απασχολουν την ομαδα (44, δανεικοι, αρμα βαζελου, Μαχλα, κλπκλπ). Απαιτεις να μαθεις το ποθεν εσχες του μπουτσοτριφτη και που βρηκε τα 2.5 δις ευρω που "χαρισε" στον ΟΦΗ. Απαιτεις να μαθεις τι σχεδιο υπαρχει για τη εξοφληση των χρεων αφου και πως ειναι δυνατον ενας επιχειρηματιας να αγοραζει μια παε που χρωσταει τα κερατα της και ειναι πιθανο να βρεθει και διαπλεκομενη με οτι αυτο συνεπαγεται.

Για μα μη γραφω 10 σελιδες πραγματα που ξερουμε ηδη, σε αυτη την περιπτωση -και βασει του παρελθοντος ολων τους- ισχυει το ενοχος μεχρι αποδειξεως της αθωοτητας. Αλλωστε το τεκμηριο αθωοτητας υπαρχει οταν γινεται μια δικη ετσι; Μεχρι λοιπον να τους ελεγξουν και να τους δικασουν εγω τους θεωρω ολους συνενοχους εκτος κι αν με διαψευσουν με τις πραξεις τους.
Caligula23 Ιουν 2005, 16:02#8314
Τι ενδειξεις εχουμε ρε παιδια; Επειδη δεν εδιωξε τους δανεικους να αφησει την ομαδα με 5 παικτες; Αυτο μονο ενδειξη οτι εχουνε σωας τας φρενας ειναι. Εγω βλεπω για πρωτη φορα εδω και χρονια να παιρνουμε παικτη πρωτοκλασσατο χωρις να παρουμε οκ απο παιανια και χωρις να τον εχει κλεισει ο Σπυρακος, εξαιρεση βεβαια ο Μαχλας. Ραδιο αρβυλα ειναι ολα, ειδικα αυτοι που το παιζανε οτι ταχα ξερανε και ειχανε πληροφοριες απο "μεσα" και ανοιξανε ολοκληρο ποστ 20 σελίδες εχουνε πεσει πιο εξω απ ολους. Τιποτα δεν ξερουμε ολα ειναι εικασιες και μονο στο ενστικτο του μπορει να βασιστει κανεις μεχρι να δουμε τις αποδειξεις στο χορτο. Προσοχη ομως δεν λεω οτι πρεπει να μεινουμε απαθεις παρατηρητες των γεγονοτων υπαρχουν τροποι να παιξει ο συνδεσμος ενεργο ρολο σε ολα τα διαδραματιζομενα αλλα με σωστη στρατηγικη και οχι με σπασμωδικες κινησεις.
ouga23 Ιουν 2005, 16:25#8318
Μα αν είσαι καθαρος ομιλήτης και αναλαμβάνεις τη προεδρία(ιδιοκτησια) της ομάδας ξέρεις οτι με 5 ΑΠΛΕΣ ΓΑΜΟΚΙΝΗΣΕΙΣ εχεις κάνει την πόλη να βγει στους δρόμους και περπατας μοιράζοντας αυτόγραφα.Δεν χρειαζοταν να μας πει πολλά 2-3 πραματάκια κι ολοι θα καταλαβέναμε τι και πως.
Οταν όμως επιλέγεις τις τακτικές τύπου παντελη σημαινει οτι εισαι παντελης σε πολλά πραγματα..
Μινώταυρος23 Ιουν 2005, 16:32#8319
Τι ενδειξεις εχουμε ρε παιδια; Επειδη δεν εδιωξε τους δανεικους να αφησει την ομαδα με 5 παικτες; Αυτο μονο ενδειξη οτι εχουνε σωας τας φρενας ειναι. Εγω βλεπω για πρωτη φορα εδω και χρονια να παιρνουμε παικτη πρωτοκλασσατο χωρις να παρουμε οκ απο παιανια και χωρις να τον εχει κλεισει ο Σπυρακος, εξαιρεση βεβαια ο Μαχλας.


Απο τη μια προτεινεις αμεση αντιδραση και κατηγορεις τους συνδεσμιτες που δεν σχολιαζουν τις προτασεις που γινονται εδω μεσα και απο την αλλη αναρωτιεσαι τα παραπανω! Ξεκαθαρισε τη θεση σου! 😛

Τι ενδειξεις;;; Τι ενδειξεις;;;;;;;; Μηπως ΟΛΕΣ τις λεπτομερειες που εχουν να κανουν με το χρονο, τη διαδικασια και το παρασκηνιο της "πωλησης"; Μηπως τα νομικα ερωτηματα που προκυπτουν απο τα παραπανω αλλα και τις εκρεμμοτητες των ελεγχων της παε και του θεματος με το 44; Μηπως το στρουθοκαμηλισμο του Βατσινα; Μηπως την αντιμετωπιση του στο θεμα Μαχλα; Μηπως η ιδια η αντιδραση Μαχλα και οι δηλωσεις του; Μηπως το ΔΣ που εμεινε αναλλοιωτο, αλλα και ολους τους παροικουντες την Ιερουσαλημ (βλεπε Βασιλειου) που συνεχιζουν κανονικα;Μηπως η παραιτηση του Τζιρακη; Μηπως και τους δανεικους ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ; Ας αλλαζανε τουλαχιστον -λεμε τωρα- το καθεστως δανεισμου να ξεραμε μεχρι ποτε τους εχουμε δεμενους, αν εχουμε δυνατοτητα αποκτησης τους στο τελος του δανεισμου (οπως η ΑΕΚ με Σοαρες), ποσοι ειναι οι δανεικοι κλπ. Ας μας ελεγε τουλαχιστον οτι ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ να το κανει!

Μη συνεχιζω τωρα τη λιστα και γραφω 500 σελιδες, υπαρχουν αμετρητες ενδειξεις. Και οσον αφορα αυτο που λες για τη μεταγραφη το Ισα, βουιζει ο κοσμος οτι εγινε μεσω Λιβαθηνου, με μεθοδους και τακτικες Παιανιας. Δε λεω οτι ισχυει 100% επειδη βγηκε η βρωμα, αλλα οχι και να πανηγυριζουμε ομως που επιτελους καναμε σοβαρη μεταγραφη!!! Αλλωστε ολα τα παραπανω μας ενδιαφερει να λυθουν στην παρουσα φαση, και οχι ο Ισα ή ο καθε Ισα. Εδω αηδιασε και θα φυγει ο παιχτης που ειναι 10 κλασεις πανω απο τους υπολοιπους κι εσυ μου λες οτι πηραμε τον Ισα. Θα μας τρελλανεις τελειως...
Caligula23 Ιουν 2005, 17:32#8322
Σιγα μην πανυγηρισα κιολας ρε Μινωταυρε... ελεος. Εκανα λογο για αμεσες κινητοποιησεις πριν σκασει η ιστορια με βατσινα βλεπωντας πως ισως γυρισει ο Παντελης να μας πει οτι δεν βρηκαμε επενδυτη και συνεχιζει ο ιδιος. Με την ιστορια Βατσινα οπως ειπα ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ και γι αυτο δεν μπορω να κραξω τον ανθρωπο που ακομη δεν εχει παρει τυπικα τα ινια και μια παρτη περιμενετε να φερει τα πανω κατω. Θα τον κρινω με το περασμα της χρονιας και αν ειναι μουφα θα φανει. Οσοι εισαστε πια τοοοσοοο σιγουροι οτι ο ανθρωπος ειναι ανδρεικελο βγειτε στους δρομους η βγαλτε στοιχεια στη φορα να παρετε τους παντες με το μερος σας αλλα με την ραδιοαρβιλιτικη πολιτικη που εχει επικρατησει εγω ακρη δεν βλεπω. Ελπιζω να σε καλυψα.
Μινώταυρος23 Ιουν 2005, 19:58#8344
Well, ο καθενας με τη θεση του, οπως κρινει το μυαλο του. Αμα εσυ εχεις υπομονη να δωσεις 1-2 χρονια στο φανουρη να δουλεψει, ξα σου. Εγω απο τη στιγμη που οι ενδειξεις που ανεφερα παραπανω -και αλλες ακομα- ειναι καθ'ολα αρνητικες, πρωτον δεν ειμαι διατεθειμενος να του δωσω χρονο και δευτερον τον θεωρω -οπως ειπα- ενοχο μεχρι αποδειξεως του εναντιου.
Caligula23 Ιουν 2005, 22:32#8360
Ειπαμε στην νεα χρονια θα δειξουν ολα, δεν μιλησα για 2 χρονια
sAviO24 Ιουν 2005, 00:01#8379
Μα 3 χρόνια τώρα περιμένουμε την νέα σεζόν. Πόσες πια σεζόν θα περιμένουμε ;
ouga24 Ιουν 2005, 01:47#8397
περίμενε και μη ερεύνα.
Αμα φάς ενα ******, φάε άλλο ένα.

Κατα παντελή ευαγγέλιο.
Xainis24 Ιουν 2005, 12:02#8428
Ouga μάλλον σε κάποιους άρεσε ο πρώτος και το κάνανε σύστημα 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Μινώταυρος24 Ιουν 2005, 15:16#8450
Καλιγουλα, διαβασε εδω το σχολιακι του Μανολα για την τρομερη μεταγραφικη επιτυχια της ομαδαρας μας. Ισως κανεις reconsider τα περι
για πρωτη φορα εδω και χρονια να παιρνουμε παικτη πρωτοκλασσατο χωρις να παρουμε οκ απο παιανια και χωρις να τον εχει κλεισει ο Σπυρακος,


Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

Δεν τα λέει καλά η ανακοίνωση του Ιωνικού για τη μετεγγραφή του Ισά στον ΟΦΗ. Ή τουλάχιστον δεν τα λέει όλα. Η ομάδα της Νεάπολης είχε συμφωνήσει με τον παίκτη από τη Νότιο Αφρική, είχε ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας μαζί του, ενώ και ο Ισά δήλωνε ικανοποιημένος που θα παρέμενε στον Ιωνικό. Επομένως για να μην υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (στήνοντας στο σχετικό ραντεβού τον Χρήστο Κανελλάκη) και να καταλήξει στον ΟΦΗ, πρέπει να δέχτηκε μια πολύ καλύτερη πρόταση (αυτό λέει η κοινή λογική).

Από ποιον δέχτηκε την πρόταση αυτή; Από τον Βαγγέλη Βλάχο; Μα αυτός είναι προπονητής, δεν είναι πρόεδρος ή ταμίας. Επομένως (πάλι κατά την κοινή λογική) κάποιος άλλος πρέπει να μεσολάβησε. Και αν αυτός δεν είναι ο Βατσινάς, για τον οποίο η ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει ότι «δεν ήξερε τίποτα», τότε ποιος είναι; Μήπως αυτός που είχε κάνει και τη μετεγγραφή του Χατζιαντριάν, με τον οποίο ο Ισά έχει τον ίδιο μάνατζερ (Κ. Κοκορόγιανης); Τελικά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ή αλλιώς, τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...

Δανδ.
Rhadamanthys24 Ιουν 2005, 16:08#8457
Παντως-αυτος-που-εκανε-τη-μεταγραφη-πρεπει-να-ειναι-αλανι
-αφου-την-εφερε-του-τιμιου-Κανελλάκη-και-παραλης-για-να-δωσει-300ιλιαρικα
Sarpidon24 Ιουν 2005, 16:37#8461
μπορεις να μου εξηγησεις γιατι βαζεις παυλα αντι για κενο; τηλεγραφημα στελνεις; 😛 😛
Rhadamanthys24 Ιουν 2005, 16:44#8464
προΒληματικοπληκτρολογιο
Sarpidon24 Ιουν 2005, 16:45#8465
αχαχαχαχαχα ωραιος!!!!
sAviO24 Ιουν 2005, 18:04#8474
10 ευρώ κάνει το πληκτρολόγιο,και να μην έχεις πες του πρόεδρα που έχει και πολλά να σου πάρει ένα
Cobras-424 Ιουν 2005, 23:17#8499
στο πλαισιο εχει και με 3ευρω. 😛
Rhadamanthys25 Ιουν 2005, 02:58#8518
Ειμαι-τωρα-σε-χωριο
MINOAS25 Ιουν 2005, 08:22#8522
Ε τοτε καμε πληκτρολογοκλοπη....η ζωοκλοπη δεν ειναι μπλιο στη μοδα 😛 😛 😛
Rhadamanthys25 Ιουν 2005, 10:25#8525
ΚΑΛΟ
Cobras-426 Ιουν 2005, 01:34#8593
ναι κλαιψε το πληκτρολογιο που εχει ο αλλος στο μιττατο. 😛
MINOAS27 Ιουν 2005, 17:59#8681
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....( part 2 )

ΠΑΕ ΟΦΗ 1/6/2005

"Έχουμε προπονητή και δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα!". Η φημολογία των τελευταίων ήμερων αναφορικά με το μέλλον του Γιάννη Χατζηνικολάου στο πάγκο του ΟΦΗ άναψε φωτιές στους Κρητικούς που διαψεύδουν κατηγορηματικά όλα τα σενάρια. Τα ονόματα των Βαγγέλη Βλάχου και Τάκη Λεμονή ακούγονται έντονα στο νησί, αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη πρόκειται για ανακρίβειες.
"Δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Εμείς έχουμε τεχνικό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Σουδάν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα", τόνισε. Και συμπλήρωσε: "Δεν έχω έρθει σε επαφή ούτε με τον κ. Βλάχο ούτε με τον κ. Λεμονή και απορώ πως και από ποιους βγαίνουν τέτοια πράγματα".


ΠΑΕ ΟΦΗ (δυο εβδομαδες μετα...17/6/05 )
ΟΦΗ / Προβάδισμα Βλάχου για τον πάγκο

«Στόχος μου είναι την Κυριακή ο προπονητής του ΟΦΗ να είναι στην Κρήτη. Οι σχετικές συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και θέλω το δυνατόν συντομότερα να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα». Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ Φανούρης Βατσινάς έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την πρόσληψη τεχνικού, αφού έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Το προβάδισμα έχει ο Βαγγέλης Βλάχος, ενώ συζητήσεις γίνονται και με τους Φοιρό, Κατσαβάκη, Τεννέ και Ντε Μολ. Δεν αποκλείεται η συμφωνία με τον νέο τιμονιέρη του ΟΦΗ να ανακοινωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε από τη Δευτέρα να ξεκινήσουν οι προσπάθειες ενίσχυσης του κρητικού συλλόγου.

17/6/2005
και την επομενη μερα
Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Βαγγελη Βλάχου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με τον νέο ιδιοκτήτη του ΟΦΗ Φανούρη Βατσινά, η συνεργασία των δύο πλευρών είναι ανοικτή και σε βάθος χρόνου.«Η συμφωνία που κλείσαμε με το κ. Βλάχο είναι ανοικτή και σε βάθος χρόνου. Στόχος μου ήταν να έλθει στην ομάδα μας προπονητής που θα μείνει πολλά χρόνια και θα του δώσει την ευκαιρία ο ΟΦΗ να δείξει τις δυνατότητες του. Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει σελίδα». Ο Βαγγέλης Βλάχος έθεσε τον πρωταρχικό του στόχο: «Εχουμε όλοι μας έναν κοινό στόχο: Πως θα φέρουμε τον ΟΦΗ στις διακρίσεις που είναι ταγμένος να ακολουθεί». Στο μεταξύ ο Φανούρης Βατσινάς απάντησε και στις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Μαχλά, χαρακτηρίζοντάς τις «ακατανότητες, ως προς το ύφος και τους σκοπούς τους»...

ΠΑΕ ΟΦΗ ( στις 6/6/05)

ΟΦΗ / Ανακοίνωση ενάντια στη φημολογία πώλησης της ΠΑΕ

Με αφορμή τη συνεχόμενη φημολογία των τελευταίων ημερών, περί πώλησης της ΠΑΕ ΟΦΗ σε ομάδα επιχειρηματιών, ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας, Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ορισμένες αναφορές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Σαν πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ κάνω γνωστό πως όταν θα έχω ολοκληρώσει τις ενέργειες που έχω σήμερα σε εξέλιξη θα ενημερώσω υπεύθυνα τους φίλους της ομάδας μας και όχι μόνο, όπως συνηθίζω να κάνω πάντα και όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα που είναι η ΠΑΕ-ΟΦΗ.

ΠΑΕ ΟΦΗ ( λιγες μερες αργοτερα ... )

ΟΦΗ / Αλλαγή σκυτάλης

Αυτό που διαφαινόταν εδώ και αρκετό καιρό, πήρε «σάρκα και οστά». H ΠΑΕ ΟΦΗ αλλάζει ιδιοκτήτη, αφού μετά από πολυήμερες επαφές και συζητήσεις, ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης συμφώνησε με τον επιχειρηματία Φανούρη Βουτσινά, παράγοντα της κρητικής ομάδας, για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Παράλληλα, ο κ.Βατσινάς θα χριστεί και πρόεδρος του συλλόγου. Ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης δήλωσε πως στόχος του ήταν να παραμείνει ο ΟΦΗ σε χέρια Κρητικών επιχειρηματιών, με την πρόταση του κ.Βατσινά να θεωρείται η προσφορότερη. Φυσικά, το τωρινό ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν μπορεί να μεταβληθεί, αφού πρέπει πρώτα να προκηρυχθούν εκλογές, σύμφωνα με τις επιταγές του νόμου, ενώ υπάρχει και η εκκρεμότητα για την υπαγωγή ή όχι στο Αρθρο 44.

Το γεγονός γνωστοποιείται με την παρακάτω ανακοίνωση του κ.Μυριοκεφαλιτάκη: «Συνεπείς στις αναφορές μου προς το φίλαθλο κόσμο, μετά την οριστικοποίηση των συζητήσεων που έκανα όλο αυτό το διάστημα με επενδυτές και επιχειρηματίες, σήμερα κάνω γνωστό ότι συμφώνησα με τον γνωστό επιχειρηματία και γνωστό παράγοντα του ΟΦΗ κ. Φανούρη Βατσινά να του πωλήσω τις μετοχές της ΠΑΕ ΟΦΗ. Στόχος μου ήταν να παραμείνει ο ΟΦΗ σε χέρια Κρητικών επιχειρηματιών και, σε συνδυασμό με την πρόταση του κ. Φανούρη Βατσινά που ήταν η καλύτερη απ΄ όσες μου κατατέθηκαν, προχώρησα στη σχετική πώληση των μετοχών που κατέχω. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, που είναι και ο μελλοντικός της πρόεδρος, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος πλέον για τις εξελίξεις που θα πρέπει να σημειωθούν στην ομάδα μας.

Από σήμερα η αγαπημένη μας ομάδα, αλλάζει σελίδα και κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Παρακαλώ θερμά, όλους όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ να σταθούν δίπλα στο κ. Φανούρη Βατσινά και τους συνεργάτες του. Είναι ένας παράγοντας που μέχρι σήμερα έχει μόνο επιτυχίες στις επιχειρηματικές του προσπάθειες και είμαι σίγουρος ότι με τη συνολική βοήθεια όλων θα φέρει τον ΟΦΗ στο δρόμο των επιτυχιών που του αξίζει.



Συνεπεις οπως παντα στην .... αναξιοπιστια τους.
Κοβει ρε σεις, η πουτανα το γαμισι ;
Holocaust28 Ιουν 2005, 17:20#8746
Παράλληλα, ο κ.Βατσινάς θα χριστεί και πρόεδρος του συλλόγου


Σήμερα πάντως η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλέου η οποία τελειώνει με την υπογραφή....
Ο πρόεδρος του ΔΣ Π. Μυριοκεφαλιτάκης.

Μέχρι να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών απο τον παντελή στο Φανούρη πρόεδρο θα έχουμε τον Αρχιτσάτσο. Ξέρει κανείς πότε θα γίνει αυτό;;;;;;;;;;
usual_suspect1 Ιουλ 2005, 14:00#8949
Καλιγουλα να σου πω κατι που με κανει καχυποπτο και που και εσυ δεν εχεις αντιληφθει λογω αποστασης; Δικαιως και οι δυο μας.
Του τι λενε πανταχοθεν και δεν αντιδρα; Εσενα σου λεει ενας ιντερνετικος φιλος σου οτι εισαι λαθος και χαλας τον κοσμο να αποδειξεις το αντιθετο, και αυτουνου του κανουν στηλες σε πανελληνιας κυκλοφοριας αθλ. μη ταγμενες εφημεριδες με τιτλο αλλαγη στην ομαδα του νησιου προεδρος ο "Μανωλιος Μαιμουδακης" και δεν κανεις μια μουντα, μια απαντηση, μια μυνηση εστω για τα ματια του κοσμου; Η δεν θελεις η δεν μπορεις.
Να μην ανοιξεις μετωπα; Μα εγωισμος υπαρχει, αξιοπρεπεια, αντριλικι. Πως τις εφτιαξε τις επιχειρησεις του που ειναι καθολα σοβαρες. Αφου στον προηγουμενο του χωρο εχει πετυχει τοσα, τοσο συντομα, και με τοσες λιγες προυποθεσεις εχει σιγουρα πολλα σωστα χαρακτηριστικα.

Πιστευω οτι εχει μπει σε λουκι κακο, και ειναι κριμα για την εως τωρα πορεια του και το ονομα που ειχε χτισει στην Κρητη. Τουλαχιστον οι αλλοι εγιναν μεσω του ΟΦΗ καποιοι ο ιδιος κινδυνευει να χασει. Διαφορα. Μακαρι να μας διαψευσει ολους και το εννοω πραγματικα ο συμπαθεστατος Φανουρης Βατσινας. Αλλα οτι βλεπουμε να το λεμε.

Δλδ καλυτερα κακος προφητης, παρα προφητης κακων που ελεγε και ενας παλιος σου γνωριμος;
Caligula2 Ιουλ 2005, 00:50#8988
Μπορεις ομως να κανεις και μια αλλη υποθεση, μια και εσυ υποθετικα το πας, οτι και καλα ο Παντελης οταν ξεκινησε τα σαλτσιλικια και τα τυροκομικα δεν ηταν παρα ενας τρυψομπουτης που λενε και δω μεσα, αρα λοιπον δεν ειχε πραμα να χασει, απο τον ΟΦΗ φτιαχτηκε. Ο καινουριος ομως δεν ειναι ετσι. Εχει επιχειρηση (εις😉 και ενα καθαρο ονομα στην κοινωνια, τουλαχιστον ετσι ξερω, δεν ειναι κανενας Μπεος π.χ η κανενας που δεν τον ξερει η μανα του. Γιατι λοιπον να ασχοληθει με τον ΟΦΗ εαν δεν ειναι πραγματι ηδιοκτητης; Για να βαπτιστει τσατσος απο την 9η αγωνιστικη; Για να τον μπινελικωνει το μισο Ηρακλειο καθε κυριακη; Για να τον κραζει η καθε αθηναικη αθλητικη φυλλαδα οποτε παιζει ο ΟΦΗ με τον γαυρο η την Αεκ και ο Δανδουλας καθημερινα; Εκτος και πει κανεις οτι τον χρυσοπληρωσε ο Τζιγγερ για να το "παιξει" ιδιοκτητης αλλα αυτο πια και αν ειναι αστειο. Εγω πιστευω οτι ο ανθρωπος ειδε οτι αυτη η ομαδα μπορει να στηριχτει μονη της και να γινει ενα καλο προιον και ισως ενα μεσο προβολης γι αυτον, αλλωστε διαβασα καπου οτι εχει και πολιτικες φιλοδοξιες οποτε "δενει" το σεναριο (Μινωα σου τρωω το ψωμι) γιατι φανταστειτε τωρα να κατεβει ο Παντελης για βουλευτης ποσους ψηφους θα παρει ε; Μιλιουνια!! Ισαμε μια ντουζινα δηλαδη, τετοια υποληψη εχει φτιαξει στον ΟΦΗ. Δεν αποκλειω βεβαια ο ανθρωπος να "χρεωθηκε" στους αποπανω για να παρει την ομαδα, να εταξε κανενα ψηφο στην επαε π.χ που ξερει κανεις αλλα οσο βλεπω τις κινησεις που κανει τοσο διατηρω ελπιδες για την γνηισιοτητα των προθεσεων του.
OFARAS2 Ιουλ 2005, 13:36#9012
Για πες μας τι κινισεις εχει κανει μεχρι τωρα??
Caligula2 Ιουλ 2005, 14:47#9021
Μετεφερε την ομαδα στο παγκρητιο, εφερε εναν σοβαρο προπονητη στην ομαδα και οχι εναν μαθητευομενο που επαιρνε τρεις και εξηντα, δειχνει οτι στελεχωνει την διοικηση του με ανθρωπους μορφωμενους και παιδια του ΟΦΗ (Παπαματθαιακης) και ολα αυτα σε τρεις τεσσερεις εβδομαδες. Σου φτανουν αυτες;
MINOAS2 Ιουλ 2005, 16:01#9027
Mεγαλυτερο ψεμα απο την μεταφορα στο παγκρητιο- απο αυτους- δεν υπαρχει.
Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω.
Ουτε και με ενδιαφερει πλεον.
Πορευτειτε με τον "νεο ιδιοκτητη".
OFARAS2 Ιουλ 2005, 16:48#9030
Και δεν μου λες ρε καλιγουλα?Ποιος θα παιξει μπαλλα??Οι υπαλληλοι που δουλευουν στο Παγκρητιο?? Η μηπως ο παπαματθαιακης?? Η μηπως ο Βλαχος?? Γιατι ο βατσινας,(ο μαιμου προεδρος δηλαδη),μεταγραφες δεν κανει...Και αυτο που μου κανει εντυπωση σε σενα,ειναι οτι εδω δεν βγηκε ο ιδιος ο βατσινας να υπερασπιστη τον εαυτο του,και προσπαθεις εσυ.
Caligula2 Ιουλ 2005, 18:43#9041
Eιμαι τσατσος του Βατσινα ρε ακομα να το παρεις χαμπαρι; Το τι μεταγραφες εχουμε κανει η οχι θα φανει στο τελος της μεταγραφικης περιοδου οσο για το αν τον υπερασπιζομαι η οχι αφου αυτο καταλαβαινεις παω πασο. Δεν τον υπερασπιζομαι, απλως δεν εχω στοιχεια για το οτι ειναι μαιμου ιδιοκτητης και γι αυτο δεν τον εχω κρινει.
OFARAS2 Ιουλ 2005, 20:08#9051
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!! Την τεταρτη φευγει για προετοιμασια η ομαδα,και αντι να εχουμε παρει παιχτες,εχουμε διωξει κιολας.Για ποιον βατσινα και αποδειξεις μου λες?? Μονο εγω τα βλεπω αυτα? Προεδρος στον ΟΦΗ ποιος ειναι ακομα?? 3 βδομαδες εχουν περασει,απο την αυστραλια κολυμποντας τις φερνουν αυτες τις μετοχες και αργουν τοσο????
KASTRINOS-42 Ιουλ 2005, 20:46#9056
Ο Βατσινάς αυτή τη στιγμή είναι ο διαχειριστής,εφόσον δεν έχει γίνει η μεταβίβαση των μετοχών και όταν θα αποκτήσει το σύνολο ή την πλειοψηφία των μετοχών θα μπορεί να αποκαλείται ιδιοκτήτης.Κι η μεταβίβαση προβλέπω να γίνει όταν θα ξεκαθαρίσουν τα "χρωστούμενα" μεταξύ τους και προς το δημόσιο.Ακόμη κι η μεταβίβαση να γίνει και πάρει κ τυπικά τη θέση του προέδρου,δε σημαίνει ότι είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης,κι έτσι αν θέλει να αποκαλείται ιδιοκτήτης θα πρέπει να το αποδείξει με πράξεις...Σκέφτομαι ότι για να δώσει ο Βαρδινογιάννης τον ΟΦΗ πρέπει κάποιος να τα σκάσει καλά ,δεν αφήνεις κάποιες αβάντες κι ένα ΒΑΚ τόσο εύκολα...Ίσως να πήρε το management ή όπως το λένε κ στο χωριό μου ο Βατσινάς μάλλον να πήρε τον ΟΦΗ "σιμησακά" !!! 😄
Navaman2 Ιουλ 2005, 21:16#9060
Εκτος και πει κανεις οτι τον χρυσοπληρωσε ο Τζιγγερ για να το "παιξει" ιδιοκτητης αλλα αυτο πια και αν ειναι αστειο.



Ε ναι, μην υπερβάλλουμε κιόλας!!! Πότε ξανάγινε κάτι τέτοιο;;

ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
‹ Προηγούμενη12Επόμενη ›
Snakes 4 Heraklion Club · Το αρχείο του φόρουμ, 2005 έως 2026 · Ασπρόμαυρα, όπως πάντα. · Επιστροφή στο μουσείο